PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.449.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Tak sam si i mislil, još malo i ode 500Gb .... da nisu mogli stavit barem 1Tb u tu vražju konzolu, platim ju skoro četiri soma kuna i onda mi šparaju na klasičnim hardovima, a bar su oni jeftini! Japanci....

A kad sam rekel da će 500Gb biti dosta ko i 40Gb na FAT modelu onda su bili čudni pogledi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 21:26 (aquaevivae).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
aquaevivae kaže...

Tak sam si i mislil, još malo i ode 500Gb .... da nisu mogli stavit barem 1Tb u tu vražju konzolu, platim ju skoro četiri soma kuna i onda mi šparaju na klasičnim hardovima, a bar su oni jeftini! Japanci....

A kad sam rekel da će 500Gb biti dosta ko i 40Gb na FAT modelu onda su bili čudni pogledi...

Istu stvar bi ti rekao za 1TB drive tamo krajem kolovoza, odnosno prigovarao bi zašto nistu stvaili 2TB.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Naravno da ne bi, za prosjecnog korisnika 1TB je taman, ekstremi nek nadograduju.... jer ovak ne znam ak ce ti 10 igara odjednom stat na HDD, jos je ok ak su disk izdanje, no ak kupis dig...onda je problem.

Ma ja se budem snasel, ak treba kupil budem i veci disk, ali velim da su gnjoj jer 500gb je smijeh za danasnje vrijeme, pogotovo u takvoj konzoli. 

Sad stavim ufc, wolfa i wd i moram pocet brisat neke igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

realno digitalno se ne isplati kupovat nove hitove ako znaš gdje ih treba kupiti za jeftine pare :D

1 0 hvala 0
15 godina
HDesignz kaže...

realno digitalno se ne isplati kupovat nove hitove ako znaš gdje ih treba kupiti za jeftine pare :D

Gdje narucis a da se ne čeka dva tjedna ili duže?

Potpis!
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

pa shopto.net posalje unutar 2 tjedna

http://www.snabbox.org/
13 godina
PlayStation 4

ima li jos neko da je napravio preorder watch dogsa..??
ps ako ko hoce nek me doda bricha555

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

54.85 funti košta na shopto.net. Na us ps storeu je 60 dolara. Ima još koja verzija?

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

VGP ;)

17 godina
PlayStation 4

Zadnje 2 posiljke sa Zavvia stigle tek za 3 tjedna, j*ben ti nasu carinu :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

ima li jos neko da je napravio preorder watch dogsa..??
ps ako ko hoce nek me doda bricha555

Ja. Gold sam uzeo!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Arnold Layne kaže...
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

54.85 funti košta na shopto.net. Na us ps storeu je 60 dolara. Ima još koja verzija?

na VGP je 344kn

15 godina
PlayStation 4

Zamrla tema, čeka se WD? Ja sam kupio sa us storea.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja sam za sada prošao infamous, tomb raider, bf4 i killzone shadow fall, taman danas navečer roknem na skidanje watch dogs i super :) a još mi ostaje i knack za igrat.. taman do godišnjeg i onda ću uzet nešto drugo.

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Meni bi treba stici svaki dan Thief, cim dica legnu navecer, sluse na glavu i deri :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Ja sam za sada prošao infamous, tomb raider, bf4 i killzone shadow fall, taman danas navečer roknem na skidanje watch dogs i super :) a još mi ostaje i knack za igrat.. taman do godišnjeg i onda ću uzet nešto drugo.

Kako danas navecer kaj nije da ce sutra u podne bit dostupan ili sam ja nes pobrkao..??

ps jel neko skidao koju igricu od 40gb koliko je trajalo..??

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 20:24 (tomislavivic).
15 godina
tomislavivic kaže...
toxic kaže...

Kako danas navecer kaj nije da ce sutra u podne bit dostupan ili sam ja nes pobrkao..??

Za 4 i pol sata ako si na 20mbps:) Trebala bi na us storeu biti dostupna u 00:01 EST. Što je sutra u 8:00 po našem vremenu. Na našem storeu će valjda biti u ponoć. Navodno je nekom greškom već moguć download u nekim europskim storeovima

Potpis!
13 godina
Ezio kaže...
tomislavivic kaže...
toxic kaže...

Za 4 i pol sata ako si na 20mbps:) Trebala bi na us storeu biti dostupna u 00:01 EST. Što je sutra u 8:00 po našem vremenu. Na našem storeu će valjda biti u ponoć. Navodno je nekom greškom već moguć download u nekim europskim storeovima

uf ma ja sam na 5mbs..:D
al aj nadam se da bude se kroz dan skinulo..:)
inace jel ima igra onaj featura da se moze igrat dok nije do kraja skinuta..??
inace ako neko zeli moze me add(bricha555) pa mozemo mozda i mp koji put probat itd..

17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 9:51 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne razumijem čemu toliko čuđenja? Digitalni preorderi i kod onih koji ih nude godinama štucaju kad ekipa navali na servere.

Valjda će i Sony uvest preload.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
PlayStation 4

Recite mi jel treba pokrenuti igru da se skine ostatak ili će se samo nastaviti skidati nakon što skine onih prvih 2-3 gige ako je konzola u stand-byu?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 9:57 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ne razumijem čemu toliko čuđenja? Digitalni preorderi i kod onih koji ih nude godinama štucaju kad ekipa navali na servere.

Valjda će i Sony uvest preload.

zato jer igra ima 20 gb.. on skie 4 gb i dok ne kreneš igrat ne pocne skidat ostatak gb i to tek radi nakon prvih 10 min igre...

to je fucking problem.

npr. stavis skidat watch dog kada ides na posao vratis se doma cekas igrat igru krenes i onda hopla cekaj jos par sati da se skine....

edit: možda se skida u pozadaini tko ce ga znati... no to nigdje ne piše niti se ne zna..

npr meni je krenulo od 28% a neki pišu da im je krenulo od 26% ili 30%

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 10:06 (toxic).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skida se u pozadini, ti samo na određenom postotku možeš pokrenuti.

Slažem se da je pušiona kad moraš čekat, al realno to se moglo očekivati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
Meni uopce nece skidati valjda su serveri prekrcani..:((
12 godina
PlayStation 4
Danas kad dodem s posla cu stavit skidat wd. Pitanje znaci on prvo skine 3gb i onda treba pokrenut igru sa bi skinuo ostalo? Kolko tocno sveukupno igra ima gb?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...
Danas kad dodem s posla cu stavit skidat wd. Pitanje znaci on prvo skine 3gb i onda treba pokrenut igru sa bi skinuo ostalo? Kolko tocno sveukupno igra ima gb?

ne u stvari...

igra se cijelo vrijeme skida no tih 3 gb je dovoljno da je pokreneš ali neces moci dugo igrati..

takoder taj postotak skidanja pise samo u igri sto je teska debilana..

igra ima oko 20gb

ps. dajte me dodajte na psn. moj id je : mNik987

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 8:57 (toxic).
15 godina
PlayStation 4

Je, nastavi se nakon tih 3 gb samostalno skidati i ostatak. Ne treba pokretati igru.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

e super to sam htio znati jer su stavit konzolu na stand by i drugi dan ju upaliti opet kad se skine.

mogu te dodat na psn kad cu bit doma jel igras BF4?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Imaš za android i ios playstation aplikaciju s kojom možeš slati poruke, dodavati friendove itd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid

https://itunes.apple.com/us/app/playstation-app/id410896080?mt=8

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ma da znam imam ju na mobu al nije neka sila ljepse mi je to sve na PS-u :)

hvala decki na odgovoru

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice