PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
bhAmigo kaže...

Ne namjeravam više igrati PS3 imam ga od 2006 (Prvi "debeli" model pa sada Slim sa ugrađenim 500GB HDD).

Nabrojat ću ovdje igre, većinom su PS3 ekskluzive uncharted 1-3, resistance 1-3, TLOU, GoW 1-3 itd... ustvari još bolje postavit ću sliku :)

http://s29.postimg.org/bp0ib84dz/IMG_20140701_100508.jpg

Ne znam, ne da mi se pojedinačno prodavati igre to mi je prekomplikovano i veliko gubljenje vremena i živaca.

Da uz ovu PS4 ponudu dolaze dva dualshocka umjesto jednog ili barem koja igra onda ne bih ni sekunde razmišljao ali i ovako mi je dobra ponuda jer pogotovo sada se svi rješavaju svojih PS3

tako da i nije lako prodati po dobroj cijeni ili mijenjati 1/1.

Iako je teško da ćeš za ovaj PS3+igre dobiti novce u protuvrijednosti PS4-e, meni se čini šteta to mijenjati.

Uzmi u obzir da sve igre koje izlaze za PS4, još uvijek izlaze i za PS3, a razlika u grafici i nije tako drastična.

Također, izbor igara između ove dvije konzole je neusporediv, a PS+ pretplata ti daje stvarno dobre igre za PS3 na mjesečnoj bazi. PS+ igre za PS4 uopće nisu vrijedne spomena.

11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
thejura kaže...
Zanima me jel se isplati uzeti za 3200 s njuškala konzolu s watch dogs, i nisam neki strastveni gamer, al eto da probam i taj playstation, ako mi dosadi prodam ga lako?

Po meni ne.

U sancta-domenici je s 5% popusta za online kupnju (do 31.08.) konzola za 3134kn s tim da mozes kupiti s Americanom ili Diners na 12 rata.

Dogse nabavis polovne za 250-300kn.

Sancta Domenica (i svi ostali dućani koje oni drže) svaki utorak do kraja ove godine na Diners daje 10% popusta na sve proizvode. Na taj način sam PS4 platio 2.969 kn i ako se ne varam  to je najjeftinije što se u Hrvatskoj može kupiti u dućanu.

16 godina

Pozz, imam pitanje.. Dal bi radio ps4 kupljen u Americi kod nas?

Imam prijatelja koji živi u Americi, pa bi kupio PS i poslao na njegovu adresu, i onda mi on pošalje poštom u Hrvatsku da izbjegnem carinu i PDV..

Dal je to izvedivo?

Hvala

12 godina
soja kaže...

Pozz, imam pitanje.. Dal bi radio ps4 kupljen u Americi kod nas?

Imam prijatelja koji živi u Americi, pa bi kupio PS i poslao na njegovu adresu, i onda mi on pošalje poštom u Hrvatsku da izbjegnem carinu i PDV..

Dal je to izvedivo?

Hvala

Izvedivo je da ti on pošalje.

Da ne platiš PDV, osim u slučaju lude sreće, nije izvedivo.

I da, trebao bi ti drugi kabel za struju (ili adapter za US->EU strujnu utičnicu).

17 godina
neaktivan
bhAmigo kaže...

Ne namjeravam više igrati PS3 imam ga od 2006 (Prvi "debeli" model pa sada Slim sa ugrađenim 500GB HDD).

Nabrojat ću ovdje igre, većinom su PS3 ekskluzive uncharted 1-3, resistance 1-3, TLOU, GoW 1-3 itd... ustvari još bolje postavit ću sliku :)

Ne znam, ne da mi se pojedinačno prodavati igre to mi je prekomplikovano i veliko gubljenje vremena i živaca.

Da uz ovu PS4 ponudu dolaze dva dualshocka umjesto jednog ili barem koja igra onda ne bih ni sekunde razmišljao ali i ovako mi je dobra ponuda jer pogotovo sada se svi rješavaju svojih PS3

Ako ti se ne da pojedinacno prodavati onda nemas sta razmisljati.

Tesko ces prodati sve u komadu za 3000kn.

Resistance bundle - 150-200kn

Uncharted bundle - 200-250kn

TLOU - 150kn

GTA5 - 200kn

GTA4 - 100kn

MGS4 - 100kn

PES13 - 100kn

KZ2 - 50-100kn

GoW bundle - 150kn

ove ostale oko 50kn, a neke vjerojatno neces uspjeti ni prodati

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...
bhAmigo kaže...

Ako ti se ne da pojedinacno prodavati onda nemas sta razmisljati.

Tesko ces prodati sve u komadu za 3000kn.

Resistance bundle - 150-200kn

Uncharted bundle - 200-250kn

TLOU - 150kn

GTA5 - 200kn

GTA4 - 100kn

MGS4 - 100kn

PES13 - 100kn

KZ2 - 50-100kn

GoW bundle - 150kn

ove ostale oko 50kn, a neke vjerojatno neces uspjeti ni prodati

Po meni Uncharted,gow i gta5 treba povisit,ako su ti igre u super stanju te cijene sta si naveo su jefitne....Infomark jos prodaje Gta5 za 400kn,a uncharted 3 za 179kn,tak nes,znaci mozes prdoat za vise,pogotovo gta....Pes 13 takoder mozes povisit jer je 100 puta bolji od 14 sa starijim enginom...

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

povisi ti slobodno, ali ono su ti realne cijene

Old gen konzola i igre koju sad svi prodaju

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Po meni Uncharted,gow i gta5 treba povisit,ako su ti igre u super stanju te cijene sta si naveo su jefitne....Infomark jos prodaje Gta5 za 400kn,a uncharted 3 za 179kn,tak nes,znaci mozes prdoat za vise,pogotovo gta....Pes 13 takoder mozes povisit jer je 100 puta bolji od 14 sa starijim enginom...

Ma moze on sve povisiti. Stavio sam okvirno (a mislim da sam cak stavio gornje granice, ne donje).

GoW3 i U3 su puni oglasi. I sam kazes da je novi U3 180kn, koliko onda vrijedi polovni?

GTA5 bi mozda otisao za 250kn, ako ima srece.

Nema veze sto je PES13 bolji. Tko ga je mislio igrati, vec ga ima. Sad ce PES15. Cak sam i puno rekao 100kn za PES13.

PES14 je bio free na PS+.

Resistance i Uncharted su zanimljivi ljudima koji su tek nabavili PS3 pa bi rado odigrali sva 3 i uzeti ce ih samo u bundleu.

Ali ti nece dati vise od 200kn za njih.

Ali nema smisla raspravljati, jer se covjeku ne da zezati s prodajom odvojeno.

15 godina
neaktivan
Evo upravo sam naručio ps4 iz trgovine playgame, 3600 s last of us i dodatnim kontrolerom, mislim da sam dobro prošao, e sad me zanima jel ta trgovina pouzdana, jer sam uplatio unaprijed, i jel bolje da napravim us account, jer su igre vidim dosta jeftinije, i još me zanima jel playstation sam podesi aautomatski rezoluciju pošto ću ga spojiti na projektor koji je 1280x800?
17 godina

Ne misliš li da si se o pouzdanosti trebao raspitati *prije* nego si platio?

Split your lungs with Blood and Thunder
15 godina
neaktivan
A jbg. pogreši čoek, ma tip ima registriran obrt, tako da mislim da će ipak sve biti ok, a odgovori na ostala pitanja ako može?
17 godina
neaktivan
thejura kaže...
Evo upravo sam naručio ps4 iz trgovine playgame, 3600 s last of us i dodatnim kontrolerom, mislim da sam dobro prošao, e sad me zanima jel ta trgovina pouzdana, jer sam uplatio unaprijed, i jel bolje da napravim us account, jer su igre vidim dosta jeftinije, i još me zanima jel playstation sam podesi aautomatski rezoluciju pošto ću ga spojiti na projektor koji je 1280x800?

Napravi US account. ostalo ne znam.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo upravo sam pristao mijenjati PS3 za PS4, ne da mi se zajebavat sa svim tim igrama i cjenkanjem jer vidim da je teško dobit pristojne pare za PS3+mnogo igara, svejedno sam već odlučio kupiti ps4 uskoro a tricu ne palim već mjesecima samo mi kupi prašinu bespotrebno tako da je ovo najlogičnije rješenje :D. Malo mi je žao kolekcije i mnogih godina rada, truda i ulaganja ali šta da se radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
17 godina

Gluplji članak nisam u životu pročitao. (vjerojatno jer ne čitam članke na 24 sata i ostalim portalima)

Kakav nevjerojatan tekst, užas.

17 godina
Dachande kaže...

Gluplji članak nisam u životu pročitao. (vjerojatno jer ne čitam članke na 24 sata i ostalim portalima)

Netko kao da je pročitao članke o konzolama na Wikipediji a nikad ih u životu nije vidio, kamoli upalio, kamoli zaigrao. {#}

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
12 godina
Dachande kaže...

Jesi li pročitao članak do kraja? Ajde iskreno reci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 12:11 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

tip je išao napisati kvazi deep članak a postigao je to da se u komentarima mora svađati sa svima

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

tip je išao napisati kvazi deep članak a postigao je to da se u komentarima mora svađati sa svima

Što je konkretno krivo tj. netočno napisao?

17 godina

Čak se nebi zadržao na tvrdnji da je nešto tehnički krivo napisao, nego je banalizirao. Da li je pokušao sam sebi biti zabavan, sarkastičan ili nešto drugo, ne znam. Meni nije uspio. Napisao je blesav, djetinjast članak.

Da je od A do Z neistinit i netočan, zanemario bi ga sasvim. Ali kad se kombiniraju neistine, banaliziranja i gluposti sa točnim činjenicama, to me nervira. (Iako je to najbolji način laganja. Kombinirati ga sa istinom. Vidjeli smo nebrojeno puta u Breaking Bad-u {#})

Da, Wii, odnosno Nintendo je oduvijek imao muda biti drugačiji. I oni zaista jesu inovativni. Nažalost, uvijek naprave puno preslabu kantu. Kada bi barem iskombinirali neku normalno jaku konfiguraciju i svoju viziju, bili bi najjači.

Xbox, odnosno Microsoft, sigurno nije inovativan i divan i ne razmišlja "out of the box" kako je lik rekao. Dapače, namjera im je bila jadna od početka, nikako vizionarska. Ali znamo svi kako je to završilo. Pa se sad trude i muče, i daju šakom i kapom, i rade opet podmukle poteze (Tomb Raider), samo kako bi se približili.

Sony je sa PS3 pokušao biti drugačiji, da bude multimedijalno središte u kući, pa je zbog toga gubio utrku u početku. Tek kada su se okrenuli igrama, igrama i samo igrama, zahuktalo se. I onda opet banalizira frajer da je PS4 samo jači PS3, ili jači PS2 ili jači PS1. Na taj način se sve može izbanalizirati. I auti i PC kante i sve živo. Samo je jače, lijepše, veći ekran, nema inovacija. Nema holodecka.

15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...

ma ništa nije krivo, ali vidiš da ekipa odmah skače na prvu loptu. koju je , doduše, bacio još 20 puta...

Potpis!
12 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...
Ezio kaže...

ma ništa nije krivo, ali vidiš da ekipa odmah skače na prvu loptu. koju je , doduše, bacio još 20 puta...

Da. Čovjek je namjerno napravio provokativan članak da zeza ekipu, jer zna da većina ljudi uopće ne čita članak (kao i ovi klinci na Bug forumu što mi stišću TD), nego pročita naslov i idu kenjati u komentarima.

Inače, ovaj članak je i sam Shuhei Yoshida, CEO Sony Entertainmenta, linkao na svojem Twitteru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 12:57 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa nije bezveze Facebook uveo [Sarcasm] tag.

Da se razni Sheldoni ne upecaju na prvu loptu {#}

Inace meni je clanak bas fora.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Evo par stvari koje su meni zapele za oko.

The Kinect allows users to navigate the Xbox One UI with voice commands that you may or may not remember. This is a super useful feature for parents whose children refuse to stop watching Netflix or won’t turn off a video game when asked repeatedly. A simple “Xbox Off” from across the room takes care of that problem.

• Ovu mogućnost ima i PS4, a ne moraš čak imati ni Move, dovoljno je klasičan kontroler i headset koji dolazi u paketu s konzolom. Čim je ovo napisao, već se debelo diskreditirao jer dokazuje da je neupućen. A primjer s djecom mu je loš jer "Xbox On" uključuje konzolu, što u paragrafu kasnije i sam priznaje, pa ne znam čemu to uopće.

It’s also extremely useful for kids (kontroler od Wii U-a, op.a.), many of whom no longer have the capacity to use buttons properly thanks to the rapid rise of touchscreens in modern society.

• Može li mi netko objasniti kako to današnja djeca nemaju kapacitet stiskati tipke zbog porasta tržišta ekrana osjetljivih na dodir u modernom društvu? Svašta.

Which brings us to Sony’s rather dull, rather plain, rather unexceptional PS4 which comes with no touchscreen gamepad—you’d need a PS Vita for that—and no Kinect—though you could buy the PS Move and do a lot of what the Kinect can do—and has really only one thing going for it: Horse power. And a reasonable price-tag. Okay, so the PS4 has just two things going for it: Horse power and a reasonable price-tag. And the upcoming Project Morpheus virtual reality headset peripheral. But that’s not here yet, so we can’t really talk about it.

• Znači, PS4 je dosadan jer uz njega nije došao Move (koji se, BTW, može nadokupiti) i koji nema touchscreen. A prednosti su mu sirova snaga i razumna cijena. Ne kužim točno što autoru smeta. Ako kupiš Move, košta isto, ako ga ne kupiš, košta manje. Gdje je problem?

In any case, the PS4 is in many, many ways just a more powerful PS3. Really, it’s just a more powerful, internet-connected PS2. Not a lot has changed, or not a lot that’s visible to consumers anyways, beyond upgrading the graphics capabilities and tinkering around with the controller.

• Za razliku od koga? Xboxa? Ovdje bi jedino Nintendu priznao puno više inovativnosti.

All of which can serve as a reminder for what gamers—or video game consumers—really want out of a console: boringness.

• Naklapanja nekoga tko očito nije gamer.

Sometimes boring is the most business-savvy road to travel. Sometimes it’s a word that shouldn’t carry such negative connotation. If games are the most important thing to gamers, making things like the Kinect or the Wii U gamepad mandatory is a big mistake.

• Zamisli, igračima su najvažnije - igre! Ma nemoj me faking zezat! {#} Čekam novi članak autora s naslovom: Igraće konzole su dosadne jer služe za igranje{#}
What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šta vi igrate na ps4, ja sam naručio Last of us, a što još da uzmem uz to, jer vidim i nema baš nekih igara...
17 godina
thejura kaže...
Šta vi igrate na ps4, ja sam naručio Last of us, a što još da uzmem uz to, jer vidim i nema baš nekih igara...

Ako nisi odigra AC4, odigraj, meni je odličan :)

Također imaš i Diablo 3, Watch Dogs, Infamous SS, Tomb Raider DE, Thief, Rayman Legends.....razne pucačine i sportske, ima ih još.... :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
Virty kaže...
thejura kaže...

Ako nisi odigra AC4, odigraj, meni je odličan :)

Također imaš i Diablo 3, Watch Dogs, Infamous SS, Tomb Raider DE, Thief, Rayman Legends.....razne pucačine i sportske, ima ih još.... :)

po meni je ac4 najgori ac, sljedeci ce po svemu sudeci bit puno puno bolji pa onda bolje pricekat da to izade nego davat pare za ac4.

16 godina
PlayStation 4

Slazem se sa tobom, ac4 stvarno nije vrijedan nastavka i vrlo losije napravljen od ostalih naslova.. {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kako kome, meni je ac4 super zabavan.
PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan
Virty kaže...
Kako kome, meni je ac4 super zabavan.