Kupis si par igara, i nakon sto neke odigras mjenjas ih i to je to. Na prvi pogled zvuci skupo, ali za to sve ti treba 5000-6000 kn pa cak da i kupujes novo u ducanu. Nije puno za spravu koja ce trajati 5-6 godina. Kad npr vidim system requirementse za GTA V ili Assassins Creed za komp se skoro onesvijestim, trebalo bi mi bar 10k da slozim takav komp. A za 2 godine vec necu moci igrati sve igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja glupost sa tih 500kn, ili ljudi ne znaju ili trolaju.
Kupujem igre nakon 1-2 mjeseca od datuma izlaska sa raznih UK webova za 200-250kn te kad ih prođem prodam za istu lovu.
Nije mi napeto imat igru prvi dan, ionako uvik imam na zalihi šta igrat, a taman u tih 1-2 mjeseca, izađu zakrpe, diš bolje.... :)
Koja glupost sa tih 500kn, ili ljudi ne znaju ili trolaju.
Kupujem igre nakon 1-2 mjeseca od datuma izlaska sa raznih UK webova za 200-250kn te kad ih prođem prodam za istu lovu.
Nije mi napeto imat igru prvi dan, ionako uvik imam na zalihi šta igrat, a taman u tih 1-2 mjeseca, izađu zakrpe, diš bolje.... :)
tak sam ja uzo GTA 5 i prodo ga za 400kn kolko sam ga i platil
A da ne pričam kako na konzolama prođem svaku igru koju kupim, dok na PC-u i nije takvi slučaj :)
A ti kao ne bi imao piratizirane da se moze?Ja sam na PS2 imao milijun igara zbog toga dok ovdje da dam 500kn ne hvala.
tipicni balkanac...zasto ni platio neciji trud...strasno....
A ti kao ne bi imao piratizirane da se moze?Ja sam na PS2 imao milijun igara zbog toga dok ovdje da dam 500kn ne hvala.
tipicni balkanac...zasto ni platio neciji trud...strasno....
Mislis trud kao AC Unity?
Jel te netko sili da ga kupis?
Zato sam ga i piratiziro
Uzeo bih novu u ducanu da je oko 200kn, kaj obicno 5h gameplaya imaju igre, o cem pricamo, i to ne znam.bas kakavog.
Al ovak s oglasa i prodam dalje i na 0 sam ili u plusu i bas me briga.
Pa cek..jel developeri traze 500 kn iko Hrvatska? ;)
Usvijetu je 50$ ilo 50 € samo hr stvara problem..zato narucujes iz Eu ili Us store
Dolar je skoro skočio na 7 kuna, mislim da se malo duže vremena neće uzimati na usa storeu :D
Sve je to dobro dok jednog dana ne dode do region locka.
Dolar je skoro skočio na 7 kuna, mislim da se malo duže vremena neće uzimati na usa storeu :D
Dolar moze ici samo gore..ne vijerujwm sa ce past(ne Pratim politiku,ne.bavim se financijama.lupio sam ovo...)

Sve je to dobro dok jednog dana ne dode do region locka.
nevjerujem jer će tim potezom sami sebi napravit šah mat i glumit xbox....
Planiram kupiti Ps4 mozete li mi reci svoja iskustva i da li je iko ima ikakvih problema i da li se mogu igrati igre iz SAD-a.

eto dns je godisnjica sluzbene prodaje ps4 u hrv. pisite malo dojmove istoj,prva godina je tek iza nas
Planiram kupiti Ps4 mozete li mi reci svoja iskustva i da li je iko ima ikakvih problema i da li se mogu igrati igre iz SAD-a.
Najveci problem je sto nemam vremena za igre
PS4 nije region locked, pa mozes igrati igre od bilo kuda.
Evo moja je danas stara godinu dana. Bas idem kupit ps plus.
Necu ju hvalit da ju je ureknem ali godina dana bez greske a mogu rec da je puno sati odradila. 1100 sati samo na bf4 a di su ostale igre i kolko vremena je radila na leru dok je nesto skidala.
nek izdrzi jos godinu i ja sretan. Jedino si sada razmisljam da bi ju bilo dobro otvorit i ocistiti od prasine jer u godinu dana se sugurno nakupilo dosta toga ali nekako me strah to sve dirat.
Pozdrav svima. Iduci mjesec kupujem ps4, zanima me jesu li i dalje prisutni oni kvarovi ventilacije i buke?
Citao sam svakakve komentare po drugim forumima pogotovo u vrijeme launcha prosle godine, pa bi htio cuti vasa iskustva koji ga imate...
Je li sigurno sada kupiti konzolu? Znam da je mozda glupo pitanje ali eto..
Hvala :)
Bilo je sigurno i prije godinu dana...par ljudi je napravilo paniku i svi nasjeli...konzola dok radi oke..buka ako nije ko traktor je sve u zelenom podrucju
Evo moja je danas stara godinu dana. Bas idem kupit ps plus.
Necu ju hvalit da ju je ureknem ali godina dana bez greske a mogu rec da je puno sati odradila. 1100 sati samo na bf4 a di su ostale igre i kolko vremena je radila na leru dok je nesto skidala.
nek izdrzi jos godinu i ja sretan. Jedino si sada razmisljam da bi ju bilo dobro otvorit i ocistiti od prasine jer u godinu dana se sugurno nakupilo dosta toga ali nekako me strah to sve dirat.
ja ocistim krpicom od prasine sa strana,toga se ja bojim iznutra ima li prasine u njoj i meni su rekli ako otvorim konzolu gubim garanciju
Druge nema, ili u servis odnjet da ociste.
Pozdrav svima. Iduci mjesec kupujem ps4, zanima me jesu li i dalje prisutni oni kvarovi ventilacije i buke?
Citao sam svakakve komentare po drugim forumima pogotovo u vrijeme launcha prosle godine, pa bi htio cuti vasa iskustva koji ga imate...
cuj ako nevalja nesto onda si bas sretan da tebe potrefi ta koje ima gresku.
ja npr imam vec 3 konzolu ps4, prvi sam uzeo na dan izlaska u hr u mirovanju mi se nesto culo kao zujanje ali ne normalno pa sam ju prodao.
drugi sam uzeo prije 4 mj i od pocetka mi je zatrzavala u igrama bas se vidilo na nesto nije ok, odnijeo u trgovinu nazad i dobio novu sad vec 3 konzolu koja radi kao sat valjda ju necu ureknuti :)
Nadam se da neces biti baksuz ka ja ::::
cuj ako nevalja nesto onda si bas sretan da tebe potrefi ta koje ima gresku.
ja npr imam vec 3 konzolu ps4, prvi sam uzeo na dan izlaska u hr u mirovanju mi se nesto culo kao zujanje ali ne normalno pa sam ju prodao.
drugi sam uzeo prije 4 mj i od pocetka mi je zatrzavala u igrama bas se vidilo na nesto nije ok, odnijeo u trgovinu nazad i dobio novu sad vec 3 konzolu koja radi kao sat valjda ju necu ureknuti :)
Nadam se da neces biti baksuz ka ja ::::
cuj treca hahaha,ja sam je uzeo u 11 mjesecu dosad nisam imo nikakvih problema nadam se da necu imati,a zadnje pare sam dao na nju tako ako nesto bude popusio sam
Bas nisi imao srece -.-
Nist uzet cu mozda i produzeno jamstvo pa cemo vidjet...:)
Samo nek ova tvoja radi, zasluzio si. :D
Veljača 2015. PlayStation Plus igre:
Transistor (PS4)
Apotheon (PS4)
Yakuza 4 (PS3)
Thief (PS3)
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85027636
Veljača 2015. PlayStation Plus igre:
Transistor (PS4)
Apotheon (PS4)
Yakuza 4 (PS3)
Thief (PS3)