PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
tomislavivic kaže...

a jel moguce da obojica znaci uzmemo igricu na us storeu i onda prek tog acca skinemo fifu svako na svoju plejku i igramo jedan protiv drugog a obojici taj us acc bude primarni te onda igramo jedan protiv drugog i 2 futa i ostalo..:??

Nemozes.. kad je netko ulogiran nemoze se drugi igrac logirat

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
PlayStation 4

e to me je zanimalo hmm onda izgleda nis od toga..

a jel se mogu 2 sp istovremeno igrat..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

e to me je zanimalo hmm onda izgleda nis od toga..

a jel se mogu 2 sp istovremeno igrat..??

Ne

15 godina
PlayStation 4

koliko sam skužio, želiš da obojica imate isti account aktivan i igrate istovremeno? zašto?

Potpis!
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

ne vec smo htjeli obojica preko jednog us acca uzet igrice koje bi igrali zajedno(svako na svom original accu) ali kako vidim ne moze se da obojica igramo zajedno i istovremeno..

pa razlog je ocit pol pol platimo igricu i jos mozemo halat zajedno..:) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 22:09 (tomislavivic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

ne vec smo htjeli obojica preko jednog us acca uzet igrice koje bi igrali zajedno(svako na svom original accu) ali kako vidim ne moze se da obojica igramo zajedno i istovremeno..

pa mozete kak ne

obojca skinete igru sa tog US accouta na kojem je igra kupljena
i onda si jedan igrac napravi novi account i sa njim ce moc igrat tu istu igru koju je skinuo maloprije sa tog US accounta

http://www.snabbox.org/
15 godina
tomislavivic kaže...

pa rekao ti je encyanix da možete obojica igrati istovremeno sa razlicitim accountima igru koju ste skinuli sa istim accountom. zato mi nije jasno zasto zelis da igrate sa istim accountom kad je to nepotrebno.

Potpis!
13 godina
PlayStation 4

e pa valjda se on i ja nismo onda dobro razumjeli moja greska pisem seminar pa ocito malo brkam loncice..:O

znaci plan je ovaj kupimo fifu na acc "us" i sad ja imam pretplatu i aktivan acc na kojem igram "acc 1" i frend isto ima svoj "acc 2" znaci "acc 1" i "acc 2" mogu istovremeno igrati igricu i online i sve kao da obadva imaju vlastitu kopiju..??

sry kaj vas zahebavam al eto cisto da nes nezeznem..:P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

pa dva puta si vec pitao isto...

ajde priznaj, tema seminara je mogući razvoj događaja jednog jutra u kojem se scarlett johansson i jessica alba probude u istom krevetu

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

Detaljno prati upute, jer možeš napraviti problem sa userom! 1. Ugasi i upali play station. Na glavnom izborniku otvori settings/users/create user 2. Klikni na accept i next i otvara se prozor za unos maila i šifre 3. Mail: popcorn115@hotmail.com Passw: lanister50 4. Nakon upisa šifre i maila kliknuti na "sign in". 5. BITNO: Otvoriti će se prozor gdje se pita "Activate this system as primary PS4". Potrebno je kliknuti na "ACTIVATE"! (Ako se prije toga izbornika otvore drugi prozori sve se klikne na "ok/next ili skip", to nije važno, bitno je doći do prozora gdje se klikne na "ACTIVATE". 6. Do kraja izlaza u glavni izbornik sve se može ok/next ili skip. 7. Sada si opet u glavnom izborniku, treba pritisnuti i držati PS tipku na joisticku i odabrati opciju "switch user" i odabrati novi user koji si kreirao i logirati se. 8. Zatim se ode na "LIBRARY", tamo vidiš igru koju si kupio i klikneš na nju da se počne downloadati. 9. Kada download krene ponovno pritisneš tipku PS na joisticku i izlogiraš se iz usera na kojem je igra (log out from PS4.), i ulogiraš se u svoj user. 10. Pogledati u notifications/downloads da li se igra skida, potrebno je da download krene. 11. Meni javiti OBAVEZNO kada je download krenio i kada si ulogiran u svoj user i IZLOGIRAN iz ovog gdje je igrica. (Pripaziti da nisi duplo ulogiran) I TO JE TO VAŽNO: Ne smiješ BRISATI IGRU, niti novi USER, niti se pokušavati LOGIRATI na njega. Ako obrišeš ili user ili igru, igru si IZGUBIO i ne može se ponovno skinuti. Igraj na svojim userima. Ako se pokušaš logirati poslije downloada igre na taj user, igra će se zaključati i nećeš moći igrati više. Digitalne igre su tako sastavljene da će se za početak skiniti dio od nekoliko GB kako bi odmah mogli igrati, ako i ne piše da se dalje skida, on downloada u pozadini.

ja to ne koristim ovo c/p o dfrenda koji tako igra ! i ovo radis na svoju odgovornost ! L:P

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 23:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

možete kupit igru na US acc, jedan može skinuti i više se nikad ne ulogirati na taj acc, samo obrisat acc i igru, dok drugi može koliko god put ahoće, i svatko može igrat igru online i to preko svojih acc...

0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Pozz,

Ima li netko Diablo III UEE PS4 a da ga želi zamijeniti ili prodati?

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
17 godina
neaktivan

Zadnji cavao u Vita lijes {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Ima li vijesti da ce doci na koje ostale mobitele?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Flore kaže...

Sony je rekao da čak niti drugi Sony uređaji neće dobiti podršku, tako da sam prilično siguran da neće doći na uređaje drugih proizvođača, barem ne službenim putem.

Što pak ne znači da netko na XDA developer stranici neće izbaciti aplikaciju koja radi na svim Androidima. Jer realno, ne vidim kako bi uopće ovo radilo bez neke Playstation aplikacije, koja će doći samo sa Xperiama Z3.

Ni sadašnja Playstation aplikacija nema podršku na dosta uređaja, ali me to nije spriječilo da ju manualno instaliram na svoj mob.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:06 (DeniZg).
15 godina
DeniZg kaže...
Flore kaže...

Sony je rekao da čak niti drugi Sony uređaji neće dobiti podršku, tako da sam prilično siguran da neće doći na uređaje drugih proizvođača, barem ne službenim putem.

Što pak ne znači da netko na XDA developer stranici neće izbaciti aplikaciju koja radi na svim Androidima. Jer realno, ne vidim kako bi uopće ovo radilo bez neke Playstation aplikacije, koja će doći samo sa Xperiama Z3.

Ni sadašnja Playstation aplikacija nema podršku na dosta uređaja, ali me to nije spriječilo da ju manualno instaliram na svoj mob.

obzirom da z2 ima isti hardver bilo bi u redu i da na njemu radi. i na z2 tabletu.

vidim da neki vec proizvode nosače tableta pričvrščene na dualshock4

Potpis!
12 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...
Flore kaže...

obzirom da z2 ima isti hardver bilo bi u redu i da na njemu radi. i na z2 tabletu.

Slažem se s tobom, ali nije sigurno. Sve ovisi o dobroj volji Sony-a, jer siguran sam da bi Remote play radio na bilo kojem mobilnom uređaju, samo Sony to za sada neće dozvoliti.

Zadnja izjava koju sam našao kaže: "The company has no intent to bring it to anything other than Xperia devices".

Možda bi ih potrošači trebali malo motivirati, kao što su to učinili sa Microsoftom i njihovim incijalnim Xbox idejama.

PSN - DeniZg80
17 godina

zasto lol, pa vita podrzava ps4 remote play ...

13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

ljubitelji vite će svakako uzet vitu, ne brini se :D

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

WTF, pa tko to moze drzati?

Zaboravio da postoje 7"tableti{#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 20:09 (Chaky).
17 godina
Chaky kaže...

Ne slažem se.

Kakvi mobiteli i tableti, Vita je remek dijelo u malom pakovanju! {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
PlayStation 4

Do sada sam isključivo igrao samo na kompu ali imam priliku kupiti novi PS4 za 400$ , zanima me je li dolazi GT za PS4?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
stručnjak kaže...

Do sada sam isključivo igrao samo na kompu ali imam priliku kupiti novi PS4 za 400$ , zanima me je li dolazi GT za PS4?

U  izradi je 

Kada ce tocno doc nitko ne zna 

http://www.snabbox.org/
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prešao TLOU na ps4. Još jedno remek dijelo Naughty Doga. Ovo mi je najbolja igra za ps koju sam odigrao. Kapa do poda !

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Odigrao sam dosta igri do sad na ps4 i mogu rec da do sad jedino su tlou, knack, fifa, metal gear solid, watch dogs vrijedni igre.. mozda sam jos koju igru izostavio al sve u svemu to je to..  Ono sto cekam je GTA 5, GT7 i Tekken.. zbog toga sam i uzeo plejku :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Odigrao sam dosta igri do sad na ps4 i mogu rec da do sad jedino su tlou, knack, fifa, metal gear solid, watch dogs vrijedni igre.. mozda sam jos koju igru izostavio al sve u svemu to je to..  Ono sto cekam je GTA 5, GT7 i Tekken.. zbog toga sam i uzeo plejku :)

Odigraj i Tomb Rider.

Btw meni je Diablo 3 odlican na ps4, ako voliš taj žanr velika preporuka..

psn id: mNik987
12 godina
toxic kaže...
Encyanix kaže...

Odigraj i Tomb Rider.

Btw meni je Diablo 3 odlican na ps4, ako voliš taj žanr velika preporuka..

AC Black Flag i Trine 2 su isto odlične igre.

A i Battlefield 4, iako još uvijek zbugiran, je najpopularniji upravo na PS4.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 12:18 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4
Watch dogs odlican? Igra je losa bar meni. Dao sam 500kn a igrao sam 4-5 dana maximalno. Mene jos jedino na psu drzi bf4 a igram i tlou.

0 1 hvala 0
15 godina

fora je watch dogs. pogotovo online hakiranje. premda nisam igrao vec mjesec-dva.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice