PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Hebena rasprava momci.

Sony prodaje pretplatu za 50€, a pitanje glasi jel tip koji na oglasniku prodaje istu stvar za 20€ legit?

Ma naravno.

Legit je kao i Delboyeve mikrovalke i Rolexi.

PSN - DeniZg80
16 godina
Bonjasky93 kaže...

Kontaktirao sam policiju, cijeli proces moze trajati i vise od pola godine pa se ide na sud, i jos ako on ima kakve dobre veze pa ne dobijem parnicu ja cu platiti sudske troskove. Ne isplati mi se. Ponudio je da ovaj ds4 zamjenim u nekoj radnji za novi a on ce platiti razliku. Ovo je velika lekcija, radi 50 eura se nerviram, jos nisam zaigrao ps4 radi svih ovih sranja. Od sad samo nova roba iz radnje i gotovo.

p.s Spominjete pretplatu 50 dolara godisnje, kod nas u Bosni poznati i pouzdani prodavaci prodaju te pretplate po 20 eura, nije mucka? Inace to se uzima uz ove digitalne igre.

Nije ni cudo da te i prvi prevario. Kak mozes uopce pitat ovako sta nakon svega sto si proso?

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

taj prodavac ima preko 500 pozitivnih dojmova od kupaca i 0 negativnih, mnogo kupaca je od njega uzimalo vise igara u razlicitim periodima znaci da nisu prevareni. Ocigledno nesto radi na fazon kao sto prodaje digitalnu igru trojici i svako je igra sa svog racuna, moguce da i ovu pretplatu koriste trojica svako sa svog accaunta, sta ja znam. Ja sam uzeo ovu od 10 eura na 6 mjeseci tako da ako je prevara necu se pretjerano opeci kao kod kupovine konzole

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 14:01 (Bonjasky93).

0 1 hvala 0
13 godina
jednom budala, ostaje uvjek budala
16 godina
Bonjasky93 kaže...

taj prodavac ima preko 500 pozitivnih dojmova od kupaca i 0 negativnih, mnogo kupaca je od njega uzimalo vise igara u razlicitim periodima znaci da nisu prevareni. Ocigledno nesto radi na fazon kao sto prodaje digitalnu igru trojici i svako je igra sa svog racuna, moguce da i ovu pretplatu koriste trojica svako sa svog accaunta, sta ja znam. Ja sam uzeo ovu od 10 eura na 6 mjeseci tako da ako je prevara necu se pretjerano opeci kao kod kupovine konzole

Ja imam 3 accounta na slican nacin kupljen od stranca i radi mi vec najmanje godinu dana bez problema imam igre i psn plus na tome.... Al treba pripaziti uzasno je puno ljudi koji kao sto su gore napisali prodaju pa za 7 dana cap

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Kontaktirao sam policiju, cijeli proces moze trajati i vise od pola godine pa se ide na sud, i jos ako on ima kakve dobre veze pa ne dobijem parnicu ja cu platiti sudske troskove. Ne isplati mi se. Ponudio je da ovaj ds4 zamjenim u nekoj radnji za novi a on ce platiti razliku. Ovo je velika lekcija, radi 50 eura se nerviram, jos nisam zaigrao ps4 radi svih ovih sranja. Od sad samo nova roba iz radnje i gotovo.

p.s Spominjete pretplatu 50 dolara godisnje, kod nas u Bosni poznati i pouzdani prodavaci prodaju te pretplate po 20 eura, nije mucka? Inace to se uzima uz ove digitalne igre.

Izgleda da nisi ništa naučio iz epizode zvana PS4? Pouzdani prodavaći prodaju ti ukradene acc i već si se zagrijao zbog ustede od 30 eura? Nema tu pomoći...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 15:48 (movie).
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Lik ti prodaje nešto što nije legalno. Nikako ne možeš biti siguran da sony neće jednog dana krenuti u akciju i sankcionirati vlasnike takvih acc. Što ćeš onda?

Tri stranice se borimo kako da ti pomognemo jer te lik zajebao, a ti već sljedeći dan dođeš s novom idejom kako da te opet netko nategne?

Pametan uči na tuđim greškama a budala na svojim. Izgleda da ti ne možeš naučiti niti na svojim greškama...

12 godina

Ja ne kužim kako ekipa može te ukradene accounte kupovati po oglasnicima.

Ajd kad netko piratizira igru, pa developera zezne za propuštenu zaradu, to još mogu shvatit. Ali znati da je nekom jadniku hakiran account, da taj account može biti baniran i to onda kupiti od lopova, to stvarno treba biti glup i beščutan.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Veliki dio ljudi koji tako kupuje nema pojma da su to ukradeni accounti.
PSN ID : Eraserhead_981
10 godina
PlayStation 4

Prednarudžba VR-a PSVR.

Ne zanm koliko je ovo siguro, ali takve cijene bi mogle biti u RH.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EraserHead kaže...

Ne vjerujem da ne znaju, nego se prave blesavi ili ih nije briga.

Kad ti preprodavač kaže, skini si igru, ali nemoj više ulogirat taj account ili slučajno uz account s igrom dođe još 3 igre extra, svakom normalnom je jasno o čemu se radi.

pqweasdyxc kaže...

Prednarudžba VR-a PSVR.

To je u skladu s najavljenom cijenom od 400€. 

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

Kad ti preprodavač kaže, skini si igru, ali nemoj više ulogirat taj account ili slučajno uz account s igrom dođe još 3 igre extra, svakom normalnom je jasno o čemu se radi.

pqweasdyxc kaže...

Prednarudžba VR-a PSVR.

Ja se i dalje ulogiravam u te accounte i downloadam nove igre koje su uzeli, realno nitko nije na šteti osim sony-a a posto su postali pohlepni, eto im payback za njihov ps neo i psn plus  

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
dado16 kaže...
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

pqweasdyxc kaže...

Prednarudžba VR-a PSVR.

Ja se i dalje ulogiravam u te accounte i downloadam nove igre koje su uzeli, realno nitko nije na šteti osim sony-a a posto su postali pohlepni, eto im payback za njihov ps neo i psn plus  

Ti si im zanemariv. Samo se pazi kad ti te igre nestanu :). To ti ljudi hoce rec.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne samo to, vec Sony ima mogućnost nepovratno banati konzolu, a kad služe da im ovo utječe na profit onda će oni to vrlo agresivno rješavati da to sasijeku u korijenu.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

nisam znao da lik hakira tudje racune pa prodaje tudje igre. Inace dok sam imao ps3 uvijek sam igrao te digitalne igre, i nisam imao problema. Valjda nece ni sad jer dosta su jeftinije, ja sam nezaposlen i jos u Bosni zivim, nema eura za bacanje kao kod vas :D, svaka usteda je znacajna. Nadam se da ce vlasnik ovog accounta od kojeg imam sifru kupiti FIFU 17 kad izadje. :)

Je li ovaj bar code na konzoli pokazuje kad je konzola proizvedena ili kad ju je prvi vlasnik kupio? Ako je ovo drugo onda to moze biti rijesenje dileme koliko je koristen moj ps4

0 0 hvala 0
10 godina
Bonjasky93 kaže...

nisam znao da lik hakira tudje racune pa prodaje tudje igre. Inace dok sam imao ps3 uvijek sam igrao te digitalne igre, i nisam imao problema. Valjda nece ni sad jer dosta su jeftinije, ja sam nezaposlen i jos u Bosni zivim, nema eura za bacanje kao kod vas :D, svaka usteda je znacajna. Nadam se da ce vlasnik ovog accounta od kojeg imam sifru kupiti FIFU 17 kad izadje. :)

Možda najjeftiniji način igranja je da kupiš rabljenu igru, odigraš ju i prodaš ili se zamijeniš.

Npr. kupiš Uncharted 4 za oko 75KM i opet ga možeš prodati za toliko ili se zamijeniti s nekim za npr. fallout 4.

Tako radim ja, nisam kolekcionar da skupljam igre.

11 godina
odjavljen
Bonjasky93 kaže...

Je li ovaj bar code na konzoli pokazuje kad je konzola proizvedena ili kad ju je prvi vlasnik kupio? Ako je ovo drugo onda to moze biti rijesenje dileme koliko je koristen moj ps4

Pa sto nisi rekao da ti je konzola pod garancijom? Ako je, di ti je racun? Tamo ti sve lijepo pise. Vec smo te nekoliko puta pitali to.

17 godina
Bonjasky93 kaže...

Heheh, je je, na barkodu piše kad ju je prvi vlasnik kupio, baš me ovo dobro nasmijalo :-D

Barkod je vrlo vjerojatno samo serijski broj, iz kojeg Sony sigurno može znati kad je proizveden, ali kad je prvi vlasnik kupio sigurno ne - ne znam otkud ti je to palo na pamet.

I opet, i da imaš taj podatak, kako bi iz toga vidio koliko je korišten. Rekao sam ti kako da provjeriš, i to je vrlo vjerojatno jedini način - izvadi disk, ubaci ga u komp i provjeri S.M.A.R.T. podatke s nekom aplikacijom za tu svrhu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2016 17:34 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Čitam tvoje postove i ne vjerujem šta pišeš...

Ako si nezaposlen, mani se trošenja para na Playstation... Ako si se jednom opekao kupujuću nešto jeftino, šta nisi ništa naučio?... Jeftine stvar si sa razlogom jeftine...

http://vukajlija.com/nisam-dovoljno-bogat-da-kupujem-jeftine-stvari/159290

12 godina
Rimtu kaže...
Bonjasky93 kaže...

Ako si nezaposlen, mani se trošenja para na Playstation... Ako si se jednom opekao kupujuću nešto jeftino, šta nisi ništa naučio?... Jeftine stvar si sa razlogom jeftine...

Krivo si shvatio.

Ako si nezaposlen i živiš u Bosni, onda je OK kupovat ukradenu robu.

Eventualno nakon kupovine nije loše raspravit jel' te lopov možda zahebao, al' vjerojatno nije, jer to je pošten lopov i ima puno lajkova u oglasniku. 

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

samo post da mi ova tema ne ode iz ''teme u kojim sudjelujem''

uzivajte,prikljucit cu se i ja dok popravim tv :)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...

Svaki put ti gledam profilnu sliku i nemrem skužit koji je to pop pjevač iz 80-ih, a da ga ja ne znam. Nije Boy George, nije onaj drugi lik iz Whama, nije Alen Islamović...

Onda sam odlučio potražit sliku na Googlu da se riješim te neizvjesnosti. 

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Rimtu kaže...
Bonjasky93 kaže...

Krivo si shvatio.

Ako si nezaposlen i živiš u Bosni, onda je OK kupovat ukradenu robu.

Eventualno nakon kupovine nije loše raspravit jel' te lopov možda zahebao, al' vjerojatno nije, jer to je pošten lopov i ima puno lajkova u oglasniku. 

Baš...

Nego... negdje sam čitao da ako staviš kontroler u mikrovalnu na 20sekundi to zna popraviti problem sa kontaktima na R1 tipki...

17 godina
Rimtu kaže...

Baš...

Nego... negdje sam čitao da ako staviš kontroler u mikrovalnu na 20sekundi to zna popraviti problem sa kontaktima na R1 tipki...

Ja bih stavio na 2 minute, just in case!

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, vidim da je na PS Storeu Summer sale i ne mogu se odluciti koju igricu da uzmem, pa ako moze mala pomoc ili sugestija. Razmisljam da uzmem The Witcher 3, pa me zanimaju vasi dojmovi i da li igra kakvu ulogu to sto nisam imao prilike igrat prijasnje verzije?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
hanteed kaže...

Svaki put ti gledam profilnu sliku i nemrem skužit koji je to pop pjevač iz 80-ih, a da ga ja ne znam. Nije Boy George, nije onaj drugi lik iz Whama, nije Alen Islamović...

Onda sam odlučio potražit sliku na Googlu da se riješim te neizvjesnosti. 

ahhahaha ali bas izgleda kao pop pjevac iz 80ih

sad znas ko je kad si izguglao

nego kakvi su ovi ps+ naslovi za sedmi i osmi mjesec je li netko igrao valjaju li išta?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan
playertwo kaže...

Pozdrav, vidim da je na PS Storeu Summer sale i ne mogu se odluciti koju igricu da uzmem, pa ako moze mala pomoc ili sugestija. Razmisljam da uzmem The Witcher 3, pa me zanimaju vasi dojmovi i da li igra kakvu ulogu to sto nisam imao prilike igrat prijasnje verzije?

Ma izvrsna igra. predlažem ti da kupiš witchera sa  Expansion passom za 350kn... jer je to stvarno dobra cijena..

Ja isto nisam igrao prijašnje verzije... i to uopće ne igra ulogu.

Ako je kupiš, imaš jako dobro sve objašnjeno na ign-u.

Meni je Witcher uz Last of Us i Uncharted serijal najbolje što se na PS4 može odigrati... izuzev sportskih naslova, koji su zabavni u društvu...

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pošto u ovom summer sale imam brdo igara koje me zanimaju, imam pitanjce.. da li se može preko PS store kupovat na rate kreditnom karticom? nisam nigdje našao konkretan odgovor, pa eto pitam ?

0 0 hvala 0
10 godina
fluj kaže...

pošto u ovom summer sale imam brdo igara koje me zanimaju, imam pitanjce.. da li se može preko PS store kupovat na rate kreditnom karticom? nisam nigdje našao konkretan odgovor, pa eto pitam ?

Ne.

15 godina
fluj kaže...

WTF? Pa kupi jednu koju mislis igrat odma a za ostale nije smak svijeta i tako i tako se stalno vrte iste igre na istim popustima, nece dugo proc i opet ce biti ista igra na istom popustu.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice