PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.459.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Danny_HR kaže...
Ezio kaže...

A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?

Mikrofon. :)

ja sam uzeo od htca 500 sluske i perfektne su i imamu mic :) nisam niti znao da ih imam.... na huawei p6 nisam dobio tak dobre :)

psn id: mNik987
13 godina
odjavljen
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
Ezio kaže...

A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?

ja sam uzeo od htca 500 sluske i perfektne su i imamu mic :) nisam niti znao da ih imam.... na huawei p6 nisam dobio tak dobre :)

ak su one perfektne kakve su tek onda te sony :D

http://www.snabbox.org/
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
Ezio kaže...

Te koštaju kao suho zlato :D

Btw di je najpovoljnije uzeti ps4?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Arnold Layne kaže...
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
Ezio kaže...

ma to je sve racuku nasprem razer tiamat 7.1 koje sam imao....

15 godina
PlayStation 4

Evo ovako imam ps4 vec jedno 5 dana..  i na sta se mogu pozalit jest kontroleri.. znaci imam dva kontrolera i jedan radi sve solidno i R2 malcice skripi.. al ovaj drugi.. znaci L1 i R1 su pomalo labavi ak se tako moze rec i skripe ko sam vrag.. te l2 i r2 isto malo.. imam ovdje ps2 kontrolere vec preko 7-8 godina nonstop koristenja i nikakvih problema nije bilo.. osim sto se na jednom ogulila gljivica.. al kako i nece nakon toliko vremena... Dali jos neko ima ovakav problem? 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
toxic kaže...
Arnold Layne kaže...
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
Ezio kaže...

ma to je sve racuku nasprem razer tiamat 7.1 koje sam imao....

ah nebi se slozio pogotovo zbog profila za neke popularnije igre, a i bez brige Sony zna napravit audio opremu dok razer je tu mala beba sa sjajnom zveckom

15 godina
PlayStation 4

U 3 ujutro kreće Sony-eva e3 konferencija, nažalost bez Jacka Trettona koji je otišao u mirovinu. Prošlogodišnja konferencija im je po mnogima bila najbolja na sajmu tako da ove godine moraju "braniti naslov" :D

Kojim se igrama najviše radujete? Osobno me zanima kako će izgledati novi Uncharted, gameplay The Ordera 1886 i naravno priželjkujem neki novi IP.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

U 3 ujutro kreće Sony-eva e3 konferencija, nažalost bez Jacka Trettona koji je otišao u mirovinu. Prošlogodišnja konferencija im je po mnogima bila najbolja na sajmu tako da ove godine moraju "braniti naslov" :D

Kojim se igrama najviše radujete? Osobno me zanima kako će izgledati novi Uncharted, gameplay The Ordera 1886 i naravno priželjkujem neki novi IP.

da uncharted me zanima jako ,ali i project beast i last guardian koji bi napokon trebao bit prikazan

novi IP bi trebao bit RPG od developera killzona

15 godina
Arnold Layne kaže...

da uncharted me zanima jako ,ali i project beast i last guardian koji bi napokon trebao bit prikazan

Negdje sam pročitao izjavu da neće biti ništa od TLG ove godine :(

Čak su ovih dana kružile glasine da je projekt prekinut (IGN objavio), no to su Sony-evci opovrgnuli te se IGN danas ispričao

Ova igra polako napreduje prema Duke Nuken statusu lol.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...
Arnold Layne kaže...

Negdje sam pročitao izjavu da neće biti ništa od TLG ove godine :(

Čak su ovih dana kružile glasine da je projekt prekinut (IGN objavio), no to su Sony-evci opovrgnuli te se IGN danas ispričao

Ova igra polako napreduje prema Duke Nuken statusu lol.

ako ove godine nece bit nista od njega onda bolje da nit nebude

tko planira gleda neka prati ovo

http://www.e3countdown.com/

I evo MGS 5 E3 trailera http://tune.pk/video/3786169/MGSV-THE-PHANTOM-PAIN-E3-2014-Trailer-EN

Izgleda fenomenalno ovo je igra zbog koje cu kupit PS4

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 10:19 (Arnold Layne).
15 godina
PlayStation 4
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ne znam ljudi..... ste vidlo HALO za xbox? i njihovu konferenciju...

bit ce tu svega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovi iz Naughty Doga su čarobnjaci, nema druge. Došlo je do toga da ne mogu skužiti jel ovo in game ili in game render.

Gledao sam Sony-evu i MS-ovu konferenciju. Obje su bile zakon, ali Sony je opet za koplje bolji imho. Jednostavno mi njihove ekskluzive izgledaju dosta zanimljivije (što godinama potvrđuju i reviewi). Uz to, uvjek naprave šou. Samo ću im zamjerit što ove godine nisu otvorili sa epic game-montažom kao što su radili za svaki prijašnji e3 :D

Ali sve je super, ima odličnih igara is oba tabora. Posebno nagodinu kada krenu ove punokrvne nekst đen igre.

13 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

Ovi iz Naughty Doga su čarobnjaci, nema druge. Došlo je do toga da ne mogu skužiti jel ovo in game ili in game render.

Gledao sam Sony-evu i MS-ovu konferenciju. Obje su bile zakon, ali Sony je opet za koplje bolji imho. Jednostavno mi njihove ekskluzive izgledaju dosta zanimljivije (što godinama potvrđuju i reviewi). Uz to, uvjek naprave šou. Samo ću im zamjerit što ove godine nisu otvorili sa epic game-montažom kao što su radili za svaki prijašnji e3 :D

Ali sve je super, ima odličnih igara is oba tabora. Posebno nagodinu kada krenu ove punokrvne nekst đen igre.

da MS je pokazao zbilja svasta ,ali nist posebno sto bi me nagnulo da uzmem X1
sve odlicne igre gore su bile multiplatform

Uncharted i Bloodborne za mene napravile prevagu

Reciklaza Halo-a me ne zanima bas prevec ,a i same te fps igre me ne zanimaju vise kak su prije

15 godina
neaktivan

JESUS MARIA. Zbog ovog se uzima ps4 ;)

ND na svojoj stranici : http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_4_a_thiefs_end_2014_e3_trailer/ All footage you see in the trailer was captured completely in engine. That’s Nathan Drake rendered in 1080p full glory using the power of our PS4 engine. All footage you see in the trailer was captured completely in engine. We’re targeting 60fps for Uncharted 4: A Thief’s End and as you can see the visual fidelity for our character models will reach new heights. In fact, thanks to the power of the PS4, right now Drake’s Uncharted 4 model is over double the polygons of Joel from The Last of Us PS3. The next generation of Nathan Drake will explore what it means when Drake is forced back into the world of thieves. He will embark on a globe-trotting journey in pursuit of a historical conspiracy behind a fabled pirate treasure. It’s his greatest adventure yet and will test his physical limits, his resolve, and ultimately what he’s willing to sacrifice to save the ones he loves

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 14:40 (Tommy_123).
15 godina
PlayStation 4

http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/bloodborne-coming-exclusively-to-ps4-in-2015-new-details/#sf3256110

http://imgur.com/a/Ux3f3

http://i.imgur.com/bTF3fij.jpg

Bloodborne takes place in an ancient, forgotten city called Yharnam, known for an old medical remedy. Over the years, many hopeless and afflicted people have made long pilgrimages to Yharnam in search of help. As the main character, you are one of these travelers. However, you find that Yharnam is also cursed with a horrible endemic illness. You must navigate the perilous streets of this city, fighting off nightmarish creatures, malformed beasts and deranged mobs stricken with this horrific illness. Face your fears as you discover the secrets and mysteries of this dark and horrific world where danger, death and madness lurk around every corner.

In Bloodborne, the combat is based on intense life-threatening battles. One of the ways we are bringing that sense of danger to life is by keeping the deep strategic elements from Demon’s Souls, while also transitioning from the passive and block-and-attack style of Demon’s Souls to a quicker, more offensive and active combat style with close-range weapons and guns.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
protjeran
PlayStation 4

Kupio sam Playstation 4 prije tjedan dana. Neki dan mi je počelo izbacivati neki error svaki put kad sam upalio Fifu, riješio sam to resetiranjem playstationa. Par dana je sve bilo dobro i sad kad sam upalio Fifu, playstation mi je izbacio CD i počeo je pištati (onako kako pišti kad se upali ili ugasi), pištao je čak i kad sam ugasio, znači ugašen je pištao.

Zna li netko u čemu je problem?

Imam još jedno pitanje, znači u Fifi i još nekim igricama koje sam kupio nisam dobio onaj kod za online igranje kako se prije dobivalo. Jeli to normalno tako?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 18:08 (braccipiter).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

napravi update kroz safe mode

0 0 hvala 0
17 godina
braccipiter kaže...

Imam još jedno pitanje, znači u Fifi i još nekim igricama koje sam kupio nisam dobio onaj kod za online igranje kako se prije dobivalo. Jeli to normalno tako?

Nema više kodova, za online igranje ti treba PS+ pretplata (osim za free-to-play igre, s njima možeš i bez plusa).

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav, htio bih kupiti ps4 pa me zanima dali se isplati vec uzimati..ima li tehnickih gresaka ko kako je bilo sa prvim ps3 konzolama, ili npr. kao kod xboxa RROD...dali se mora placati online igranje npr. fife, gta i tako nekih igri, znam da je prije na ps3 bilo besplatno dok sam ja na xboxu placao godisnju pretplatu...bas zbog toga bi i htip preci na ps 4

EDIT: jel kupovao neko preko amazona? vidim da mogu kupiti konzolu sa fifom 14 i jos dodatnim kontrolerom za 2700kn + 2 godine garancije...za tu lovu nemogu nigdje nac, ali neznam jel se carini i dodaje porez

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:45 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kako kome, meni se isplati.

Vrhunska konzola, radi tiho, snage na pretek ima sta ce potvrditi i naslovi koji uskoro izlaze.

Barem meni je draze igrat na gamepadu uz sam filing pali-igraj-gasi-nista ne trza-sve brzo...., tako da sam nakon dugo godina karijeru PC igranja stavio na pauzu :)

Jedini je problem, sta se sad i zena zakacila na konzolu dok joj je PC bio odbojan {#}

Za online igranje je potrebna PS+ pretplata koja usput daje "besplatno" mjesecno po 2 naslova za PS4, PS3 i Vitu te cesto neke akcije/snizenja za pojedine igre.

Postoje neki naslovi koji ne traze niti PS+ pretplatu za online igranje.

Sa Amazona nisam narucivao jer najcesce postarina kosta puno, pa igre vise-manje kupujem iz engleskih web shopova tipa Zavvi i sl. i ofc digitalne preko PS shopa.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aha znaci uz ps+ se dobe 2 naslova i neke privilegije...nije to skupo po 50$ se nade na amazonh, to je samo Key jel tako? nek neko sam kaže ak ima iskustva s amazonom kako to ide..nepise nista za postarinu nisam regan...ili da tu uzmem u Sony centru bundle s fifom na 24 mjeseci po 159kn mjesečno i imam garanciju
14 godina
neaktivan
Aha znaci uz ps+ se dobe 2 naslova i neke privilegije...nije to skupo po 50$ se nade na amazonh, to je samo Key jel tako? nek neko sam kaže ak ima iskustva s amazonom kako to ide..nepise nista za postarinu nisam regan...ili da tu uzmem u Sony centru bundle s fifom na 24 mjeseci po 159kn mjesečno i imam garanciju
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako si mislio konzolu kupit s američkog amazona, ništa od toga, ne dostavljaju van Amerike. PS+ možeš kupit od tamo, dobiješ kod i ukucaš ga negdje na svom playstation network accountu, ne znam napamet gdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lopoc kaže...

Ako si mislio konzolu kupit s američkog amazona, ništa od toga, ne dostavljaju van Amerike. PS+ možeš kupit od tamo, dobiješ kod i ukucaš ga negdje na svom playstation network accountu, ne znam napamet gdje.

A gdje bi ušteko taj američki ps4?

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Ne isplati ti se uzimat iz Amerika platio bi postarinu +carinu i na kraju ps4 bi te izasao puno puno vise
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

narucio bih iz engleske...nije bitno, ima li ovdje gdje za uzeti na 24 rate beskamatno...gledam na sancta domenica ima 159kn/mjesecno bundle sa fifom 14, ali citam recenzije na njihovom fejsu da su ljudi imali problema sa zamjenom i pokvarenim konzolama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me može li se ps4 spojiti na pc? Tako da igram na monitoru, nemam tv u sobi. A nisam ni siguran mogu li ps direktno na monitor spojiti.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
13 godina
odjavljen
77ari kaže...

Zanima me može li se ps4 spojiti na pc? Tako da igram na monitoru, nemam tv u sobi. A nisam ni siguran mogu li ps direktno na monitor spojiti.

ovisno o monitoru

Ako ti podrzava DVI ili HDMI onda mozes
samo kaj neces zvuka imat to ces morat sredit na neki drugi nacin

13 godina
strbi kaže...

narucio bih iz engleske...nije bitno, ima li ovdje gdje za uzeti na 24 rate beskamatno...gledam na sancta domenica ima 159kn/mjesecno bundle sa fifom 14, ali citam recenzije na njihovom fejsu da su ljudi imali problema sa zamjenom i pokvarenim konzolama

po meni ti se ne isplati uzimat sad fifu 14 jel ak se nevaram 15 izlazi za par mjeseci..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice