slažem se :D
Da. Nije najbolja AC igra, ali je vrhunska gusarska igra.
slažem se :D
Da. Nije najbolja AC igra, ali je vrhunska gusarska igra.
Metro Redux za 25 funti na Amazon.uk.
30 funti sve skupa sa šipingom.
jel jos kome ne radi psn network imam us acc i ne radi mi danas..
jel jos kome ne radi psn network imam us acc i ne radi mi danas..
Da, izgleda da je riknuo. Ništa još službeno nisu objavili.
Metro Redux za 25 funti na Amazon.uk.
30 funti sve skupa sa šipingom.
Na zavvi ti je jeftinije 27,98 funti, nemaš troškove šipinga i ako staviš ovaj kod 10OFFPO imaš 10% popusta
bar mogu igrat diablo 3 :)
Evo vijesti. Navodno DDoS. http://www.shacknews.com/article/85951/blizzard-playstation-network-and-more-under-wide-ddos-attack
Opet se hakeri bore za neki sveti cilj.
Da, navodno neka grupa imena Lizard Squad. (https://twitter.com/LizardSquad/status/503488179651878912)
http://www.vg247.com/2014/08/24/psn-ddos-hacked-battle-net-lizardsquad/
Da, navodno neka grupa imena Lizard Squad. (https://twitter.com/LizardSquad/status/503488179651878912)
http://www.vg247.com/2014/08/24/psn-ddos-hacked-battle-net-lizardsquad/
skupina idiota, koja ima problema u glavi, mrzim ih i to se neće promjeniti, briga me što sony radi s masnim parama i slično, redovito im plaćam pretplatu da bi radi ovakih budala gubio mogućnost koju plaćam...
čovjek se želi opustiti malo uz plejku nakon radnog tjedna ali prištavim debilima je svaki dan neradni pa ih boli đon.
Pozdrav,
Oprostite na Off topicu mozda,ali zanima me dali se isplati vise uzimat PS4 ili PS3. Dali je mozda jos ipak malo prerano za 4ku ili je vec dobro vrijeme za je uzeti? Namijenjena mi je najvise zbog FIFE. Koliko je bolja grafika na 4ki od 3ke?
26 | PS4 je najbolji izbor |
---|---|
1 | Ne isplati se jos PS4 |
0 | PS4 nema jos toliko korisnika |
2 | PS3 jos godinu-dvije |
0 | PS3,ali za krace vrijeme |
Primjetio sam da mi PS4 kad igram Killzone postane jako glasan (na nekim dijelovima igre) što lagano živcira naravno.
Dali je još netko primjetio isto ili? možda kod još koje igre? (konzola ima dovoljno zraka stoji horizontalo i temp je cca. 23 u sobi)
Slobodno napišete ako imate još caka koje ste skužili, jer me zanima pošto sam novi (imam PS4 tek 2 mjeseca)
pozz
Primjetio sam da mi PS4 kad igram Killzone postane jako glasan (na nekim dijelovima igre) što lagano živcira naravno.
Dali je još netko primjetio isto ili? možda kod još koje igre? (konzola ima dovoljno zraka stoji horizontalo i temp je cca. 23 u sobi)
Slobodno napišete ako imate još caka koje ste skužili, jer me zanima pošto sam novi (imam PS4 tek 2 mjeseca)
pozz
To je sve ok, i meni je na KZ glasnija konzola.
Ne zamaraj se, pojačaj ton ili stavi sluše na uši i deri! :)
pozz
Imaš li "vertikal stand" ili držiš konzolu horizontalo,
jer sam si razmišljao kupiti v.s. pa neznam, a kad konzolu stavim vetikalno bez držača,
onda je definitvno glasnija nego kad je horizontala.
pozz
pozz
jer sam si razmišljao kupiti v.s. pa neznam, a kad konzolu stavim vetikalno bez držača,
pozz
Svima PS4 počne kuhati na nekim mjestim a u Killzone-u. Očito igra nije dobro optimizirana, pa se hardver napreže da održi stabilni framerate.
Bočne strane PS4 su ti usisnici za zrak. Ako staviš konzolu vertikalno bez stalka, blokiraš ulaz svježeg zraka. S druge strane, originalni stalak ima ventilacijske procjepe baš u tu svrhu.
A dali je onda bolje imati konzolu horizontalno ili s verikal standom?
ili je potpuno svejedno :)
pozz
A dali je onda bolje imati konzolu horizontalno ili s verikal standom?
ili je potpuno svejedno :)
pozz
Prema ovim slikama, PS4 bi trebao čak biti i hladniji kad stoji vertikalno. Vjerojatno je možda mrvicu slabiji usis kada PS4 stoji vertikalno kompenziran boljim hlađenjem "donje" stranice koja tada postane "slobodna".
U konačnici, mislim da je za sam vijek trajanja konzole svejedno.
U svakom slučaju, nemoj nikad blokirati stražnju stranu, jer ona ispuhuje vrući zrak.
pozz
Imam vertikal stand. Ako imaš original od Sonya, nema problema oko protoka zraka, dok su neki "kineski" loše riješeni, em po pitanju protoka zraka, em po stabilnosti same konzole kad se "metne" u stalak.
ma joj pustite te stendove konzola mora imat oko sebe mjesta da lakse dihta i tocka nije to br player ili neka hi fi konponenta pa da bude u polici radi nekog managemanta, ja nemam stand i hladan je u dosta slucajeva
A ekipe :)
Niti mi se grije više, niti čuje jer mi je konzola u okomitom položaju.
Spomenili smo da je poznato kako u KZ igri dolazi do jače buke nego šta je uobičajeno.
Okomit položaj je jednako dobar kao i vodoravan, valja imat originalan stalak i to je to.
Ako ti je draže imat vodoravno imaj, meni je lipše za vidit okomito, i tako ga držim.
Kad stavim konzolu u vodoravan položaj, KZ jednako napreže konzolu te je jednaka buka kao i u okomitom položaju.
Ako je ovo teško shvatiti, jbg onda, ostavi se konzola :)
a i ne klacka se kad stoji okomito
Budalaština je kupovat stalak za okomiti položaj ako ništa pozitivnog ne nosi, čak je i logo izokrenut onda
Budalaština je kupovat stalak za okomiti položaj ako ništa pozitivnog ne nosi, čak je i logo izokrenut onda
Hm, gledam malo na Sancta Domenici originalni stalak dođe 199 kn. Zbilja budalaština.