PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.488.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

pa kaj nije u 19:00 po nasem vremenu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4

Druga vremenska zona .. kod nas će biti dostupan vjerojatno kasno navečer ili tijekom noći.

Usput, ima li neko određeno vrijeme kad počinju takve stvari?

Steam npr. sve akcije pokreće u 19 h po našem (10 ujutro kod njih).

EDIT:

eto ga, i skida se - ipak je 19:00 {#}

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 19:34 (fler).
15 godina
PlayStation 4

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=110369206&postcount=1

LOL, izgleda da moram nabaviti ps4 sada...

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovo je zapravo pitanje za moj ps3, ali je isti vrag pa ću pitati ovdje.

Napravio sam novi acc na plejki, i na njemu stavio neku random američku adresu da mogu kupovat s njihovih saleova. Kako se sad kupuje? Jel se samo preko amazona mogu uzimat oni store crediti, pošto valjda neće prihvatit karticu koja mi je i na main acc-u kad joj je hrvatska adresa. ili ima i drugi način?

Znam da je odgovoreno na ovo sto puta, ali idem sad iz kuće pa sam se nadao kad se vratim da me čeka serviran odgovor :3

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel netko isprobao doma remote play na PS4 preko PS VITA-e? Jel radi OK ili ima laga? Jesu li kontrole na Viti dovoljno dobre da bi se igrale PS4 igre? Kolika je maksimalna udaljenost između uređaja?

Gledao sam neke jubito filmiće na tu temu, ali bih volio čuti od nekog iz prve ruke.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja ga koristim svakodenvo skorom ima lag ako ti je plejka preko wi-fi a i jos par ljudi nacickano na nj. wire nema problema zato , igre su ogranicene na 30fpsa sto meni i nije neki problem

na handle konzolama ali to je vise soft. neko hw prirode valjda ce u buducim ff-ovim to ispravit , inace ga koristim na jobu dok mi je doma ps4 u standby-u tako da nemam posla doma kod nekih trofeje pojedinih igri hehe

a double screen isto znam koristi kod playrooma kad mi mali netajici dojdu pa se tak igramo AR. igru toymaker {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 13:56 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ja ga koristim svakodenvo skorom ima lag ako ti je plejka preko wi-fi a i jos par ljudi nacickano na nj. wire nema problema zato , igre su ogranicene na 30fpsa sto meni i nije neki problem

na handle konzolama ali to je vise soft. neko hw prirode valjda ce u buducim ff-ovim to ispravit , inace ga koristim na jobu dok mi je doma ps4 u standby-u tako da nemam posla doma kod nekih trofeje pojedinih igri hehe

a double screen isto znam koristi kod playrooma kad mi mali netajici dojdu pa se tak igramo AR. igru toymaker {#}

??

psn id: mNik987
17 godina
PlayStation 4

ahhahaha sad sam tek procitao kaj sam napisao , uglavnom nastavit igrat ps4 igre na viti kad sam na poslu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo jedan moj uradak sa PS4 {#}

1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

da pogodim share factory app  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

Cool. Thanks na info. Možeš li samo podijeliti iskustva vezano uz kontrole. Da li je nezgodno koristiti touchpad umjesto L2 i R2 gumba. Thanks. 

13 godina
neaktivan

Yup :) piše u opisu dolje :D ali sam jako zadovoljan dobro je ispalo.

17 godina
PlayStation 4

Trebam savjet.

Imam Siemens  tg782 modem tj . ovakav http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/siemens-gigaset-se515dsl-thomson-tg782-oglas-4452805

On mi stoji u hodniku a ps4 imam u spavacoj sobi i dijele ih 2 zida..

Signal mi je loš da li ja nekako mogu poboljšati ili prenijeti wifi signal do neke druge tocke i od te tocke do ps4?

Kabel ne mislim provlaciti busiti rupe i kroz kanalice na zidu jer mi je to muka za vidjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Trebam savjet.

Imam Siemens  tg782 modem tj . ovakav http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/siemens-gigaset-se515dsl-thomson-tg782-oglas-4452805

On mi stoji u hodniku a ps4 imam u spavacoj sobi i dijele ih 2 zida..

Signal mi je loš da li ja nekako mogu poboljšati ili prenijeti wifi signal do neke druge tocke i od te tocke do ps4?

Kabel ne mislim provlaciti busiti rupe i kroz kanalice na zidu jer mi je to muka za vidjet.

Powerline.

Ili samo od routera do PS4 ili kao WiFi extender(jedan kraj spojiš u router, a drugi kao dodatni WiFi AP). Ja sam prije par mjeseci komp spojio direktno powerlineom i još sam dodao jedan WiFi AP, radi savršeno. Imam OVO i OVO, ali preporučujem da uzmeš neki s utičnicom na sebi(npr. OVAJ) jer malo sporije rade kad su ukopčani u produžni kabel.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
DeniZg kaže...
4mal kaže...

Cool. Thanks na info. Možeš li samo podijeliti iskustva vezano uz kontrole. Da li je nezgodno koristiti touchpad umjesto L2 i R2 gumba. Thanks. 

ovisi od igre do igre ali naviknes se s vremenom {#}

Glitcher kaže...

Yup :) piše u opisu dolje :D ali sam jako zadovoljan dobro je ispalo.

nisam cital opis uopce vise neka logika da je to od Sharea, jup odlicno i vrlo lagano korisnicko sucelje sto se toga tice {#}

17 godina
Glitcher kaže...

Evo jedan moj uradak sa PS4 {#}

Torcagamer? :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
PlayStation 4

Jedno brzinsko: mogu li se u BF4 i Killzoneu kontrole namještati po želji, ili se može tek birati između ponuđenih kombinacija (kao u Ghosts)?

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 2:30 (fler).

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jel ima iko iskustva sa ovin prodavačen - http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/fifa-14-ps4-oglas-11345732 ?

0 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

To ne kupovati, zabranjeno je prodavati slotove tako.

To raja na forumu kupi grupno a ovaj prodaje slotove po 250 i više.

A recimo Infamous Secon Son slot se može naći po 120 kn na forumu.

I stvar je u tome da ukoliko prodaje igre za PS3 odnosno slotove može oštetiti druge kupce

koji su sudjelovali u grupnoj kupnji.

I TREBATE ZNATI DA JE ON APSOLUTNI VLASNIK SLOTOVA TE IMA PRISTUP ŠIFRI I MASTER MAILU

Može vam promijeniti mail i password kad god želi i tako opet prodavati pod drugim nickom.

Ako neće odmah kroz 6 mjeseci bude 100%

Bila vam je jedna takva prevara na drugom forumu.

Zaključak-NE, SLOTOVI ILI DOWNLOAD IGRE SE NI U KOJEM SLUČAJU NE KUPUJU PREKO NJUŠKALA, NIKADA!

5 0 hvala 2
17 godina
PlayStation 4

bas to kao sto je kolega gore napisao !,recimo  ja samo kupujem ili mjenjam box izdanja za ps4 preko foruma nacin ruke na ruke nista postom 

ili gore navednih slotova{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 17:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

fala na pomoći :) ja san to krivo svatija, mislia san da postoji neki download code koji kupin od njega pa skinen igru sa store-a, nov san u svemu ovome, ovo mi je prva konzola nakon PS2 :D

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Oglas je meni sumnjiv, kao sta je kolega gore napisa, oprez sa slotovima.

Nisam pristasa slotova i slicnoga, samo kutija i osobne kupovine digitalnog preko PSN.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

taj lik prodaje nositeljske slotove, a sebi onda zadrži fantomske, onaj tko nije upućen nakon nekog vremena mu ovaj ukrade slot i ne zna što se dešava s igrom, pitao sam ga na mail da igra migru preko svog acc onda je 350 kn klasično koda kupi preko amazona ili nekog drugog providdera taj code za igru...

1 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 1:00 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

ovako igram bf4 i nezz ali nekako su mi malo mutna slova ona mala pa me zanima dali jos neko ima bf i dali je njemu tako i dali ima male lagove na mp..??
ps nemislim na velika slova da su mutna vec ona manja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koja slova? Daj neki screenshot. 

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

Ljudi ovako.. prodao sam svoj stari lg lcd tv..

sada kupujem novi baš za ps4 no već imam doma lg42la660s koji mi je u sobi i njega baš ne mogu koristit..

nemam baš previše love pa me zanima vaše mišljenje.

Da li da uzmeme neku plazmu koja nije full hd? ps4 navodno ima poneke full hd naslove i da li ću skužiti razliku u npr 32" tv-u?

Ja nekak razmišljam da doma već imam jedan full hd pa ako ću trebati lako se prebacim sa jednog tv-a na drugi.

Sa druge strane sam čitao da plazme daju bolju sliku ??

Može samo prijedlog ? Također sam čitao da je bolje manji tv ako se igraju pucačine a to većinom igram online...

na mom bivšem 47" tv-u je jako teško bilo sa očima pratiti to sve :) i pokriti sve kutove kako treba

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 8:09 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ezio kaže...

Koja slova? Daj neki screenshot. 

eh nemogu sad izgleda da mi se pokvario cd drive sam mi izbacuje cd cijelo vrijeme..:((((((

17 godina

pa recimo do kolko se mozes rastegnut 3,4k uvijek uzmi plazmu srednje vrijednosti 42incha bolji kut gledanja i ljepsi prikaz boja,kontrasta i crne

ps4 moze namjesiti i dat ti najbolju centriranu i pixel per dot sliku jer ima izbor od 32 incha do 200 max tako da ce skuzit razliku

i nisu neke ful HD nego skorom sve koje su izasle , preporucam panasonic {#}

17 godina
4mal kaže...

pa recimo do kolko se mozes rastegnut 3,4k uvijek uzmi plazmu srednje vrijednosti 42incha bolji kut gledanja i ljepsi prikaz boja,kontrasta i crne

ps4 moze namjesiti i dat ti najbolju centriranu i pixel per dot sliku jer ima izbor od 32 incha do 200 max tako da ce skuzit razliku

i nisu neke ful HD nego skorom sve koje su izasle , preporucam panasonic {#}

nemam love za full hd plazmu :( imam samo za one 1024 x 768 a to nije full hd

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 10:55 (toxic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice