edit: uzeo sam digitalnu ...
Super!
Sad vežbaj i za vikend se toučemo.
Super!
Super!
tko izgubi plaća ćevape :)
tko izgubi plaća ćevape :)
Dil! :)
Imate nekih savjeta za FIFU 14???
Bas mi nejde
Daj budi ozbiljan
.. ..
Daj budi ozbiljan
Da, ko se vidija šalit, to nam ne triba :)
Ah, onda neznaš za legendarni dvojac Vela + Čeći :)
Daj nek neko veli. samo ne virty
'ben ti 10 dana, probaj googlat kad ne želiš moj savjet :)
Daj nek neko veli. samo ne virty
Daj prestani, naporan si.
Imaš temu za Fifu pa se tamo raspituj.
Toxic, kad si danas za tabačinu?
Ak te strah nek te tješi da ćeš dobit trofej kad odigramo. :)
Toxic, kad si danas za tabačinu?
Ak te strah nek te tješi da ćeš dobit trofej kad odigramo. :)
e nisam stigao ništa igrati, kćer (ima 1 godinu) je ovaj tedan imala svoj show . no mogu te natanburati navecer oko 22-23h :)
e nisam stigao ništa igrati, kćer (ima 1 godinu) je ovaj tedan imala svoj show . no mogu te natanburati navecer oko 22-23h :)
Aj može, kad malena zaspi dođi na PS, mislim da ću bit on oko prilike tada, 22:30. Bar da provamo kako to izgleda, može i samo standup ako ti neće ići. :)
Aj može, kad malena zaspi dođi na PS, mislim da ću bit on oko prilike tada, 22:30. Bar da provamo kako to izgleda, može i samo standup ako ti neće ići. :)
a jbga... jos uštimavam lijevicu. jucer sam odigrao par rundi solo više manje polako hvatam sve.
fakat mi je teško uhvatit neko vrijeme.. znam da cu preko vikenda uvijek iza 20h biti free.. za tjedan ne mogu garantirati
Nije bed. Odigrao sam online malo, budući da te nije bilo, i submitao tipa koji me gazio skoro tri runde u zadnjoj minuti meča. :)
Nije bed. Odigrao sam online malo, budući da te nije bilo, i submitao tipa koji me gazio skoro tri runde u zadnjoj minuti meča. :)
ja se ne znam obranit od faking rusenja na pod... trenirao sam to ali nejde.. ali zato lijevica igra svoje :)
R2 i desnu gljivu prema dolje... dosta je dugo vrijeme za reakciju.
R2 i desnu gljivu prema dolje... dosta je dugo vrijeme za reakciju.
znam to ali niti jednom mi ne uspijeva... zato dobi stopalom u tintaru akda se pokuša zaletit u moje noge
Pozdrav,
pošto sam nov u svijetu PS-a, imamo jedno pitanje pa molim za pomoć.
Tiče se PSN+, vidim da košta 129 kn za 3 mjeseca pretplata,
a preko PSN-a je 110 kn, dali se može uzeti onaj bon od 150 kn, te onda s njim platiti 110 kn pretplatu?
i ako se može dali je to bolji način?
unaprijed zahvaljujem,
B
Pozdrav,
pošto sam nov u svijetu PS-a, imamo jedno pitanje pa molim za pomoć.
Tiče se PSN+, vidim da košta 129 kn za 3 mjeseca pretplata,
a preko PSN-a je 110 kn, dali se može uzeti onaj bon od 150 kn, te onda s njim platiti 110 kn pretplatu?
i ako se može dali je to bolji način?
unaprijed zahvaljujem,
B
Mozes uzeti bon od 150kn i kupiti PS+. Visak novca ce ti ostati na PSN novcaniku.
Posto si novi. Preporucujem da razmislis o tome da uzmes Americki PS+. Jer obicno imaju vece popuste od od nas. Bon za US PS+ mozes uzeti preko Amazona.
Ako ti se ne da s time zezati jednostavno uzmi HR.
I sam sam uzeo HR, ali nisam znao tada za US. Pa mi se sad ne da prebacivati nakon 3g pretplate na US.
Obavezno se logiraj preko PC-a na Store i oznaci sve free igre koje su ti za taj mjesec (PS4,PS3,Vita).
jel zna neko koje ce igrice biti za 8mjesec besplatne na ps+ za ps4 i 3..??
Ne zna se još, bit će objava ovaj tjedan.
evo i ja sam novi u ps svijetu u sub mi stiže, naručio iz santa domenice :) pa me zanima ako se prijavim na ovaj US store a frend mi ima hrvatski hoćemo mi moći zajedno igrati onilne i pronaći jedan drugog
i jel to taj US http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG
evo i ja sam novi u ps svijetu u sub mi stiže, naručio iz santa domenice :) pa me zanima ako se prijavim na ovaj US store a frend mi ima hrvatski hoćemo mi moći zajedno igrati onilne i pronaći jedan drugog
i jel to taj US http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG
Da, moći ćete.
Shema sa tim US store-om jest da ulogiraš svoj US store account, kupiš igru na US store-u i preuzmeš na svoj PS4 uređaj. Kad je igra na uređaju, možeš ju igrati bez obzira s kojim accountom si se ulogirao na taj isti uređaj.
Za PS4 kako to biva, indijanci, 'ben ti indijance! :)
i to naravno pixel art
indie znaju imat super igrica, bolje nego crysis ili cod koji imaju super grafiku a igrivost i inovativnost na razini hrvatskog gospodarstva
i to naravno pixel art
Te obožavam, ushićen sam kad ih vidim! :)
Imam još ZX spectrum 48K i Commodore 64 za takve igre :)