PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
hahajojo kaže...

i sta mislite koliko ce jos godina Ps4 moci pokretati igrice.Posto nema bas neki jak hardver.

moći će pokretati igre još barem pola godine, a možda i do sljedeće zime.

Potpis!
17 godina
hahajojo kaže...

Da li je iko igrao Assassin creed unit kakav je i sta mislite koliko ce jos godina Ps4 moci pokretati igrice.Posto nema bas neki jak hardver.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 22:57 (Virty).
12 godina
Ezio kaže...
hahajojo kaže...

i sta mislite koliko ce jos godina Ps4 moci pokretati igrice.Posto nema bas neki jak hardver.

moći će pokretati igre još barem pola godine, a možda i do sljedeće zime.

Ako ne bude duga zima, možda i do proljeća 2016.

Ako se bojite da su igre već "maksimalno iskoristile hardverske resurse konzola", evo jedna zgodna usporedba kako su Elder Scrolls igre izgledale na početku, a kako pred kraj ciklusa prošle generacije konzola.

PSN - DeniZg80
12 godina

Driveclub je za 18.83 funte s dostavom na Gamecollectionu.

Jel' valja šta ta igra? Pitam kao netko tko nije lud za vožnjama.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 18:57 (DeniZg).
13 godina

Imao sam X360, pa uzeo prosle godine PS4 i prezadovoljan, jedina zamjerka mi je kontroler, nekako je "premenakn" skripuckav i tako to ako me razumjete..ili sam ja previse naviknuo na xboxov...da mogu mjenjat sta samo bi to bilo, ili da jednostavno bolje naprave te kontrolere, nekako "jace" a ne da me strah ako mi jednom padne na pod...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

nece mu nista bit bez brige :)

Meni je kontroler odlican nista losiji od x360 (oba koristim svakodnevno) 

cak mi je i analog bolji jer nije tako tvrd

Nakon duzeg koristenja x360 me bole palcevi radi analoga

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

gljive su bolje i sve to, al nekako xboxov je robusniji ajmo rec jaci u konstrukciji, kad ga drzis u ruci vidi se da je dobra vrda plastika koje ne zavija na malo jacem pritisku..dok ovaj od PS4 malo mi "izgleda" i imam "Osjecaj" da je mekan...al dobar je kontroler posebno onaj touchpad je fora :D

Origin ID: ReaLazio
13 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

gljive su bolje i sve to, al nekako xboxov je robusniji ajmo rec jaci u konstrukciji, kad ga drzis u ruci vidi se da je dobra vrda plastika koje ne zavija na malo jacem pritisku..dok ovaj od PS4 malo mi "izgleda" i imam "Osjecaj" da je mekan...al dobar je kontroler posebno onaj touchpad je fora :D

pa je ovog x360 stisnes kolko mozes i nece ni zvuka ispustit dok DS4 hoce, al zbilja i on je cvrst tak da se nemas kaj brinut 

10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

igrica je arkada ali je po meni bolja od the crewa,moze ti ubrzo dosaditi a mozes se navuc sve je na tebi,nemoze split screen

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
13 godina
odjavljen
hanteed kaže...
DeniZg kaže...

igrica je arkada ali je po meni bolja od the crewa,moze ti ubrzo dosaditi a mozes se navuc sve je na tebi,nemoze split screen

definitivno nije arkada kao the crew ili neki NFS 
bliza je gran turismu 

Igra je dobra sad kad su je pokrpali i radi online , dobar izbor automobila i staza (fantasy staza) 

10 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
hanteed kaže...
DeniZg kaže...

definitivno nije arkada kao the crew ili neki NFS 
bliza je gran turismu 

Igra je dobra sad kad su je pokrpali i radi online , dobar izbor automobila i staza (fantasy staza) 

dje bola formula drifta,ako je to realno onda sam ja paul dickov

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Meni je sjela dobro, a isto nisam bas lud za voznjama.

Igrao sam The Crew betu i vozni model mi je bio dosta losiji nego od DC.

Neznam da li se sta promijenilo u finalnoj verziji.

Vjerujem da je dobra za "casualce". Upalis igru. Odvozis koji krug (SP ili MP) i ima neki napredak. Skupis nesto bodova sebi i klubu i to je to.

Mana je sto su dostupni samo EU auti. Ali graficki igra izgleda prilicno impresivno. Ne znam koliko su vjerno prenijeli interijere automobila, jer se nisam nikad vozio u takvim makinama. Ovi "normalniji" auti izgledaju prilicno dobro.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Treba li se praviti novi PSN acc. ako zelim igrati offline multiplayer FIFU (Ja protiv frenda)?

Ili je to samo ako zelim igrati multiplayer co-op?

Ono, idem sad protiv frenda igrati, stisnem PS tipku na drugom kontroleru, i hoce li on sad traziti da se logiram u PSN ako odaberem log in as guest?

Hvala.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
KiX777 kaže...

Treba li se praviti novi PSN acc. ako zelim igrati offline multiplayer FIFU (Ja protiv frenda)?

Ili je to samo ako zelim igrati multiplayer co-op?

Ono, idem sad protiv frenda igrati, stisnem PS tipku na drugom kontroleru, i hoce li on sad traziti da se logiram u PSN ako odaberem log in as guest?

Hvala.

Samo se ulogiras kao guest na tom drugom kontroleru, nema potrebe za PSN racunom.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Itko za tekmu na Fifi 15 (fut) ?

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

zanima me jedna stvar u vezi digitalnih igara...

priča san sa prijateljen u vezi game share-a, kupimo ja i on zajedno jednu igru, share-amo acc i igramo oboje

jel mi može neko objasnit ukratko kako to točno funkcionira, jel možemo kupit digitalnu igru sa njuškala pa nju share-at ili mora bit direktno sa ps store-a i jeli možemo isto tako share-at ps+ pretplatu?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mozes sharati digitalne igre i ps plus pretplatu
16 godina
PlayStation 4

hvala na odgovoru, jeli može neko to malo detaljnije objasnit? :)

najviše me zanima kakve digitalne igre mogu share-at, one sa njuškala i raznih grupa/foruma ili isključivo one kupljene sa ps store-a

0 0 hvala 0
14 godina
slimyyy kaže...

hvala na odgovoru, jeli može neko to malo detaljnije objasnit? :)

najviše me zanima kakve digitalne igre mogu share-at, one sa njuškala i raznih grupa/foruma ili isključivo one kupljene sa ps store-a

Imas PP

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja msm da se nemoze ps plus shareati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hanteed kaže...

ja msm da se nemoze ps plus shareati

moze

PSN: Chov1ch
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Krenuo ponovo tlou, remek dijelo od igre.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ima li smisla npr...

staviti u PS4 hard od 1Tb/7200rpm, ali sshd npr segate baracuda

ssdobicni je isto ok ali je skup i ogranicen je broj pisanja na njemu pa zato za dugotrajnije rjesenje

mehanicki hard.

dali bi plejka se mozda vise grijala kad bi stavio 1tb sshd od 7200rpm

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
igor1311 kaže...

ima li smisla npr...

staviti u PS4 hard od 1Tb/7200rpm, ali sshd npr segate baracuda

ssdobicni je isto ok ali je skup i ogranicen je broj pisanja na njemu pa zato za dugotrajnije rjesenje

mehanicki hard.

dali bi plejka se mozda vise grijala kad bi stavio 1tb sshd od 7200rpm

Imaš po webu testove različitih diskova u PS4 i SSHD se pokazao kao best buy i samo minimalno sporiji od SSD-a (negdje čak i brži). Mislim da sam linkao test u ovoj temi na ranijim stranicama.

Grijanje nitko nije mjerio, pa pretpostavljam da je nebitno u ovoj priči.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 9:44 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Ja konačno kupio PS4 za vikend. Bila neka akcija, 3299 sa bilo kojom igrom pa sam uzeo GTA V.

Preoduševljen sam. Piknuo sam još i Driveclub na PS+.

Do sad sam imao samo WiiU koji sam kupio klincima jer ima puno više igara za malu djecu.

Al ovo je sad moja bebica :-P

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Dok djeca ne porastu

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Dok djeca ne porastu

Hehe da :-D

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ja konačno kupio PS4 za vikend. Bila neka akcija, 3299 sa bilo kojom igrom pa sam uzeo GTA V.

Do sad sam imao samo WiiU koji sam kupio klincima jer ima puno više igara za malu djecu.

po meni wii u je jedino dobar zato sto ima neke dobre party igre a sto se ostalog tice nula su kao konzola i zato sto nemaju bolje igre npr imaju samo watch dogs nemaju bf4,fifu, i ostale jace naslove

17 godina
hanteed kaže...
Bitanga kaže...

po meni wii u je jedino dobar zato sto ima neke dobre party igre a sto se ostalog tice nula su kao konzola i zato sto nemaju bolje igre npr imaju samo watch dogs nemaju bf4,fifu, i ostale jace naslove

Za klince je super, moji obožavaju Super Mario, Sonic, SuperSmashBross i Lego igre. Ja sam igrao AC4 Black Flag, NfS Most Wanted, Mass Effect 3 - i tu negdje završava priča sa AAA naslovima.

Više ništa vjerojatno neće ni izlaziti osim Nintendovih igara i part third party indie bezvezarija, pa sam se odlučio prebacit na PS4, a klincima ostaje Wii U još neko vrijeme.

Meni je od svega na Wii U najbolja fora što ima kontroler s displayom, pa omogućava igranje i bez TVa, ili dodatni ekran u igri, što je često jako dobro iskorišteno.

To mi sad fali na playki, ali prebolit ću uz bolje performanse i veliki library igara :-P

12 godina
Bitanga kaže...

Meni je od svega na Wii U najbolja fora što ima kontroler s displayom, pa omogućava igranje i bez TVa, ili dodatni ekran u igri, što je često jako dobro iskorišteno.

To mi sad fali na playki, ali prebolit ću uz bolje performanse i veliki library igara :-P

Remote play

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice