PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.489.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
tomislavivic kaže...
strbi kaže...

narucio bih iz engleske...nije bitno, ima li ovdje gdje za uzeti na 24 rate beskamatno...gledam na sancta domenica ima 159kn/mjesecno bundle sa fifom 14, ali citam recenzije na njihovom fejsu da su ljudi imali problema sa zamjenom i pokvarenim konzolama

po meni ti se ne isplati uzimat sad fifu 14 jel ak se nevaram 15 izlazi za par mjeseci..

ma igram ja fifu 14 vec na kompu nego je to bundle u ponudi pa reko aj :) sam neznam jel dobar taj ducan posto vidim da su neki ljudi nezadovoljni...ima sony centar u garden mallu?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan
Ja planiram uzeti PS4 u centro.hr tamo je najjeftiniji

Samo oni nemaju onih dodatnih 2god garancije za kupiti, jel mogu to negdje drugdje kupiti ili mora biti isti ducan otkud je plejka?
12 godina

Ima li tko kakvih iskustava sa kupovanjem PS+ godišnje pretplate preko US amazona?

Čini mi se dosta jeftnijie u odnosu na europske ponude (50$ vs. 40funti ili 50€). Ima li neka caka?

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 9:59 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Ima li tko kakvih iskustava sa kupovanjem PS+ godišnje pretplate preko US amazona?

Čini mi se dosta jeftnijie u odnosu na europske ponude (50$ vs. 40funti ili 50€). Ima li neka caka?

Unaprijed hvala!

Jedina caka da morš imati USA adresu da bi mogao kupovati.

BF3:fluffy_inside
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

narucio bih iz engleske...nije bitno, ima li ovdje gdje za uzeti na 24 rate beskamatno...gledam na sancta domenica ima 159kn/mjesecno bundle sa fifom 14, ali citam recenzije na njihovom fejsu da su ljudi imali problema sa zamjenom i pokvarenim konzolama

PS+ pretplatu definitivno uzmi US, ako je uzimas prvi puta.

Uzmi sam preko Amazona ili od ovih nasih preprodavaca.

Jeftinije je, imaju bolje cijene ostalih naslova i bolje popuste od nas.

Sancta Domenica se isplati zbog akcije (do 31.06.) gdje daju konzolu beskamatno na 24rate. Inace je 12rata.

Mozda bolje uzeti normalni bundle, ako se moze na 24 rate, pa igru kupis posebno.

Ali treba provjeriti, da li se moze tako ili moras uzeti bas ove ponudene bundleove.

Kome se ne zuri, treba pricekati Bozicno ludilo. Mozda bude kakvih popusta. Tada je i Amazon.de u igri.

Sto se tice garancije. To je normalno/abnormalno kod nas. Jednostavno moras biti uporan i ako te netko odj*be ides kod drugoga.

Jednostavno se moramo boriti za svoja prava koja bi po defaultu trebao imati unutar garancije.

Sacuvati racun, sve papire i svu ambalazu, zlu ne trebalo.

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Kupio sam UFC na US storeu SAD me zanima da li cu ja to sutra moć skinuti ili 20..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

Kupio sam UFC na US storeu SAD me zanima da li cu ja to sutra moć skinuti ili 20..??

sutra ćeš normalno moči skinuti UFC

BF3:fluffy_inside
12 godina
Wolf88 kaže...
DeniZg kaže...

Unaprijed hvala!

Jedina caka da morš imati USA adresu da bi mogao kupovati.

Thanks na info.

Gledao sam prijašnje upise i ako sam dobro shvatio:

• PS+ pretplata se kupuje na HR accountu da bih mogao igrati na EU serverima (u suprotnom me baca na US server?)
  • Igre se obično kupuju preko US accounta jer su jeftinije. Downloodam igru sa US accounta i prebacim se na HR account i igram ju?

Hvala unaprijed!

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako mi moze netko pomoci dal moram kupiti dodatne 2 godine garancije u istom dućanu di i plejku ili mogu negdje drugdje?

edit, saznao da mora biti isto mjesto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 13:52 (mamutarka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Koliko para je dodatna garancija?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

400kn.

ali ja je neću ipak uzimati.

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Izbjegavajte te dodatne garancije jer će vas ionako prevariti znam xy ljudi koji su uzimali PS3 sa dodatnim garancijama po kojekakvim "dućanima" pa su im onda kada bi im se pokvario tipa laser tražili po 1000-1500kn nadoplate uz preduvijet da dadu staru konzolu uz novce za novu.. Dokle god to nije ovlaštena garancija na uređaj po europskom standardu koji je kod nas nažalost 1 godinu, sve dodatne gluposti treba daleko izbjegavati. 

Ima vas kojima će konzola raditi godinama ali ima i netko kome će prije ili kasnije za vrijeme ili malo nakon garancije od godinu dana vrisnuti laser ili nešto drugo na ploči ali neće biti kao sa PS3 bez brige, tako da osobno tih 400kn spremi i danas sutra kada ti se laser pokvari ga sam zamjeni.

0 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

znaci dodatna garancija nije sonijeva garancija(službena) nego garancija nekog trgovca??

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

znaci dodatna garancija nije sonijeva garancija(službena) nego garancija nekog trgovca??

Dodatnu garanciju sam ja dobio od Sancta Domenice. Oni su ovlašteni Sonyev zastupnik i dužni su popraviti uređaj ukoliko se pokvari, a ima dodatno jamstvo.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 11:59 (ROADRUNNER).
16 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
Kill Frenzy kaže...

Dodatnu garanciju sam ja dobio od Sancta Domenice. Oni su ovlašteni Sonyev zastupnik i dužni su popraviti uređaj ukoliko se pokvari, a ima dodatno jamstvo.

sretno ti bilo s time. procitaj rebootov forum o santa domenici :)

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Koliko para je dodatna garancija?

Na dan izlaska konzole u nas, platio sam 200kn dodatne 2 godine jamstva u Technomarketa.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
mamutarka kaže...
ROADRUNNER kaže...
Kill Frenzy kaže...

Nije tako svagdje, SD je malo u *urcu, ali nema sanse da ti ne poprave/zamjene konzolu dok jamstvo traje.

Nebi dozvolio da me zezaju, imas ta prava, mozes ih i ostvariti.

16 godina
neaktivan
Virty kaže...
mamutarka kaže...
ROADRUNNER kaže...
Kill Frenzy kaže...

Nije tako svagdje, SD je malo u *urcu, ali nema sanse da ti ne poprave/zamjene konzolu dok jamstvo traje.

Nebi dozvolio da me zezaju, imas ta prava, mozes ih i ostvariti.

zato i kažem da odeš na taj forum pogledat iskustva vlasnika koji su nosili na reklamaciju u SD, pa je za par dana prvi koji je reklamiro dobio konzolu od drugog, a drugi od prvog, i tako nekolicina ljudi, a koliko je tek onih koji ni neznaju da su dobili nečiju, u najboljem slučaju  ''refurbished'' konzolu. a vjerujem da nitko ne želi za novu konzolu dobiti refurbished.

17 godina
mamutarka kaže...

zato i kažem da odeš na taj forum pogledat iskustva vlasnika koji su nosili na reklamaciju u SD, pa je za par dana prvi koji je reklamiro dobio konzolu od drugog, a drugi od prvog, i tako nekolicina ljudi, a koliko je tek onih koji ni neznaju da su dobili nečiju, u najboljem slučaju  ''refurbished'' konzolu. a vjerujem da nitko ne želi za novu konzolu dobiti refurbished.

Na tom forumu sam, pratim ga :) Svagdi se takva losa situacija moze naci, pa i vani.

Sa SD nemam iskustva, ali sa nekim drugim ducanima imam glede reklamacija i nikad problema.

Moze potrajat, ali na kraju zadovoljan. Sve u svemu, dok je uređaj pod jamstvom, nema te sile da mi netko odbije uvazit reklamaciju (ofc, ako nisam ja izazvao kvar/neispravan rad uređaja) :)

16 godina
neaktivan
Virty kaže...
mamutarka kaže...

Na tom forumu sam, pratim ga :) Svagdi se takva losa situacija moze naci, pa i vani.

Sa SD nemam iskustva, ali sa nekim drugim ducanima imam glede reklamacija i nikad problema.

Moze potrajat, ali na kraju zadovoljan. Sve u svemu, dok je uređaj pod jamstvom, nema te sile da mi netko odbije uvazit reklamaciju (ofc, ako nisam ja izazvao kvar/neispravan rad uređaja) :)

onda ok :)

ja bas planiram tek uzeti PS4, i ovdje je daleko najpovoljniji od svih dućana, http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.838f95b1886d4d3fac740461264ce864.sony-playstation-4-konzola-500gb-p-n-9268475.aspx

kupovao ko PS tamo, jel sve ok? :D

14 godina

Centro je super trgovina, kupio sam kod njih tablet i kada ekran nije radio, drugog dana sam dobio novi a ovaj vratio njima (oni su platili postarinu).

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

a jel ovo pouzdano? http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/fifa-14-ps4-oglas-11345732

ako je tko kupovao da potvrdi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mamutarka kaže...

Imam osjecaj da ''iznajmljuje'' svoj account ti skines igru i imas offline mod. neka me netko ispravi ako nije tako.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

nema veze, našao povoljnu korištenu fifu 14 BOX, to sve štima tu nema vezanja za acc itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
mamutarka kaže...

Imam osjecaj da ''iznajmljuje'' svoj account ti skines igru i imas offline mod. neka me netko ispravi ako nije tako.

Možeš ti igrati i sa njegovim iznajmljenim accountom online :)

Skineš igru, ulogiraš se na svoj acc i gg.

13 godina
PlayStation 4

inace jel neko probao ufc odigrao sam par rundi grafika i dalje sjajna i sve samo me nerviraju ovi likovi sta uzimaju leea alda i jonesa..
jel neko poceo championship to mi se cini nesto slicno fut u fifi..??

inace ako neko hoce bacit koju rundu nek me doda bricha555 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

lik radi gameshare, upravilu svakog trenutka te može shebat jer to on da podatke i dalje je hoster i ima sve informacije za email te ti svakog trenutka uzme podatke i proda dalje...

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze neko preporuciti neke dobre sluske koje rade na ps4 i na kompu i da nisu bas preskupe recimo do 400 kn :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima tko ideju kako da znam koji kontroler sam dobio uz plejku a koji kupio naknadno? Pomijesalo se, nisam oznacio, a zanima me koji je dobiven uz ps4 a koji kupljen posebno
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prekjučer kupio PS4 u Sony dučanu (Sancta Domenica) u Areni Centru. Ova fora na 24 rate bezkamatno. Uzeo dodatno jamstvo za 399kn. Lakšte ga je poslije prodat...

Baš pitao za to dodatno jamstvo - jamstvo je od uvoznika Sancta Domenica tako da nema govor da ne bi popravili plejku.,od kad smo ušli u EU imamo pravo na to dodatno jamstvo.

Jedino pravo dodatno jamstvo od uvoznika a to je 1+2 godine.,a ovo sve ostalo 1+1 godina dodatnog jamstva je od trgovine (Tehnomarket) koja pordaje a ne od uvoznika.

Isti primjer je bio u 12mj kada su prvi plejku imali Svijet Medija. Oni su je uvozili iz Amerike i to jednogodišnje jamstvo vrijedi samo u Svijet Medija (oni ih o svom trošku popravljaju ili šalju na servis u Ameriku). Frend mi tamo radi pa znam.

Sad je u Svijet Medije plejka kao kod svih ostalih i jamstvo vrijedi u HR.,ali onda kad su htijeli biti prvi su išli na taj način riskirat. Frend mi kaže da su u 12mj prodali 100 plejki u jendom danu.

Tu je foru ima i Harvey Norman ali on je plejke uvozio iz Australije!!!

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice