PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.493.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
blowfish_cro kaže...
Anderson8 kaže...

Registrovao sam usera na USA. Kupio sam pes 16 i sad igram samo protiv amerikanaca argentinaca, brazilaca i to područje. Znači zajeb sam napravio. Imam druga s kojim bi igrao online ali on ima europsku verziju. Zna li neko možda ima li mi spasa?  Hvala

Igraj preko svojeg HR accounta. Stavi na tome US da ti konzola bude primarna, a na HR da bude sekundarna i onda možeš preko HR igrat igre sa US. 

A mogu li sada ovaj vec postojeci PES igrati na europskim serverima ako bi kreirao HR account, jer imam samo jedan acc a to je USA

11 godina
neaktivan
Anderson8 kaže...
blowfish_cro kaže...
Anderson8 kaže...

Registrovao sam usera na USA. Kupio sam pes 16 i sad igram samo protiv amerikanaca argentinaca, brazilaca i to područje. Znači zajeb sam napravio. Imam druga s kojim bi igrao online ali on ima europsku verziju. Zna li neko možda ima li mi spasa?  Hvala

Igraj preko svojeg HR accounta. Stavi na tome US da ti konzola bude primarna, a na HR da bude sekundarna i onda možeš preko HR igrat igre sa US. 

A mogu li sada ovaj vec postojeci PES igrati na europskim serverima ako bi kreirao HR account, jer imam samo jedan acc a to je USA

Ne znam je li (i može li biti) igra region locked, ali pretpostavljam da nije i mislim da ćeš moći.

13 godina
neaktivan
Anderson8 kaže...
blowfish_cro kaže...
Anderson8 kaže...

Samo stavi US account za primarni i napravi HR account. Kad napraviš moći ćeš igrati sa HR bez problema.

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Napravio sam hr acc i nisam njega stavio za primarni, tak da pretpostavljam da mi je us primarni. Evo pokrenuo pes online division i opet me docekao lik sa flamengom

0 0 hvala 0
12 godina

Moj Gugl mi kaže da je PES 2016 PS4 region lockan.

Region lock PS4 igara je dosta rijedak i to je odluka izdavača (Konamija), a ne Sony-a.

Uglavnom, nema pomoći.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Moj Gugl mi kaže da je PES 2016 PS4 region lockan.

Region lock PS4 igara je dosta rijedak i to je odluka izdavača (Konamija), a ne Sony-a.

Uglavnom, nema pomoći.

Znači tako ništa onda :(

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa kako mi to drugovi moji niko nije rekao? Radi pes sam i kupio ps4 :( a zašto meni nije izašao nba na ps plus još uvijek stoje igre za maj? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Anderson8 kaže...

Pa kako mi to drugovi moji niko nije rekao? Radi pes sam i kupio ps4 :( a zašto meni nije izašao nba na ps plus još uvijek stoje igre za maj? Hvala

Siguran sam da sam ja u jednom trenutku negdje napisao da je bolje kupovat na HR storeu, a ne cicijat i lagat napaćeni Sony, al lako je sad bit general poslije bitke ;-)

16 godina
Anderson8 kaže...

zato jer jos uvijek nije dodijelito za 6 mj

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
Novi popusti na storeu.. Jel igrao neko just cause 3? Nije se nesto puno spominjao po forumu...
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja danas kupio uncharted 4, just cause 3 i bloodborne. Just cause 2 premda dosta pljuvan kao i trojka, bio mi je zabavan prije par godina pa bude mozda i ovaj....

Glede region locka... Da li je taj usrani pes jedina region lockana igra ili ima jos nesto lockano? Svinjski je ako to zaista ne pise u opisu. Ne znam da li je nemoguce igrati pes na drugim accountima. Koliko sam procitao, nemoguce je igrati pes online sa ljudima u drugim regijama od one u kojoj je igra kupljena. Totalno moronski od konamia.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja brate još placem

0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Ja danas kupio uncharted 4, just cause 3 i bloodborne. 

Pa dobro, šta si čekao do sad? 

Anderson8 kaže...

Ja brate još placem

Obriši suze i prodaj account. 

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...

Ja danas kupio uncharted 4, just cause 3 i bloodborne. 

Pa dobro, šta si čekao do sad? 

ne bih ga ni sad kupio da nisam vidio tvoj post od prije par dana:)

Potpis!
14 godina
Ja sam svoj library upravo obogatio sa witcherom i bloodborn goty :)
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Garoman1a kaže...
Real Madrid custom made oklop,uz njega jos idu i ljubicaste tipke.cijena 350 kuna

Izgleda bas onak gey. 

12 godina

Ovo ljeto dolazi Neverwinter Online na PS4.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Kad se moze skinut ovaj free NBA?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Vjerojatno tek slijedeći utorak/srijedu kad i inače dolaze nove stvari.

17 godina
omomomomoomm kaže...

Sve PS+ igre se pojave svakog prvog utorka u mjesecu... dakle, za 5 dana :-)

EDIT: kolega me prestigao :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 11:57 (Tanelorn).
15 godina
PlayStation 4

Razmišljam da kupim PS4+ pretplatu i sad me zanimaju ove besplatne igre kao NBA. Ako imam PS4+ pretplatu jasno mi je da je skidanje ove igre besplatno i da traje dok traje i ps+ pretplata. Moje pitanje je ako kupim pretplatu recimo na 1 mjesec pretpostavljam da nakon što istekne pretplata te igre više ne mogu igrati. Ali recimo nakon tjedan-dva opet kupim pretplatu. Da li te igre onda opet mogu bez problema igrati?

Sorry vidim da je već odgovoreno na slično pitanje, pa da postavim novo. Mogu li se besplatne igre skinuti ako uzmem 14 dana  besplatnu probnu pretplatu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 14:32 (hejhaj).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav opet ja :)

Napravio sam jos jedan hr acc, ali kupujem kodove preko amazona, tu mi je najlakse jer mi je primarni na US store. Interesuje me sada, da li mogu svoj novcanik na PS4 napuniti dolarima ako sam napravio HR Account?

Imam u planu da kupim GTA V

0 0 hvala 0
15 godina
Anderson8 kaže...

Napravio sam jos jedan hr acc, ali kupujem kodove preko amazona, tu mi je najlakse jer mi je primarni na US store. Interesuje me sada, da li mogu svoj novcanik na PS4 napuniti dolarima ako sam napravio HR Account?

opet će biti suza...

us account možeš puniti sa dolarima bez obzira što imaš i hr account.

ne možeš hr account puniti sa dolarima. možeš jedino sa kunskim bonovima kupljenim kod nas

konzola ti može biti primarna za oba accounta.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 14:46 (Ezio).
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Anderson8 kaže...

opet će biti suza...

us account možeš puniti sa dolarima bez obzira što imaš i hr account.

ne možeš hr account puniti sa dolarima. možeš jedino sa kunskim bonovima kupljenim kod nas

konzola ti može biti primarna za oba accounta.

Ooooj Boze.... pa sta cu sada? Kontao sam poceti igrati na drugom useru, da pravim biblioteku :) ... A kako mogu uzimati hr bonove? Ima li neka web stranica? Obe moje kartice su normalno registrovane u Bosni? Hvala

13 godina
PlayStation 4

pozz... na jednom acc mi je bio vec ps plus...

Dali mogu napraviti novi acc, i da dobijem 14 dana free ps +?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anderson8 kaže...

Ooooj Boze.... pa sta cu sada? Kontao sam poceti igrati na drugom useru, da pravim biblioteku :) ... A kako mogu uzimati hr bonove? Ima li neka web stranica? Obe moje kartice su normalno registrovane u Bosni? Hvala

Možeš preko Sancta Domenice, tražiš ih u napomeni da ti pošalju kod na mail.

12 godina
Kolko treba da igra stigne sa game.co.uk,poslana je bila 24.5 i jos mi nije stigla a pisalo kroz 3 do 6 dana da dolazi,a status pise da je shipped
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz jos jednom. Planiram gta dodati na usera, sad u storeu imam dvije tri verzije neki gold edition nesto tako, koja je razlika ako moze neko da mi kaze? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad će bit dodano na playstation store da se može skinut NBA?  (za ps+ memebere)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Kad će bit dodano na playstation store da se može skinut NBA?  (za ps+ memebere)

Dns sam htio odigrat Warriors vs Cavaliers u NBA 2K16 kad ono nema još igre :/

Bit će valjda kroz tjedan .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice