PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ljudi ako može koji savjet,planirao sam uzet ps4 ali kako imam u dnevnom boravku kištru od tv--(panasonic quintrix 100 HZ star 10 god)makar je tv super,a nema hdmi port,razmišljam možda da uzmem ps3,ali imam u sobi od male led tv samsung novi ali tamo igrat...znate kako je u dječjoj sobi,zadnje što sam imao ps2 prije 10 god pa ga prodao,znači ništa nisam igrao unazad 10 god,pa šta mi savjetujete dal da uzmem 4 pa da haklam kad nema male u sobi ili 3,nisam baš ljubitelj igranja multiplayer i online igranja,uzeo bi ga da s društvom igram nogomet,volim NFS igrat,sve od resident evila tak neke igre....žena me malo muči zbog kupovine pa sam joj rekao da može i muziku i filmove gledat pa da malo popusti.

Po vama šta onda da uzmem?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4

zasto ga prodajes 

16 godina
biankoneri kaže...

ljudi ako može koji savjet,planirao sam uzet ps4 ali kako imam u dnevnom boravku kištru od tv--(panasonic quintrix 100 HZ star 10 god)makar je tv super,a nema hdmi port,razmišljam možda da uzmem ps3,ali imam u sobi od male led tv samsung novi ali tamo igrat...znate kako je u dječjoj sobi,zadnje što sam imao ps2 prije 10 god pa ga prodao,znači ništa nisam igrao unazad 10 god,pa šta mi savjetujete dal da uzmem 4 pa da haklam kad nema male u sobi ili 3,nisam baš ljubitelj igranja multiplayer i online igranja,uzeo bi ga da s društvom igram nogomet,volim NFS igrat,sve od resident evila tak neke igre....žena me malo muči zbog kupovine pa sam joj rekao da može i muziku i filmove gledat pa da malo popusti.

ps4 buducnost

ps3 prošlost

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina

daj broj od žene da joj javim da muziku i filmove može gledati i preko android usb sticka od 30 usd:P

Potpis!
10 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

imas sada jeftinih hdmi televizija,uzmi ti ps4

17 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

Nije problem prebacivati konzolu izmedu dvije televizije, tome i sluzi.

PS4 je veci trosak. Skuplji je 2x i igre su skuplje 2x od PS3 igara. Sad ima PS3 polovnih igara za sicu, a posto ti nisi nista dugo igrao, mislim da ti je to pun pogodak.

Premda i za PS3 je dobro imati dobru telku (bar HD ready).

PS3 je bolji i multimedijski. Mozes sherati s PC-a muziku/filmove/serije s titlovima. PS4 pusta samo original BR i DVD. I osobno mi to prilicno nedostaje na PS4.

PS3 polovni nades za 1000-1500kn s dva gamepada. Igre su sve od 50-150kn polovne.

PS4 novi je 3300kn. Polovni ako imas srece mozes naci za 2500-3000. Igre su od 300-500kn nove. Polovne zavisi, ali cca 200kn.

Misli da ces najbolje sam odluciti, jer najbolje znas s koliko financija, slobodnog vremana i zenine torture raspolazes

Po meni je sigurnije uzeti PS3, pa vidjeti kako to sve lezi i kako ce funkcionirati.

Mozda PS3 + TV.

A onda lako predes s PS3 na PS4, ako bude potrebe. A PS3 prodas ili ostavis kcerki da igra.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 18:17 (Chaky).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dečki i cure moze pomoć? Početnik sam u ovakvim stvarima pa mi se nemojte smijati :p Planiram kupiti ps4 i sad me zanima ako kupim igru jel' ju potrebno instalirati ili mogu odmah igrati? Stvar koja me najviše brine je ta ako tu istu igricu instaliram na svom acc-u hoće li moj brat moći tu igricu igrat (na istoj konzoli) na svom acc-u ili će morati kupovati novu igricu. Jer bi i on htio igrati igre ali ne od dijela gdje sam ja stao nego ispočetka, razumijete?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to sam i mislio,prije par mj sam maloj uzeo led tv tak da nemam za novi a na ovom starom mogu ps3 igrat,a nisam igrao igrice 10 god tak da imama šta za igrati.

ma nas troje,četvero se nađe iz zgrade pa opalimo nogać ili atletiku ili tako nešto,a ja volim sam odigrat resident evil,far cray,wrc,nfs,neku pucačinu...

znam da je ps 4 budućnost,ali nisam baš pri lovi,uzeo bi na rate pa kasnije možda i 4 uzmem

10 godina
neaktivan
jurke kaže...

Dečki i cure moze pomoć? Početnik sam u ovakvim stvarima pa mi se nemojte smijati :p Planiram kupiti ps4 i sad me zanima ako kupim igru jel' ju potrebno instalirati ili mogu odmah igrati? Stvar koja me najviše brine je ta ako tu istu igricu instaliram na svom acc-u hoće li moj brat moći tu igricu igrat (na istoj konzoli) na svom acc-u ili će morati kupovati novu igricu. Jer bi i on htio igrati igre ali ne od dijela gdje sam ja stao nego ispočetka, razumijete?

Hvala unaprijed

moze on igrati iz nova

17 godina
neaktivan
jurke kaže...

Hvala unaprijed

Velika je vjerojatnost, da ces je morati instalirati, ali ce ti i dalje trebati Blu-Ray disk za igranje.

Brat moze napraviti novi Account na konzoli i normalno igrati igru, nece je morati ponovno instalirati, ali ce mu isto trebati BR disk.

Na svom Accountu ce imati svoje save fileove i svoje Trofeje. Kao i pozadine, teme i ostale postavke koje si podesi.

17 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

to sam i mislio,prije par mj sam maloj uzeo led tv tak da nemam za novi a na ovom starom mogu ps3 igrat,a nisam igrao igrice 10 god tak da imama šta za igrati.

ma nas troje,četvero se nađe iz zgrade pa opalimo nogać ili atletiku ili tako nešto,a ja volim sam odigrat resident evil,far cray,wrc,nfs,neku pucačinu...

znam da je ps 4 budućnost,ali nisam baš pri lovi,uzeo bi na rate pa kasnije možda i 4 uzmem

Onda definitivno PS3. Ako ces uzimati novi, uzmi s 500GB diskom.

Ali ako si u mogucnosti iskesirati cca 1500kn probaj potraziti po njuskalu ili forumima, jer zna ekipa prodavati konzolu s dva gamepada i obicno par igara.

12 godina
biankoneri kaže...

Ak imaš cca 3 soma kuna, kupi PS4 i HDMI to Scart konverter i spoji PS4 na taj stari TV.

Ako ne, uzmi PS3 sa već nekim rabljenim igrama i to je to.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan

Znaci ljudi ne prolazi mi kartica da kupim PSN+. Stoga treba mi hitno neka stranica gdje ga mogu i da mi posalju na mail kod... 

14 godina
Bergo kaže...

Znaci ljudi ne prolazi mi kartica da kupim PSN+. Stoga treba mi hitno neka stranica gdje ga mogu i da mi posalju na mail kod... 

Ako imas US PSN account, mozes kupiti na Amazonu.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan

Nije US...

14 godina
Bergo kaže...

Nije US...

Onda se bojim da nema trgovine koja bi ti odmah isporucila kod. Ja sam bio trazio dok se jos nisam bio odlucio za us account i nisam nasao.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Skinuo i probao apotheon.Odlična igra

Da, ja sam se iznenadio kako je dobra, past će paltina sigurno :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
PlayStation 4

Pozdrav!

Namjeravam kupiti PS4 oko 4.mjeseca pa me zanima sto je bolje?

Novi PS4 ili polovni sa igrama i kontrolerom?

Može li se naci polovni sa igrom i dodatnim kontrolerom za 3000 kn?

Još jedno glupi pitanje, ovi sto prodaju po njuskalu, imaju li oni PSN pretplatu, mislim podrazumijeva li se to ako prodaju PS4 sa igrama?

I kako to bude kad ja od nekog kupim PS4, kako onda to ide sa PSN? On meni da lozinku i korisničko ime? Mogu li ja to promijeniti?

Hvala.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 22:24 (KiX777).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Pozdrav!

Još jedno glupi pitanje, ovi sto prodaju po njuskalu, imaju li oni PSN pretplatu, mislim podrazumijeva li se to ako prodaju PS4 sa igrama?

I kako to bude kad ja od nekog kupim PS4, kako onda to ide sa PSN? On meni da lozinku i korisničko ime? Mogu li ja to promijeniti?

Hvala.

jesu li igre na disku??ako su primary samo nemoj brisati profile sa konzola

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Pozdrav!

Hvala.

Novi zbog garancije, ali ako naletiš na njušci s garom, uzmi.

Kad kupiš recimo ps, napraviš svoj račun, i moraš kupiti ps+ pretplatu az online igranje, dobiješ svaki mjesec besplatne igre od sonya također.

13 godina
PlayStation 4

Ako kupim na Njuškalo ps4 sa igrom na DVD-u, onda mogu bez problema napraviti svoj PSN račun i tamo koristiti daj DVD/igru?

Bolje mi se isplati na Njuškalo jer mogu dobiti igre i kontroler, sto mi je bitno zbog Fife.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na bilokojem accountu možeš koristiti dvd, a mslm, ako zbog fife kupuješ ps4, to je loš potez jer je fifa dno dna.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jep.Ova fifa mi je bas nekako losa.Uzeo sam igru i nisam ni deset tekmi odigrao. Bila na nekom sniženju pa sam uzeo.

Previše mi liči na fifu98 :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

hanteed i Chaky hvala vam na pomoći.

0 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Pozz, mozete li mi preporuciti neki ducan gdje je povoljan ps4, jel pametno uzet s njuskala?

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Vidim na Amazonu njemačkom da za 450 eura ide PS4 sa dodatnim kontrolerom i TLOU.

Placa li se sto dodatno na to ili?

I da, kao sto piše iznad, jeli je pametno kupovati sa njuskala. Meni treba PS4 sa dodatnim kontrolerom i igrom.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Na bilokojem accountu možeš koristiti dvd, a mslm, ako zbog fife kupuješ ps4, to je loš potez jer je fifa dno dna.

priznajem mogli su bolje,ali bolja je od pesa duplo

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igra netko mozda gta online da mi pomogne oko par trofeja posto sam do ad igrao na xbox pa sad na plejki nemam nikakve ekipe :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
biankoneri kaže...

Ak imaš cca 3 soma kuna, kupi PS4 i HDMI to Scart konverter i spoji PS4 na taj stari TV.

Ako ne, uzmi PS3 sa već nekim rabljenim igrama i to je to.

razmišlao sam i mislim da ću ipak uzet ps4,igrat ću kod male u sobi dok nje nema i imam mira pa kad skupim nešto uzet ću i novi tv,ali me još zanima pošto imam stari tv bez HDMI,a imam ovaj laptop http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-l675-10v/ ,šta mislite jel bi mogao spojiti plejku na laptopa da preko njega igram i ako da šta mi sve treba da spojim i kako to sve napraviti?

12 godina
biankoneri kaže...

razmišlao sam i mislim da ću ipak uzet ps4,igrat ću kod male u sobi dok nje nema i imam mira pa kad skupim nešto uzet ću i novi tv,ali me još zanima pošto imam stari tv bez HDMI,a imam ovaj laptop http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-l675-10v/ ,šta mislite jel bi mogao spojiti plejku na laptopa da preko njega igram i ako da šta mi sve treba da spojim i kako to sve napraviti?

Ja sam imao ista razmišljanja i probleme kao i ti, da spojim PS4 na laptop što je moguće jedino ako imaš laptop sa HDMI IN priključkom ilii kupiš OVAJ UREĐAJ, koji je navodno najbolje što se može uzeti i koje bi u teoriji trebalo sa PS4 prebaciti fullHD signal preko USB3 na laptop ili komp.

Nažalost, nije radio kako treba niti na jednom od 3 kompa koje sam probao. Mislim da je do lošeg software-a tog uređaja.

Ako hoćeš, fala bogu pa PS4 ima opciju Remote Playa, samo trebaš kupiti ili PS Vita-u ili Xperia Z2 ili Z3 mob ili tablet. Rabljena Vita ti je najjeftinija opcija i radi savršeno.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 23:58 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice