PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam danas napravio preorder za NHL 15.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
toxic kaže...
Encyanix kaže...

Odigrao sam dosta igri do sad na ps4 i mogu rec da do sad jedino su tlou, knack, fifa, metal gear solid, watch dogs vrijedni igre.. mozda sam jos koju igru izostavio al sve u svemu to je to..  Ono sto cekam je GTA 5, GT7 i Tekken.. zbog toga sam i uzeo plejku :)

Odigraj i Tomb Rider.

Btw meni je Diablo 3 odlican na ps4, ako voliš taj žanr velika preporuka..

AC Black Flag i Trine 2 su isto odlične igre.

A i Battlefield 4, iako još uvijek zbugiran, je najpopularniji upravo na PS4.

AC Black flag je solidna igra ali sam AC je po meni vec jedan te isti zadnji 2-3 izdanja tako da ono.. najbolji AC mi je revelation definivitno sve ostalo manje vise.. sto se tice pucacina to mi neigra neku ulogu na konzolama.. a trine 2 nisam probao.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je Brotherhood najbolji u cijelom ass creed serijalu.

EDIT: Probao sam prije par dana nhl15 i izgleda yebački,ako hoće netko popola da uzmemo digitalku, neka se javi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

fora je watch dogs. pogotovo online hakiranje. premda nisam igrao vec mjesec-dva.

navodno stiže novi DLC :D

16 godina

Jel kupio ko konzolu u harvey norman-u? Kakve su im konzole? Cuo sam da su iz Australije?!

Pitam jer bi tamo uzeo. Oni primaju RBA mastercard kreditnu karticu do 12 rata beskamatno.. Možda neko zna dal još negdje primaju na tolko rata RBA mastercard?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hoće biti digitalni dl za Fifa 2015? Gledam na us psn pa ne vidim neku preorder opciju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...

Hoće biti digitalni dl za Fifa 2015? Gledam na us psn pa ne vidim neku preorder opciju. 

Imaš limited edition, dobiš pakeiće za fut i takve stvari. Ako ćeš kupovati, kupi na usa storeu, uštediti ćeš preko 100 kn.

13 godina
PlayStation 4

ja bas danas uzeo na us storeu 350kn obična verzija i dobit cu gratis paketice za fut(nezz koliko pise kao "vrijednost 15$" ma sto god to znacilo)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ja bas danas uzeo na us storeu 350kn obična verzija i dobit cu gratis paketice za fut(nezz koliko pise kao "vrijednost 15$" ma sto god to znacilo)..

Dap, frend i ja ćemo uzeti onu za 70 dolara, dobiš pun k sranja a nije neka razlika u cijeni.

15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Ček malo, ako ispod igrice piše "full game" ili "bundle", kako da znam jel to dl verzija ili CD verzija. Nigdje ne piše. Samo mi treba da je CD, pa da ga šalju na moju izmišljenu US adresu.

e da, što im znači onaj "season pass" kod igrice?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:47 (ChillyBoy).
15 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...
tomislavivic kaže...

Ček malo, ako ispod igrice piše "full game" ili "bundle", kako da znam jel to dl verzija ili CD verzija. Nigdje ne piše. Samo mi treba da je CD, pa da ga šalju na moju izmišljenu US adresu.

e da, što im znači onaj "season pass" kod igrice?

Ja te nisam shvatio ali ajde. Sve su to digitalne verzije, kakav cd.

Season pass ti je recimo kad uzmeš igru s njim, dobiš dlceve koji su već vani i sve one koji još planiraju izaći. 

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
 Sve su to digitalne verzije, kakav cd.

E to me zanima. Nigdje nije objašnjeno jel dl ili cd verzija.

Al i ne vidim neki smisao preordera ako je digitalni, osim ako je jeftinije nego na dan izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:54 (ChillyBoy).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sve što kupuješ s ps storea je digitalno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...
Tommy_123 kaže...
 Sve su to digitalne verzije, kakav cd.

E to me zanima. Nigdje nije objašnjeno jel dl ili cd verzija.

Al i ne vidim neki smisao preordera ako je digitalni, osim ako je jeftinije nego na dan izlaska.

Gledaj malo cijene, recimo cd verzija fife dođe kod nas oko 500 kn i to obična verzija. Zamisli si koliko dođe onda limited verzija sa svim packetićima i tim sranjima.

Digitalna preko usa storea dođe 350 kn, znači čista ušteda 150 kn ili ako uzimaš limited edition koja ti je 70, 80 kn skuplja. Opet prođeš bolje nego da cd verziju uzimaš. Sad kako kome paše, netko voli imati kolekciju na policama a netko jednostavno digitalke.

Stvar preordera je da dobiš neke stvari koji nećeš dobiti kad igra već izađe, sve zavisi do verzije koju uzimaš.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Stvar preordera je da dobiš neke stvari koji nećeš dobiti kad igra već izađe, sve zavisi do verzije koju uzimaš.

Već letim na Amazon po novi bon pa nazad na psn po preorder  {#}

17 godina
PlayStation 4

ekipa kolko vas je predordala destiny ili ce je ubost na dan ? {#}

2 Predoradao sam
1 kupit cu na dan
6 kupit cu kad joj padne cijena
6 nezanima me ta igra...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nisam baš pratio tu igru... čemu je destiny najsličniji?

Potpis!
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Halo.

17 godina
PlayStation 4

pa kaj ovo samo nas je 14 sa PS4 ID-ovima u temi, ajmo  pisite svoje ID-e da se skupi BUG PS4 ekipa ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 0:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...
Ezio kaže...

Halo.

Ako pogledate ovaj Link (stavit ću ga i na Destiny temu "Igre za konzole"), vidjet ćete da je Destiny u stvari FPS Diablo 3.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4
Ovako preordao sam destiny na ps storu a sutra izlazi ali ka ga ne mislim kupiti igrao sam betu i nesvida mi se. Poceli su mi slat mailove na nemam dosta funds za igru bla bla. E sas mene zanima kako prekinuti taj preorder ? Oce li se to samo otkazati ako kroz par dana ne kupim? Jer mislim ove dane kupiti nesto srugo i strah me uppce stavit pare u wallet da mi ih ne proguta taj destiny.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...
Ezio kaže...

Halo.

Ako pogledate ovaj Link (stavit ću ga i na Destiny temu "Igre za konzole"), vidjet ćete da je Destiny u stvari FPS Diablo 3.

Najslicniji je Borderlandsu, a Borderlands je kao FPS Diablo {#}

Uspio sam odoliti Hypeu i uzima se na popustu.

Premda je odmoglo i sto je racun u debelom minusu {#}

@omomomomomomomomomomomomomomommoomomomomomomomomomomomommo

https://www.google.com/search?q=how+to+cancel+psn+preorder&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 12:05 (Chaky).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo i moj PSN ID - Axtross

Usput, jel netko možda zainteresiran za zamjenu za Watch Dogs? Nikako da ga se riješim.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Dal je istina da danas il preksutra dolazi fifa 2015 demo na store??

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...
Dal je istina da danas il preksutra dolazi fifa 2015 demo na store??

trebalo bi izac 9.9..:)

12 godina
PlayStation 4
Super bas se veselim da to isprobam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da postoji tema za slušalice ali moje pitanje se odnosi isključivo na ps4. Jel ima neka alternativa originalnim Sony slušalicama da radi puni 5.1 ili 7.1 te da mikrofon nije previše tih kako neki opisuju po forumima - samo ako je netko isprobao i koristi ih, a ne ako ste pročitali negdje. Znam za Astro A50 tj. njih ps4 podržava od fw 1.50 ali to je previše love.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 17:00 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Kolko love mislis dat za headset?? Jer ove sonyeve za 700kn bi ti stvarno preporucio odlican headset. Ako te zanima nesto vise o njemu samo pitaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Kolko love mislis dat za headset?? Jer ove sonyeve za 700kn bi ti stvarno preporucio odlican headset. Ako te zanima nesto vise o njemu samo pitaj

Da ali Sony mislim da daje samo virtualni 7.1.   Do nekih 600-700 kn. Gledao sam i Tritton 720+ ali mi se čini kao neka jeftina plastika

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 17:46 (ChillyBoy).
12 godina
PlayStation 4
Vjeruj mi cujes tocno od kuda tko dolazi i jos k tome cujes kako dise. Nije da ih hvalim prvi cu popljuvat svaku stvar ak nevalja ali ja sam jako ugodno iznenaden.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice