jeli netko igrao borderlands handsome collection?
Imam ga, ali nisam stigao puno igrati. Što te zanima?
ma mislio sam povoljno uzeti
Igra je jako dobra, ali mene osobno smeta jako uzak FOV, koji se ne može povećati na verziji za konzole.
PSN - DeniZg80
Igra je jako dobra, ali mene osobno smeta jako uzak FOV, koji se ne može povećati na verziji za konzole.
ja sam obje igre presao do 50% i sad ne znam ocu li imati volje prelaziti preko neceg sto sam vec presao ali uzet cu u obzir da sam to igrao na najnizoj rezoluciji i 25 fps
Ima li tko Ps4 gold wireless headset? Jel' valjaju šta?
Nisam taj, al sam nedavno kupio Logitech G930 za PC (imam od ranije jedan F540 i zakon mi je) i probao sam ga i na PS4.
Radi od prve jedino je sve pretiho pošto je G930 predviđen samo za PC pa nema nikakve postavke i podršku za playku.
Al za poneki voice chat bi bio ok, iako mi ne treba.
Imam ja. Zvuk je stvarno odličan, dizajn jako dobar, nisu ni nešto pretjerane teške, ja ih skoro ne osjetim na glavi. I da, baterija traje dosta dugo. Koristim ih na PS4 i PS Viti.
Jedina zamjerka je što se tiče izrade, nekako mi se čini da se preplastične, odnosno da nisu neke kvalitete.
Uglavnom, ako se dvoumiš, kupi. Za te novce best buy, još su i official PS4 sluške 
imam igru koja je na sub accountu /onaj na kojem mogu igrat samo ako sam povezan sa netom i mogu igrat samo ako sam ulogiran u taj account/... zanima me da li ja mogu dati user pass prijatelju da on skine tu igru i da igra igru, ne u isto vrijeme ali da moze skinuti na svoj ps4 ili moram ja izbrisat taj acc sa svoje konzole i da tek onda on moze skinut igru iz library i igrat? HVALA :-)
imam igru koja je na sub accountu /onaj na kojem mogu igrat samo ako sam povezan sa netom i mogu igrat samo ako sam ulogiran u taj account/... zanima me da li ja mogu dati user pass prijatelju da on skine tu igru i da igra igru, ne u isto vrijeme ali da moze skinuti na svoj ps4 ili moram ja izbrisat taj acc sa svoje konzole i da tek onda on moze skinut igru iz library i igrat? HVALA :-)
moze on skinuti ti ne moras brisati acc a sub accounte ne kupuj jer ce ti se zakljucati
Imam te sluše.
Izgled i kvaliteta zvuka je odlična.
Kvaliteta izrade je dobra/vrlo dobra. Ništa mi se nije pokidalo, možda malo "plastično" za moj ukus, ali svejedno vrlo dobro.
Udobne su za duže vrijeme korištenja, a kako su bežične, milina za koristiti :)
Ne žalim niti kune, preporuka.
Meni je mana što se već na 3-4 metra od konzole ponekad gubi signal. Doduše, ps4 mi stoji iza tv-a, moguće da je donekle ometan signal...
Meni je mana što se već na 3-4 metra od konzole ponekad gubi signal. Doduše, ps4 mi stoji iza tv-a, moguće da je donekle ometan signal...
Igram sa nekih 3-3.5 metra udaljenosti i zasad mi se nikad nije izgubio signal.
Doduše, PS4 mi je na radnom stolu bez prepreka ispred sebe.
Jednom mi se desilo da PS4 nije detektirao headset iako je usb dongle svijetlio.
Paljenje, gašenje headseta nije pomoglo, ali čim sam izvadio usb dongle te ga vratio nazad, sve proradilo.
Ako nisi probao, izvadi usb dongle ili promjeni USB port te ga ponovo uštekaj, možda i to gubljenje signala ode :)
Igram sa nekih 3-3.5 metra udaljenosti i zasad mi se nikad nije izgubio signal.
Doduše, PS4 mi je na radnom stolu bez prepreka ispred sebe.
Jednom mi se desilo da PS4 nije detektirao headset iako je usb dongle svijetlio.
Paljenje, gašenje headseta nije pomoglo, ali čim sam izvadio usb dongle te ga vratio nazad, sve proradilo.
Ako nisi probao, izvadi usb dongle ili promjeni USB port te ga ponovo uštekaj, možda i to gubljenje signala ode :)
Mogu probati ali sumnjam da bi pomoglo. Skoro točno mogu odrediti do koje udaljenosti hvata signal. Pomaknem se 10 cm unazad, zvuk nestane, vratim se 10 cm naprijed, slušalice se opet uključe. To je kad sam ispred televizora. Ako se stanem bočno, bez prepreka do PS4, onda je domet duži ali opet na rubu pomak od 10ak cm utječe na to ima li signala ili nema.
Hvala momci kupujem ih :)
Ima li itko iskustvo kupovanja sa gamedealdaily?Planiram uzeti the last of us za 12$ što je super ponuda.
Ima li itko iskustvo kupovanja sa gamedealdaily?Planiram uzeti the last of us za 12$ što je super ponuda.
Uzimaj. TLOU se mora odigrati.
Inače, stigao je Planetside 2.
jeste uspili skinit driveclub za ps+ je free
Ne radi link, jer serveri jos nisu spremni 
Ako ja sad uzmem ps+ i skinem driveclub,hoce li mi on ostati na konzoli kad mi istekne pretplata na ps+?
Ako ja sad uzmem ps+ i skinem driveclub,hoce li mi on ostati na konzoli kad mi istekne pretplata na ps+?
ne
hoce ali ga neces moci igrat
Hoće, ali će biti zaključan, kad obnoviš ps plus, otključat će se opet.
Ne radi link, jer serveri jos nisu spremni 
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin na popustu na PSN-u za 246,95 HRK.
Big in Japan 
PSN - Muskarcina77
U kolko sati ce sutra tj danas bit driveclub za skidanje? Imam project cars pa cu ga bas skinut da vidim razliku bas me zanima.
U kolko sati ce sutra tj danas bit driveclub za skidanje? Imam project cars pa cu ga bas skinut da vidim razliku bas me zanima.
Drive club je hibrid simulacije/arkade, dok je PC simulacija, drive club ima bolje efekte vremena, ali PC ima bolju grafiku općenito i zvukove auta. Eto, uštedio sam ti vrijeme. 
Heh al nema veze posto je ps plus free skinut cu ga jednostavno me zanima. Dal vec sad ima za skinut ako netko zna?
Heh al nema veze posto je ps plus free skinut cu ga jednostavno me zanima. Dal vec sad ima za skinut ako netko zna?
ma bolan driveclub je arkada i trebat ce ti pola sata igranja da naucis voziti,ja igram project cars mjesec dana i nemam blage veze teska je igra i to mi se svida