PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
nebuloZZa kaže...
razer101 kaže...

Imam pretplatu na ps3, a interesira me dali ja dobivam i besplatne igre za ps4 jer ga trenutno nemam. Pretpostavljam da je potrebno skinuti besplatnu igru.

naravno da imash

kao shto imash i sa PS vitu iako ne morash imati PS vitu

samo morash se ulogirati putem browser-a na PSN i otamo purchase-ash igricu

tako sam ja i contrast i resogun i don't starve "skinuo" iako josh nisam imao PS4

kako to pises {#}

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
nebuloZZa kaže...
razer101 kaže...

Imam pretplatu na ps3, a interesira me dali ja dobivam i besplatne igre za ps4 jer ga trenutno nemam. Pretpostavljam da je potrebno skinuti besplatnu igru.

naravno da imash

tako sam ja i contrast i resogun i don't starve "skinuo" iako josh nisam imao PS4

kako to pises {#}

ko dijete od 15 god haha

12 godina
PlayStation 4

đojstik je stvarno banana znaci ne osjecaj koji pruza tu je odlican nego izrada. moj se doslovno cijeli klima. nije mi ni jednom pao covjece perem ruke prije nego ga primem. touchpad mise izlizao na desnoj strani. neznam sto da kazem ali izrada je dosta losa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

đojstik je stvarno banana znaci ne osjecaj koji pruza tu je odlican nego izrada. moj se doslovno cijeli klima. nije mi ni jednom pao covjece perem ruke prije nego ga primem. touchpad mise izlizao na desnoj strani. neznam sto da kazem ali izrada je dosta losa.

Meni s mojim DS4 nije nista igram od 29.1 svaki dan i nista mu nije, nista se nije strgalo ni izlizalo
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:25 (Red Devill).
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Mom još ništa, a ima u zadnja 3 dana preko 40 radnih sati, jedino što su mi L i R tipke nekako mekane u odnosu na ds3. Ali koliko čitam da je to normalno.

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
nebuloZZa kaže...
razer101 kaže...

naravno da imash

kako to pishesh 

ispravio sam te {#}

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pozdrav ljudi imam par pitanja u vezi ps4 pa ako moze pomoc.

1.Kupio sam ps4 prije mjesec dana u Italiji i imam garanciju ali me zanima dali ona vrijedi ovdje isto kod Sonyevih ovlastenih servisera ili ne?

2.L2 tipka na kontroleru mi malo skripi jeli moguce da se vec nes zeznulo? P.S. Stvarno sam ga cuvao i imam ga samo mjesec dana stim da nisam nis igro par dana kad sam ga dobio.I ako je nesto s kontrolerom jel postoje neke zastite za ubuduce da znam?

3.Kad ukljucim slualice u kontroler nekad nestane zvuk i glasovi u igri ili ljudi preko mikrofona su mi isto jako jako tihi nekad cak i malo krci.

Imam dosta losa iskustva zasad sa ps4 pa sad neznam jesu li to kvarovi ili ne plz za pomoc stvarno cu posizit ako sam dao 3500kn za nes sto se tako brzo pokvari.

0 1 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Trebam pomoc za dodatnu garanciju:

Što je to:  Model  (P/N) SD produljenog jamstva

Di pise serijski broj uredaja?

i što je to Model broj (P/N) uređaja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Trebam pomoc za dodatnu garanciju:

Što je to:  Model  (P/N) SD produljenog jamstva

Di pise serijski broj uredaja?

i što je to Model broj (P/N) uređaja

dat ćeš 400 kn da dobiješ 2 godine extra?

12 godina
PlayStation 4

Ma uzeo sam ju i sad kad vidim ovo glupo dodatno jastvo zao mi je sto sam ga uzeo. na stranici od santa domenice toga nema rekli su da je u izradi bla bla...

0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Molim vas ljudi ako neko moze pomoc ili rec svoje misljenje bio bih jako zahvalan :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ma uzeo sam ju i sad kad vidim ovo glupo dodatno jastvo zao mi je sto sam ga uzeo. na stranici od santa domenice toga nema rekli su da je u izradi bla bla...

zashto je dodatno jamstvo glupo?

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Našao sam Thief preorder za 34.85£  + 2.5£ dostava.  Neznam jel najpovoljniji shop, ja planiram danas naručiti.

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 12:45 (archeron).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strelok kaže...

Mogao bi nauciti pisati normalnim pravopisom.

Ovu temu ne citas samo ti,da sam moderator dobio bi opomenu.

Bez uvrede no ostavljas dojam trolla i neozbiljnosti.

znaci,ja trolam jer pishem kako pishem (onako kako se jedino i moglo pisati dok si ti josh po tvome pisao, ne po mom, kada nije bilo hrvatskih dijakritickih znakova i kako bi se tvoje pisanje razlikovalo od mog pisanja) a ne ti koji povlacish skroz nevaznu temu koja nije niti dio topica?

fantasticno,majke mi

kako sve um moze raditi,za divit se

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 14:45 (nebuloZZa).

0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
archeron kaže...

Našao sam Thief preorder za 34.85£  + 2.5£ dostava.  Neznam jel najpovoljniji shop, ja planiram danas naručiti.

thanks za site :)

dobro je imat josh jedan pa usporedjivat vishe sajtova

16 godina
PlayStation 4

Ajmo onda malo I glagoljicom I cirilicom jer se I tako isto prije pisalo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
nebuloZZa kaže...
razer101 kaže...

naravno da imaš

kao što imaš i sa PS vitu iako ne moraš imati PS vitu

samo moraš se ulogirati putem browser-a na PSN i otamo purchase-ash igricu

tako sam ja i contrast i resogun i don't starve "skinuo" iako još nisam imao PS4

Mislio je ovako.. 

PUTA MADRID
17 godina
mar123 kaže...

Ajmo onda malo I glagoljicom I cirilicom jer se I tako isto prije pisalo.

Nebi skodilo i malo latinskog {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina

Da, u hrvatskoj se pisalo cirilicom.

I nemoj me y, da se ne kuzi da je kuzi=kuzhi=kuži.

Pa daj pusti chovjeka da pishe kak oche.

Edit:

Mislim, tolerira se "ovo auto", "ova bicikla", triOlogija i svasta nesto na ovom forumu, al se tu covjeka zeza zbog ch.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:19 (Dachande).
15 godina
PlayStation 4

i zašto uopće zezate čovjeka zbog sh a pišete czs umjesto čžš?

ako već ne pišete š onda je skroz svejedno jel piše s ili sh.

pametnjakovići

Potpis!
Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Nije ti palo na pamet da neki ni nemaju hr znakove na tipkovnici?

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...

Edit:

Mislim, tolerira se "ovo auto", "ova bicikla", triOlogija i svasta nesto na ovom forumu, al se tu covjeka zeza zbog ch.

Pitanje je tko točno tolerira .. realno, da se forum krene čistiti s nekakvom općom pismenošću kao kriterijem, 95% korisnika bi letjelo van.

Koncept ne može biti jednostavniji: sjedneš za komp > razmisliš > (barem donekle) kvalitetno sročiš > natipkaš.

No lakše je samo natipkati.

Uglavnom, ovo nije mjesto za slične rasprave, pa dosta OT-a.

Evo nešto tematski, što će vlasnike PS4 JAKO razveseliti {#}

Nadam se i skorom iscrpnom popisu.

Split your lungs with Blood and Thunder
16 godina
PlayStation 4

Da li je itko uspio dobiti konkretan odgovor zašto PS4 u HRV nema 2g garancije?

http://ec.europa.eu/consumers/ecc/consumer_topics/buying_goods_services_en.htm

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chikavelja kaže...

Hvala!

Pitao sam kolegu koji je inače pravnik po struci, radi na tim pitanjima europskih zakona. Kaže da što se takvih zakona tiče još uvijek nismo regulirani i na uvozniku ostaje kako će i hoće li dati garanciju. Pitao sam i čovjeka koji radi u Zeldi u Osijeku kad sam kupovao PS4 zašto samo godinu dana garancije, rekao mi je isto - da ovisi o uvozniku. Al svakako sam kupio još 2 godine dodatne. Zlu netrebalo.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Pozdrav ljudi imam par pitanja u vezi ps4 pa ako moze pomoc.

1.Kupio sam ps4 prije mjesec dana u Italiji i imam garanciju ali me zanima dali ona vrijedi ovdje isto kod Sonyevih ovlastenih servisera ili ne?

2.L2 tipka na kontroleru mi malo skripi jeli moguce da se vec nes zeznulo? P.S. Stvarno sam ga cuvao i imam ga samo mjesec dana stim da nisam nis igro par dana kad sam ga dobio.I ako je nesto s kontrolerom jel postoje neke zastite za ubuduce da znam?

3.Kad ukljucim slualice u kontroler nekad nestane zvuk i glasovi u igri ili ljudi preko mikrofona su mi isto jako jako tihi nekad cak i malo krci.

Imam dosta losa iskustva zasad sa ps4 pa sad neznam jesu li to kvarovi ili ne plz za pomoc stvarno cu posizit ako sam dao 3500kn za nes sto se tako brzo pokvari.

1. Vrijedi!

2. Meni ne škripi, prestani čuvat kontroler, vjerojatno je u tome problem, previše ga čuvaš...dok tipka radi nemaš brige...možda si si samo zamislio, jer kolko vidim tu ima dosta paranoje na forumu kad je u pitanju PS4

3. To se događa, i drugi imaju sličan problem, recimo da se čuje dok pričaš a nemaš uključen chat...itd, vjerojatno je do softvera...ali ako krči to je druga stvar...imaš u postavkama  jačinu zvuka kad zaštekaš slušalice pa si to malo podesi ak je pretiho.

P.S.- Slovenci također imaju 1 g. garancije na PS4...čak mislim da sam samo u Švicarskoj vidio 2 godine, a oni ni nisu EU!

17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
chikavelja kaže...

Hvala!

Pitao sam kolegu koji je inače pravnik po struci, radi na tim pitanjima europskih zakona. Kaže da što se takvih zakona tiče još uvijek nismo regulirani i na uvozniku ostaje kako će i hoće li dati garanciju. Pitao sam i čovjeka koji radi u Zeldi u Osijeku kad sam kupovao PS4 zašto samo godinu dana garancije, rekao mi je isto - da ovisi o uvozniku. Al svakako sam kupio još 2 godine dodatne. Zlu netrebalo.

Po službenim stranicama Ministarstva gospodarstva zakon kaže da trgovac mora dati jamstvo dvije godine:

http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dark_wizz kaže...
chikavelja kaže...

Hvala!

Po službenim stranicama Ministarstva gospodarstva zakon kaže da trgovac mora dati jamstvo dvije godine:

http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

Onda se oni svi valjda drže garancije koja ode od uvoznika, jer bi razliku valjda trebali platiti sami.

Poslao sam bratiću u švicu poruku, njegov je ps4 na servisu već mjesec dana (samo se ugasio i nije se htio upaliti), kaže ovako: 2 godine garancije + dodatne dvije za 30 franaka u svim trgovinama, na kontroler garancija NE VRIJEDI.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nemam pojma, samo znam da im neće proć spika o godinu dana ili o tome da kontroler ne ide pod garanciju ak mi se šta strga. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja također imam 2 godine dodatne garancije i receno mi je da dodatna garancija vrijedi za konzolu, ali ne i na kontroler.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 7:45 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Ja također imam 2 godine dodatne garancije i receno mi je da dodatna garancija vrijedi za konzolu, ali ne i na kontroler.

Dodatna da, osnovna mora vrijediti na sve.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice