Ne radi se ovdje o trajanju same igre. Nemojte jest govna i izvlacit rijeci iz konteksta

Ne radi se ovdje o trajanju same igre. Nemojte jest govna i izvlacit rijeci iz konteksta
Ovdje nitko ni ne spominje da je sve u tome. Daleko od toga samo ste se vi uhvatili toga
Ovdje nitko ni ne spominje da je sve u tome. Daleko od toga samo ste se vi uhvatili toga
Moramo se malo fajtati na forumu.
Dosadan je ovaj mjesec. Nema niš novo za igrati.
Idem sad slati prijeteće poruke Sean Murrayu na Twitter zbog NMS odgode.
Ak je vama dvojici Witcher bolji zato jer ima 100 sati igranja, možete si onda i upaliti WoW pa grindati štakore do lvl100. To je otprilike slična usporedba.
Pa i igram wow već 10 godina :-) Al ne zato što mogu 100 sati klati štakore.
Last of Us je puno kvalitetnija igra od svih Uncharteda zajedno, no emocija dolazi od - za to vrijeme kad je izašla - relativno nove zombie apokalipse atmosfere i priče (danas je to full izlizano već). No, da je bilo koja druga priča igra bi bila teški prosjek.
Htio sam samo reći (ali niste shvatili) da je Witcher puno kompleksnija i kvalitetnija igra i po priči i po akciji i po mogućnostima od Uncharteda 4 (spika je definitivno zastarjela), a vrijede skoro iste novce. Dobiješ 100 sati igranja, ali to kakvog igranja - vrhunskog, a ne dosade.
Naravno da to ne znači da nitko ne treba kupiti Uncharted 4, no ja za njega nikad ne bih dao full price.
Idem sad slati prijeteće poruke Sean Murrayu na Twitter zbog NMS odgode.
Ja sam cancelirao preorder, rađe ću u međuvremenu pare potrošiti da odigram nešto drugo. A dok NMS izađe taman bude WoW Legion ubrzo vani pa neću ni imati vremena za njega :-)
kruske i jabuke. U battlefieldu mozes ostaviti 1000 sati. Dakle witcher bi trebao biti 10 puta jeftiniji.
Ti si programer, jel da? U windowsima sam cijeli dan a kostaju 1000 kn. Ako tvoj software koristim samo 5 minuta dnevno, trebao bi kostati 10 kn maksimalno. Jer u drugom slucaju bih poludio.
Tvoje su isto kruške i jabuke. Witcher je isključivo single player igra, a battlefield je isključivo multiplayer. To se ne uspoređuje tako ;-)
A ni cijene softwarea, jer software je tu da rješava probleme i ovisno o tome koliko ti vrijedi rješenje tog problema ili ga kupiš ili ne. Igre ne rješavaju nikakav problem osim dosade, i onda se od njih očekuje ipak malo više za novac od kratkotrajnog zadovoljstva.
Razmišljam da kupim PS4+ pretplatu i sad me zanimaju ove besplatne igre kao NBA. Ako imam PS4+ pretplatu jasno mi je da je skidanje ove igre besplatno i da traje dok traje i ps+ pretplata. Moje pitanje je ako kupim pretplatu recimo na 1 mjesec pretpostavljam da nakon što istekne pretplata te igre više ne mogu igrati. Ali recimo nakon tjedan-dva opet kupim pretplatu. Da li te igre onda opet mogu bez problema igrati?
Sorry vidim da je već odgovoreno na slično pitanje, pa da postavim novo. Mogu li se besplatne igre skinuti ako uzmem 14 dana besplatnu probnu pretplatu?
Dok imas aktivnu PS+ pretplata (Trial ili full) mozes igrati "free" igre koje si uzeo s PS+
Kad istekne pretplata zakljucaju se, ali kad obnovis pretplatu, otkljucaju se.
@others
Ne znam zasto se usporeduje U4 i Witcher 3 kad nisu isti zanr. Sta bi U4 trebao imati skill tree, crafting i questove s skupljanjem meda i karanjem prostitutki?
Na pola igre sam, chapter 12 ili 13. Nisam naletio na nikakve frame dropove ili bugove do sada.
Trenutno je verzija 1.05, ne znam da li su ovi spominjani bugovi na ranijim verzijama. Witcher 3 je isto tek s verzijom 1.03 ili vise rijesio pocetne bugove.
Graficki izgleda predivno. Gusarski stih mi odgovara. "Novosti" u vidu uzeta, dzipa s vitlom su fora.
Tempo je dobar. Istrazivanje, zagonetke, pucanje se izmjenjuju u dobrom ritmu.
Nathan je ostao Nathan. Gdje on prode, trava ne raste :D
Neke smeta sto strazari ne reagiraju, na Sama kad su stealth dijelovi. Meni to cak odgovara, jer bih pop*zdio na ponavljanja, da radi na drugi nacin.
Ono sto sam ocekivao to sam dobio. Provjerenu formulu iz prva tri dijela (koja sam prvi puta odigrao na PS4) s par noviteta.
MP nisam niti pokrenuo, pa ne mogu ocijeniti kvalitetu.
Witcher 3 imam nekih 15-ak sati staza, jednostavno me plasi ta njegova masivnost (moj nedostatak vremena). Upravo postar donio Blood and Wine LE.
TLOU Remaster sam presao trecinu, pa je uletilo nesto drugo.
Zbog nedostatka vremana mi vise odgovaraju linerane "krace" igre od masivnih open world igara ili MP only igara.
@VitaOwners
Volume na akciji za 35kn PS4/Vita cross-buy.
Witcher 3 imam nekih 15-ak sati staza, jednostavno me plasi ta njegova masivnost (moj nedostatak vremena). Upravo postar donio Blood and Wine LE.
Da, to je, ogroman je. I treba vremena.
Ma nije to usporedba igara, više načina pristupu igri i kupcu, omjera dobiveno/uloženo. To su igre koje nisu replayable, i nemaju nikakav endgame content i njih ne možeš naplaćivati tako masno.
Multiplayer ne računam, jer je to dosta nebitno i izluđujuće igrati s kontrolerom. Vjerojatno velika većina neće nikad ni igrati.
Nije sve crno-bijelo.
CD Red sam odlucio poduprijeti najvise zbog njihove politike i odnosa prema igracima.
Free DLC-i, knjizica u box izdanju (a ne jeb*ni list s legal notice), bonus su bili karta, naljepnice i soundtrack.
Box izdanje Witcher 3 - 380kn.
Hearts of Stone LE - 249kn.
Blood and Wine LE - 349kn.
Uncharted 4 (posudeno od frenda) - 0kn
On ga platio 550 ili 650kn (specijalno izdanje).
Prema ovome se meni najvise isplatio U4
Doci ce na red Witcher 3 kad tad.
Trenutno je verzija 1.05, ne znam da li su ovi spominjani bugovi na ranijim verzijama. Witcher 3 je isto tek s verzijom 1.03 ili vise rijesio pocetne bugove.
Witcher 3 je još uvijek debelo zbugirana igra, samo pogledajte malo forume.
Ali barem nije neprelazno zbugirana kakva je znala biti prvih 6 mjeseci kad main quest na Skelligu nije radio.
O ostalim manama ću se suzdržati, a fala bogu, ima ih.
Free DLC-i, knjizica u box izdanju (a ne jeb*ni list s legal notice), bonus su bili karta, naljepnice i soundtrack.
Box izdanje Witcher 3 - 380kn.
Hearts of Stone LE - 249kn.
Blood and Wine LE - 349kn.
Jesi mozda uzeo blood and wine iz santa domenice ? Na njihovoj stranici nista ne pise a htio bi dobiti gwent karte pogotovo zato jer su na webu rasprodane (barem one za blood n wine). Inace imam witchera i na pc-u i na ps-u. Igram ga trenutno na pc jer me nekako strah kako ce to izgledat na 30 fps-a s psovim hardwerom. Na pc-u znam stat i uzivat u travi koja se njise ili vodi i valovima. Tako da bi ps verziju uzeo samo bas zbog karata i naravski zbog potpore developeru :D
Uncharted 4 (posudeno od frenda) - 0kn
Tak jedino i vrijedi, da se 5 frendova nađe i kupe ga skupa. Samo bi se onda potukli tko će ga prvi odigrat :-)
Na PCu nisam uzimao jer sam na HD6870.
Uzeo u http://www.svijet-igara.hr/
Naravno zbog Gwent karata, jer kad sam vec uzeo proslu ekspanziju bilo bi grijeh ne uzeti ovu.
Navlakusa za suckere (priznajem).
Jesi mozda uzeo blood and wine iz santa domenice ? Na njihovoj stranici nista ne pise a htio bi dobiti gwent karte pogotovo zato jer su na webu rasprodane (barem one za blood n wine). Inace imam witchera i na pc-u i na ps-u. Igram ga trenutno na pc jer me nekako strah kako ce to izgledat na 30 fps-a s psovim hardwerom. Na pc-u znam stat i uzivat u travi koja se njise ili vodi i valovima. Tako da bi ps verziju uzeo samo bas zbog karata i naravski zbog potpore developeru :D
I ja imam tak, haha. Prvo sam kupio na PS4 i odigrao prvi area. Onda sam poludio (što zbog kontrolera, što zbog nemogućnosti pristupa playki radi klinaca) i kupio za PC i sad igram na PCu (godinu dana nakon releasea).
Grafika je bolesno bolja (al i hardware nije usporediv baš), a voda i valovi najljepši što sam vidio do sad u ijednoj igri. Sad je pravo vrijeme za igrat Witchera jer su promijenili dosta toga u zadnjem patchu.
Da, ako imas hardware
Grafika je bolesno bolja (al i hardware nije usporediv baš), a voda i valovi najljepši što sam vidio do sad u ijednoj igri. Sad je pravo vrijeme za igrat Witchera jer su promijenili dosta toga u zadnjem patchu.
Slažem se da je PC puno bolja platforma za Witchera. Neke stvari uobičajene za open world igre (kao npr.full XP za questove) su moguće tek s modovima.
Ali barem nije neprelazno zbugirana kakva je znala biti prvih 6 mjeseci kad main quest na Skelligu nije radio.
Meni su mane :
- zabijanje u nevidljive wallove posvuda. Tipa, jašem konja i zabijem se u leš na zemlji i onda se izvlačim 5 sekundi. Ili u drveće. To me zna raspizdit. Općenito, jahanje konja je full loše i frustrirajuće.
- 5 klikova da dobiješ prozor od vendora da mu nešt prodaš.
- što se baklja u špiljama non stop pali i gasi dok se penješ.
- neki dijalozi su dosta statični pogotovo ako ne klikaš pitanja po redu, ne prate prethode stepove u razgovoru, pa se zna desiti da ti lik kaže npr. "zašto si došao?" iako si mu u prethodnom stepu objasnio zašto si došao, iako impresivno mi je kako to sve funkcionira dosta dobro s obzirom koliko je voice actinga moralo biti snimljeno.
Na druge bugove ili mane nisam naišao.
Meni su mane :
- zabijanje u nevidljive wallove posvuda. Tipa, jašem konja i zabijem se u leš na zemlji i onda se izvlačim 5 sekundi. Ili u drveće. To me zna raspizdit. Općenito, jahanje konja je full loše i frustrirajuće.
- 5 klikova da dobiješ prozor od vendora da mu nešt prodaš.
- što se baklja u špiljama non stop pali i gasi dok se penješ.
- neki dijalozi su dosta statični pogotovo ako ne klikaš pitanja po redu, ne prate prethode stepove u razgovoru, pa se zna desiti da ti lik kaže npr. "zašto si došao?" iako si mu u prethodnom stepu objasnio zašto si došao, iako impresivno mi je kako to sve funkcionira dosta dobro s obzirom koliko je voice actinga moralo biti snimljeno.
Na druge bugove ili mane nisam naišao.
O ja jesam :)
Questovi znaju bit dosadni, razduze ih ko meksicku sapunicu radi cega ? Vec je ionako dosta dugacka igra.
Wild Hunt je bezveze, ocekivo sam neke cool borbe s njima, a ispada da su obicni banditi u fancy oklopu.
Posto sam igro Day1 bilo je hrpu bugova. Jedan je bio Gamebreak bug pa sam moral cekat dok dođe patch da mogu nastavit sa igrom.
Konj je katastrofa. Zar samo rockstar moze napravit kak spada konja ?
U isto vrijeme sam igro i bloodborne pa mi je borba dosta losa i dosadna.
Inace igra mi je super, al ekipa ju malo previse hvali. Sve je na visokoj razini, al igri fali neki vrhunac, neki epic događaj koji bi ti ostao u pamcenju.
Questovi znaju bit dosadni, razduze ih ko meksicku sapunicu radi cega ? Vec je ionako dosta dugacka igra.
Wild Hunt je bezveze, ocekivo sam neke cool borbe s njima, a ispada da su obicni banditi u fancy oklopu.
Posto sam igro Day1 bilo je hrpu bugova. Jedan je bio Gamebreak bug pa sam moral cekat dok dođe patch da mogu nastavit sa igrom.
Konj je katastrofa. Zar samo rockstar moze napravit kak spada konja ?
U isto vrijeme sam igro i bloodborne pa mi je borba dosta losa i dosadna.
Inace igra mi je super, al ekipa ju malo previse hvali. Sve je na visokoj razini, al igri fali neki vrhunac, neki epic događaj koji bi ti ostao u pamcenju.
Da, to je istina, neki sidequestovi su predugački, al opet imaš što za igrat. Tu dolazi do izražaja više onaj problem da su ljudi nestrpljivi danas. Kupiš igru i hoćeš ju odigrat brzo i ići na drugu. No onda ne može igra koštati 500kn. A opet, s druge strane developerima se ne isplati baš nešto započinjat ako ne budu zaradili na tome odjednom ili u epizodama, pa onda dobijaš assassin's creedove, call of dutye i fife svake godine :-)
Da, borba je dosta bazična i blesava pogotovo dok usporedim s borbom u npr Shadow of Mordoru.
Pol featurea u igri ničem ne pomažu, alkemiju sam koristio samo dva-tri puta dok sam morao radi questova, a bitno da imam pune torbe matsa ;-)
BTW, di ćeš bolji event za pamćenje od onog Baronovog questa sa bebom :-) sick shit :-)
Ma dobro to je kroz cut scene, al u samoj igri tj gameplayu nema nist takvog.
Kaj ce toc kakva verzija sa oba DLC-a ?
BTW, di ćeš bolji event za pamćenje od onog Baronovog questa sa bebom :-) sick shit :-)
Taj Baron quest je jedina stvar iz igre koja mi je ostala urezana u pamćenje. Baš ono, brutalno emotivan quest, pogotovo za nas starije koji imamo klince. Ja sam se skroz ufurao.
Svi ostali questovi, hvatanje Ciri itd. da ne spojlam, su mi bile baš za malu djecu.
I imam jos jednu primjedbu na oruzja.
Igra ima samo jedno oruzje, a to je mac. Ostala oruzja su sva sranje, a macevi su svi isti samo su brojke drugacije.
Nema drugog moveseta niti niceg drugog.
Jos je najbolje kad u questu dobis mac legendarni s kojim je ubijen ne znam ni sam tko , a onda za 30min obican bandit ima boljeg lol.
Jos je najbolje kad u questu dobis mac legendarni s kojim je ubijen ne znam ni sam tko , a onda za 30min obican bandit ima boljeg lol.
A kad dobiješ mač ili oklop koji je 20 levela iznad tebe? To mi je posebno išlo na živce.
Ili recimo kad odradim neke main questove i rek'o, idem sad malo očistiti side-questove. A kad ono svi su sive boje i ne daju nikakav XP. WTF.
Koliko su neke stvari dobro napravili, toliko su sitnih stvari usrali.
A kad dobiješ mač ili oklop koji je 20 levela iznad tebe? To mi je posebno išlo na živce.
Ili recimo kad odradim neke main questove i rek'o, idem sad malo očistiti side-questove. A kad ono svi su sive boje i ne daju nikakav XP. WTF.
Ili dok su ti pune torbe mačeva i armora koje bi prodao, pa onda jedva nađeš vendora koji ih oće kupit, al on nema para, pa moraš prvo kupit od njega neko smeće koje ti ne treba samo da mu daš pare da može od tebe kupit mačeve i oklope da isprazniš torbe.
Još će ispast da je igra teško sranje :-)
Ili dok su ti pune torbe mačeva i armora koje bi prodao, pa onda jedva nađeš vendora koji ih oće kupit, al on nema para, pa moraš prvo kupit od njega neko smeće koje ti ne treba samo da mu daš pare da može od tebe kupit mačeve i oklope da isprazniš torbe.
haha ma nije :)
Al ono ima sitnica.
Ogromna je to igra i jos je dobro sve zavrsilo kak je izgledalo na pocetku. Imo sam osjecaj da je igra prevelik zalogaj za CDPR.
Sad mi se igra bas, al bi rađe ceko neki disk bundle, GOTY verziju il tak nekaj sa svime.
Pa to ja tvrdim cijelo vrijeme!!!!
Ne, zezam se. Igra je dobro zamišljena, ali je sfušana na hrpu sitnih stvari.
Kao ono nekad kad bi kupio Alfa Romeo. Super dizajn i motor, ali je zato bilo 100 sitnih stvari koje živciraju, cvrčaka u unturašnjosti i svega i svačega.
Mislim, ja sam imao 147-icu i bila je bomba, ali je cvrčala unutrašnjost za popi.dit, poklopac gepeka je bio nakoso itd. Da ne velim da su mi ženi suvozačka vrata ispala i ostala u ruci (ajd fala bogu riješili su mi to u garantnom roku).
I opet, svejedno me žena mrzila jer sam ju prodao.
Tak je i nešto slično s Witcherom i njegovim fanboyima.
Tak je i nešto slično s Witcherom i njegovim fanboyima.
Ma da, treba pokušavat objektivno gledat na stvari. Naravno, teško je to ponekad jer svatko ima neke preferencije.
Meni je npr svaka igra glupa i plitka poslije WoWa :-) Upropastio me za sve druge igre.
Meni je npr svaka igra glupa i plitka poslije WoWa :-) Upropastio me za sve druge igre.
Nikad neću shvatiti zašto Blizzard ili Anet ne dovuku svoje MMORPG-ove na PS4.
WoW bi tražio dosta veliku izmjenu user interface-a i skillova, ali Guild Wars 2 bi se dosta lagano prebacilo.