PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Cemu briga, bitne su igre
Uncharted dolazi uskoro :D to nikakav PC nemre zamjenit nit moze najava PS4.5 sjebat.

Ne znam nit kaj ovi cekaj sa God Of War. Valjda bude na ovom E3-u

God of War baby. I need that game ASAP. Kupio PS3 radi God of Wara 3 back in the day :)

17 godina
Tommy_123 kaže...
Santana kaže...

Uncharted dolazi uskoro :D to nikakav PC nemre zamjenit nit moze najava PS4.5 sjebat.

Nakon što sam odigrao sva tri Uncharteda u collectionu nemam namjeru igrati četvorku.

Jednostavno me ne vesele više takve igre, red cutscena pa red linearne skriptirane akcije sve skupa 12h trajanja po punoj prenabrijanoj cijeni.

Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P 

11 godina
odjavljen
Bitanga kaže...

Nakon što sam odigrao sva tri Uncharteda u collectionu nemam namjeru igrati četvorku.

Jednostavno me ne vesele više takve igre, red cutscena pa red linearne skriptirane akcije sve skupa 12h trajanja po punoj prenabrijanoj cijeni.

Nemas pojma sto pricas.

12 godina

Navodno četvorka neće biti toliko linearna, bit će više načina za završit misiju, a mape će biti veće od svih dosadašnjih zajedno.

Živi bili ..

PSN - DeniZg80
10 godina
Bitanga kaže...
Tommy_123 kaže...
Santana kaže...

Kakvim se igrama veselis ?

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Nemas pojma sto pricas.

Što ste napali čovjeka? Ni meni se ne sviđaju previše te Uncharted igre, svi ih dižu u nebesa kao da su ne znam što. Odigrao sva 3 dijela, tjero se dovršim igru zbog bezveznog gameplay-a i čudne mehanike pucanja/ciljanja, priča solidna, ali ponekad ostavlja dojam klišejiziranog holivudskog filma.

Iz moje perspektive prosječna igra, ima boljih ekskluziva :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 3:25 (AngryBird).
10 godina
AngryBird kaže...
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Nemas pojma sto pricas.

Što ste napali čovjeka? Ni meni se ne sviđaju previše te Uncharted igre, svi ih dižu u nebesa kao da su ne znam što. Odigrao sva 3 dijela, tjero se dovršim igru zbog bezveznog gameplay-a i čudne mehanike pucanja/ciljanja, priča solidna, ali ponekad ostavlja dojam klišejiziranog holivudskog filma.

Sry, al imas koju bolju igru iz zarna akcijskih avantura ? ( a da nije The Last of US )

Cudna mehanika pucanja/ciljanja ? Klasicna za svaku 3rd person pucacinu.
Danas malo dated jer su to igre sa PS3 stare 5godina +
Prica je solidna, humoristicna u stilu Indiana Jones. Je holivud klišej, al barem je zabavna i likovi su odlicni skupa sa njihovim animacijama i voice acting-om koji je to dignuo na novu razinu u gaming indurstriji.
Akcija je super napravljena, nekad pretjeraju sa pucacina dijelom igre, a premalo zagonetki (koje jesu prelagane)

Jedina alternativa je Tomb Raider koji (ne racunajuci ovog najnovijeg(jer ga nisam igro) neg govorim o onome iz 2013.) ima dosadnu pricu, katastrofa likove (ne sjecam se nit jednog iz igre osim Lare) i jos gore napucavanje. Zagonetke su isto jednostavne, niti blizu onima iz starijih naslova. 
Jedina stvar koja me je dalje vukla da je igram je Luk i Strijela jer od oruzja jedino je to zapravo zabavno. Jos su tu i oni uzasni quick time eventi kad ides niz vodu da izbjegnes neke gluposti.
Igra se drzi preozbiljnom i zato je meni bila dosadna.
Ovak zvuci da je Tomb Raider losa igra, al nije.

Btw. Uncharted 2 ima 96 na metacriticu ,a Uncharted 3 ima 92 , prvi dio ima 88
Tak da nismo neka manjina koja velica ove igre.

Ak te zanima kakvo ce bit "ciljanje, pucanje" u Uncharted 4 bolje se osvrni na The Last of Us posto je to zadnja igra koju je Naughty Dog napravio.

Kaj se napadanja tice napiso je "Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P"
Mogo bi puno toga napisat o ovome, al bolje da sam tiho.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 3:58 (Santana).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
IvanDado kaže...

Pa da, dovoljno je da taj novi PS4 moze igrati sve igre na 1080p i 60fps i vec se osjecas osakacenim. To je i ovako i onako trebao biti standard konzole.

Najgore od svega je sto su nam Tele2 i ova najava srusili vrijednost konzole opako. :-) Ja sam vec i ranije ostao razocaran s PS4, pa sve vise igram na PCu, al sam uvijek racunao da cu ju moci povoljno prodati, no to sve sad pada u vodu sve vise :-)

Prodaj odmah.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što se tiče Uncharteda, ne sumnjam uopće da će Thief's End rulati, ali mene je osobno trojka razočarala. Dvojka mi je daleko bolja, a čak bih i jedinicu rangirao više.

Možda zato jer sam ih odigrao sve tri na PS4 u jako kratkom roku pa sam se zasitio, ali u trojci sam samo rushao i uopće me igra nije uvukla u svoj svijet. Nije to loša igra, ali je nekako mlaka, štura, skoro bez ikakvog pomaka od dvojke. Akcija mi je bila meh, dok recimo u dvojci one scene na vlaku, pa odmah i početak kad se penješ po vlaku, snježni setting, Shangri La setting... Osobno mi je to bilo za koplje više. A i storytelling mi je puno bolji u dvojci sa retrospektivama, radnjom u prošlosti etc. U trojci je zanimljivo što su ubacili scenu kako su se Nate i Sully upoznali, ali što se tiče akcije u tom dijelu ni to mi nije bilo nešto posebno. Zagonetke u trojci su bile preteške su jer su nelogične. Ne intelektualno teške nego glupo napravljene teške. Čak sam jednom išao gledati na Youtube što moram napraviti.

Iskupit će se Naughty Dog sa četvorkom, ne sumnjam :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Mene baš veseli malo promjene od generičnih Far Cry/AC/skoro sve druge novije igre sa mapom od 1001 sidequesta/upitnika. Čast izuzecima.

A uz to Uncharted je jedan od zaštitnih znakova Playstationa. Kao i Ratchet&Clank, God of War, TLOU, GT ili Crash Bandicoot. 

Nemoš tako protiv legendarnog Nathan Drakea  

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 9:44 (EraserHead).
17 godina
PlayStation 4

Očekivao sam thumbsdowne, al kaj ćeš :-P

Mene SP igra ne privlači uopće. Čak i kod glupavih Telltale igara igrač ima veći utjecaj na priču, a zagonetke u Unchartedima koje sam do sad igrao su sve totalno jednostavne.

Tako da možete vi pričati što hoćete, ali ovi stari Unchartedi se se svode na 12 sati skakutanja, pucanja i gledanja cutsceneova.

MP sam probao u beti, ništ posebno i nemam ga namjeru igrati sa PS4 kontrolerom, imam PC za MP igre.

Full cijenu rijetko kome platim (Witcher 3, MGS5 - a i s njim sam fulao), a Uncharted 4 sigurno neće biti ta igra.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Mene baš veseli malo promjene od generičnih Far Cry/AC/skoro sve druge novije igre sa mapom od 1001 sidequesta/upitnika. Čast izuzecima.

A uz to Uncharted je jedan od zaštitnih znakova Playstationa. Kao i Ratchet&Clank, God of War, TLOU, GT ili Crash Bandicoot. 

Nemoš tako protiv legendarnog Nathan Drakea  

A ne kupujem ono što mi se ne sviđa, pa makar netko kaže da je zaštitni znak :-) TLOU sam odigrao čim sam kupio PS4. Ne volim zombie setting jer me nervira, al je dobra igra - no replay value isto nikakav kao i Uncharted.

Ratchet & Clanka ću kupit, i GT ako ikad izađe :-)

17 godina
AngryBird kaže...

Upravo tako. Nakon polovice igre sve je bilo non stop ista shema, pa sam se isto tjerao da završim čim prije da mogu obrisati s diska jer šta će mi poslije.

Možda bude četvorka bolja, nisam proučavao, al na osnovu iskustva s prva tri dijela nisam impresioniran unaprijed.

12 godina

Meni rijetko koja single player igra ima replay value. Kad završim priču, to je to.

Mislim da sam jedino Mass Effect 1 i Fallout 3 odigrao dvaput.

Evo, sad igram Fallout 4 po drugi put (prvi put na PC nabrzinu derao po glavnoj priči, a sad guštam na PS4).

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Meni rijetko koja single player igra ima replay value. Kad završim priču, to je to.

Evo, sad igram Fallout 4 po drugi put (prvi put na PC nabrzinu derao po glavnoj priči, a sad guštam na PS4).

Može imati replay value ovisno o tipu igre, pa taman da ima neki sustav ocjenjivanja i nagrade ako završiš pojedine misije s boljim scoreom ili nešto slično.

Al ove do sad nisu imale ništa takvo. Tu ne računam oblekicu u koju oblačiš lika, pa nisam petogodišnja djevojčica :-P

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Može imati replay value ovisno o tipu igre, pa taman da ima neki sustav ocjenjivanja i nagrade ako završiš pojedine misije s boljim scoreom ili nešto slično.

Al ove do sad nisu imale ništa takvo. Tu ne računam oblekicu u koju oblačiš lika, pa nisam petogodišnja djevojčica :-P

Sad sam se sjetio da sam i Bloodborne odigrao par puta.

Pa dobro, ovaj sustav ocjenjivanja i nagrade u stvari sad postoji na svakoj platformi sa tzv.achievmentima. Ljudi pokušavaju dobiti platinum itd.

A za Uncharted trilogiju mi se čak i čini da mi je javljalo koliko sam headshotova napravio, kojeg sam frenda pretekao u nečemu itd.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

A za Uncharted trilogiju mi se čak i čini da mi je javljalo koliko sam headshotova napravio, kojeg sam frenda pretekao u nečemu itd.

Da, ima taj feature u igri. Fora za vidjeti tijekom igre, ali po meni ne doprinosi previše replay vrijednosti. 

Kod Uncharteda, možda collectiblesi najviše daju tu replay vrijednost, ako ih ne skupiš sve trebaš odigrati ponovo za platinu. Ali ništa zbog čega bih (barem ja osobno) išao igrati ispočetka. 

17 godina
blowfish_cro kaže...

Da, ima taj feature u igri. Fora za vidjeti tijekom igre, ali po meni ne doprinosi previše replay vrijednosti. 

Kod Uncharteda, možda collectiblesi najviše daju tu replay vrijednost, ako ih ne skupiš sve trebaš odigrati ponovo za platinu. Ali ništa zbog čega bih (barem ja osobno) išao igrati ispočetka. 

Da, nema šanse da bih zbog par fulanih opet prolazio sve ispočetka. No way.

A i nemam frendova koji igraju pa se nemam s kim natjecat u headshotovima :-D

A platinum achievementi su mi whatever. Često treba previše truda za njih, a to se nemam kome dokazivati :-P

17 godina
PlayStation 4

Ne znam, meni je Uncharted iz PS3-jke ostao u jako dobrom sjećanju. Nisam sklon hypeu, pa neću sada reći ni da je must-buy niti sam preorderao; čekam reakcije nakon izlaska pa ćemo vidjet, ali u svakom slučaju Četvorka mi je na radaru.

Bitanga, ja sam ti dao TD, ali ne zbog tvog stava (koji je sasvim legitiman, iako se s njim ne slažem), nego zbog onoga "gamer amater".  To je kao da nekom vozaču auto utrka kažeš da je trkač-amater samo zato što se doma vozi u... šta-ja-znam... Corsi. 

2 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

Očekivao sam thumbsdowne, al kaj ćeš :-P

Mene SP igra ne privlači uopće. Čak i kod glupavih Telltale igara igrač ima veći utjecaj na priču, a zagonetke u Unchartedima koje sam do sad igrao su sve totalno jednostavne.

Tako da možete vi pričati što hoćete, ali ovi stari Unchartedi se se svode na 12 sati skakutanja, pucanja i gledanja cutsceneova.

MP sam probao u beti, ništ posebno i nemam ga namjeru igrati sa PS4 kontrolerom, imam PC za MP igre.

Full cijenu rijetko kome platim (Witcher 3, MGS5 - a i s njim sam fulao), a Uncharted 4 sigurno neće biti ta igra.

Mogo si odma rec da ne znas igrat pucacine sa kontrolerom, a ne tu natezat neku raspravu. :P

Ja pak ne volim prevec online igre, tu i tam odigram BF4 i to je to. Nemam previse vremena za igre pa mi je nekak ljepse potrosit to vrijeme na neku story driven avanturu nego na neku bezveznu online igru.

Nego nisi mi nit rekao kojim igrama se veselis, a bas me zanima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 12:14 (Santana).
17 godina
MSX kaže...

Ne znam, meni je Uncharted iz PS3-jke ostao u jako dobrom sjećanju. Nisam sklon hypeu, pa neću sada reći ni da je must-buy niti sam preorderao; čekam reakcije nakon izlaska pa ćemo vidjet, ali u svakom slučaju Četvorka mi je na radaru.

Bitanga, ja sam ti dao TD, ali ne zbog tvog stava (koji je sasvim legitiman, iako se s njim ne slažem), nego zbog onoga "gamer amater".  To je kao da nekom vozaču auto utrka kažeš da je trkač-amater samo zato što se doma vozi u... šta-ja-znam... Corsi. 

Ma sve ok, nema frke, to je i bilo zato da začini diskusiju :-P

17 godina
Santana kaže...

Mogo si odma rec da ne znas igrat pucacine sa kontrolerom, a ne tu natezat neku raspravu. :P

Ja pak ne volim prevec online igre, tu i tam odigram BF4 i to je to. Nemam previse vremena za igre pa mi je nekak ljepse potrosit to vrijeme na neku story driven avanturu nego na neku bezveznu online igru.

Ma znam igrat, al nije mi ugodno ih igrat s kontrolerom. Puno se toga propušta i pokreti su trzavi pa zaboli glava. Pisao sam već prije da phase-outam playku jer više uživam na PCu (uz povremeno korištenje DualShock kontrolera - to im jedino priznam) :-P

Veselim se recimo No Man's Skyu ako će biti ok, al i to ću vjerojatno na PCu kupit. Overwatch, WoW Legion i tak. :-P Trenutno se ničemu na playki ne veselim.

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Ma znam igrat, al nije mi ugodno ih igrat s kontrolerom. Puno se toga propušta i pokreti su trzavi pa zaboli glava. Pisao sam već prije da phase-outam playku jer više uživam na PCu (uz povremeno korištenje DualShock kontrolera - to im jedino priznam) :-P

Veselim se recimo No Man's Skyu ako će biti ok, al i to ću vjerojatno na PCu kupit. Overwatch, WoW Legion i tak. :-P Trenutno se ničemu na playki ne veselim.

Ocekival sam tak nekaj. Meni ti je pak MMO, MOBA zadnja rupa na svirali, grindanje i stalno jedno te isto... nebi hvala rađe odigram 12 sati kvalitetne avanture :)

No Man's Sky se i meni cini zanimljiv, al strah me da ce igra bit jako dosadna. Nadam se da su nakon tolko vremena nekaj smislili za radit tamo :D

17 godina
Santana kaže...

Ocekival sam tak nekaj. Meni ti je pak MMO, MOBA zadnja rupa na svirali, grindanje i stalno jedno te isto... nebi hvala rađe odigram 12 sati kvalitetne avanture :)

No Man's Sky se i meni cini zanimljiv, al strah me da ce igra bit jako dosadna. Nadam se da su nakon tolko vremena nekaj smislili za radit tamo :D

A imam dugogodišnju ekipu s kojima igram pa je drugi feeling nego dok si solo.

A na PS4 nemam nikog od frendova, to je isto jedan od problema.

Da, ne znam, većina igara u današnje vrijeme je prenapuhana i dosadi mi za par dana.

Čekam neku dobru svemirsku pucačinu, od Freespacea 2 nije bilo ničega.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kod mene je kontra situacija. Nekako sad od kad radim imam općenito manje vremena za igre pa mi je glupo počinjati neki RPG ili dužu single player igru kad znam da ću igrati sat, eventualno dva dnevno. Da je Fallout 4 izašao prije dvije godine, vjerojatno bih ga prešao uzduž i popreko, a sad sam na nekih 20 sati igre jednostavno izgubio volju. Kad imam sat vremena navečer, rađe si upalim Battlefront ili Fifu pa odigram par mečeva bez obaveza i bez potrebe da ih igram sljedeći dan ili da ostanem još malo jer je trenutno napeto. 

Volim dobru single player igru više od multiplayera, ali za kvalitetno uživanje u single playeru treba imati vremena. Treba i za multiplayer ako hoćeš baš biti dobar ili igrati kompetativno, ali ja sam više casual gamer pa mi to nije toliko bitno.

No Man's Sky mi se čini kao dobra ideja, ali ne kužim baš koja je poanta igre? Je veliko, je impresivno, ali šta ćeš radit u tom svemiru?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 13:45 (blowfish_cro).

4 0 hvala 1
17 godina
blowfish_cro kaže...

Kod mene je kontra situacija. Nekako sad od kad radim imam općenito manje vremena za igre pa mi je glupo počinjati neki RPG ili dužu single player igru kad znam da ću igrati sat, eventualno dva dnevno. Da je Fallout 4 izašao prije dvije godine, vjerojatno bih ga prešao uzduž i popreko, a sad sam na nekih 20 sati igre jednostavno izgubio volju. Kad imam sat vremena navečer, rađe si upalim Battlefront ili Fifu pa odigram par mečeva bez obaveza i bez potrebe da ih igram sljedeći dan ili da ostanem još malo jer je trenutno napeto. 

Volim dobru single player igru više od multiplayera, ali za kvalitetno uživanje u single playeru treba imati vremena. Treba i za multiplayer ako hoćeš baš biti dobar ili igrati kompetativno, ali ja sam više casual gamer pa mi to nije toliko bitno.

No Man's Sky mi se čini kao dobra ideja, ali ne kužim baš koja je poanta igre? Je veliko, je impresivno, ali šta ćeš radit u tom svemiru?

Jedan od razloga zašt nikad nisam odigrao Witchera 3 do kraja. Posao, djeca, škola, hobiji. Prođe dan, a da se ni ne okreneš. Ne da mi se ni ufuravati kad znam da neću imati vremena.

Al opet, kažem, volim i ja SP igru, al za Uncharted 4 ne bih dao više od 100kn. To mi je kao malo duži film :-) 

450kn mi sigurno ne vrijedi, nije mi gušt s kontrolerom takva igra gdje ima puno pucanja, a sa disk verzijama i prodavanjem mi se ne da gnjaviti jer ionako spušim pare opet. 

Vidjet ćemo za No Man's Sky, hype je velik, pa pretpostavljam da će isto bit sranje na kraju :-)

Volim MMO igre iz vrlo jednostavnog razloga, što ne umiru nakon 2 patcha nego se razvijaju godinama i nemaš feeling da si spušio lovu i vrijeme kao kod SP igara.

Traju puno duže i puno su kvalitetnije kasnije jer imaju veliki community i puno ljudi koji rade na njima. Većina igara koje danas izađu su poluproizvodi, jer jednostavno ne možeš u malo vremena i malo novca napraviti nešto kvalitetno kao dok radiš 5-6 godina (ili desetak) na jednoj igri.

11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
blowfish_cro kaže...

Al opet, kažem, volim i ja SP igru, al za Uncharted 4 ne bih dao više od 100kn. To mi je kao malo duži film :-) 

450kn mi sigurno ne vrijedi, nije mi gušt s kontrolerom takva igra gdje ima puno pucanja, a sa disk verzijama i prodavanjem mi se ne da gnjaviti jer ionako spušim pare opet. 

A spušiš pare... ne bih se ja baš tako izrazio, ali kužim što hoćeš reći. Svakako nećeš profitirati na igri, na to ni ne računam kad je kupujem (iako se dogodilo par puta sa disk izdanjima ), ali ako pretpostavimo da igru kupiš za 450 kn na disku, prođeš je jednom i prodaš za 350 - znači da si platio igru 100 kn. Za tih 100 kn dobio si 12 sati zabave (a Uncharted je zabavan, barem većini) što je po meni sasvim prihvatljiva cijena. Ako ideš gledati neki film u Cinestar, platiš ulaznicu nekad i 40-50 kuna, a film traje 2 sata. Koliko love potrošiš na jedan izlazak? Svako malo spiskam 200 kn subotom po kafićima i od toga imam samo mamurluk drugi dan  

17 godina
Bitanga kaže...
Jedan od razloga zašt nikad nisam odigrao Witchera 3 do kraja. Posao, djeca, škola, hobiji. Prođe dan, a da se ni ne okreneš. Ne da mi se ni ufuravati kad znam da neću imati vremena.

Vidjet ćemo za No Man's Sky, hype je velik, pa pretpostavljam da će isto bit sranje na kraju :-)

Volim MMO igre iz vrlo jednostavnog razloga, što ne umiru nakon 2 patcha nego se razvijaju godinama i nemaš feeling da si spušio lovu i vrijeme kao kod SP igara.

Traju puno duže i puno su kvalitetnije kasnije jer imaju veliki community i puno ljudi koji rade na njima. Većina igara koje danas izađu su poluproizvodi, jer jednostavno ne možeš u malo vremena i malo novca napraviti nešto kvalitetno kao dok radiš 5-6 godina (ili desetak) na jednoj igri.

Dakle, ako je SP igra duža, ne valja jer dugo traje. Ako je kraća, ne valja jer je skupa. A imaš ekipu s kojom igraš MP na PC-ju.

Mislim da si ti više multiplayer person, pa zato imaš "problem" sa Unchartedom koji više-manje ima naglasak na SP priču. 

Meni je PS4 primarna platforma za igranje, trudim se igrati što je moguće više raznovrsnih igara. Tako sam do pred par mjeseci igrao Witchera, a sada sam pak na COD:BO3.

Ali ipak moram reć da mi SP više leži i zato se veselim novom Unchartedu.

Dapače, sada kada igram multiplayer na COD-u, i konstantno ginem, ubijaju me uzduž i poprijeko, i redovito sam na zadnjem ili predzanjem mjestu u matchu, mogu reći da mi je SP još i draži. 

12 godina
Bitanga kaže...

I ja sam nekad bio primarno MMORPG igrač (WoW od Vanille do WotLK, GW2, SWTOR, Neverwinter Online itd.), ali mislim da je taj žanr na zalasku.

Premalo kvalitetnog sadržaja i inovacije, a previše pojednostavljivanja gameplaya i grindanja.

Žanr je malo evoluirao kroz Destiny i Division u FPS/TPS RPG šutere, ali to je uglavnom to.

Što se tiče gubljenja para, mislim da sam najviše love izgubio što sam financirao Blizzard 4 godine, a dobivao non-stop reciklirane sadržaje, modele i općenito svakom ekspanzijom sve lošiju igru u odnosu na njen početak.

Al' ajde, što kažeš, tad sam imao ekipu za igranje, pa je sve nekako bilo zabavnije.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4
Citam danas bas da ce novi Call of Duty biti pucacina u svemiru, a na njemu ce raditi 'Infinity ward''.

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice