PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Pa da li se vi stvarno pravite tulavi ili šta kad se moram tako izraziti, bilo je vec 20 pitanja oko toga i napisano vam je svaki mj ps4+ igre dobivate prvog utorka u mj....sto vam jos nije jasno? To je 7.6
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
Ako moze da mi se neko javi ko igra ili se razumije u just dance 2016

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Just dance mi radio savrseno juce kad sam ga instalirao. Kamera odlicna. Danas kad sam upalio ps nece da mi prepozna igraca. Ne moze nikako. Zna li neko u cemu je kvaka?

0 0 hvala 0
12 godina
Anderson8 kaže...
Just dance mi radio savrseno juce kad sam ga instalirao. Kamera odlicna. Danas kad sam upalio ps nece da mi prepozna igraca. Ne moze nikako. Zna li neko u cemu je kvaka?

No hard feelings, ali ako si uzimao konzolu za klince, trebao si možda uzeti Xbox s kinectom (možda čak i x360 rabljeni). Onda nek djeca lamaću po tim kinect igricama, a ima ih fala bogu dovoljno.

Ako si uzeo Just Dance za sebe, onda ne znam šta da ti kažem...sretno. 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

ako netko igra Overwatch neka me  doda jocker04102014

Igram uglavnom iza 18h sati i jučer sam tek kupio igru,pa mi ni mala pomoć nebi skodila:))

Jučer kill strike 18 sa Vojnikom76.....nije lose za prvi dan

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Druze uzeo sam konzoluu za sebe, jel to zabranjeno plesat :) Igram pes stalno eto kupio just dance da se zezamo kad dođe drusvo. Ali doslo mi je juce da razbijem ps. Dok se instalirala igra sve je radilo. Juce i danas nece da prepozna dva igraca nikako
15 godina
Mozda je rasvjeta slaba?
Potpis!
13 godina
neaktivan
Vrlo vrlo moguce. Pokusat cu da jacom sijalicom veceras. Gta ili uncharted4? Sta da kupilM? I na storu mi ima par gta 5 razlicitih u desetak dolara razlika cijene? U cemu je razlika da ne kupim pogresan?
13 godina
neaktivan
Anderson8 kaže...
Vrlo vrlo moguce. Pokusat cu da jacom sijalicom veceras. Gta ili uncharted4? Sta da kupilM? I na storu mi ima par gta 5 razlicitih u desetak dolara razlika cijene? U cemu je razlika da ne kupim pogresan?

Nisu baš igre za usporedbu, ali ja preporučujem obe. Ta razlika u cijeni je najvjerojatnije razlika u količini novca kojeg dobiješ u SP i Online modeu u samom startu igre. Igrao sam Gta i vrlo lako se novac skupi, pogotovo u Online ako nađeš ekipu za Heistove, tako da ti preporučujem običnu (najjeftiniju verziju). Mislim da je na akciji bila, ako se ne varam do 2.6. 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
16 godina
PlayStation 4

Misija u unchartedu gdje se naganjate po trznici pa onda dzipom po madagaskaru mislim da je nesto najbolje sto sam odigrao ikad  

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Imali su i prijašnji Unchartedi sličnih trenutaka.

Po meni se Uncharted 4 mora odigrati, ali ga je bolje uzeti na disku i frknuti u oglasniku. Nema replay value, osim ako je netko lud za njegovim multiplayerom.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Ma multi je sranje na kvadrat.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ma multi je sranje na kvadrat.

Nije baš na kvadrat ali su zasrali sa ovim magijama i bot-ovima  , a kojih nije bilo prije. Premalo mapa od koji samo  jedno 3 dobrih , ostalo sranje. Uglavnom  prošle verzije sam redovito igrao pet godina tako da  sam dosta razočaran sa ovim trenutnim stanjem.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
14 godina
PlayStation 4

Kakve su ove konzole iz Tele2? Jel to neki refubrished model ili su ok? 

Pitam jer bi danas uzeo jednu,a ne bi htio da je moram nositi na reklamaciju nakon par dana i sl.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 10:15 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Purger155 kaže...

Kakve su ove konzole iz Tele2? Jel to neki refubrished model ili su ok? 

Pitam jer bi danas uzeo jednu,a ne bi htio da je moram nositi na reklamaciju nakon par dana i sl.....

ha?

14 godina
PlayStation 4

Tele 2 ponovno ima PS4 konzole u ponudi (s igricom PES2016) koje se opet pojavljuju na njuskalu.

S obzirom da su zimus imali istu akciju,a na forumima i sl. sam citao kako je dosta ekipe vracalo konzolu na reklamacije,zanima me jel se sto promijenilo...odn,vase misljenje i preporuka me zanima

Uzeo bi si PS4 na 2-3 mj dok ne izađe Neo iliti PS4.5

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 10:28 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jasno je meni sta ti pitas ali odakle ti da su to refurbished konzole?

mislim da su to price za malu djecu.uzmi konzolu i uzivaj

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Neznam di si ti čitao da su se konzole vraćale. Daju ti novu konzolu u originalnom pakovanju, kao da je kupiš u ducanu

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Tele 2 ponovno ima PS4 konzole u ponudi (s igricom PES2016) koje se opet pojavljuju na njuskalu.

S obzirom da su zimus imali istu akciju,a na forumima i sl. sam citao kako je dosta ekipe vracalo konzolu na reklamacije,zanima me jel se sto promijenilo...odn,vase misljenje i preporuka me zanima

ja sam uzeo zimus, imam 3 god. garancije, radi normalno ko prvi dan.

16 godina
crash11 kaže...
Purger155 kaže...

ja sam uzeo zimus, imam 3 god. garancije, radi normalno ko prvi dan.

Ja sam uzeo sa njuškala od lika koji je uzeo tele2 paket... isto radi normalno ko prvi dan

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
neaktivan

Dječje priče, Tele2 daje potpuno nove konzole, oni nemaju ništa s reklamacijama, servisima i ostalim. Pa nisu ih oni uveli iz inozemstva niti se bave njima nakon prodaje.

14 godina
PlayStation 4

Ok,thnx svima na odgovorima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Ok,thnx svima na odgovorima :)

Oni ti imaju ugovor sa Santa Domenicom tako da ti je to ko da si kupio playstation u Santa Domenici. Ja sam dobio uz playstation razne popuste na gamepad, dodatnu garanciju itd.

16 godina
PlayStation 4

Odigrao Uncharted4.

Očekivao sam više.Igra je dobra i na trenutke odusevi.Grafika je super,13 chapter meni najljepsi. Pada frejmova ima ali nista strasno i mogu reci da ima relativno dosta bugova s obzirom da je ovo naughty dogova igra. Cut scene bez zvuka,dva puta sam propao kroz teksture,nije lik hteo pucat par puta i tako.

Ono sto me najvise smetalo je to da te igra ni malo ne tjera da istrazujes.Nema potrebe ici u sve prostorije i sve prenjuskat kad tamo nema nista.Bez obzira sto je igra manje linerna nego prijasnji nastavci(ne smeta mi lineranost) nema potrebe nego ici za zadanom rutom. Isto tako nema one neizvjesnosti kad ides iz prostorije u prostoriju,iz jednog dijela u drugi.U Darks Souls,Bloodborneu ,Witcheru i drugim sada aktualnim igrama skoro da se ni ne usudim ici dalje jer neznas sto te ceka.Ovdje toga nema.Nema neizvjesnosti,nema napetosti. Penjanja je previse,daleko previse.Nekako sam malo i razocaran.Kao da je takav stil igre pregazilo vrijeme.Na kraju sam jedva cekao da zavrsim igru i vratim se witcheru. Kad saberem sve igra je bila ....dosadna :/

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ima previše penjanja, a premalo pucanja. Što je čudno, jer su pucanje dosta popravili.

Ja nisam ni jedan bug iskusio.

I ne znam zašto si morao spomenuti Witchera, znaš da odmah dobijem volju da vam odem u temu i napravim dar mar.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Odigrao Uncharted 4....

... Kad saberem sve igra je bila ....dosadna :/

1, 2  i  3  nisu bile dosadne ige ali ova 4. je . I multiplayer  su  zasrali. Po meni  razoćaranje godine.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Manjina igra Uncharted multiplayer. A kao singleplayer je za sada uz DkS3 GOTY meni.

0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kao da je takav stil igre pregazilo vrijeme.Na kraju sam jedva cekao da zavrsim igru i vratim se witcheru. Kad saberem sve igra je bila ....dosadna :/

To pričam cijelo vrijeme. Današnje igre su daleko naprednije, a tehnički podjednako dobre. Poludio bih da sam platio to u preorderu i onda usporediš to s Witcherom3 s kojim dobiješ preko 100 sati igranja samo za osnovnu igru bez ekspanzija.

I to kakvog igranja, svaka obična side misija je priča za sebe sa zapletima i raspletima. A ne ko u MGS5 gdje je sve jedno te isto.

12 godina

Ak je vama dvojici Witcher bolji zato jer ima 100 sati igranja, možete si onda i upaliti WoW pa grindati štakore do lvl100. To je otprilike slična usporedba.

PSN - DeniZg80
15 godina
Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

Kao da je takav stil igre pregazilo vrijeme.Na kraju sam jedva cekao da zavrsim igru i vratim se witcheru. Kad saberem sve igra je bila ....dosadna :/

To pričam cijelo vrijeme. Današnje igre su daleko naprednije, a tehnički podjednako dobre. Poludio bih da sam platio to u preorderu i onda usporediš to s Witcherom3 s kojim dobiješ preko 100 sati igranja samo za osnovnu igru bez ekspanzija.

I to kakvog igranja, svaka obična side misija je priča za sebe sa zapletima i raspletima. A ne ko u MGS5 gdje je sve jedno te isto.

kruske i jabuke. U battlefieldu mozes ostaviti 1000 sati. Dakle witcher bi trebao biti 10 puta jeftiniji.

Ti si programer, jel da? U windowsima sam cijeli dan a kostaju 1000 kn. Ako tvoj software koristim samo 5 minuta dnevno, trebao bi kostati 10 kn maksimalno. Jer u drugom slucaju bih poludio.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice