PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Meni je npr svaka igra glupa i plitka poslije WoWa :-) Upropastio me za sve druge igre.

Nikad neću shvatiti zašto Blizzard ili Anet ne dovuku svoje MMORPG-ove na PS4.

WoW bi tražio dosta veliku izmjenu user interface-a i skillova, ali Guild Wars 2 bi se dosta lagano prebacilo.

Da, wow bi bilo jako teško u ovom obliku zadržati na konzoli s kontrolerom... ali mi se jako sviđa kako je Diablo3 prebačen. Praktičnije ja za igranje od PC verzije (al onda opet kaska u inventory elementima, kontroler nije za to).

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Meni je npr svaka igra glupa i plitka poslije WoWa :-) Upropastio me za sve druge igre.

Nikad neću shvatiti zašto Blizzard ili Anet ne dovuku svoje MMORPG-ove na PS4.

WoW bi tražio dosta veliku izmjenu user interface-a i skillova, ali Guild Wars 2 bi se dosta lagano prebacilo.

Da, wow bi bilo jako teško u ovom obliku zadržati na konzoli s kontrolerom... ali mi se jako sviđa kako je Diablo3 prebačen. Praktičnije ja za igranje od PC verzije (al onda opet kaska u inventory elementima, kontroler nije za to).

Pa neka naprave manje napada, svaka klasa neka ima 10 napada i gotovo. To bi bilo brutalno za igrat na konzoli. Ostvarili bi sigurno veliki uspjeh.

17 godina
crash11 kaže...
Bitanga kaže...

Pa neka naprave manje napada, svaka klasa neka ima 10 napada i gotovo. To bi bilo brutalno za igrat na konzoli. Ostvarili bi sigurno veliki uspjeh.

Ma puno je tu više problema, chat bi bio koma, inventory bi bio koma, auction house sve bi morali preraditi, a sumnjam da im se to isplati. Plus pola wowa je u addinovima. :-)

TBH, dok igram neki mmo na konzoli osjećam se totalno usamljeno jer nitko ništ ne piše jer je pain in the ass.

12 godina

Istina je ovo za chat. Igrao sam ESO na konzoli i nije to to. Ima voice chat, ali više volim tipkati.

A i Blizzard je troma kompanija. Treba im 2 godine za WoW content patch, gdje bi sad oni to prebacili na konzole. Već bi izašao PS6.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Jel netko prodaje Gta 5? Svejedno dal je fizicka il digitalna kopija. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Jel netko prodaje Gta 5? Svejedno dal je fizicka il digitalna kopija. 

prodaju ljudi na njuškalu

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
crash11 kaže...
Bitanga kaže...

Ma puno je tu više problema, chat bi bio koma, inventory bi bio koma, auction house sve bi morali preraditi, a sumnjam da im se to isplati. Plus pola wowa je u addinovima. :-)

TBH, dok igram neki mmo na konzoli osjećam se totalno usamljeno jer nitko ništ ne piše jer je pain in the ass.

a ne znam postoje tipkovnice za gamepade, addonove neka dodaju u startu, tipa dmg meter, healbot i par ovih glavnih koji su ti potrebni. Auction house ne bi trebo bit problem.

Ne kažem da trebaju prekopirat wow, nek naprave sličnu novu igru za konzole. Dalo bi se to napravit samo treba novaca i volje :)

15 godina
PlayStation 4

Ekipa, nadam se da je dobra tema, 

imam sljedeću situaciju, susjed je dobio za krizmu PS4, pošto sam mu ja kum, zamolio me je dali mu mogu kupiti preko svoje visa kartice PS Plus, i ja otišao na web  unesao podatke od kartice i dok treba provesti kupnju konstanto mi govori tekst sa slike, ne znam u čemu je problem pa me zanima dali može tko pomoći pošto sam novi u tome svijetu... 

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

imam sljedeću situaciju, susjed je dobio za krizmu PS4, pošto sam mu ja kum, zamolio me je dali mu mogu kupiti preko svoje visa kartice PS Plus, i ja otišao na web  unesao podatke od kartice i dok treba provesti kupnju konstanto mi govori tekst sa slike, ne znam u čemu je problem pa me zanima dali može tko pomoći pošto sam novi u tome svijetu... 

Jeli US ili HR account? Ako je US account, neće ti prihvatiti naše kartice i moraš kupiti PS bonove sa amazona.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...

Jeli US ili HR account? Ako je US account, neće ti prihvatiti naše kartice i moraš kupiti PS bonove sa amazona.

Kako mogu provjeriti gdje je acc napravljen? I dali ima netko siguran link s amazona?

15 godina
ERROR1911 kaže...
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...

Kako mogu provjeriti gdje je acc napravljen? I dali ima netko siguran link s amazona?

Kad se prijaviš na njegov account na PS storeu, jeli ti prikazuje cijene u kunama ili dolarima?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...

Kad se prijaviš na njegov account na PS storeu, jeli ti prikazuje cijene u kunama ili dolarima?

u kunama

15 godina
ERROR1911 kaže...
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...
antimadridista kaže...
ERROR1911 kaže...

u kunama

To je HR store. Jednima se pojavljuje ovaj problem, drugima ne. Ako ne prolazi kartica, mozes mu kupiti hr playstation store bonove u nekom od sony ducana ili online (ali za kune, tj. za hr store!)

Potpis!
16 godina
ERROR1911 kaže...

obrisi karticu.ponovo je dodaj i probaj.meni je pomoglo svaki put

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Kill Frenzy kaže...
ERROR1911 kaže...

obrisi karticu.ponovo je dodaj i probaj.meni je pomoglo svaki put

napravio sam to već više puta i ništa, probao s drugom karticom i opet ništa... planiram sutra zvati podršku i pitati zašto...

12 godina
I pazi na č ć š ž.
Meni je to stvaralo probleme, pa sam bez kvacica pisao.

0 0 hvala 0
15 godina
lepi91 kaže...
I pazi na č ć š ž.

Budem jos sutra to probao, a jel mogu ja kupit kod preko amazona i da on samo aktivira? I dali  mogu dobit link ako se zo tako može 

17 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
lepi91 kaže...
I pazi na č ć š ž.

Budem jos sutra to probao, a jel mogu ja kupit kod preko amazona i da on samo aktivira? I dali  mogu dobit link ako se zo tako može 

Unosi podatke preko PS4 i ne stavljaj nase znakove. Obavezno stavi zupaniju, meni je to stvaralo probleme.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

Vise je stvarno sramotno da jedan Sony ne moze popraviti to s*anje od store-a da se moze platiti karticama kako spada.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni je sinoc od prve prošlo, uzo mjesec dana ps+...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
OriginalEXE kaže...

Vise je stvarno sramotno da jedan Sony ne moze popraviti to s*anje od store-a da se moze platiti karticama kako spada.

Sony te štiti od samog sebe. Ne želi da impulzivno trošiš lovu. 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Da li jos neko nema nba2k16 preko ps plus? Meni jos uvijek stoje igre za maj
13 godina
neaktivan
Da li jos neko nema nba2k16 preko ps plus? Meni jos uvijek stoje igre za maj
16 godina
PlayStation 4

Ja sam skinuo već sa Hrvatskog storea

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali netko zna dali je bolje uzeti assetto corsa ili gran turismo sport?

po nekim reviuima mi se čini assetto možda čak bolji, zvuk,grafika.....

0 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Ne znam stvarno kakve probleme pojedinci imaju ali ja kupujem od prvog dana i nikada nisam imao problema osim kad na kartici nisam imao dovoljno novca, no to je razumljivo... u čemu je fora da netko ima problema a netko ne? inače ja uvijek plaćam s masterom..

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

piknuo si plejku prošli tjedan pa me zanima par stvari... naime ima li kakve razlike između otvaranja online računa za ps+ pod UK ili pod HR lokacijom?.. te me još zanima da li se može igrati fifa 15 online tj. da li ima još što igrača online, pošto sam igru dobio uz plejku... hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
16 godina
fluj kaže...

piknuo si plejku prošli tjedan pa me zanima par stvari... naime ima li kakve razlike između otvaranja online računa za ps+ pod UK ili pod HR lokacijom?.. te me još zanima da li se može igrati fifa 15 online tj. da li ima još što igrača online, pošto sam igru dobio uz plejku... hvala unaprijed..

Ovo sto se tice ps+ uk i hr i us i svi ostali je vec napisano 5999 puta, samo malo prolistat mozda svega 3 stranice.....Svaki ps+ regija ima svoje ponude, svoju valutu...u svakoj se ponesto moze naci, najbolje imati dvije verzije, ja imam hr i us

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

još jedno pitanjce za vas forumaše, dakle kupio bih account od jednog forumaša, pa me zanima da li ako na svojem accountu imam ps+ pretplatu mogu igrat online i njegove igre sa njegovog računa bez da na njegovom imam pretplatu? čitao sam nešto kao da zamijenim primarne račune tako nešto, no ne razumijem se baš u ove stvari, toga vas molim za malu pomoć..

0 0 hvala 0
17 godina
fluj kaže...

još jedno pitanjce za vas forumaše, dakle kupio bih account od jednog forumaša, pa me zanima da li ako na svojem accountu imam ps+ pretplatu mogu igrat online i njegove igre sa njegovog računa bez da na njegovom imam pretplatu? čitao sam nešto kao da zamijenim primarne račune tako nešto, no ne razumijem se baš u ove stvari, toga vas molim za malu pomoć..

Daj pogledaj stare postove i ne budi lijen :-) pun je google tih pitanja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice