PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
Sandro HR Zagorje kaže...

Nista od toga. Igre mislim najvise kupovat preko njuskala. Nisam ni mislio dat za igru 400-550kn na PS storeu ,kad mogu na njuskalu istu kupit 300-350kn sa cd-om( npr. Fifa 15, Destiny). A sto se PS storea tice,tamo cu jedino kupovat igre koje su jeftinije nego na njuskalu ili ih nema za kupit...tipa Metal Gear Solid 5 (200k na PS Storeu) te recimo Oddworld: New n Tasty (108kn na PS Storeu). Kombinirat cu njuskalo i PS store. Gdje ce bit jeftinije za kupit,tu kupujem. Al definitivno cekam GTA5, to idem u trgovinu i placam kesom ma da je i 600kn igra....

bacas novac bezveze.. fifu kupit u dućanu za 500 kn i onda igru nemozes nakon godinu dana prodat ni za 100 kuna.. a online kupis za 360kn.. eklsuzive i vrhunske igre sekupuju na disku a ostale online.. ;)

Long Live Freedom
15 godina
Ezio kaže...
zaki23 kaže...
Arnold Layne kaže...

Preko bonova platim 57$ za 50$ bon i opet mi jeftinije izade 

Nemam pojma kak je tebi ispalo 490kn

pa eto tako znaci bon od 50 platim 55$ i bon od 10 platim 12$ ili ti sve zajedno 67$ za wallet u kojem ima 60$

istina da je opet jeftinije neg na HR, al sam mislio da se može negdje bez te provizije uplatit na wallet

67 usd je malo više od 400 kn. Otkud 490?

ma mislio sam 390 sori, al uglavnom gdje ima uzet bez provizije al kolega je evo objasnio

12 godina
The Black Iso kaže...

Nista od toga. Igre mislim najvise kupovat preko njuskala. Nisam ni mislio dat za igru 400-550kn na PS storeu ,kad mogu na njuskalu istu kupit 300-350kn sa cd-om( npr. Fifa 15, Destiny). A sto se PS storea tice,tamo cu jedino kupovat igre koje su jeftinije nego na njuskalu ili ih nema za kupit...tipa Metal Gear Solid 5 (200k na PS Storeu) te recimo Oddworld: New n Tasty (108kn na PS Storeu). Kombinirat cu njuskalo i PS store. Gdje ce bit jeftinije za kupit,tu kupujem. Al definitivno cekam GTA5, to idem u trgovinu i placam kesom ma da je i 600kn igra....

bacas novac bezveze.. fifu kupit u dućanu za 500 kn i onda igru nemozes nakon godinu dana prodat ni za 100 kuna.. a online kupis za 360kn.. eklsuzive i vrhunske igre sekupuju na disku a ostale online.. ;)

Daj jos jednom procitaj kaj sam napisao...

17 godina
protjeran
PlayStation 4

ma kuzim sta govoris ali ti hocu reci da treba proci jedno vrijeme da one budu po toj cijeni na njuskalu.. a ovako isti dan imas na playu i ne ovisis o disku...

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Black Iso kaže...

ma kuzim sta govoris ali ti hocu reci da treba proci jedno vrijeme da one budu po toj cijeni na njuskalu.. a ovako isti dan imas na playu i ne ovisis o disku...

A neznam ni sam...Sad sam uzeo vec pretplatu na 3mj i da idem radit novi acc, nebudem. Vidjet cu kak ce ic.. uostalom imam i komp, tako da necu ni sve igre igrat na ps4

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 12:37 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
PlayStation 4

ocito ti niko nije objasnio kak to ide znaci ja imam na hrvatskom accu pretplatu i na njemu igram igrice online ali samo kupujem igrice preko drugog acca(us acc) koji mi je stavljen kao primarni acc sto znaci da svi useri mogu igrati te igrice koje su kupljene i skinute preko njega.. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

ako hoces disk verziju kupi od sim 

http://www.thegamecollection.net/

kad izaberes zemlju Hrvatsku maknu ti porez pa ti recimo  Middle-Earth: Shadow of Mordor ispadne 31 funtu 

Ako bas mislis kupovat rabljeno registriraj se na Reboot forum i tamo trguj 

http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
tomislavivic kaže...

ocito ti niko nije objasnio kak to ide znaci ja imam na hrvatskom accu pretplatu i na njemu igram igrice online ali samo kupujem igrice preko drugog acca(us acc) koji mi je stavljen kao primarni acc sto znaci da svi useri mogu igrati te igrice koje su kupljene i skinute preko njega.. 

Ne razumijem ovaj dio : "sto znaci da svi useri mogu igrati te igrice koje su kupljene i skinute preko njega.. "

Znaci imas 2 acc na ps4...jedan HRV i jedan US? Preko Hrvatskog imas pretplatnicki bon i igras online igre a sa US acc kupujes te iste igre? Pa zar se igra ne veze uz acc sa kojeg si kupio ? 

Uzmes igru preko US acc, odlogiras se, prijavis na HRV acc i igras tu istu igru online?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 12:53 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
odjavljen
Upravo tako, kupis igru preko US accounta i mozes je igrati na tvom HRV accountu.
12 godina
Robilad kaže...
Upravo tako, kupis igru preko US accounta i mozes je igrati na tvom HRV accountu.

Ja sam cijelo vrijeme mislio da se igra koju kupis veze uz acc kojim je kupljena. Tipa, Origin acc...kad uzmes igru preko Origina, ta se igra veze uz Origin i tvoj acc...a za ps4 to nije sucaj? Igra nema nikakve veze sa acc-om? Ona je na HDD-u i moze ju igrat na tvojoj plejki bilo tko drugi sa 3. , 4., 5. razlicitim acc? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 13:43 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
PlayStation 4
Sandro od kud si iz zagorja ja sam isto u zagorju pa ako se dogovorimo mozemo ponekad mjenjat malo igre i to.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
Sandro od kud si iz zagorja ja sam isto u zagorju pa ako se dogovorimo mozemo ponekad mjenjat malo igre i to.

u pm

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 13:52 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
odjavljen
Da mozes cak i od nekog pouzdanog prijatelja uzeti account i lozinku i onda igrari njegove digitalne igre na svojoj konzoli. Iako to nisam isprobao ali navodno radi.
12 godina
PlayStation 4

Napravio sam US acc i postavio ga kao "primarni account". Malo sam gledao...stvarno cu cijene jbt i vise nego odlicne na US storeu.... i ok sad imam 2 acc, jedan US i jedan HRV, preko US acc kupujem igre, a preko HRV acc igram te iste igre online. Razumijem to.

Al mi nije jasno , kako mogu ta 2 razlicita acc unutar PS4 medusobno share-at informacije, igre i aplikacije? Ne razumijem princip rada, jer to su 2 ralicite regije i 2 razlicita acc i kako onda oni medusobno djelit informacije? Za sta se veze ta igra koju kupim? Za hard od ps4 ili ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 16:49 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad kupis igru ona se veze za acc

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Napravio sam US acc i postavio ga kao "primarni account". Malo sam gledao...stvarno cu cijene jbt i vise nego odlicne na US storeu.... i ok sad imam 2 acc, jedan US i jedan HRV, preko US acc kupujem igre, a preko HRV acc igram te iste igre online. Razumijem to.

Al mi nije jasno , kako mogu ta 2 razlicita acc unutar PS4 medusobno share-at informacije, igre i aplikacije? Ne razumijem princip rada, jer to su 2 ralicite regije i 2 razlicita acc i kako onda oni medusobno djelit informacije? Za sta se veze ta igra koju kupim? Za hard od ps4 ili ?

Čim ti je na primary taj usa acc, on dijeli igre sa svim accauntima na tvojoj plejki. Nemoj kupovati an našem storeu, rekao sam ti već, pokrast će te samo tako. Kupuj an usa i biti ćeš u debelom plusu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
PlayStation 4

E hvala ti. To me interesiralo...sad mi je sve jasno.

Definitivno necu kupovat na hrv storeu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako ti nešto nije jasno, samo pitaj. Nemoj da si shebeš nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Oke,pitat cu hvala. Nego, daj mi reci jel hakiranje drugih acc cesti slucaj? Nekako mi ta zastita acc samo sa email i lozinkom preslaba...prejednostavno mi to izgleda...mislim,ipak ako cu u buducosti imat 20-30igara na acc i netko hakira,ostajes bez svega. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 19:08 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oke,pitat cu hvala. Nego, daj mi reci jel hakiranje drugih acc cesti slucaj? Nekako mi ta zastita acc samo sa email i lozinkom preslaba...prejednostavno mi to izgleda...mislim,ipak ako cu u buducosti imat 20-30igara na acc i netko hakira,ostajes bez svega. 

Ma čisto sumnjam, stavi si jak password ako se brineš mada nebi trebalo biti problema.

14 godina
PlayStation 4

Na Americkom kupimo igru a na HR igramo......PS Plus pretplata na HR i igramo multy ak sam sve dobro polovil

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dacho223 kaže...

Na Americkom kupimo igru a na HR igramo......PS Plus pretplata na HR i igramo multy ak sam sve dobro polovil

Tako je. Simple as that.

15 godina
PlayStation 4

ako se ja ovaj mjesec prijavim na play station plus imam li pravo skinut onu verziju od drive cluba (i dal mora bit ona prtplata od 12mj) il to mogu preplatnici koji su duže na plusu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Nije vremenski ograničena PS Plus verzija DriveClub tj. neće nestat za mjesec dana kao ostale PS+ ponude.Naravno da trebaš imat i PS Plus pretplatu.
12 godina
Tommy_123 kaže...
Dacho223 kaže...

Tako je. Simple as that.

Da i ja isto nemrem vjerovat da je tako jednostavno i da dopustaju takav nacin trgovanja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 0:19 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
protjeran
Da samo ako kupis igru na amerikanskome PS Storeu tad moraš kupovat i DLC-ove na tome istome.Također postoji šansa da vas u nekim igrama u multiju spaja samo na američke servere ili bude igra lockana po regijama.
16 godina
L3gioNAR00 kaže...
Da samo ako kupis igru na amerikanskome PS Storeu tad moraš kupovat i DLC-ove na tome istome.Također postoji šansa da vas u nekim igrama u multiju spaja samo na američke servere ili bude igra lockana po regijama.

a mogu li ja npr kupit sa svojim us accom igru i onda dat podatke frendu i on ju samo skine na svoju plejku? i svaki igramo sa svojim hr accom?

12 godina
L3gioNAR00 kaže...

A mislio sam si da postoji "ali"...al oke, igre tipa Metal Gear Solid 5 koji na US storeu dode 90kn, a na nasem HRV storeu 200kn...to se isplati uzet. A sad oko lockanja regija,neznam...najbolje se onda prvo informirat o igri,pa vidjet dal kupit preko US ili HRV acc

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 4:27 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam viska ds4 joysticka ako nekom treba 350 kn

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imas njusku za takve stvari

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka: