PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Vikend akcija na EU Store-u.

COD Blops 3, Fallout 4, AC Syndicate, Just Cause, FC Primal, Diablo 3, Valentino Rossi, Batman, DIRT, ESO, Metro.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Neće li NEO-u biti cpu malo bottleneck? Vidim da koristi iste Jaguar jezgre samo na nešto višem clocku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znaci sve igre koje imamo na PS4 mocemo prenest i na Neo kad se ulogiramo na njega? Samo skinut i to je to?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

nece jer sadasnji jaguar je vise nego dovoljan za sadashnji gpu ,

a sa down/grade 480 ce biti  taman od tuda i malo veci clock 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 15:02 (4mal).
17 godina

i ps4 vulgaris igre ce se vrtit bolje na neu 

tj 1080p60 !

9 godina
neaktivan
FIFA 16-Error u UT nakon zavrsetka tekme

Pozdrav,

desava mi se da kada odigram utakmicu u Ultimate Teamu,i kada dodje trenutak da me prebaci na one ocjene igraca,broj zaradjenih coinsa...samo se pojavi neki error(vjerujem da nije do interneta)i izbaci me na pocetni meni(ono kad se ulazi u fifu)... :(

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Bas me zanima kako ce izgledati i raditi GTA V (ako ce ga uopce otkljucati na 60h)..a tek RDR2 :D Nista,cekamo predstavljanje pa kupujemo,ionako mi je to investicija u kojoj sam miran koju godinu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 16:36 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Purger155 kaže...

Bas me zanima kako ce izgledati i raditi GTA V (ako ce ga uopce otkljucati na 60h)..a tek RDR2 :D Nista,cekamo predstavljanje pa kupujemo,ionako mi je to investicija u kojoj sam miran koju godinu...

Ne vjerujem da ce vecina multiplat developera naknadno prilagođavat igru za NEO

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hoce sigurno ove nove koju budu izlazili i za neo ips 4. A ove dosad izasle sumnjam da ce dirat

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Praetorian1 kaže...

Hoce sigurno ove nove koju budu izlazili i za neo ips 4. A ove dosad izasle sumnjam da ce dirat

Moguce da budu ekskluzive tipa Uncharted.

10 godina
PlayStation 4

Bilo bi dobro da možemo vratit PS4 i nadoplatiti za NEO.

Nadam se da neće koštat više od 4000kn.

Možda bude veći ili deblji jer sadašnje hlađenje nije dovoljno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jel se moze kupit igra sa psn-a sa paysafeom sa Hrvatskim racunom?

Faith is a belief based on absence of data, allowed to the weak by the powerful.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Jel se moze kupit igra sa psn-a sa paysafeom sa Hrvatskim racunom?

Hehe, dosta si optimističan :-D Ne možeš ni s paypalom. Bit ćeš sretan ako ju kupiš s kreditnom karticom ;-)

17 godina
IvanDado kaže...

Forum je da se raspravlja, pa tako i o ovim glupostima  Ali ne brini, prestat cu.

Pa baš i ne. Svaki forum ima svoja pravila ponašanja. Mislim da na ovom forumu postoji tema PC vs PS4 i tvoja prepiska bi bila idealna za tu temu. Ovo je ipak PS4 tema i poticanje takvih rasprava smatra se nepristojnima za ovu temu te su podložne sankcijama od strane admina. Što ćeš, takva su pravila...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 18:50 (movie).
14 godina
Praetorian1 kaže...

Santana kaže...
Praetorian1 kaže...

Moguce da budu ekskluzive tipa Uncharted.

Je*at ću im majke ako mi ne daju 60 FPS Bloodbourne. Samo radi toga i čekam NEO. 

pqweasdyxc kaže...

Lako moguće da neće jer Microsoft izbacuje slim verziju svoje konzole pa bi bilo čudno da Sony izbaci veću i deblju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Na španjolskom Amazonu je danas kratko vrijeme bila izložena ponuda novog PS4 (bez slike).

Cijena 400€, datum izlaska 13/10/2016.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Prica se da ce sony izdat ps4 slim i neo skupa

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Na španjolskom Amazonu je danas kratko vrijeme bila izložena ponuda novog PS4 (bez slike).

Cijena 400€, datum izlaska 13/10/2016.

Ako će biti tu negdje onda mi je to prihvatljivo. Čak se nadam da bi mogla biti neka odlična ponuda PS4 + 4K TV pa se uspijem dogovoriti s nekim da skupa uzmemeo.

Santana kaže...

Prica se da ce sony izdat ps4 slim i neo skupa

Lako moguće, ali ne znam baš da će si ići komplicirati život sa još jednom konzolom u isto vrijeme. I ovako će teško nekima objasniti što točno NEO je i zašto im treba. Prije da će Slim izbaciti pred blagdansku sezonu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
PlayStation 4

Za 400€ se sigurno isplati kupiti.

Prodaš ovaj stari, dodaš oko 2000kn i opet igraš ko čovjek 3+ godina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Lako moguće, ali ne znam baš da će si ići komplicirati život sa još jednom konzolom u isto vrijeme. I ovako će teško nekima objasniti što točno NEO je i zašto im treba. Prije da će Slim izbaciti pred blagdansku sezonu.

Većini ne treba ništa objašnjavati. Dovoljno je da na jednom proizvodu stoji 400 eura a na drugom 300 eura. Svaki tata i svaka mama svom će djetetu kupiti jeftiniji proizvod i ispuniti želju djeteta da ima PS4. Svaki onaj koji zna razliku između ta dva uređaja i koji zna što želi kupit će ono što mu treba bez obzira na cijenu. Tako da se ne bih iznenadio da na tržište puste obje nove verzije konzole. Tim više što će im novi slim pojeftiniti proizvodnju a povećati profit. Ako je tako, tu čekanja nema..

17 godina
pqweasdyxc kaže...

Baš mijenjam grafičku i bilo bi dobro da mogu vratiti staru i nadoplatiti za novu ali nažalost tako svijet oko nas ne funkcionira...živimo u potrošačkom društvu u kojem smo svjesni da sve oko nas neprestano raste i napreduje a kupljena roba svaki dan gubi na vrijednosti. Pitanje je samo je li uživamo u kupljenom proizvodu. Ako je odgovor potvrdan on je onda ispunio svoju svrhu bez obzira na cijenu i svakodnevnu vrijednost. Kako je netko rekao, prodaš stari, dodaš i kupiš novi i dalje uživaš.. ako uživaš..

11 godina
odjavljen
movie kaže...

Pa baš i ne. Svaki forum ima svoja pravila ponašanja. Mislim da na ovom forumu postoji tema PC vs PS4 i tvoja prepiska bi bila idealna za tu temu. Ovo je ipak PS4 tema i poticanje takvih rasprava smatra se nepristojnima za ovu temu te su podložne sankcijama od strane admina. Što ćeš, takva su pravila...

Necu vise, I promise 

17 godina
https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
PlayStation 4

Novi flash sale na US store 

https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALEWEBLP

izdvojio bih the last of us za ludih 7,99$ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jedno brzinsko pitanje, frend je sa svojim psn + racunom uzeo onaj besplatni nba 2k16 sto se djelio, sad mene zanima dal bi ja kad kupim ps4 mogo instalirat to s njegovim racunom i onda poslije normalno igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mar123 kaže...

jedno brzinsko pitanje, frend je sa svojim psn + racunom uzeo onaj besplatni nba 2k16 sto se djelio, sad mene zanima dal bi ja kad kupim ps4 mogo instalirat to s njegovim racunom i onda poslije normalno igrat?

Da, kao i sve druge njegove digitalne igre, ukoliko svoj PS4 uređaj postaviš kao primarni uređaj njegovog accounta.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 13:19 (DeniZg).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Znaci sve igre koje imamo na PS4 mocemo prenest i na Neo kad se ulogiramo na njega? Samo skinut i to je to?

Posto nitko ne odgovara...nadam se da ce igre koje imamo na PS4 biti u librariju i na PS Neu.

17 godina
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Posto nitko ne odgovara...nadam se da ce igre koje imamo na PS4 biti u librariju i na PS Neu.

Pa logično je, nego kako drukčije.

16 godina
DeniZg kaže...
mar123 kaže...

Da, kao i sve druge njegove digitalne igre, ukoliko svoj PS4 uređaj postaviš kao primarni uređaj njegovog accounta.

nije mi sad nesto jasno, na njegovom ps4 je taj acc kao primaran acc, i sad bi ja na svom trebo postavit njegov isto kao primaran i onda skinem tu igru i onda mogu uc u svoj i normalno igrat?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice