PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Imam pitanje u vezi registracije za 3-godisnje jamstvo...

Serijski broj konzole nalazi se na dnu poledine konzole...onaj 17-znamenkasti broj?  Dok model konzole pored serijskog broja?  Na kutiji pak pise drugi serijski broj...to me zbunilo pa sam onaj obrazac na str. Santa Domenice popunjavao 2x puta jer 1. puta nisam najbolje popunio.

Drugi puta kod popunjavanja obrasca sam sve napisao...i sto se nalazi na kutiji konzole te na samoj konzoli... Potvrdni email je dosao za oba popunjavanja! 

Jel ce bit ikakvih problema i dal ce mi priznat 3-godisnje jamstvo u slucaju kvara?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 11:42 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam skoro sve sam solirao ali neke misije definitivno se nemogu solo.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Encyanix kaže...

Ja sam skoro sve sam solirao ali neke misije definitivno se nemogu solo.. 

Daj svoj PSid da te add-am !

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

PSN: Chov1ch

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

PSNid: Tzereen

Imamo i klan, za sada malen, ali eto ga.

15 godina
PlayStation 4

Do sad sam samo digitalne verzije igara kupovao za ps4 a sad bih možda naručio destiny sa mariio128. Ima US i AS verzija. Uzimam AS? Za tu piše da ima engleski, portugalski, njemački itd, a US verzija samo engleski... No piše za obje da su region free i worldwide compatible a US verzija je iz nekog razloga 3-4 eura skuplja... Tj. ima manji popust. Jel uopce bitno koja je verzija? Sve su region free?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

morale bi bit sve region free 

Zakljucanih igara nema

tj. bila je mozda koja na PS3 ,al stvarno jako malen broj 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ok, naručio sam tu AS verziju. nije da mi je tih par eura bitno ali obzirom da ima europske jezike činilo mi se da je sigurnija. početna cijena bez popusta im je identična. ali ako nema regijskog zaključavanja onda je ionako svejedno...

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Evo i ja sam dobio destiny pa ako mozete posaljite mi pozivnicu za klan id mi je na prvoj stranici..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Evo i ja sam dobio destiny pa ako mozete posaljite mi pozivnicu za klan id mi je na prvoj stranici..

http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/294674

PSN: Chov1ch
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Do sad sam samo digitalne verzije igara kupovao za ps4 a sad bih možda naručio destiny sa mariio128. Ima US i AS verzija. Uzimam AS? Za tu piše da ima engleski, portugalski, njemački itd, a US verzija samo engleski... No piše za obje da su region free i worldwide compatible a US verzija je iz nekog razloga 3-4 eura skuplja... Tj. ima manji popust. Jel uopce bitno koja je verzija? Sve su region free?

Uzmi si AS verziju Jeftinija je a i dobis vise dodatnih misija i raznih kodova nego na US verziji
16 godina
neaktivan

Ekipa, ako koristim PSN a da mi je država stavljena na Njemačku, hoću li moći koristiti Njemačke PS+ kodove i hoću li moći igrati sa prijateljima kojima je država namještena na Hrvatsku?

13 godina
odjavljen
.: R32LowRider kaže...

Ekipa, ako koristim PSN a da mi je država stavljena na Njemačku, hoću li moći koristiti Njemačke PS+ kodove i hoću li moći igrati sa prijateljima kojima je država namještena na Hrvatsku?

da i da

http://www.snabbox.org/
16 godina
neaktivan

Jezik će pretpostavljam biti engleski ili njemački?

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Jel se plača carina i pdv?koliko mi je poznato sve preko 150kn se placa..

14 godina

Slobodno naruči, ja sve igre u njih kupujem. Jedino šta moraš čekat igru da stigne iz Hong Konga nekih 2-3 tjedna.

12 godina
PlayStation 4
Vidim da na live from ps igraju pes 2015 demo a meni ga pod demos nema. Dal je netko od vas skinuo i kako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Vidim da na live from ps igraju pes 2015 demo a meni ga pod demos nema. Dal je netko od vas skinuo i kako?

napravi azijski account i skini, ja sam tako i radi

12 godina
PlayStation 4

Imam problem sa PSN-om! Ne zeli se spojit..jel to samo do mene ili? E da...i primjetio sam da se nesto dogada sa Playstation Storeu- steka i dosta dugo ucitava....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nije ti nis sa playkom nego opet nesto rade na serveru :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 0:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Pozdrav svima,

Neki dan sam s frendom razgovarao o PS4,i kako je neke igre za nas koji volimo miš i tipkovnicu malo teže igrati recimo FPS ili TPS igre.

No danas sam naišo na nešto za što nisam siguran da je potvrđeno,a to je da postoji neka vrsta adaptera preko kojeg se s mišom i tipkovnicom mogu igrati PS4 igre.

Evo linkova od videa na koje sam naišao:

Mene sada zanima da li će se moći igrati većina(ako ne i sve)igara na PS4 preko miša i tipkovnice?

Znam da je ovo noobovsko pitanje,ali sam početnik.

Molim pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nemojte biti curice nego se naviknite na kontroler.

Potpis!
Moj PC  
5 5 hvala 0
17 godina
Slazem se! ;)
PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
PlayStation 4

Ej! Vi koji kupujete od Mariiia128, jel kupujete sa njegovog ebay storea ili sa njegove stranice?

Pitam zato jer je tamo MetroRedux jeftiniji nego na njegovom ebay storeu i to za cca 20$ pa mi je čudno malo...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam naručio s njegove stranice. Nisam tad ni skuzio da ima i eBay. To mi je prva narudžba od njega.

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

Bome četvorki padaju cijene, najjeftinija 2500kn, do božića a i do početka godine, bu to išlo još koju stotku niže..

Taman pred kraj godine početak sljedeće, onda će bit zanimljivih naslova..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 17:06 (zvonac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

di to ima za 2500?

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Vjerojatno na njuskalu.

Planiram uzet i ja sebi PS4 pa da pitam usput jel itko probal koristit misa i tipkovnicu u kojoj igri.

Dal to radi ili trebas bas ubost Venom X jer sam totalni noob s kontrolerom u FPS igrama

Sad vidim koji post iznad slicno pitanje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 17:37 (Dacho223).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

nema smisla da mu cijena pada...sjetite se kad su došli PS2 i PS3..to su bile cijene oko 4500 kn i trajalo je bogami da padne cijena...

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

To kaj nema smisla, al kak je tak je...

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-4-nov-zapakiran-racunom-garancijom-oglas-11771488

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/sony-ps4-movo-zapakirano-garancija-samo-2890-kn-oglas-12737565

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/prodajem-playstation-4-oglas-12815173

Nije PS4 skup ko nekadašnji ps3 na početku, al računaj da trebaš igre kupit, a igre nisu jeftine, bar dok ne srede konzolu za hackanje (like ps3)...

Tak da pred kraj godine to još ide dole, a i to je ok cijena oko 2500kn..

Al pričekal bum početak sljedeće, bit će veća ponuda igri, a i vjerojatno refreshana konzola a možda i slim.. Ko zna...

Čekanje će se isplatit..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 18:55 (zvonac).
Moj PC  
0 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice