PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

cini mi se da sa ovim ps4.5 priznaju da su konzole ipak slabe i da je od početka unutra trebao biti jaci hw.

isli su na to da konzola bude pristupacnija na ustrb snage

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

2 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
Kill Frenzy kaže...

cini mi se da sa ovim ps4.5 priznaju da su konzole ipak slabe i da je od početka unutra trebao biti jaci hw.

osim sto se najvjerojatnije radi samo o dodavanju psvr periferije u kuciste. 

Potpis!
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Samo se nadam da će novo izdanje konzole bit pojačano isključivo radi nadolazećeg VR-a i VR igri.

16 godina
JosipBoss kaže...

super ja ga kupim za 45 kn, i oni ga sad daju za dzabe...pa jbmti

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
PlayStation 4

Ali stvarno siromasna ponuda za ps plus naslove.

0 0 hvala 0
10 godina
pc_fan005 kaže...

Ali stvarno siromasna ponuda za ps plus naslove.

Pa je, zato kaj sony nema neke konkurencije.

Dok je bila borba između PS3 i Xbox360 dobivali smo odlicne igre.
Red Dead
Borderlands
Batman...

Neki put i par mjeseci staru AAA igru, a sada nula bodova.

Tu i tam bude neka dobra indie igra ostalo sve slabo.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas bi trebao stići Final Fantasy XV besplatan demo za sve, a igra izlazi 30.9.

Igra djeluje i izgleda odlično, samo neka me demo još uvjeri u to.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 17:30 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel moguće dobiti NAT2 ako je PS4 spojn preko Wi-Fia? Imam non stop NAT3, a Upnp je uključen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Jel moguće dobiti NAT2 ako je PS4 spojn preko Wi-Fia? Imam non stop NAT3, a Upnp je uključen.

Mislim da ne.

Ja sam spojen žićno, i uvijek imam NAT Type 2, ali nemrem dobit NAT 1, a stavio sam IP od plejke u DMZ.......

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 20:55 (AngryBird).
11 godina
AngryBird kaže...
the_dammed kaže...

Mislim da ne.

Ja sam spojen žićno, i uvijek imam NAT Type 2, ali nemrem dobit NAT 1, a stavio sam IP od plejke u DMZ.......

za nat type jedan trebaju ti odobrit u koga ti imas internet 

13 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
AngryBird kaže...
the_dammed kaže...

Mislim da ne.

za nat type jedan trebaju ti odobrit u koga ti imas internet 

Bnet

12 godina

Za one koji ne prate Neogaf, tamo se zahuktala rasprava o potencijalnom novom PS4K.

Njihov provjereni insajder spominje 2x jači GPU, dosta jači CPU, 500GB HDD, snagu od 3.0 TFlopsa, manje dimenzije kučišta i cijenu od 500$.

Uređaj bi trebao ostati na dosadašnjem 28 nm proizvodnom procesu.

Što se tiče igara, igre koje su već izašle za PS4, novi PS4K će tjerati u istoj rezoluciji i frameratu, osim ako developer odluči patchom poboljšati igru za PS4K.

Nove igre će biti prilagođene za obje konzole.

Navodno bi taj PS4K trebao biti najavljen i doći brže nego što se mislilo, prije nove godine. 

Koliko je to sve istina, vidjet ćemo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 0:13 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Za one koji ne prate Neogaf, tamo se zahuktala rasprava o potencijalnom novom PS4K.

Njihov provjereni insajder spominje 2x jači GPU, dosta jači CPU, 500GB HDD, snagu od 3.0 TFlopsa, manje dimenzije kučišta i cijenu od 500$.

Uređaj bi trebao ostati na dosadašnjem 28 nm proizvodnom procesu

Navodno bi taj PS4K trebao biti najavljen i doći brže nego što se mislilo, prije nove godine. 

Koliko je to sve istina, vidjet ćemo.

Ako je tako, to je neisplativo za njih.

12 godina
Tommy_123 kaže...

Ako je tako, to je neisplativo za njih.

Pa, navodno Sony već može napraviti jaču konzolu za 500$ i ne gubiti novce, jer su dijelovi pojeftinili i proizvodni proces je usavršen.

Cijena postojećg PS4 bi navodno trebala ostati ista kakva je i sada.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 0:17 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam, nije mi jasno kakav je to onda hardware koji će moć pokretat 4k u stabilnih 30 fpsa a košta 500$....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...

Ne znam, nije mi jasno kakav je to onda hardware koji će moć pokretat 4k u stabilnih 30 fpsa a košta 500$....

Napisao sam. Neki od otprilike 3.0 TFlopsa, što je nešto mrvicu slabije od gtx 970. Sonyev API, koji je bolji od DX11, kao i optimizacija za konzole bi trebali nadoknaditi razliku ako će trebati.

Ali, navodno 4K nativna rezolucija nije primarna stvar, budući da za 4K rezolucije će se vjerojatno koristiti upscaling tehnika sa Sonyevim 4K X1 čipom koji već ugrađuju u Bravia TV-e i koji radi izvrsno.

Glavni cilj je 60FPSa, vjerojatno radi PSVR-a.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima tu istine, nešto se kuha samo sony još uvijek šuti, valjda će na e3 to objaviti. Ali ajde da je neki upgrade, pa za to moraš uzimati cijelu konzolu, ovu koju imam da bacim ravno u smeće, 2 godine savršeno i besprijekorno radi. Previše su požurili s time, ali to su oni znali, samo nisu dovoljno para izmuzli, čim je ps4 bio najavljen, mogli su staviti jači hardware, nešto poput ovog rumora, dignut cijenu konzole za 100-1500 kn i to je to, a ne izmišljat toplu vodu i nakon 2 i pol godine raditi nekakav upgrade i prodat ga kao novu konzolu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 1:02 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...

Ima tu istine, nešto se kuha samo sony još uvijek šuti, valjda će na e3 to objaviti. Ali ajde da je neki upgrade, pa za to moraš uzimati cijelu konzolu, ovu koju imam da bacim ravno u smeće, 2 godine savršeno i besprijekorno radi. Previše su požurili s time, ali to su oni znali, samo nisu dovoljno para izmuzli, čim je ps4 bio najavljen, mogli su staviti jači hardware, nešto poput ovog rumora, dignut cijenu konzole za 100-1500 kn i to je to, a ne izmišljat toplu vodu i nakon 2 i pol godine raditi nekakav upgrade i prodat ga kao novu konzolu. 

Za očekivati je da kada Sony to objavi, prodaja će krenuti vrlo brzo, kako ne bi kočila i prodaju "stare" konzole. Nešto slično kao što to ide s novim mobitelima.

Po meni, tko je zadovoljan sa 1080p 30 FPS i tko nema 4K TV (sadašnji upscaling 1080 rezolucije na većini 4k TVa nije baš najbolji), vjerojatno nema razloga kupovati tu potencijalnu novu konzolu koja će vrtiti istu grafiku, ali u 1080p 60FPS i opcijom upscale-anja na 4K.

Da su u startu stavili cijenu 599$ umjesto 399$, već znamo kako bi išla prodaja, jer smo to već vidjeli sa PS3. Ne baš najbolje.

Sve su to naravno nagađanja i nepotvrđene informacije, ali eto, stavio sam to čisto da se malo zabavimo. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 1:13 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je nat 3 i na kabelu, probao sam. Htio bih da je na Wifiu konzola, jer se u suprotnom moram zezat sa spliterima, dodatnim kabelima, 100 kunu za sprtljat, a možda mogu sve bežićno imati kao do sada, a da radi.

Ja niti želim nat 1.

Jel ima ko nat 2 na Wifiu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Meni je nat 3 i na kabelu, probao sam. Htio bih da je na Wifiu konzola, jer se u suprotnom moram zezat sa spliterima, dodatnim kabelima, 100 kunu za sprtljat, a možda mogu sve bežićno imati kao do sada, a da radi.

Ja niti želim nat 1.

Jel ima ko nat 2 na Wifiu?

Jesi probao ovo?

http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=899.0

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
PlayStation 4

Je li isplativo sad kupiti obični PS4?

PSVR neću kupit, a i na njuškalu su sad konzole dosta jeftine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
pqweasdyxc kaže...

Je li isplativo sad kupiti obični PS4?

PSVR neću kupit, a i na njuškalu su sad konzole dosta jeftine.

Itekako.

Konzola nikad nije bila jeftinija, a na PS storeu još traje ogromna uskršnja rasprodaja.

Novi PS4K ako uopće izađe, neće biti ispod 4 tisuće kuna, a dijelit će iste igre sa sadašnjim modelom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 10:29 (DeniZg).
14 godina
PlayStation 4

Planiram i ja ove godine napokon nabaviti konzolu, ali bome me ova najava PS 4.5 navela na razmišljanje. Brat bratu, sigurno će trebati dati cca duplo nego bih sad dao za PS4, ali ako se stvarno pokaže da će imati toliko jači GPU onda mi tu i nema baš puno dileme. Ako će ta plejka sve igre moći vrtiti na Full HD i 60 FPS (što je trebala aktualna generacija btw) onda će biti jako malo razloga za nabaviti staru osim ako su novci baš tako veliki problem.

Morat ću pričekati s kupnjom barem dok ne saznam konkretno što točno je PS 4.5. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...

Planiram i ja ove godine napokon nabaviti konzolu, ali bome me ova najava PS 4.5 navela na razmišljanje. Brat bratu, sigurno će trebati dati cca duplo nego bih sad dao za PS4, ali ako se stvarno pokaže da će imati toliko jači GPU onda mi tu i nema baš puno dileme. Ako će ta plejka sve igre moći vrtiti na Full HD i 60 FPS (što je trebala aktualna generacija btw) onda će biti jako malo razloga za nabaviti staru osim ako su novci baš tako veliki problem.

Morat ću pričekati s kupnjom barem dok ne saznam konkretno što točno je PS 4.5. 

Da pricekaj.
Ak nist drugo obicna konzola ce pojeftinit.

12 godina

Kupiš plejku sad, iskoristiš uskršnju rasprodaju igara i čekaš vijesti o novoj plejki dok igraš Uncharted 4 i No Mans Sky.

Ako nova uopće izađe i zaključiš da ti stvarno treba, prodaš "staru plejku" 100eura jeftinije na Njuškalu i kupiš novu.

Library igara ti ostaje otprije.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Kupiš plejku sad, iskoristiš uskršnju rasprodaju igara i čekaš vijesti o novoj plejki dok igraš Uncharted 4 i No Mans Sky.

Ako nova uopće izađe i zaključiš da ti stvarno treba, prodaš "staru plejku" 100eura jeftinije na Njuškalu i kupiš novu.

Možda će se moći vratiti stara plejka pa uz nadoplatu dobiješ novu.

Mislim da će nova plejka stići tek oko Božića.

14 godina
DeniZg kaže...

Ma ima i ta kombinacija, ali i tu je puno faktora. Recimo da cijena te nove neće biti baš toliko veća nego će biti cca 3k ko i aktualna, a ova "stara" pojeftiniti. Automatski na njuškalu dobijem manje. A i tu je gnjavaža sa prodajom plejke jer nisam iz većeg mjesta pa nije tako jednostavno naći kupca.

Mislim da ću pričekati E3 prije ozbiljnijih kombinacija. Ukoliko ispadne da 4.5 dolazi tek krajem ove ili početkom slijedeće godine, vjerojatno ću ići na staru pa upiknut jaču (ako stvarno bude) malo kasnije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
PlayStation 4

ako oni stvarno izbace konzolu koja ce dosadasnje igre vrtit u 60fpsa(ne mora bit 4k sto vjerujem da niti nece) mislim da je to sve jako loše za buducnost i za same konzole.

uvest ce se praksa da se konzole nove izdaju svake dvije tri godine s cim ce konzole izgubit svoju glavnu smisao(uzmi konzolu i miran si godinama,nema nadogradnje nema nicega)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

ako oni stvarno izbace konzolu koja ce dosadasnje igre vrtit u 60fpsa(ne mora bit 4k sto vjerujem da niti nece) mislim da je to sve jako loše za buducnost i za same konzole.

uvest ce se praksa da se konzole nove izdaju svake dvije tri godine s cim ce konzole izgubit svoju glavnu smisao(uzmi konzolu i miran si godinama,nema nadogradnje nema nicega)

Kužim što te muči, ali i sa PS4 bi trebao biti miran još par godina.

Sony, za razliku od Applea ne zarađuje na hardwareu i nije im u interesu prodati nove konzole na štetu starih. Isto tako im nije u interesu da developeri ne optimiziraju igre za 40 milijuna vlasnika PS4, nego se fokusiraju na skuplji, premium model, kojeg će imati puno manje ljudi.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice