PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
MrSkunk43 kaže...

jel ima koja simulacija za ps4 da se isplati uzeti, htio bi g29 uzeti

Čekaj da izađe Dirt Rally na jesen. Igra je fenomenalna.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

game.co.uk

Fallout 4 Steelbook - 33Ł

Witcher 3 - 25Ł

Destiny Legendary Edition - 30Ł

Batman AK - 23Ł (25Ł - Red Hood)

MGS V - 25Ł

Mad Max - 20Ł

Dragon Age Inq - 16Ł (GoTY - 21Ł)

Bloodborne GoTY - 30Ł

GoW 3 - 15Ł

Evolve - 8Ł

Jorney CE - 15Ł

Sword Art Online III - 17Ł

Lego Batman 3 pack (Beyond + Movie) - 15Ł

Helldivers Ultimate - 15Ł

Preowned mozda ima i jeftinijih.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 9:53 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, interesira me na PlayStationStore da li mogu kupiti igru da mi dode na kucnu adresu, bundle. Da ne bude digitalni oblik igre ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

game.co.uk

Fallout 4 Steelbook - 33Ł

Witcher 3 - 25Ł

Destiny Legendary Edition - 30Ł

Batman AK - 23Ł (25Ł - Red Hood)

MGS V - 25Ł

Mad Max - 20Ł

Dragon Age Inq - 16Ł (GoTY - 21Ł)

Bloodborne GoTY - 30Ł

GoW 3 - 15Ł

Evolve - 8Ł

Jorney CE - 15Ł

Sword Art Online III - 17Ł

Lego Batman 3 pack (Beyond + Movie) - 15Ł

Helldivers Ultimate - 15Ł

Preowned mozda ima i jeftinijih.

Bloodborne GoTY sancta domenica 299 kn besplatna dostava 

until dawn 199 kn isto besplatna dostava 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam Bloodborne na disku. Ako uzmem DLC sa storea, hoće li normalno funkcionirati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Bloodborne GoTY sancta domenica 299 kn besplatna dostava 

until dawn 199 kn isto besplatna dostava 

Super.

Na brzinu sam pogledao Dragon Age, on je 250kn obicni.

Uzima se Bloodborne

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Kako dirt rally na jesen kad izlazio sljedeci mjesec?
Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
LowFamilia kaže...

Pozdrav, interesira me na PlayStationStore da li mogu kupiti igru da mi dode na kucnu adresu, bundle. Da ne bude digitalni oblik igre ???

Sa PlayStation Storea kupuješ isključivo digitalne oblike igara. Za kupnju igara u disk izadnju ti preporučujem da baciš oko na PS4PriceCheck stranicu gdje možeš vidjet trenutno kretanje cijena željenih igara. Ja osobno ne kupujem disk izadnja ali kako čujem na forumu najbolje stranice za takvu kupnju su base.com i gamecollection.net .

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Kako dirt rally na jesen kad izlazio sljedeci mjesec?

da, zabrio sam

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Majko mila...... 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 0:32 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Dal će doć i novi hitman na PS4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
zvonac kaže...

Dal će doć i novi hitman na PS4?

pa vec je dosel

12 godina

Idu neke glasine da će PSVR biti kompatibilan s PCem.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Idu neke glasine da će PSVR biti kompatibilan s PCem.

Onda je Sony napravio stvarno dobar posao.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Report: 'PS4.5' will be announced by the time PlayStation VR launches in October

According to the report, Sony will continue selling the original PS4 once the upgraded version, which is also being referred to as 'PS4K', hits store shelves. All the reports I've seen so far have agreed that the next PS4 model will include a more powerful graphics card, though one of WSJ's sources said the two consoles will likely share the same software catalog - meaning some games may look better on 'PS4.5', but you won't have to upgrade to play them.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
PlayStation 4

Mislim da će PS4.5 primarno služiti za VR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

To i ja mislim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Report: 'PS4.5' will be announced by the time PlayStation VR launches in October

According to the report, Sony will continue selling the original PS4 once the upgraded version, which is also being referred to as 'PS4K', hits store shelves. All the reports I've seen so far have agreed that the next PS4 model will include a more powerful graphics card, though one of WSJ's sources said the two consoles will likely share the same software catalog - meaning some games may look better on 'PS4.5', but you won't have to upgrade to play them.

osjecam se kao da sam upravo dobio hracak u facu

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 19:04 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Tommy_123 kaže...

osjecam se kao da sam upravo dobio hracak u facu

Tak i ja...VR me ne zanima ni najmanje.

Mogli su odma stavit jači hardver u PS4 prije nego je izašao, a ne ovako, da će sada možda biti igri koje bolje izgledaju i bolje se vrte na PS4.5 nego na PS4. Nema mi to smisla

10 godina
PlayStation 4

Da bi igra radila na Playstation VR-u mora biti na min. 60fps http://www.gamezone.com/news/psvr-games-under-60fps-will-probably-be-rejected-by-sony-3435072

Sve dosadašnje igre moraju biti kompatibilne s PS VR-om, a većina ih je na 30fps, tako da će za 60 fps trebati jači hardver=PS4.5.

I normalni PS4 će se i dalje prodavati, tako da možemo biti bez brige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

nebi imao nista protiv da vec izbace ps5 ali ici ovako nadogradjivat konzolu nema smisla.

kupovanje konzole nema smisla.kupio sam je da se igram narednih godina a ne da je nadogradjujem.

dovoljno je da ps4.5 sada samo vrti sve igre u 60fpsa i vec se osjecam namagarcen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

PS5 neće još 3 godina barem, a ovo za igre, to nebi trebalo biti brige, tu se ništa neće mjenjati, ja ne znam jesu oni uopće svjesni kakav hardware treba za 4k i to za stabilnih 30 fpsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa da, dovoljno je da taj novi PS4 moze igrati sve igre na 1080p i 60fps i vec se osjecas osakacenim. To je i ovako i onako trebao biti standard konzole.

1 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Pa da, dovoljno je da taj novi PS4 moze igrati sve igre na 1080p i 60fps i vec se osjecas osakacenim. To je i ovako i onako trebao biti standard konzole.

Najgore od svega je sto su nam Tele2 i ova najava srusili vrijednost konzole opako. :-) Ja sam vec i ranije ostao razocaran s PS4, pa sve vise igram na PCu, al sam uvijek racunao da cu ju moci povoljno prodati, no to sve sad pada u vodu sve vise :-)

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja sam se sve nadao da ce ovo biti kao neka vrsta slim konzole, ali sve vise vidim da nece. I sto sada? Kao sto je Bitanga rekao PS4 se prodaje za strasno malu lovu sada, a kod dodje ta bolja verzija dijelit ce se za djabe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Da bi igra radila na Playstation VR-u mora biti na min. 60fps http://www.gamezone.com/news/psvr-games-under-60fps-will-probably-be-rejected-by-sony-3435072

Sve dosadašnje igre moraju biti kompatibilne s PS VR-om, a većina ih je na 30fps, tako da će za 60 fps trebati jači hardver=PS4.5.

ovo nema smisla, onda bi se odjednom sve dosadašnje igre trebale reprogramirati da rade u 60 fps.

Dosadašnje igre će bit kompatibilne sa VR-om na drugi način, bez 60 fps-a = http://www.hcl.hr/vijest/playstation-vr-podrzavat-ce-sve-postojece-ps4-igre-90303/

Nadam se da će ta nova konzola bit samo za PS VR, dakle da u sebi ima ugrađenu tu kutijicu (procesor) za VR, da ima podršku za 4K video zapise, i to je to. Gdje će sad Sony radit hardver za 4k igre, to im se ne isplati uopće. Uostalom, dok je PS3 bio glavna konzola, skoro sve igre su bile u 720p rezi. dok je vladao 1080p (full HD) standard.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 23:09 (AngryBird).
12 godina

Šta se brinete, nema šanse da izađe neki pojačani PS 4.5 u sljedećih godinu dana, a vjerojatno ni dvije. 

Da bi igre koje danas PS4 tjera u 1080p 30 FPS, PS4.5 tjerao u 1080p 60 FPS, konzola mora biti dvostruko jača. 

Govorimo o performansama na razini Intel i5 i cca GTX970/R9 290. 

To se sa sadašnjim 28nm procesom ne može napraviti u ovom kučištu s potrošnjom od 150W.

Znači moguće su dvije (tri) varijante za neki "jači" PS4.5:

• Sony napravi mrvicu jači PS4.5 da bi konzola mogla tjerati igre na 1080p 30 FPS ultra (a ne high kao PS4) - osobno ne vjerujem. Samo bi si povećali trošak proizvodnje, potrošnju,zagrijavanje i dobili loš publicitet. To im ne treba.
  • Sony već ima sve dogovoreno sa AMD-om za neki 14 nm ZEN/Polaris APU - ne vjerujem ni u ovo. Zašto bi si sami skratili vjerojatno nauspješniju generaciju otkad su krenuli s konzolama?

Po meni će biti lagana nadogradnja za PSVR u smislu da će ubaciti sve kablove u kučište, vjerojatno i crnu kutijicu za procesiranje zvuka i dodati HDMI 2.2 i to je to.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 23:34 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Šta se brinete, nema šanse da izađe neki pojačani PS 4.5 u sljedećih godinu dana, a vjerojatno ni dvije. 

Da bi igre koje danas PS4 tjera u 1080p 30 FPS, PS4.5 tjerao u 1080p 60 FPS, konzola mora biti dvostruko jača. 

Govorimo o performansama na razini Intel i5 i cca GTX970/R9 290. 

To se sa sadašnjim 28nm procesom ne može napraviti u ovom kučištu s potrošnjom od 150W.

Znači moguće su dvije (tri) varijante za neki "jači" PS4.5:

• Sony napravi mrvicu jači PS4.5 da bi konzola mogla tjerati igre na 1080p 30 FPS ultra (a ne high kao PS4) - osobno ne vjerujem. Samo bi si povećali trošak proizvodnje, potrošnju,zagrijavanje i dobili loš publicitet. To im ne treba.
  • Sony već ima sve dogovoreno sa AMD-om za neki 14 nm ZEN/Polaris APU - ne vjerujem ni u ovo. Zašto bi si sami skratili vjerojatno nauspješniju generaciju otkad su krenuli s konzolama?

Po meni će biti lagana nadogradnja za PSVR u smislu da će ubaciti sve kablove u kučište, vjerojatno i crnu kutijicu za procesiranje zvuka i dodati HDMI 2.2 i to je to.

I hope so. Ceka se E3, pa da cujemo malo o tome. Valjda ce se nesto govorit.

10 godina
PlayStation 4

Cemu briga, bitne su igre
Uncharted dolazi uskoro :D to nikakav PC nemre zamjenit nit moze najava PS4.5 sjebat.

Ne znam nit kaj ovi cekaj sa God Of War. Valjda bude na ovom E3-u

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Santana kaže...

Cemu briga, bitne su igre
Uncharted dolazi uskoro :D to nikakav PC nemre zamjenit nit moze najava PS4.5 sjebat.

Ne znam nit kaj ovi cekaj sa God Of War. Valjda bude na ovom E3-u

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice