a nista onda ukradi ovu iz boravka i uzivaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nista onda ukradi ovu iz boravka i uzivaj
http://www.njuskalo.hr/lcd-plazma-tv/panasonic-pdp-tv-tx-p42x60e-oglas-10498235
ovo nije okey?
okej je ali za 720p ,ali ja bi radje na tvom mjestu da pricekas i skupis soma kuna i uzmes ovo pa si miran 5 godina
http://www.ronis.hr/plazma-tv-42-inch-107-cm/434/tv-panasonic-tx-p42x50e-plazma-smart-tv-107-cm-/TX-P42X50E/
okej je ali za 720p ,ali ja bi radje na tvom mjestu da pricekas i skupis soma kuna i uzmes ovo pa si miran 5 godina
http://www.ronis.hr/plazma-tv-42-inch-107-cm/434/tv-panasonic-tx-p42x50e-plazma-smart-tv-107-cm-/TX-P42X50E/
ali reza je isto 1024 x 768 ili ja nešto propuštam?
plasma radi upscale i to jako dobro ili što?
krivo sam linkao
krivo sam linkao
ugl necu trosit vise od 2500 kn za drugi tv.. nema mi smisla..
imam već dobar tv za gledanje itd.. ovo je drugi viđe za ps4 i taj ce raditi cca 2 -3 sata max dnevno ako i tolko
onda uzmi onu plazmu gore jer panasonic plazme rade odlican upscale
koji ti je PS id ?
onda uzmi onu plazmu gore jer panasonic plazme rade odlican upscale
koji ti je PS id ?
mNik987
lol vec te imam odprije
Stavim dualshockove na dock. Uredno se napune, nista vise ne svijetli. Dva-tri dana kasnije pokusam pokrenuti ps4 i ne ide. Ni sa jednim ni sa drugim gamepadom. Spojim ih kablom na ps4 i pokrenem ga i javi mi da su skroz ispražnjeni.
To mi se dogodilo već par puta. Jel se još nekom čudno ponašaju gamepadovi?
Stavim dualshockove na dock. Uredno se napune, nista vise ne svijetli. Dva-tri dana kasnije pokusam pokrenuti ps4 i ne ide. Ni sa jednim ni sa drugim gamepadom. Spojim ih kablom na ps4 i pokrenem ga i javi mi da su skroz ispražnjeni.
To mi se dogodilo već par puta. Jel se još nekom čudno ponašaju gamepadovi?
Koristim isto dock (originalan, ima i raznih kopija) te mi zasad uredno puni gamepad.
Nisam jos cuo za takav problem.
evo ljudi sad imam jedno pitanje znaci u ex digitalu sam uzeo ps4 prije nekih 2 mj i znaci poceo mi je automatski izbacivati cde sad mene zanima da li ja mogu plejku negdje odnijet direktno na servis da neide preko njih jel oni traze svu ambalazu a ja vise nemam tu kutiju mislim pre velika mi je bila za cuvat jednostavno..
meni isto uredno puni bez ikakvih problema imam originalni doick.
Originalan dock imam i ja. Meni se čini kao da se gamepadovi isprazne i dok se ne koriste. Ali čudno mi je da se to sa oba događa. Kao da su oba neispravna.
ja ih imam dva dok na jednom igram drugi se puni i obrnuto a npr kad je upaljen ps4 dok forumiram kao sada onda ga samo iskljucim pod devices
evo ljudi sad imam jedno pitanje znaci u ex digitalu sam uzeo ps4 prije nekih 2 mj i znaci poceo mi je automatski izbacivati cde sad mene zanima da li ja mogu plejku negdje odnijet direktno na servis da neide preko njih jel oni traze svu ambalazu a ja vise nemam tu kutiju mislim pre velika mi je bila za cuvat jednostavno..
Posalji ga direktno u Sancta Domenica servis, ili ga dovezi osobno.
Budu ti ga zamijenili valjda, imas broj na jamstvenom listu.
I kutiju si trebao cuvati jer je dizajnirana za prijevoz i servis posto gore ima SERIAL i datum.
To ce ti reci i decki iz servisa, bas ne vjerujem da ju nisi mogao staviti nekamo, npr. na ormar ili ispod kreveta.
To ti je bila velika greška, jer je ExD poznat po katastrofalnom ponašanju kad su u pitanju reklamacije.
Kako ti je već savjetovano, probaj se obratiti direktno u SD, i javi ovdje što je bilo.
na kraju sam uzeo 43" samsung plazmu sa rezolucijom 1024 x 768 - http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS43F4500ARXZN
fakat doma imam i led lg 690s 42" full hd i ne kužim razliku u slici kada igram ps4
kada idem na info npr kada igram bf4 ili bilo što drugo uvijek mi piše 1920 x 1080??
kako je to fucking moguće?? ja sam iskreno očekivao lošiju kvalitetu slike od lg full hd-a ali ova plazma sa manjom rezolucijom uopće ne zaostaje...
brijem da ti radi upsacale automstski ps4 , odlicna telka ,uzivaj u igranju
ali bruji :).... baš se cuje.
btw.... kakvi ste u bf4 mp-u?
ja sam iznimno loš, kada mi je najbolji dan omjer mi je 1/2 :)
užasno sam iznerviran kada ne mogu pogoditi lika :(
za sada sam prešao second son i bf 4 kampanje... imam još knack i killzone za proći... nadam se da su dobre kampanje jer ako je ko na bf4 bolje da ne igram...
ali bruji :).... baš se cuje.
btw.... kakvi ste u bf4 mp-u?
ja sam iznimno loš, kada mi je najbolji dan omjer mi je 1/2 :)
meni je oko 0.75 kdr prosjek. u zadnje vrijeme imam pozitivan omjer. lošiji sam u bf4 nego što sam bio u bf3 i bc2
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/darklydexter/stats/196674790/ps4/
Toxic aj baci req na PSN pa da bacimo KZ kad počneš igrat.
Što se BF-a tiče, treba ti samo malo privikavanja i počet ćeš rasturat.
A kako vam se čuju konzole kod igranja Killzonea ili Second Sona?
Jesu li malo glasnije nego kad igrate Fifu recimo ili Knack?
gdje se ima kod nas kupit skinove za ps4 ili ipak moram narucit preko ebay-a
na kraju sam uzeo 43" samsung plazmu sa rezolucijom 1024 x 768 - http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS43F4500ARXZN
fakat doma imam i led lg 690s 42" full hd i ne kužim razliku u slici kada igram ps4
kada idem na info npr kada igram bf4 ili bilo što drugo uvijek mi piše 1920 x 1080??
kako je to fucking moguće?? ja sam iskreno očekivao lošiju kvalitetu slike od lg full hd-a ali ova plazma sa manjom rezolucijom uopće ne zaostaje...
Ne da ne zaostaje nego je i bolja od skupljih LCD IPS ekrana po gotovo svemu. Bolji kut gledanja, vjernije boje, brže osvježavanje ekrana, veči kontrast, o prikazu crne da i ne pričamo. Lošija jedino po potrošnji struje. Bitno je da razradiš panel prvih 300 sati. Znači gledaj da slika pude preko cijelog ekrana te ju koristi samo u filmskom modu. Nakon 300 sati deri po volji.
Ne da ne zaostaje nego je i bolja od skupljih LCD IPS ekrana po gotovo svemu. Bolji kut gledanja, vjernije boje, brže osvježavanje ekrana, veči kontrast, o prikazu crne da i ne pričamo. Lošija jedino po potrošnji struje. Bitno je da razradiš panel prvih 300 sati. Znači gledaj da slika pude preko cijelog ekrana te ju koristi samo u filmskom modu. Nakon 300 sati deri po volji.
sad baš da li je bolje imati sliku rezolucije 1024x768 nego 1920x1080...
a ovih 300 sati razrade... to baš i nije malo. jel to znači da u tih 300 sati treba paziti i na burn-in? sve igre imaju HUD na fiksnim pozicijama. znači treba se strpiti cca 2 mjeseca.
a i nakon toga pitaj boga kako se po pitanju burn-ina ponašaju jeftinije plazme.
ja sam uvijek za lcd pogotovo kad je izvor signala full hd. još za našu domaću sd tv sliku očajne kvalitete bih i priznao prednosti plazme ali da je bolja za full hd prikaz od današnjih imalo kvalitetnijih lcd ekrana, sumnjam.
Treba paziti da, iako ta plazma ima dobru zaštitu protiv burn in-a. Imam model prije toga i prezadovoljan sam. Imam i full HD 27" monitor sa IPS matricom i slika na plazmi mi je bolja. Imam i 32" ful hd LCD TFT i također mi je slika na plazmi bolja. Znači prvih 300 sati bi trebalo isključiti unutar igre HUD ili staviti transparentno ako podržava. Nakon 300 sati ne bi trebalo biti nikakvog straha iako u tome nema garancije. Sve je moguće pa i burn in iako je danas rijetkost na novim plazmama.
Treba paziti da, iako ta plazma ima dobru zaštitu protiv burn in-a. Imam model prije toga i prezadovoljan sam. Imam i full HD 27" monitor sa IPS matricom i slika na plazmi mi je bolja. Imam i 32" ful hd LCD TFT i također mi je slika na plazmi bolja. Znači prvih 300 sati bi trebalo isključiti unutar igre HUD ili staviti transparentno ako podržava. Nakon 300 sati ne bi trebalo biti nikakvog straha iako u tome nema garancije. Sve je moguće pa i burn in iako je danas rijetkost na novim plazmama.
prebacim ovu plazmu u dnevni boravak gdje je uvije upaljen tv.. a lcd tv privremeno stavim u igracu sobu.
Uvijek u boravku ili mala gleda crtiće ili se nešto drugo gleda na maxtv-u i tamo je tv upaljen non stop...
to ću napraviti onda. pitanje je da li plazma može izdržati da radi 16 sati u komadu svaki dan?
i pitanje je manifestacije tog burn in-a kolko sam vidio u opcijam postoji zaštita od burn in-a i pixel shifter.. također ja ću igrat cca 2 sata dnevno ako i tolko a ostalo vrijeme ce ili biti ugašena ili ce se rijetko kad nesto gledat na tv-u
Lp,
Nisam nigdje pročitao da nemože
Imao sam i plazme i lcd-e, barem meni, ugodnije je (citaj lipse) igrat/gledat na lcd-u.
Ipak, od osobe do osobe. I ja sam drzao famoznih 300 sati po uputama na plazmi (sve su bile panasonic), iskreno, ne znam dali je to sta pomoglo ili ne boljem ili duzem radu same plazme.
Bilo kako bilo, pogotovo u danasnje vrime, svakako uzet tv sa full hd rezom