PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Pa dobro, ne bih baš rekao da PS4 ima smiješan hardver.

Recimo 8-jezgreni Jaguar CPU na 1.6 Ghz vs i5 4-jezgreni na 3.2 Ghz. Jel' to takva razlika?

8 GB GDDR5 nije smiješno, štoviše odlično je.

AMD 7870 u PS4 jest duplo slabiji od GTX970, ali to je i za očekivati.

Mislim da osim uniformnog hardvera koji si naveo, veliku pogodnost daje i Sony-ev API, koji je oduvijek bio bolji od direct-Xa.

Sve skupa, ovo gore je nebitno.

On topic, sutra dolazi System update 3.50.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 13:53 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Remote Play (PC and Mac)

- Windows 8.1, 10 or later

- OS X 10.10 i 10.11

Ja na Win 7

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Baš čitam za taj Remote Play, znači li to da mogu samo s uređaja koji je na istoj mreži kao i PS4 ili i na veće udaljenosti pa putem Interneta?

Npr. meni PS4 50km od mene kod kuće i ja se spojim i igram? Malo mi je to za ne povjerovati...

0 0 hvala 0
12 godina
lepi91 kaže...

Baš čitam za taj Remote Play, znači li to da mogu samo s uređaja koji je na istoj mreži kao i PS4 ili i na veće udaljenosti pa putem Interneta?

Npr. meni PS4 50km od mene kod kuće i ja se spojim i igram? Malo mi je to za ne povjerovati...

Do sada je Remote Play radio i na veće udaljenosti (ako imaš dobar upload na PS4), ne samo unutar kućne mreže.

Ne znam hoće li na PC-u biti isto. Vjerojatno da.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 14:19 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Preko interneta moras imati dobru brzinu. Na lokalnoj mrezi radi odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

H

Ti procesori nisu jednake snage.I da nisam na mobu mogao bi napisati cjelu citabu.Ukratko:Bratic imao ps3 ok je on voli avanturisticke (tomb raider,uncharted) , horrore(the last of us,)..Odigrao je oko 20-tak naslova za ps3 u 2 godine posjedovanja.Jedina zamjerka je mali hard (12gb) i igre su kod nas dosta skupe.Ja sam mu nabavljao u Grazu citypark, trgovina se zove Pilko ako ce itko biti u prolazu ima igara za ps3 5-10€.Za ps4 su 20€ ako se ne varam.A ima i kod nas u digitalnom obliku dosta dobrih igara 20 ,30 € samo 500gb hdd i deri..E sad on mora imati igru na hdd-u ps4 i na blu-ray dvd da bi ju mogao igrat to mu se nije nikako svidjelo a ni meni.( ne znam da li je i ostalima tako??).Zatim nije mu bas until dawn igra onako kako ju je zamisljao i na hcl recenziji nije bas neku ocjenu dobila.Nesto sto me dobro iznenadilo je free to play igre wot i navodno ce SMITE doci.I sad ako stvarno izbace ps4.5 ili ps4K bilo bi posteno da barem dopuste ps4 konzole unutar garancije zamjenu za ps4k uz nadoplatu.Ispricavam se ovo je stvarno citaba ali ja bi radije uzeo kantu za 2500kn nego konzolu.A tko ima para go for it.

Lp.

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ali koliko sam shvatio mana je što bi PS stalno trebao raditi jer ga nije moguće remotely upaliti i spojiti se na njega?

EDIT:

Kada govorite o dobroj vezi, o kojim vrijednostima cca pričamo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 14:22 (lepi91).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo ga ostavis u Sleep modu i omogucis u opcijama remote boot.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 14:22 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
MGloc kaže...

H

Ti procesori nisu jednake snage.I da nisam na mobu mogao bi napisati cjelu citabu.Ukratko:Bratic imao ps3 ok je on voli avanturisticke (tomb raider,uncharted) , horrore(the last of us,)..Odigrao je oko 20-tak naslova za ps3 u 2 godine posjedovanja.Jedina zamjerka je mali hard (12gb) i igre su kod nas dosta skupe.Ja sam mu nabavljao u Grazu citypark, trgovina se zove Pilko ako ce itko biti u prolazu ima igara za ps3 5-10€.Za ps4 su 20€ ako se ne varam.A ima i kod nas u digitalnom obliku dosta dobrih igara 20 ,30 € samo 500gb hdd i deri..E sad on mora imati igru na hdd-u ps4 i na blu-ray dvd da bi ju mogao igrat to mu se nije nikako svidjelo a ni meni.( ne znam da li je i ostalima tako??).Zatim nije mu bas until dawn igra onako kako ju je zamisljao i na hcl recenziji nije bas neku ocjenu dobila.Nesto sto me dobro iznenadilo je free to play igre wot i navodno ce SMITE doci.I sad ako stvarno izbace ps4.5 ili ps4K bilo bi posteno da barem dopuste ps4 konzole unutar garancije zamjenu za ps4k uz nadoplatu.Ispricavam se ovo je stvarno citaba ali ja bi radije uzeo kantu za 2500kn nego konzolu.A tko ima para go for it.

Lp.

Daj i s nama podijeli to što uzimaš. Može i na PM.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Until Dawn je meni dobar. Ako njemu ne odgovara, neka proda/mijenja.

Ako te smetaju diskovi, kupuj na PSN Storeu.

Smite je vec gore, samo ne znam da li je beta ili sta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 14:30 (Chaky).
17 godina
doky01akablava kaže...

Govori se o ciframa od 5000 kn,ja govorim o polovnoj kanti sa jamstvom na komponente +1 godina.

Pratim temu jer bi si uzeo PS4 radi Uncharted,ali smijesno koliko neki napuhuju cijene PC komponenti,nase trziste je takvo kako je sto se tice marzi i PDV-a,no evo usporedbe.

https://www.youtube.com/user/jermgaming/videos

Govori se o ciframa od 5000kn jer se gleda na novi hardver, a ne složenac od tuđih otpadaka starih 4-5 godina. I ne smatram to napuhavanjem cijena nego realnim cijenama koliko koštaju u trgovini.

17 godina
MGloc kaže...

H

Ti procesori nisu jednake snage.I da nisam na mobu mogao bi napisati cjelu citabu.

Kak bi tek nalupao da si bio za kompom, sreća da si bio na mobu samo :-D

17 godina
DeniZg kaže...

Pa dobro, ne bih baš rekao da PS4 ima smiješan hardver.

Recimo 8-jezgreni Jaguar CPU na 1.6 Ghz vs i5 4-jezgreni na 3.2 Ghz. Jel' to takva razlika?

8 GB GDDR5 nije smiješno, štoviše odlično je.

AMD 7870 u PS4 jest duplo slabiji od GTX970, ali to je i za očekivati.

Mislim da osim uniformnog hardvera koji si naveo, veliku pogodnost daje i Sony-ev API, koji je oduvijek bio bolji od direct-Xa.

Da, al to je ono o čemu pričam. DirectX je općeniti API i radi na svemu, Sonyev radi samo na tome na čemu radi i točka.

Uskospecijalizirani hardver i OS za uskospecijaliziranu namjenu. Zato i iOS radi bolje od Androida, jer radi na točno jednom setu hardvera i može se super-optimirati.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Napravio sam pre-order za Ratchet & Clank i Uncharted u Sancta Domenici. Kad obično dostave te igre? Na dan izlaska ili kasne? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebala bi na dan izlaska doći. 4-5 puta dosad mi je bilo tako.

PSN ID : Eraserhead_981
11 godina
neaktivan

Hvala 

17 godina
PlayStation 4

Nego jel stigao taj update, jutros ga nije bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bitanga kaže...

ja sam ga updejtao oko 11h

12 godina
Bitanga kaže...

Tebi ga ne bu pustili do nove godine, jer stalno hračkaš po Sonyu. 

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

remote play je dostupan za download pa bi onda mogao biti i update

https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Je dostupan je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Hehehe :-) Možda sad budem nešt i odigrao do kraja ak će ok radit remote play :-P

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 14:49 (Bitanga).
13 godina
odjavljen
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Hehehe :-) Možda sad budem nešt i odigrao do kraja ak će ok radit remote play :-P

Isprobao sam remote play na laptopu i za mene to nije to, igras igru i osjetis delay nad kontrolama, zanimljiva stvar je sto vidim da prepoznaje neke tipke na tipkovnici pa se tako moze navigirati kroz izbornik ( djojstick mora bit spojen na pc). Sve u svemu meni se nesvidja, imam tcom net 30/5 Mbps...ps4 i laptop spojeni na lan,  mislim da upload mora bit veci da bi to radilo tip top, neznam isprobavao sam to i na z2 tabletu i na z3 mobu, uvijek mi isto tako radilo s tim delay-om, isto se vidi i gubljenje kvalitete u slici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:45 (Robilad).
17 godina
PlayStation 4

Da, zbilja se osjeti lag. I sumnjam da to radi pouzdano preko interneta, ali ovako lokalno radi zadovoljavajuće iako taj lag može biti problematičan. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedva čekam probati... konačno ću imati šta raditi dok žena gleda 3,2,1.. kuhaj.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja isprobao Remote Play i meni radi dobro postavio 720 p rezolucija  high fps i ostalo i ne osjećam lag. Radi ok ovo što sam malo isprobao. Net mi je 50/10 Mbit/s. Kad je zauzet Ps 4 dobro dođe  ovo.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
maxis kaže...

Ja isprobao Remote Play i meni radi dobro postavio 720 p rezolucija  high fps i ostalo i ne osjećam lag. Radi ok ovo što sam malo isprobao. Net mi je 50/10 Mbit/s. Kad je zauzet Ps 4 dobro dođe  ovo.

jesi probao igru neku igrati? Možda je tebi ok zbog neta,  ja imam 5 upload.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa piše tu koliko bi trebala biti brzina:

High-speed Internet connection
For best performance, we recommend a high-speed connection with upload and download speeds of at least 12 Mbps.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Brzina interneta nema nikakve veze ako ste doma. Ali bitan je dobar router, pogotovo za wireless.

Probao sam sad na PCu i lošije mi radi u odnosu na Z2 tablet i Vitu (mutnija slika i više laga).

Trebat će im koji patch da to poprave.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
maxis kaže...

jesi probao igru neku igrati? Možda je tebi ok zbog neta,  ja imam 5 upload.

Probao Uncharted i Nba 2015 .Ne znam da li je do neta ali radi sve ok

sake08
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice