PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.505.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Treba sam i prije, ali tek sad danas uboa The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (£25.97 na TGC sa rođendanskim popustom).

Sad čekat da stigne, taman bi se sa godišnjim odmorom moglo poklopit :)

OT: *ebena ultra, horda furešta se sjatila na plaže, nitko ne govori hrvatski :)

Sunce prži, a pive u potocima, nema za njih odmora :)

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 18:15 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

rocket league je baš zabavan

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

rocket league je baš zabavan

Da, dodaj me na MrSnrub111 da nabacimo koju

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
hanteed kaže...
antimadridista kaže...

Igrate Rocket League? Ja ju skinem čisto onako da probam odograti i na kraju nikako da prestanem igrati, totalno zarazna igra 

igramo,ne znam jeste culi da govore kako se pregrijava konzola zbog rla?

Ventovi polude dok igram Rocket League, konzola postane nenormalno glasna. Neznam stvarno koji je razlog, igra nebi trebala biti toliko zahtjevna za hardver.

Isto kao i kod mene, imam prilično tih PS4, ali kad igram rocket league prepreglasno se čuje.

PSN - JurezZq
10 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Ljudi sta mislite o GoW 3? Je li neko igrao na playstationu 3 tu igru? Jel valja sta? Isplati se ubost ovaj remastered? Izlazi uskoro a slabo sam vidio da se pise o njoj, dok su na internetu reviewi dosta dobri

Definitivno se isplati, jedna od najboljih igara na PS3.

PSN - JurezZq
12 godina
PlayStation 4

Ja isto uzimam gow3 igra je super 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

ako ima netko da pegla d3 neka javi nick da odigramo koji run...

Samo play sam uzeo prije dva dana pa sam lv 32 hehe

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja cu popizdit s ovim kontrolerima.. mazim ih i pazim i opet rade probleme.. i to sve odmah nakon garancije od 15 dana do 2 mjeseca..  Prvome ljevi analog nesto steka znaci kad drzis do kraja tip u igrici pola trci pola hoda znaci nesto ga zahebava.. a sad evo danas kod ovog drugog L1 poceo stekat mislim neradi uopce i onda ponekad sam pocme radit a da ga nestisces.. danas sam ga bio otvorio i skino l1 i onu gomu sam podigo i opet zna automatski radit.. neznam do cega je.. mozda softverski kvar? i sad neznam sta da radim.. nemogu samo tako sad doc iskresirat 1000kn za 2 nova kontrolera.. pa ako ima netko ideju kako popravit nek se jave.. ja sam razocaran sa kvalitetom ovih kontrolera.. dan danas imam od ps2 kontroler i ko nov je..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Encyanix kaže...

Ja cu popizdit s ovim kontrolerima.. mazim ih i pazim i opet rade probleme.. i to sve odmah nakon garancije od 15 dana do 2 mjeseca..  Prvome ljevi analog nesto steka znaci kad drzis do kraja tip u igrici pola trci pola hoda znaci nesto ga zahebava.. a sad evo danas kod ovog drugog L1 poceo stekat mislim neradi uopce i onda ponekad sam pocme radit a da ga nestisces.. danas sam ga bio otvorio i skino l1 i onu gomu sam podigo i opet zna automatski radit.. neznam do cega je.. mozda softverski kvar? i sad neznam sta da radim.. nemogu samo tako sad doc iskresirat 1000kn za 2 nova kontrolera.. pa ako ima netko ideju kako popravit nek se jave.. ja sam razocaran sa kvalitetom ovih kontrolera.. dan danas imam od ps2 kontroler i ko nov je..

Prije nego rastaviš kontroler, provjeri da nemaš neke intereferencije sa drugim uređajima koji koriste bežični prijenos (router, glazbena linija, laptop, mikrovalka, mobitel itd.) 

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Prije nego rastaviš kontroler, provjeri da nemaš neke intereferencije sa drugim uređajima koji koriste bežični prijenos (router, glazbena linija, laptop, mikrovalka, mobitel itd.) 

Jedino mi je play bio spojen na wifi al sam ga ugasio pri otvaranju kontrolera..

12 godina
Encyanix kaže...
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Jedino mi je play bio spojen na wifi al sam ga ugasio pri otvaranju kontrolera..

Ne mora uređaj bit spojen na wifi da bi ti radio smetnje. Dovoljno je da kao i svi uređaji radi na 2.4 ghza. Meni mikrovalka kad radi ometa Remote play.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Ne mora uređaj bit spojen na wifi da bi ti radio smetnje. Dovoljno je da kao i svi uređaji radi na 2.4 ghza. Meni mikrovalka kad radi ometa Remote play.

Dobro al sta bi se moglo desit ako je nesto sad ukljuceno do wifi-a pri otvatanju kontrolera?

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav ljudi

u narednih mjesec dana razmisljam o kupovini konzole(ali koje?)

na forumu dosta citam o bucnosti ps4(to me jako nervira) ne bih volio da se to desi uredaju koji platis 3000+kn

ali prednost  su igre (uncharted koji sam svaki presao , horizon bi mogla biti dobra igra i na ps3 nisam odigrao GoW I TLOU)

sad XONE

frend mi ima navedenu konzolu i nikakvih problema
i jos je prednost sharing igrica (to znaci svako po 30$ plati)

molim pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robert1995 kaže...

pozdrav ljudi

u narednih mjesec dana razmisljam o kupovini konzole(ali koje?)

na forumu dosta citam o bucnosti ps4(to me jako nervira) ne bih volio da se to desi uredaju koji platis 3000+kn

ali prednost  su igre (uncharted koji sam svaki presao , horizon bi mogla biti dobra igra i na ps3 nisam odigrao GoW I TLOU)

sad XONE

frend mi ima navedenu konzolu i nikakvih problema
i jos je prednost sharing igrica (to znaci svako po 30$ plati)

molim pomoć

Hm 

PSN - Muskarcina77
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Rocket League je jednostavno izašo neoptimizaran za PS4, i zato je konzola preglasna.

Evo post deva sa reddita :

We are aware of the reports and investigating. We're in contact with Sony as well. Unfortunately the issue is not clear cut, despite people citing other similar cases, but we recognize it is important to get solved ASAP.

I can say we've been playing and testing this game for months in the office without issue to our PS4s, and thousands of people played yesterday and in our public betas without incident. We have no reason to believe it's unsafe for your console. In the interim, if your fan is loud, I would suggest placing your PS4 in a well ventilated space. I saw improvement propping it up so it wasn't lying flat/standing it on its side, but YMMV (some reports standing it up made it worse for them)

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

jesu li jos uvjek AC unity i black flag ba popustu? Daleko sam od ps4 cijeli tjedan tak da nemrem pogledat.

razmisljam si da u cetvrtak kad idem prema doma uzmem bonove i kupim GOW3 i jedan od assasina da imam nestonnovo za igrat.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

jesu li jos uvjek AC unity i black flag ba popustu? Daleko sam od ps4 cijeli tjedan tak da nemrem pogledat.

razmisljam si da u cetvrtak kad idem prema doma uzmem bonove i kupim GOW3 i jedan od assasina da imam nestonnovo za igrat.

ni jedan ni drugi nisu na popustu.

12 godina
omomomomoomm kaže...

Imaš na Game.co.uk zanimljiv deal. AC Unity + Watch Dogs za 30 funti.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Znaci nisu vise kad dam budala kad je black flag bio 120kn ja sam se predomisljao dal da ga uzmem i na kraju nisam.

deni watch dogs imam tj imao sam ga obrisao sam ga a i ne kupujem tak igre samo digitalne sa HR storea jer sheram sa frendom sve igre.

kolko vas uzima GOW3 remastered???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja ga prednaručio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Definitivno se ceka God Of War :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Hoce ko da skupa uzimamo GoW 3?

EDIT: Uzeo 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 9:26 (Hambrle).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

upravo stigo(uk acc) Playstation Now za europu,uzeo Heavy Rain jer je free valjda za ps+,za sad radi

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Upravo stigo God Of War

Prednaručio u :

http://www.svijet-igara.hr

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 14:53 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Vec ti je dosao sta ne izlazi kao u petak?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I ja sam mislio da je petak, al je malo uranio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi,

kupujem ps4 i trebam savjet:

http://www.ekupi.hr/PlayStation-4-500GB--The-Order-1886--Dragon-Age-Inquisition-639271.aspx

ili

http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-1tb-black-b-chassis.aspx

za 3.134 kn pošto imaju 5% popusta

da idem na ovaj sa 2 igre ili na veći HDD. Koja je prednost B chassisa ako je uopće ima.

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Ratty kaže...

Pozdrav ljudi,

kupujem ps4 i trebam savjet:

http://www.ekupi.hr/PlayStation-4-500GB--The-Order-1886--Dragon-Age-Inquisition-639271.aspx

ili

http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-1tb-black-b-chassis.aspx

za 3.134 kn pošto imaju 5% popusta

da idem na ovaj sa 2 igre ili na veći HDD. Koja je prednost B chassisa ako je uopće ima.

hvala

Uzmi s većim diskom. Prije ili kasnije ćeš trebati više mjesta.

S financijske strane, ove dvije igre možeš nabaviti rabljene za cca 400 kuna, dok te Scorpio Blue 1TB disk košta 600 kuna (ali ti i ostane stari disk od ps4-ke). 

B chassis nema razlike u odnosu na prijašnju verziju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:35 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Uzmi s većim diskom. Prije ili kasnije ćeš trebati više mjesta.

S financijske strane, ove dvije igre možeš nabaviti rabljene za cca 400 kuna, dok te Scorpio Blue 1TB disk košta 600 kuna (ali ti i ostane stari disk od ps4-ke). 

S te strane je bolji deal s igrama.

Polovne su 400kn (on dobije nove) + 500GB hard disk imaju vecu ukupnu vrijednost od 1TB hard diska

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja da sada kupujem ps4 kupio bi bez imalo razmišljanja sa većim diskom. 500 gb jednostavno nije dovoljno, neke igre zauzimaju po 50- 60 gb na hardu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice