PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.504.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Kao što rekoh, kriva arhitektura aplikacije. Da je napisan kako treba radilo bi out-of-the-box. Ovako ne radi.

Skype je prije bio p2p i radio je bez podešavanja mreže. Sad ide preko servera i radi bez podešavanja mreže. Torrenti rade p2p bez podešavanja mreže. Vidiš u kom smjeru idem?

Samo što skype ili torrenti ne dižu klijenta iz standby-a remotely kada im nešto treba kao što to radi remote play (sa bilo koje platforme) :), nego su njihove usluge dostupne dok je klijent pokrenut. Tu ipak nije tako nego očito kompliciranije izvedeno. Da je napravljeno da remote play radi samo dok je konzola uključena prije spajanja vjerojatno bi to sve moglo ići brže i "jednostavnije".

17 godina
PlayStation 4

Malo ste skrenuli u radikalizaciju, ali barem je tema živnula. 

Imao sam Sonyjev televizor, kameru, digitalni fotoaparat, mobitel i plejke - od Dvojke do Četvorke i mogu reći da Sony baš nikada nije znao napraviti softver koji njegove proizvode spaja na internet ili na računalo out-of-the-box. Uvijek su postojale nekakve komplikacije ili nekakvi nebulozni tehnički preduvjeti da bi stvar radila.

Sjećam se da sam PS2 koristio kao DVD player jer sam u to doba posuđivao filmove iz videoteke. Neki DVD-ovi su radili, neki su imali samo zvuk i titlove bez slike, a neki nisu imali ni to. Sve je radilo normalno na PC-ju ili običnom DVD playeru, a Sony je čak i u uputama za PS2 napisao da neki DVD-ovi možda neće raditi i da oni ne snose nikakvu odgovornost. Ali glavno da je taj feature bio temeljito izreklamiran bez disclaimera.

Kamera koju sam imao mogla je prebacivati video na komp, ali slika je uvijek redovito bila daleko lošija ako sam to radio preko Sonyjeve aplikacije, nego preko nekog specijaliziranog third party programa. A Sonyjeva aplikacija je bila i grozno jednostavna, bez nekih bitnih opcija koji bi svaki takav program trebao imati. Točno se vidjelo da je zbrčkan na brzinu čisto da se može reć da taj feature postoji.

Na kraju, cijela ona afera sa provalom na PSN 2011. bila je očito rezultat jako loše sigurnosne politike. Iste godine provaljeno je i u Sonyjeve online gaming servere za EverQuest. Pa onda u jedan ili dva Sonyjeva web servera. A na kraju i u Sony Pictures gdje su hakeri uspjeli doći i do obračuna plaća, do e-mailova koje su zaposlenici slali i slično. Reakcije stručnjaka su uglavnom bile da je Sony traljavo odradio sigurnosnu politiku, pa čak i da su grozno nesposobni.

Čini mi se i da su sve one vijesti čak i ovdje na Bug Onlineu vezane uz lošu financijsku situaciju Sonyja rezultat toga da se ne mogu nositi sa promjenama u tehnologiji. Prije, dok su uređaji bili međusobno nepovezivi, Sony je bio kralj elektronike. Danas, kad to sve skupa treba povezati, spajati na duge uređaje i sl., Sony gubi korak.

PS4 mi se ne čini kao bitna iznimka (osim što se dobro prodaje). Hardver je dobar, sve je dobro posloženo, ali softverska i mrežna podrška su grozno sfušani. I meni se dogodilo da mi jedan dan ne prima karticu, a drugi dan da. Da mi ne radi download, a kad promijenim DNS servere onda radi. Da multiplayer ili PSN ne radi, ali ako forwardam portove onda radi. I slično. 

Nije da sam nešto strašno ljut zbog toga (ne bi više Sonyjeve proizvode ni pogledao da je tako), ali ipak malo razočarava.

Back to the topic... PS4 je takav kakav je, dobra igračka sa svojim manama.

Ako hoćeš da ti radi Remote Play, omogućit ćeš UPnP. Ako u nekoj igri ne radi multiplayer, forwardat ćeš portove. Možda se to kosi sa nekim uvjerenjima u vezi sigurnosti ili principa, ali tako je kako je. Ako je politika mreže ili principa važnija, onda plejki nije mjesto u takvoj mreži ili jest ali bez nekih featurea.

Ufff, al sam se raspisao, prsti me bole. 

11 0 hvala 2
12 godina
MSX kaže...

Ako hoćeš da ti radi Remote Play, omogućit ćeš UPnP. Ako u nekoj igri ne radi multiplayer, forwardat ćeš portove. Možda se to kosi sa nekim uvjerenjima u vezi sigurnosti ili principa, ali tako je kako je. Ako je politika mreže ili principa važnija, onda plejki nije mjesto u takvoj mreži ili jest ali bez nekih featurea.

Samo da znaš, prijavio sam te adminima.

Ovakvim razumnim i argumentiranim upisima nije mjesto na Bug forumu.

PSN - DeniZg80
17 godina
Solo761 kaže...

Samo što skype ili torrenti ne dižu klijenta iz standby-a remotely kada im nešto treba kao što to radi remote play (sa bilo koje platforme) :), nego su njihove usluge dostupne dok je klijent pokrenut. Tu ipak nije tako nego očito kompliciranije izvedeno. Da je napravljeno da remote play radi samo dok je konzola uključena prije spajanja vjerojatno bi to sve moglo ići brže i "jednostavnije".

To nema veze. Pa preko PSNa kupim igru na poslu i naredim playki u standbyu doma da ju skida, a nisam ništa podešavao u routeru. Zaboravljaš da standby nije ugašena playka nego je spojena na net i u backgroundu. Što misliš kako radi to inače, da probudiš playku preko neta, ako nije spojena i ne radi u pozadini. Pa ni WakeOnLan ne radi ako ploča nije pod napajanjem i mrežna kartica prima sve pakete. Ponavljam, sve se može riješiti jednostavnije.

17 godina
MSX kaže...

PS4 mi se ne čini kao bitna iznimka (osim što se dobro prodaje). Hardver je dobar, sve je dobro posloženo, ali softverska i mrežna podrška su grozno sfušani. I meni se dogodilo da mi jedan dan ne prima karticu, a drugi dan da. Da mi ne radi download, a kad promijenim DNS servere onda radi. Da multiplayer ili PSN ne radi, ali ako forwardam portove onda radi. I slično. 

Nije da sam nešto strašno ljut zbog toga (ne bi više Sonyjeve proizvode ni pogledao da je tako), ali ipak malo razočarava.

Back to the topic... PS4 je takav kakav je, dobra igračka sa svojim manama.

Ajd bar nisam jedini. No ne slažem se da treba "playat-along" sa njihovim brijicama, nego ih treba hejtat dok ne promijene politiku. Inače ne budu.

Evo, još jednom kažem, stvarno se ne sjećam da sam ikada za PC forwardao portove u bilo kojoj modernoj mrežnoj igri ili aplikaciji. Portove sam forwardirao isključivo za Synology NAS i to par specifičnih (za vpn, sftp, web i sl), ali čak ni za njega ne moraš nijedan port otvoriti jer on ima svoj način rješavanja tih problema preko public IDa.

12 godina

Dostupna Battleborne otvorena beta.

Komentar TB-a. Kaže da je dobra igra.

Naravno, nije igrao na konzoli, to mu je ispod časti.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 11:15 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

nisam dugo neku šoru igrao. Šta se isplati uzeti? UFC 2, Street fighter 5?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Evo, još jednom kažem, stvarno se ne sjećam da sam ikada za PC forwardao portove u bilo kojoj modernoj mrežnoj igri ili aplikaciji.

Meni je Warhammer 40000: Dawn Of War pojeo zivce na PC-u dok je bio na Games for Windows platformi.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Imas na akciji jos kratko Guilty Gear.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Isplati li se isprobavat taj remote play? 40 down 6 up.

0 1 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

To nema veze. Pa preko PSNa kupim igru na poslu i naredim playki u standbyu doma da ju skida, a nisam ništa podešavao u routeru. Zaboravljaš da standby nije ugašena playka nego je spojena na net i u backgroundu. Što misliš kako radi to inače, da probudiš playku preko neta, ako nije spojena i ne radi u pozadini. Pa ni WakeOnLan ne radi ako ploča nije pod napajanjem i mrežna kartica prima sve pakete. Ponavljam, sve se može riješiti jednostavnije.

Ako nema veze upali Skype, pošalji komp u standby pa se probaj nazvati sa drugog kompa. Neće ići, o tome ja pričam. To što je naizgled slično, ne znači da je isto, PS4 i update-e za igre može skidati dok je u stand by-u, a PC ne može.

A WakeOnLan preko interneta je tek jebada i nisam siguran da li sam do sada imao router koji je podržavao magic packet koji dolazi sa WAN-a. Ovo sa PS4 radi i uz routere koji nemaju nikakve "ekstremne" postavke, naravno da je i implementacija drugačija da to može raditi uz minimalno uplitanje i konfiguraciju od strane korisnika.

17 godina
Bitanga kaže...
Ajd bar nisam jedini. No ne slažem se da treba "playat-along" sa njihovim brijicama, nego ih treba hejtat dok ne promijene politiku. Inače ne budu.

Eh, pa teško da će se išta promijeniti hejtanjem na Bugovom forumu.  

Uostalom, pogledaj malo komentare na PlayStationovom forumu ili na njihovom blogu (osobito onom europskom). Tamo ih redovito hejtaju zbog ovakvih stvari, ali oni se ponašaju kao da ih se to ne tiče. Ako se netko čak i udostoji odgovoriti, u pravilu lopticu prebacuje na neku drugu instancu, kao da slušam službenike na šalteru u javnoj upravi.  Takvo (opravdano) hejtanje sustavno ignoriraju već godinama.

A ako se nešto i promijeni na bolje, to se obično dogodi daleko prekasno i obavezno izgenerira neki drugi problem koji do tada nije postojao. Ali - prodaja ide, Sony je na dobrom putu da izdominira u ovoj generaciji konzola i to je jedino što je važno, osobito kad im svaki drugi biznis (čast iznimkama) bilježi gubitke.

S druge strane, Plejka je jedina od tri aktualne konzole u ovoj generaciji koja ima podršku za Hrvatsku i za plaćanje iz Hrvatske, uvijek je u toku sa aktualnim naslovima, ima relativno dobru vrijednost za uloženi novac (iako mi je ovo plaćanje multiplayera totalna pušiona) i zato teško da može bolje od ovoga. Barem za nas konzolaše koji volimo igrat aktualne AAA naslove. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 13:13 (MSX).
12 godina

Ma ja sam apsolutno za to da ih se popljuje kad treba. Kao npr. za njihov sramotan refund policy na PSNu (netko ti ukrade account i moraš ili platiti sve troškove koje je lopov napravio ili ti gase account).

Ali seruckat po forumu da ne valja remote play, ne valja chat itd., a čovjek si namjerno razhebe defaultne postavke rutera jer je stručnjak i "kuži se", to je po meni čisto trolanje.

Što je sljedeće? Ne radi kontroler, ali se ispostavi da ga ne želi puniti na kabl iz principa, jer doma iz sigurnosnih razloga sve puni bežično? 

PSN - DeniZg80
15 godina
Bitanga kaže...

Uglavnom, uživajte, ja neću više "pljuvat" ovdje ;-) Kužim da vas nervira dok netko govori istinu o skupoj igrački :-)

Slobodno ti pljuj. Ali pljuvati po nečemu zato što ne radi u okruženju prilagođenom nekim tvojim specifičnim potrebama ili fobijama nije ok.

U drugoj rečenici si potpuno u krivu jer A) uopće me ne nerviraš, B) playstation 4 je jeftina igračka.

Čini mi se da si jedino ti iznerviran skupom igračkom.

Potpis!
17 godina
Solo761 kaže...

Ako nema veze upali Skype, pošalji komp u standby pa se probaj nazvati sa drugog kompa. Neće ići, o tome ja pričam. To što je naizgled slično, ne znači da je isto, PS4 i update-e za igre može skidati dok je u stand by-u, a PC ne može.

A WakeOnLan preko interneta je tek jebada i nisam siguran da li sam do sada imao router koji je podržavao magic packet koji dolazi sa WAN-a. Ovo sa PS4 radi i uz routere koji nemaju nikakve "ekstremne" postavke, naravno da je i implementacija drugačija da to može raditi uz minimalno uplitanje i konfiguraciju od strane korisnika.

Sad ti meni objašnjavaš ono što sam ja tebi objasnio :-P PS4 je u standbyu upaljen i radi mu mreža i CPU i neki osnovni app jer ništa od toga ne bi bilo moguće da nije tako. I tako održava vezu sa PSN serverima i može pokrenut download ili primit poruke ili se upalit i dok je "ugašen" - jer nije. PC ne funkcionira tako, nego na nižem nivou dok imaš WoL. WakeOnLan je totalno druga priča, al govorim ti o konceptima. Ne može ništa raditi i upaliti se samo od sebe ako već prije toga nije bilo u funkcionalnom stanju da se može upaliti.

A regirao sam jer si rekao "Da je napravljeno da remote play radi samo dok je konzola uključena prije spajanja vjerojatno bi to sve moglo ići brže i "jednostavnije"." A upravo tako i je napravljeno, jer je konzola uključena prije spajanja. Pa to je napisano i u uputama za remote play, konzola mora biti u Rest modu sa enejblanim Internetom ili upaljena da bi remote play radio.

1. Turn on your PS4™ system or put it into rest mode.
To start Remote Play while your PS4™ system is in rest mode, select (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Features Available in Rest Mode]. Then select the checkboxes for [Stay Connected to the Internet] and [Enable Turning On PS4 from Network].

I zato kažem, to mora ići brže i jednostavnije :-P

17 godina
DeniZg kaže...

Ma ja sam apsolutno za to da ih se popljuje kad treba. Kao npr. za njihov sramotan refund policy na PSNu (netko ti ukrade account i moraš ili platiti sve troškove koje je lopov napravio ili ti gase account).

Ali seruckat po forumu da ne valja remote play, ne valja chat itd., a čovjek si namjerno razhebe defaultne postavke rutera jer je stručnjak i "kuži se", to je po meni čisto trolanje.

Što je sljedeće? Ne radi kontroler, ali se ispostavi da ga ne želi puniti na kabl iz principa, jer doma iz sigurnosnih razloga sve puni bežično? 

Ne sjećam se da sam igdje rekao da sam "razhebo defaultne postavke rutera"? uPnP je po defaultu enejblan? Portovi su svi propušteni u LAN, kuda?

Daj malo objektivnosti. Nitko nije glup da puni kontroler bežično ;-)

17 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

Eh, pa teško da će se išta promijeniti hejtanjem na Bugovom forumu.  

Pa diskutiramo samo, nije ovo pokretanje revolucije protiv Sonya na bug forumu. :-)

No sigurno neću izjavljivati kak je nešt amazing i perfect, ako nije ništ posebno, treba bit realan.

17 godina
Ezio kaže...
Bitanga kaže...

Uglavnom, uživajte, ja neću više "pljuvat" ovdje ;-) Kužim da vas nervira dok netko govori istinu o skupoj igrački :-)

Slobodno ti pljuj. Ali pljuvati po nečemu zato što ne radi u okruženju prilagođenom nekim tvojim specifičnim potrebama ili fobijama nije ok.

Ajd par rečenica, jednom za svagda da riješimo moje mišljenje jer kontam da možda nisam bio dovoljno jasan. Čovjek koji kupi konzolu, mora moći doći doma, uštekat u mrežu i ona mora raditi sve ono što piše na kutiji.

Jasno mi je da se mi tu na forumu kužimo u sve to, ali to kupuju ljudi koji nemaju pojma o računalima. Kupuju djeci. To mora raditi sve kako je napisano out-of-the-box pod svim uvjetima i točka.

Jer nema nikakvog razloga da ne radi, nijedan ruter ne sprečava nijednu od tih funkcionalnosti, nego je isključivo kriv Sony sa lošim softwareom i serverskom infrastrukturom.

I neću više o ovome. Idem igrat nešt...

12 godina

Sve to što si napisao radi po defaultu.

Ja nisam nikad taknuo portove ni na jednom ruteru i sve mi šljaka out of the box.

A i znamo da nemaš kaj pamernije za igrati. Malo je šuplje ovih dana. Bolje da se šoramo na forumu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Sve to što si napisao radi po defaultu.

Ja nisam nikad taknuo portove ni na jednom ruteru i sve mi šljaka out of the box.

A i znamo da nemaš kaj pamernije za igrati. Malo je šuplje ovih dana. Bolje da se šoramo na forumu.

Ma znam, al to ti nije argument. To kao da ja svom kupcu kažem "ne znam zašto kod vas ne radi, na mom kompu sve šljaka" :-P

17 godina
Bitanga kaže...
Sad ti meni objašnjavaš ono što sam ja tebi objasnio :-P PS4 je u standbyu upaljen i radi mu mreža i CPU i neki osnovni app jer ništa od toga ne bi bilo moguće da nije tako. I tako održava vezu sa PSN serverima i može pokrenut download ili primit poruke ili se upalit i dok je "ugašen" - jer nije. PC ne funkcionira tako, nego na nižem nivou dok imaš WoL. WakeOnLan je totalno druga priča, al govorim ti o konceptima. Ne može ništa raditi i upaliti se samo od sebe ako već prije toga nije bilo u funkcionalnom stanju da se može upaliti.

A regirao sam jer si rekao "Da je napravljeno da remote play radi samo dok je konzola uključena prije spajanja vjerojatno bi to sve moglo ići brže i "jednostavnije"." A upravo tako i je napravljeno, jer je konzola uključena prije spajanja. Pa to je napisano i u uputama za remote play, konzola mora biti u Rest modu sa enejblanim Internetom ili upaljena da bi remote play radio.

1. Turn on your PS4™ system or put it into rest mode.
To start Remote Play while your PS4™ system is in rest mode, select (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Features Available in Rest Mode]. Then select the checkboxes for [Stay Connected to the Internet] and [Enable Turning On PS4 from Network].

I zato kažem, to mora ići brže i jednostavnije :-P

Ne nego ti objašnjavaš što sam ja već govorio :P. Stvar jeRest mode znači nije ista stvar kao i "uključeno", na kraju krajeva i buđenje iz rest mode-a nije instant. Rade neke funkcionalnosti, a za ostale očito mora dići čitav susta. A pošto je u điru i štednja energije možda i nije konstantno u kontaktu sa PSN serverom nego ga pinga svakih nekoliko sekundi, da load procesora bude kvazi manji, i tek onda može pokupiti info da se treba probuditi. Mislim, nije da je relevantno za problematiku koja stoji, spajanje traje dugo, ali ne može se baš reći da je situacija sa PS4 identična kao kod Skype-a ili torrenta.

Sve u svemu, čini mi se da to radi tako kako radi jer su napravili jednu stvar i onda na nju išli nakalemiti drugu stvar pa je ovo "najbrže" spajanje koje su mogli napraviti. Viš', nisam probao da li i kako radi ako otkačim internet. Ako bi paljenje i onda radilo, znači da ne ovisi (samo) o PSN-u nego da "sluša" i na samom LAN-u. Barem u slučaju Vite je tako, ako je uključena opcija "direct" za vitu i ps tv PS4 digne svoj AP na kojega se Vita direktno kači i pali ga iz rest moda.

Bitanga kaže...
Ajd par rečenica, jednom za svagda da riješimo moje mišljenje jer kontam da možda nisam bio dovoljno jasan. Čovjek koji kupi konzolu, mora moći doći doma, uštekat u mrežu i ona mora raditi sve ono što piše na kutiji.

Jasno mi je da se mi tu na forumu kužimo u sve to, ali to kupuju ljudi koji nemaju pojma o računalima. Kupuju djeci. To mora raditi sve kako je napisano out-of-the-box pod svim uvjetima i točka.

Jer nema nikakvog razloga da ne radi, nijedan ruter ne sprečava nijednu od tih funkcionalnosti, nego je isključivo kriv Sony sa lošim softwareom i serverskom infrastrukturom.

I neću više o ovome. Idem igrat nešt...

E vidiš, tu je ključna stvar, na kutiji ne piše da se može streamati na PC i tako igrati, to je naknadno došlo :).

Što se konzola tiče mene više živcira to što se ne može igrati sa tipkovnicom i mišem (osim u određenim igrama), na kojoj god konzoli. Kažu da to ne bi bilo fer prema onima koji igraju na gamepadu i da je to dodatni izdatak. Muljaža/kenjaža :p. Da je tako onda konzole ne bi podržavale ni volane jer onaj koji vozi utrke sa volanom/pedalama sigurno ima prednost u odnosu na mene koji imam samo gamepad. A neki prosječna tipkovnica/miš kombo koštaju 200-300kn (čak sam i to puno rekao, ima genius wireless kombo za 120kn, ali da ne bude baš najšrotex), a volan 1000 kn. Tako da zaključujem da muljaju svi odreda :).

No to je neka sasvim druga tema pa bolje neću o tome :D.

17 godina
Solo761 kaže...

ali ne može se baš reći da je situacija sa PS4 identična kao kod Skype-a ili torrenta.

Ma mislim sa softverske strane. I nisam tu mislio na remote play uopće - remote power on je jednostavna stvar.

Ovo se ticalo voice chata i raznih zavrzlama sa NAT Type2 i sl. problemima koje ima dosta ljudi na netu dok se tipovi NATova ne poklapaju ljudima u partyu. Skypeu i torrentima ne smeta NAT type, ne treba im uPnP i ne treba im forwardanje portova.

Upališ i radi.

12 godina

Ajmo se malo odmaknut od ovih "stručnih" tema.

Što planirate uzeti uskoro na PS4?

3 Dirt Rally
3 Dark Souls 3
7 Ratchet & Clank
1 Plants vs.Zombies 2
23 Uncharted 4
0 Battleborn
2 Overwatch
0 Mirror's Edge Catalyst
2 No Man's Sky
PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Presao sam Kings quest (prvu epizodu koja je bila free za ps+) i mogu rec da je odlican. Tko voli takvu prezentaciju price i gameplay stvarno must play. Igra je prije svega smjesna, zabavna i odlicno izvedena. 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ghost777 kaže...

Presao sam Kings quest (prvu epizodu koja je bila free za ps+) i mogu rec da je odlican. Tko voli takvu prezentaciju price i gameplay stvarno must play. Igra je prije svega smjesna, zabavna i odlicno izvedena. 

ye i ja isto... super igra

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
Chaky kaže...
Ezio kaže...

uzeo sam ipak UFC 2. Na američkom storeu je 400 kn, a guilty gear je samo malo jeftiniji.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Chaky kaže...
Ezio kaže...

uzeo sam ipak UFC 2. Na američkom storeu je 400 kn, a guilty gear je samo malo jeftiniji.

Onda si zakasnio. Bio je 114kn GG na popustu.

12 godina

Jel netko probao koristiti UK ili DE bonove na našem HR accountu?

Vidim da ih ima povoljnih na internetu (CD keys, Gamesdeal).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 0:17 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

In Theory: PlayStation 4K - What Should We Expect?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 1:07 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Jučer sam završio Tales from the Borderlands i moram priznati da mi je to jedna od najboljih avantura koje sam zaigrao.

I to kažem kao netko tko ima desetljeća igranja iza sebe i nije ljubitelj niti Borderlandsa niti pričica sa quick time eventima.

Stvarno super igra. Sad se idem baciti na ostale Telltale igre koje sam uzeo u paketu kad su bili popusti.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 13:01 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice