PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Ps+ igre za ovaj mjesec

iskreno i nije nešto... stalno neki platofrmeri i indie igre 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 1 hvala 3
17 godina
PlayStation 4

counterspy i oddworld ftw! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Counterspy sam preso no mobitelu. meni se ne svidja ponuda za ovaj mjesec.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zanima me gdje ste vi kupovali te gumice za dualshock 4 kad su vam se gljivice istrosile jeste li kupovali na ebayu?? i koliko je cijena

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4

http://www.sancta-domenica.hr/ps4-orb-thumb-grips-2-pc-4-dot.aspxevo imas ovdje kod nas uzeti u santa domenice  

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 22:10 (crosshair).
12 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 10:11 (DeniZg).
12 godina

Sony Playstation 4 prodan u preko 20 mlijuna primjeraka.

Usporedbe radi, Xbox One isporučio u trgovine 10 milijuna do kraja 2014, a Playstation 3 je isporučio preko 21 milijun u roku 2 godine od izlaska.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 10:26 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Mrak, Last Of Us Remastered za 170,99kn! Kupujem!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Ovdje je 15,75$.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ovdje je 15,75$.

Jesi naručivao odande već? Kako je sa poštarinom, carinom i sl?

16 godina
PlayStation 4

nema poštarine to ti je digitalna verzija i ako se nevaram za americki psn

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 14:44 (ppetesic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ovdje je 15,75$.

Kao što je kolega rekao, to je digitalna verzija za američki PSN.

Platiš PayPalom, dobiješ "kod" koji ukucaš u svoj US PSN account (za koji ti treba 2 minute da kreiraš) i to je to. Staviš skidati igru na PS4 i igraš sa istog PS4 uređaja, bez obzira na account s kojim si ulogiran.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 14:52 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Kao što je kolega rekao, to je digitalna verzija za američki PSN.

Platiš PayPalom, dobiješ "kod" koji ukucaš u svoj US PSN account (za koji ti treba 2 minute da kreiraš) i to je to. Staviš skidati igru na PS4 i igraš sa istog PS4 uređaja, bez obzira na account s kojim si ulogiran.

Tnx, nisam ni vidio da je download. 

A ništ onda, ne da mi se s tim gnjaviti. 170kn it is! ;-)

12 godina
Bitanga kaže...

Nema frke.

Toplo preporučam i Battlefield 4 Premium, koji je 179 HRK na HR PSN-u.

Još si uzmeš i Diablo 3, GTA V i Dragon Age Inquisition i imaš šta raditi do sredine 2016.g.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ovdje je 15,75$.

Bome dobra cijena, jel netko zna koja je najniza cijena bila za TLOU na US PSN-u? 

17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Nema frke.

Toplo preporučam i Battlefield 4 Premium, koji je 179 HRK na HR PSN-u.

Još si uzmeš i Diablo 3, GTA V i Dragon Age Inquisition i imaš šta raditi do sredine 2016.g.

GTA V sam kupio s konzolom sad u Sancta Domenici dok je bila akcija (umjesto FIFAe). I uzeo sam Shadow of Mordor nedavno i Driveclub, te Tomb Raidera na akciji.

Diablo 3 sam igrao na PCu i zgadio mi se, a Dragon Age Inquisition možda nekad kasnije. Dok završim sve ove plus Last of Us... :-D

12 godina
PlayStation 4

Jel bi bilo moguće igrati gta 5 na televizoru koji je 4k sa ps4?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Bi,ali slika bi ti bila bolja da imas FHD

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo ovako uzeo sam Samsung UE48H6400 telka je super dobra i sve je super haha ali jedan veliki problem!! Kut gledanja.. doslovce malo od centra se vidi kako se slika pobljedi a kud tamo di sjedim na kompu... (slika) doslovce prebljedo... i sad neznam sta napravit.. imate mozda neku preporuku televizije koja je slicne velicine i daje dobru sliku i da je dobra za igre a da je kut gledanja dobar? Napisao sam ovdje i u temi (odabir tva) jer tamo jako malo aktivnih forumasa ima..

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 13:00 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Encyanix kaže...

Evo ovako uzeo sam Samsung UE48H6400 telka je super dobra i sve je super haha ali jedan veliki problem!! Kut gledanja.. doslovce malo od centra se vidi kako se slika pobljedi a kud tamo di sjedim na kompu... (jedno 60 stupnjeva) doslovce negledivo.. i sad neznam sta napravit.. imate mozda neku preporuku televizije koja je slicne velicine i daje dobru sliku i da je dobra za igre a da je kut gledanja dobar? Napisao sam ovdje i u temi (odabir tva) jer tamo jako malo aktivnih forumasa ima..

Ovi na Techradaru kažu da je kut gledanja dobar.

Ja ne znam koji bi TV imao savršenu sliku i bio ugodan za igranje pod kutem od 60 stupnjeva.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 12:49 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Evo ovako uzeo sam Samsung UE48H6400 telka je super dobra i sve je super haha ali jedan veliki problem!! Kut gledanja.. doslovce malo od centra se vidi kako se slika pobljedi a kud tamo di sjedim na kompu... (jedno 60 stupnjeva) doslovce negledivo.. i sad neznam sta napravit.. imate mozda neku preporuku televizije koja je slicne velicine i daje dobru sliku i da je dobra za igre a da je kut gledanja dobar? Napisao sam ovdje i u temi (odabir tva) jer tamo jako malo aktivnih forumasa ima..

Ja ne znam koji bi TV imao savršenu sliku i bio ugodan za igranje pod kutem od 60 stupnjeva.

Malo sam krivo napisao stupnjeve gledanja.. ovako bi to odprilike izlgedalo ali i pod tim kutem slika se ful pobljedi..

12 godina
Encyanix kaže...
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Malo sam krivo napisao stupnjeve gledanja.. ovako bi to odprilike izlgedalo ali i pod tim kutem slika se ful pobljedi..

Možda bi bilo najbolje da probaš reklamirati taj TV. Nekako sumnjam da je to normalno.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Možda bi bilo najbolje da probaš reklamirati taj TV. Nekako sumnjam da je to normalno.

Bas sam malo trazio na netu i evo..  izgleda da je ipak normalno.. pogledaj pod samsung h6400

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Plazmu uzmi.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Encyanix kaže...

Bas sam malo trazio na netu i evo..  izgleda da je ipak normalno.. pogledaj pod samsung h6400

Evo baš sam pogledao i meni je manji gubitak boje razumljiv, ali ti si napisao da ti je negledljivo.

Mene bi osobno više smetala manja vidljivost površine ekrana, nego gubitak boje.

Kao što je kolega napisao, možda bi onda plazma bila bolji izbor.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...

Evo baš sam pogledao i meni je manji gubitak boje razumljiv, ali ti si napisao da ti je negledljivo.

Mene bi osobno više smetala manja vidljivost površine ekrana, nego gubitak boje.

Kao što je kolega napisao, možda bi onda plazma bila bolji izbor.

A gledaj.. slika boljedi i to dosta.. ne nesto malo i sad kad npr igram fifuj ako jako je iritantno.. Gledao sam ovaj model od LG-a sve se cini dobro i jos ima IPS panel tako da kut gledanja nece bit problem.. a sad jedino sto mi je bitno kako se ponasa u igri tj input lag.. znam da na ovoj samsungovoj kad sam upalio game mode osjetio se malo taj input lag sve dok nisam ugasio dynamic contrast.. onda je postalo normalno.. al npr na staroj telci Philips 42" kupljena prosle godine i sa dynamic kontrastom nije bilo problema kod input laga..  al naravno sto se tice kvalitete slike i opcenito boje kad se gledat sa centra ova samsung je pojede..

Btw: Plazmu nebi jer dan danas imaju neke probleme koji mi smetaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 13:39 (Encyanix).
17 godina

Imam točno taj navedni TV također i slažem se, malo je kut gledanja mutav. Al nije tako baš strašno i navikneš se (ili sjedneš u sredinu).

Ako ti se ne sviđa i nije prošlo puno vremena od kupnje vrati i gledaj nešto drugo. Al telka je odlična po svim drugim parametrima.

Nema bolje do Trine2 u 3D. Šteta što nema više igara koje podržavaju 3D.

17 godina
PlayStation 4

Ovih dana idem i ja u kupovinu tv-a te mi je u užem izboru također bio Samsung UE48H6400, ali je ipak prevaga otišla na stranu Sony Bravia KDL48W605.

Lemat će se mkv materijal i ofc -> PS4! :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zaboravio sam stavit link LG televizije koje sam gledao koja ima IPS panell.. evo je Po svemu dobro izgleda al nisam mogao nac kakav joj je input lag.. sta vi mislite? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Zaboravio sam stavit link LG televizije koje sam gledao koja ima IPS panell.. evo je Po svemu dobro izgleda al nisam mogao nac kakav joj je input lag.. sta vi mislite? 

Jedna od stvari koje sam gleda je baš input lag, kažu da je Sony KDL48W605 odličan glede toga.

Za LG neman blage osim da imaju ponajbolji Smart OS.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice