PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

Limuzinu, naravno. Nego, što se gledanja filmova tiče,prije više godina sam streamao filmove sa kompa na ps3 ali ako postoji mogućnost, deset puta je bolje izravno spojiti komp hdmi kablom na tv i gledati uz pomoć xbmca.

Da samo komp/laptop mora imat hdmi prikljucak,ili jednostavno sa VGA kabelom(to svaki ima) ako ti ne smeta SD slika :)

Koliko sam feedbackova davo MS da naprave .srt support al nista,logicno :D

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
Chaky kaže...
toxic kaže...

danas kupujem wireless slušalice za ps4 :) nadam se da su odlične

Sta nije bolje utaknuti obicne slusalice u DS4?

Ne trolam, nego me iskreno zanima.

tak sam i ja mislio.. prvo ako duže igram od plastike me bole uške :)

druga stvar je što je kod ps4 opće poznato da nastaje lag u igrama kada se uštekaju stereo sluške direktno u ds4 meni se to stalno dešava i pucketanje zvuka.

ima tonu tema o toj pojavi.

način da lag prestane je da makneš slušalice pa opet uštekaš ali lag se opet vrati.

Danas sam igrao TLOU nekih dva sata s stereo slusalicama (Steelseries 7H) ukljucenim u DS4 i nisam primjetio nikakav lag niti pucketanje.

Nadam se da ce tako i ostati.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedva čekam da si piknem ps4, kakvi naslovi su došli već, mora se preći Infamouse, TLOU, Killzone :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Upravo sam uzeo TLoU remastered nekom dečku za 150 kuna. :)

Sad samo da je dočekat povratak s godišnjeg.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Čeka te velika Lindt sa bademima.

12 godina
Tommy_123 kaže...

Jedva čekam da si piknem ps4, kakvi naslovi su došli već, mora se preći Infamouse, TLOU, Killzone :D

Diablo 3 idući tjedan, Metro Redux za dva tjedna, a nakon toga Destiny u rujnu.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

14 godina
PlayStation 4

"The best way to think about Share Play is like a “virtual couch”. PlayStation 4 will create an online local co-op experience by allowing you to invite a friend to join your game—even when they don’t own a copy of it. With this first-of-its-kind feature, you’ll be able to play games with a friend just as if you were together in the same room. Let’s say that with games… you’ll be able to invite your friend online to play against the Miami Heat for the championship as the San Antonio Spurs in NBA2K, tackle the challenging Towerfall Ascension Quest Mode together, or aide, heal, and protect you as Igniculus in Child of Light’s local co-op mode. With Share Play, you can even jump into a game to assist a friend. For example, if there is part of a game that you can’t quite finish, you can invite a friend to take over your controls. Like handing over the controller to a friend on your couch, your screen will be shared as your friend gets through the part of the game that has been giving you trouble—can’t get past that part in The Last of Us: Remastered when you’re hanging upside down? Get a little help. Share Play will be coming to PS4 as part of the upcoming system software update v2.00, scheduled for release this fall.

http://blog.us.playstation.com/2014/08/12/upcoming-ps4-system-update-to-v2-00-to-add-share-play-youtube-and-more-to-come/

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 10:44 (mijanB).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ovo ce na nasim brzinama uploada raditi ko podmazano

Potpis!
11 godina
PlayStation 4

Dali se isplati kupovti PS Vita?

i dali netko od Vas već posjeduje Vitu da mi da neke utiske,

jer ekipa prodaje na njuškalu već po 900 tinjak kuna s 3/4 igrice, pa mi se nekak čini dobro.

Pa eto samo malo inputa..

THX

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
BorEl kaže...

Dali se isplati kupovti PS Vita?

i dali netko od Vas već posjeduje Vitu da mi da neke utiske,

jer ekipa prodaje na njuškalu već po 900 tinjak kuna s 3/4 igrice, pa mi se nekak čini dobro.

Pa eto samo malo inputa..

THX

Isplati se, ima masu igara i baš mi dobro dođe da se malo maknem od PS4 ili PC-a.

Ofc, možeš je koristiti dok si na wc-u, na putu, u posjetu punici..... :)

Ako imaš PS+ pretplatu, svaki misec dobiješ i 2 gratis igre.

Na forumu postoji tema o Viti -> KLIK

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
PlayStation 4

Ako preferiras indie retro pixel ,racing,side scroll indie igre jer ima malo aaa igra ali docice ih jos tako su najavil + uz ps4 imas remote play odlicna stvar ako ti tleka u dnevnom p kad je zauzeta ljepo nastavis igrat na viti eto ukratko i za tu lovu da smo mi reci skolio gb i jeli 3g wi fi ili samo wi fi ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Virty kaže...

Isplati se, ima masu igara i baš mi dobro dođe da se malo maknem od PS4 ili PC-a.

Hvala ti,

a sad nadogradnja pitanja :)

Vita 1000 ili 2000?

ova nova je super, ali taj LCD ekran me nervira, daleko je bolje OLED! o ovaj ipak je lakši, univerzalni port itd.

17 godina
PlayStation 4

Vita 1k go for it ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
4mal kaže...

Ako preferiras indie retro pixel ,racing,side scroll indie igre jer ima malo aaa igra ali docice ih jos tako su najavil + uz ps4 imas remote play odlicna stvar ako ti tleka u dnevnom p kad je zauzeta ljepo nastavis igrat na viti eto ukratko i za tu lovu da smo mi reci skolio gb i jeli 3g wi fi ili samo wi fi ;-)

3g, makar mi to nije bitno kad imam tethering na mobu!

Večina na njušalu su 3g, barem ove polovne Vite!

17 godina
PlayStation 4

To je onda to ubodi nju i happy gaming !

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
BorEl kaže...
4mal kaže...

3g, makar mi to nije bitno kad imam tethering na mobu!

Večina na njušalu su 3g, barem ove polovne Vite!

Ja imam Vita-u 1000 koju sam uzeo isključivo radi Remote Play-a i koristim ju više nego DS4.

Ako te nešto zanima, slobodno pitaj.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

OLED Vita FTW!

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

OLED Vita FTW!

i agree with you! :)

17 godina
BorEl kaže...
Virty kaže...

Hvala ti,

a sad nadogradnja pitanja :)

Vita 1000 ili 2000?

ova nova je super, ali taj LCD ekran me nervira, daleko je bolje OLED! o ovaj ipak je lakši, univerzalni port itd.

Obe su super, ja imam stariju (iako nedavno kupljena kao nova) sa OLED ekranom. Bitno je da su ispod haube jednako snažne :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sony je objavio čisti gameplay Bloodborna:

Trenutno igram Dark Souls i po gameplayu se vidi da je ovo apsolutno souls igra. Za promjenu od prijašnjih From softwer igara, protagonist je dosta agilniji što je super za promjenu. Štitova u igri više nema ali tu su sada vatrena oružja. Mnogi su se bojali da će ona upropastiti igru no po gameplayu se vidi da rade jako malo štete, ali uvijek stun-aju protivnike. Zanimljiv koncept.

Lock on na protivnike je još uvjek tu naravno. 

Art direction je odličan, malo vuče i na The Order 1886. 

Sve u svemu, čini se da će biti odlična igra. Samo da srede da ide u 60 fps-a i mislim da će svi biti zadovoljni :)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

To je igra radi koje cu kupit Ps4

Art je savrsen kao i combat sistem :)

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jeli iko plaća Visa karticon na videogamesplus.ca? iman problema sa "Secure 3-D", ne znan jeli njihova stranica podržava takve transakcije, a od tu mi je najjeftinije Diabla naručit...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zanima me jel se isplati uzeti za 3200 s njuškala konzolu s watch dogs, i nisam neki strastveni gamer, al eto da probam i taj playstation, ako mi dosadi prodam ga lako?
13 godina
neaktivan
thejura kaže...
Zanima me jel se isplati uzeti za 3200 s njuškala konzolu s watch dogs, i nisam neki strastveni gamer, al eto da probam i taj playstation, ako mi dosadi prodam ga lako?

Po meni se isplati,msm cut ces ovdje strucnija misljenja al po meni da,al opet ovisi,kakvo stanje i to,ipak je to njuskalo....Ako zivi negdje blizu odmah da ga isprobas i sam se uvjeris,ovako je sam na slijepo....

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
17 godina
neaktivan
thejura kaže...

Po meni ne.

U sancta-domenici je s 5% popusta za online kupnju (do 31.08.) konzola za 3134kn s tim da mozes kupiti s Americanom ili Diners na 12 rata.

Dogse nabavis polovne za 250-300kn.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje...

Šta mislite isplati li se mijenjati PS3 slim 500GB+27 igara za PS4? PS4 dolazi bez ikakvih dodataka tu su samo originalne stvari koje se dobiju kada se kupi nov.

Imam namjeru kupiti PS4 i samo je pitanje vremena kada jer trojku nisam mjesecima palio niti namjeravam igrati više, ali sada sam dobio ovu ponudu i ne znam da li se isplati mijenjati jer razmišljam da bih možda mogao nešta više izvući za ovu moju kolekciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bhAmigo kaže...

Pitanje...

Šta mislite isplati li se mijenjati PS3 slim 500GB+27 igara za PS4? PS4 dolazi bez ikakvih dodataka tu su samo originalne stvari koje se dobiju kada se kupi nov.

Imam namjeru kupiti PS4 i samo je pitanje vremena kada jer trojku nisam mjesecima palio niti namjeravam igrati više, ali sada sam dobio ovu ponudu i ne znam da li se isplati mijenjati jer razmišljam da bih možda mogao nešta više izvući za ovu moju kolekciju.

ovisi koliko ti je stalo do tih igara. ja svoj sa 19 igara (originali), dva sixaxisa, eyetoy kamerom, blutooth daljinskim prodajem već mjesecima bezuspješno za 1500 kn manje nego sto sam platio ps4. meni bi se isplatilo jer ne planiram vise igrati te igre.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 8:43 (Ezio).
17 godina
neaktivan

Zavisi o kojim se igrama radi.

Uzmi vremena i pogledaj kako se krecu cijene igara koje imas, pa izracunaj okvirno koliko mozes dobiti za njih.

Problem je sto tih 27 igara nitko nece kupiti u kompletu, nego pojedinacno, a to ce ti uzeti vremena.

Ako si 100% siguran da vise neces igrati PS3, ja bih mozda i prihvatio.

PS3 je otprilike 1500kn (vjerojatno manje). 27 igara prosjecno 70kn je 1900kn.

Ovo je sve hipotetski, jer ne znam koje igre imas.

Teoretski bi mogao dobiti vecu cijenu od PS4, ali ces potrositi vise vremena (pogotovo da rijesis sve igre).

Sibni popis ovdje ili na PM, pa cemo procijeniti.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne namjeravam više igrati PS3 imam ga od 2006 (Prvi "debeli" model pa sada Slim sa ugrađenim 500GB HDD).

Nabrojat ću ovdje igre, većinom su PS3 ekskluzive uncharted 1-3, resistance 1-3, TLOU, GoW 1-3 itd... ustvari još bolje postavit ću sliku :)

http://s29.postimg.org/bp0ib84dz/IMG_20140701_100508.jpg

Ne znam, ne da mi se pojedinačno prodavati igre to mi je prekomplikovano i veliko gubljenje vremena i živaca.

Da uz ovu PS4 ponudu dolaze dva dualshocka umjesto jednog ili barem koja igra onda ne bih ni sekunde razmišljao ali i ovako mi je dobra ponuda jer pogotovo sada se svi rješavaju svojih PS3

tako da i nije lako prodati po dobroj cijeni ili mijenjati 1/1.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 9:30 (bhAmigo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice