PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

http://www.twitch.tv/playstation

soon!

https://amp.twimg.com/v/b51ef9ab-07ca-4081-a82e-dd8b033aacb1

LEL Far cry4 trailer leakan!

Koja transparentnost! M$ trci oko odgovora jel TR2 full excluziva ili timed dok Sony uzima vrijeme konference da objasni koje su igre full exclusive, a koje su tajmirane.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 19:31 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Toliko dobrih avantura na PS4. Ovaj Rime izgleda predivno.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
ph3nom_gamer kaže...

Toliko dobrih avantura na PS4. Ovaj Rime izgleda predivno.

i Wild isto :)

http://www.snabbox.org/
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedva cekam naughty dogovo remek dijelo. Uncharted 4. Zbog takvih igara se.plejka i uzima

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skinite novi horor demo, P.T, userite se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Jedva cekam naughty dogovo remek dijelo. Uncharted 4. Zbog takvih igara se.plejka i uzima

Istina,zalim za tim Uncharted serijalom,ili x ili plejka tj Halo il Uncharted....Bilo je jos dobrih exkluziva al te 2 su *O*

Iako je MP bio dosta weak,SP je predobar ko i ostale naughty dog igre(crash bandicoot ftw \m/)

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
15 godina
neaktivan
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...

Istina,zalim za tim Uncharted serijalom,ili x ili plejka tj Halo il Uncharted....Bilo je jos dobrih exkluziva al te 2 su *O*

Iako je MP bio dosta weak,SP je predobar ko i ostale naughty dog igre(crash bandicoot ftw \m/)

U svakom Unchartedu sam uživao, tu me mp ne zanima. Ah ti stari dani, crash legendarni, da ga oće remasterirat na ps4{#}

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...

U svakom Unchartedu sam uživao, tu me mp ne zanima. Ah ti stari dani, crash legendarni, da ga oće remasterirat na ps4{#}

Da haha crash team racing \m/ ,ma takve igre dns ne naprave,msm tako dobre,graficki vamo tamo da al igra nebi imala ono nesto xd

Halo sam uzeo radi MPa,logicno haha,zato sam se i odlucio za x,jer uncharted predes jednom,dvaput i vise puta al poslije nemas nis od toga....

P.S nisam doso fanboyat ovdje da nebi bilo :D

17 godina
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...

Da haha crash team racing \m/ ,ma takve igre dns ne naprave,msm tako dobre,graficki vamo tamo da al igra nebi imala ono nesto xd

Halo sam uzeo radi MPa,logicno haha,zato sam se i odlucio za x,jer uncharted predes jednom,dvaput i vise puta al poslije nemas nis od toga....

Ali avatar ti nije fanboyski :)

Inače, mene MP uopće ne zanima kod igara osim MMORPG naslova, pa taj aspekt isključujem kad biram koju ću konzolu kupiti :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan
Virty kaže...
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...
funky boy kaže...
Tommy_123 kaže...

Ali avatar ti nije fanboyski :)

Inače, mene MP uopće ne zanima kod igara osim MMORPG naslova, pa taj aspekt isključujem kad biram koju ću konzolu kupiti :)

Hahahaha a da,avatar xd Mah,meni je mp dosta vazan kod ovih fps igara,jos dan danas igram Halo,400+ sati \m/ i jos mi nije dosadio,to ti hocu rec....Sp prodes i gotovo,ovako i onako nisam fan COD-a,pa nebi imo sta igrat na plejci od fpsa,battlefield mozda i Killzone al svi znamo da Killzone nije bas neka igra :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 10:33 (funky boy).
15 godina
PlayStation 4
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
2 2 hvala 1
17 godina
hari85 kaže...

Zanimljivo :)

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Kako su preslikali Reedusa, čudo {#}

13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pa imate demo već, zove se P.T., dostupan od sinoć.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,ekipo evo i mene u PS4 svijetu nakon sta mi crko Xone jucer reko dosta vise sa X.tako da je jucer pala cervorka nakon sta sam cijelo vrijeme bio na boxu i to od prve generacije tako da nisam imo ni ps2 ni 3 jedino ps1.i mogu vam reci iskreno mi bolje lezi 4-ka nego xone.meni je to sada sve novo.xone ako budem uspio napravit zadrzat cu si ga za exluzive a rasturat plejku.

ako me ko zeli dodat na plejki:

dobermangang77

Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Pozdrav,ekipo evo i mene u PS4 svijetu nakon sta mi crko Xone jucer reko dosta vise sa X.tako da je jucer pala cervorka nakon sta sam cijelo vrijeme bio na boxu i to od prve generacije tako da nisam imo ni ps2 ni 3 jedino ps1.i mogu vam reci iskreno mi bolje lezi 4-ka nego xone.meni je to sada sve novo.xone ako budem uspio napravit zadrzat cu si ga za exluzive a rasturat plejku.

dobermangang77

Dobrodošao :-)

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Branimir82 kaže...
hari85 kaže...

Pa imate demo već, zove se P.T., dostupan od sinoć.

Igrao sam sinoć. Skeri šit, nije za one tankih živaca.{#}

11 godina
piki340 kaže...

dobermangang77

Dobrodošel!!

I ja sam kao ti nakon xbox-a doduše 360, prvi puta prešao na Ps, i mogu ti reći da sam prezadovoljan s PS4, stavrno je izvrnsa mašina!

Kako ti je uspio crknut Xone? pa nije baš da rikavaju.

pozz

15 godina
PlayStation 4

Evo ovako mene zanima kako je moguce gledati filmove? i dali ih ima dovoljno.. npr svi ovi novi sto izlaze?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napiso sam u xone temi da san oped ne pisem ali reci cu ti u kratko kontroler i konzola nemogu se spojit izgleda da su neki senzori u konzoli rikli.gle nakon sta su mi rikla 2 x360 i sada xone mogu ti rec da sam se malo i razocaro u X ali dobro sad sta je tuje.sad je 4-ka tu.

Dal mi moze netko reci zasto nemogu skinut niti jedan film sa ps store? bilo koji da zelim kupit mi kaze: da nije moguce izabrati datoteku u ovom momentu.i tako mi govori za bilo koji fil zelim kupit?a igrice mogu kupovati bez problema.

17 godina
piki340 kaže...

Napiso sam u xone temi da san oped ne pisem ali reci cu ti u kratko kontroler i konzola nemogu se spojit izgleda da su neki senzori u konzoli rikli.gle nakon sta su mi rikla 2 x360 i sada xone mogu ti rec da sam se malo i razocaro u X ali dobro sad sta je tuje.sad je 4-ka tu.

Dal mi moze netko reci zasto nemogu skinut niti jedan film sa ps store? bilo koji da zelim kupit mi kaze: da nije moguce izabrati datoteku u ovom momentu.i tako mi govori za bilo koji fil zelim kupit?a igrice mogu kupovati bez problema.

Meni su isto 2x360 riknula, ali sam ih popravia pa su vozila neko vrime. Na kraju balade, preša sam na PS4 :)

Nego, možda ne možeš skinut filmove radi regije ili sl. tome ili ih možeš samo gledat preko video streama......

I da, ne igramo mi igrice, već igre i igretine! :)

11 godina
piki340 kaže...

Pročitao sam!

Nemožeš zbog regije,

otvori si jedan SU profil, pa u dolarima možeš kupovati i rentati filmove,

naša zona puno toga ne nudi!

Ja sam si otvorio jedan Hr i jedan US, jer ponekad su bolje ponude i jeftinije na US-u!

pozz

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ook,problem je u tome sta ako napravim US acc tamo mi je sve na eng pa i filmovi a ja nisam bas jak na engleskom

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Ook,problem je u tome sta ako napravim US acc tamo mi je sve na eng pa i filmovi a ja nisam bas jak na engleskom

Pa filmove skines i stream-aš,nema smisla za filmove davat pare....

Ako imas doma malo bolji laptop ili komp,skines WMS(wild media server),mozes i tutnut .srt titlove i promjenit font i svakakve gluposti,definitivno preporucujem....Tako ja na xboxu stremam,samo ja moram smanjit kvalitetu posto mi je laptop weak :/

RIP videoteka :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 13:08 (funky boy).
14 godina
neaktivan

napravio i US acc i isto nemogu skinut film nikako javlka mi isto ko i na drugom acc,al dobro nema veze budem napravio kako kazes ti funky boy.hvala

15 godina
PlayStation 4

A gdje da streama filmove? Ps4 za sad ne podržava dlna. Jedino ako mislite na nešto drugo jer vidim da se priča i o xboneu, filmovima i opcenitim uputama za gledanje mulltimedije na osobnim računalima. Nego da ne offtopicarimo previše, koje aute vozite?

Potpis!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

A gdje da streama filmove? Ps4 za sad ne podržava dlna. Jedino ako mislite na nešto drugo jer vidim da se priča i o xboneu, filmovima i opcenitim uputama za gledanje mulltimedije na osobnim računalima. Nego da ne offtopicarimo previše, koje aute vozite?

Limuzinu, ti? :)

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ustvari da,bas citam da ps4 ne podrzava DLNA,tek u 2015 dok XO update za DLNA dolazi drugi mjesec,tako da jedino ti preostaje da "zaljepis" titlove na film pa na USB i u plejku iako nisam siguran dal podrzava formate poput .mp4 itd jos....

Piki,ako imas x360 il ps3 onda mozes jer podrzavaju DLNA....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 19:36 (funky boy).
15 godina
PlayStation 4

Limuzinu, naravno. Nego, što se gledanja filmova tiče,prije više godina sam streamao filmove sa kompa na ps3 ali ako postoji mogućnost, deset puta je bolje izravno spojiti komp hdmi kablom na tv i gledati uz pomoć xbmca.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice