PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali je netko igrao knack co-op? kako funkcionira?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:15 (drapa88).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Imam samo jedno potanje u vezi PS+ Napravio sam si US i HR racun jer na pba dva racuna mogu dobiti 14 day free trial ps+ E sad trebam dati broj kartice i sve to i kada ja dam broj kartice na HR account i iskoristim 14 dana Onda izbrisem HR acc i odem na US acc i dali opet mogu iskoristiti taj broj kartice ili treba druga
13 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Imam samo jedno potanje u vezi PS+ Napravio sam si US i HR racun jer na pba dva racuna mogu dobiti 14 day free trial ps+ E sad trebam dati broj kartice i sve to i kada ja dam broj kartice na HR account i iskoristim 14 dana Onda izbrisem HR acc i odem na US acc i dali opet mogu iskoristiti taj broj kartice ili treba druga

Dali mogu s tom istom karticom 2 puta iskoristiti taj 14 day free trial na US account i HR
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pljunio danaa 4600kn za ps4, dodatno jamstvo, psn+ godinu dana i nfs rivals i već primijetio da se ps4 je*eno grije kad je disk unutra. Ne znam jel samo moj ili inače ali kad igram igru s blu-ray-a grije se ko lud, a kad igram dl igru radi normalno

oduševio me ds4, nisam ni misli da tako dobro leži u ruci. još nije kao xb360 kontroler ali napredak je itekako vidljiv

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 1:04 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

dal netko zna hoce li i kad dolazit opet u technomarketa u jokera ps4?zaboravio ih prekjucer pitat,al pokusat cu nazvat danas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomybest kaže...
Dali je tko me od vas kada upalite Killzone na ps4 nakon nekoga vremena počeo raditi kao lud to jest ventilator počne jako brzo raditi i dosta se glasno čuje.

Mislim da je to normalno da konzola ispuse topli zrak je Killzone je prilicno lijepa igra i hardverski fino cijedi ps4. Nemozete prikljucit na struju konzolu sa 8 jezgri jos k tome amd- ovih a da bude hladna ko spricer. Samo gas teraj dok je pod garom.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam, meni bude onako topao, ali ne bih rekao vruc...s tim da sam ga stavio na lijepo i prostrano mjesto tako da se moze ispuhati :D

Ali se prasina lijepi za to cudo majko mila! :(

Kupio sam si danas nesto kao cover tj prekrivac da ne moram brisati svakih 2 sata hahaha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nece li ga to dodatno zagrijavat?

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pokušajte ga držati vertikalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Branimir82 kaže...

Pokušajte ga držati vertikalno.

Samo uz službeni stalak, inače će zatvoriti dovod zraka na jednoj strani i tek će onda biti glasno.

Ja sam PS (zbog buke) stavio na nekakvu kutiju manje površine od same konzole, tako da zrak nesmetano ulazi od dolje/sa strane i izlazi iza (gdje također ima dovoljno prostora do zida, nema nikakve pregrade pa topli zrak odlazi gore umjesto da se vraća na konzolu) i osjetno se manje čuje u odnosu na početni položaj, kad je ležao direktno na polici.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 17:25 (fler).
12 godina
PlayStation 4

Moj radi po 10 sati u komadu i stvarno je tih cujem ga samo kad pokrecem igru pa se cd zavrti.

Inace skida se battlefield 4 frend kupio preko stora,ja sam napravio jos jedan account i sad ga skidam ljepo badava. jedva cekam da vidim sutra kak to izgleda u MP prosao sam SP samo na PC-u

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...
tomybest kaže...
Dali je tko me od vas kada upalite Killzone na ps4 nakon nekoga vremena počeo raditi kao lud to jest ventilator počne jako brzo raditi i dosta se glasno čuje.

Mislim da je to normalno da konzola ispuse topli zrak je Killzone je prilicno lijepa igra i hardverski fino cijedi ps4. Nemozete prikljucit na struju konzolu sa 8 jezgri jos k tome amd- ovih a da bude hladna ko spricer. Samo gas teraj dok je pod garom.

Bil sam na hlađenju par dana {#} i već vidim da se opet nadrobili svega i svačega.

Da, to je normalno, i nemojte biti paranoični, normalno da se upali vent ak je unutra zahtjevnija igrica, a Killzone je.  Pa bolje da se vent pali ovisno o temperaturi nego da je tih i da se grije, pa da ti za godinu dana rikne kao PS3 fat, tamo je non-stop radio isto i zato su rikavale konzole.

Nemojte biti budale i stavljat konzolu vertikalno, pogotovo ne ako nemate PS4 stand (original) jer sa te strane vuče sav zrak koji hladi hardver, stavite ga vertikalno i zaklat ćete ga 100%. Po meni je i taj stand smeće, kao prvo uopće nije stabilan, dobro neće ga propuh u sobi srušit ali malo ga zapni i opaa. Rađe pametnije utrošite pare nego na taj stand, rađe si kupite punjač za 2 DS4...

A osnovno, dok radi nemojte ga pokrivat, i oko njega mora biti barem 8cm lufta(tamo di vuče zrak i tamo du puše) I onda nema straha da će zakuhat!

Ako vam je bučno kad igrate killzone pojačajte zvučnike, jer to je normalno, tako je kod svih, osim kod pingvina koji igraju Killzone na sobnoj temp od 10°C i manje. Bez straha...

A da velim samo kolegi koji je rekel da je sretniji od mene kaj je kupil 2 ili 3 g dodatne garancije.....sad će možda i plakat{#}. Već sad kolko čujem SD radi sranja kaj se tiće reklamacija(prati malo, da ne objašnjavam), a zamisli si kaj će ti reć/napravit kad im doneseš konzolu izvan Sonyevog jamstva, pa moraju o svom trošku popravljat...sve sam više siguran da si pametno bacio tih 400kn ili kolko već, al dobro ti si sretan!

17 godina
aquaevivae kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Bil sam na hlađenju par dana {#} i već vidim da se opet nadrobili svega i svačega.

Nemojte biti budale i stavljat konzolu vertikalno, pogotovo ne ako nemate PS4 stand (original) jer sa te strane vuče sav zrak koji hladi hardver, stavite ga vertikalno i zaklat ćete ga 100%. Po meni je i taj stand smeće, kao prvo uopće nije stabilan, dobro neće ga propuh u sobi srušit ali malo ga zapni i opaa. Rađe pametnije utrošite pare nego na taj stand, rađe si kupite punjač za 2 DS4...

A osnovno, dok radi nemojte ga pokrivat, i oko njega mora biti barem 8cm lufta(tamo di vuče zrak i tamo du puše) I onda nema straha da će zakuhat!

Ako vam je bučno kad igrate killzone pojačajte zvučnike, jer to je normalno, tako je kod svih, osim kod pingvina koji igraju Killzone na sobnoj temp od 10°C i manje. Bez straha...

A da velim samo kolegi koji je rekel da je sretniji od mene kaj je kupil 2 ili 3 g dodatne garancije.....sad će možda i plakat{#}. Već sad kolko čujem SD radi sranja kaj se tiće reklamacija(prati malo, da ne objašnjavam), a zamisli si kaj će ti reć/napravit kad im doneseš konzolu izvan Sonyevog jamstva, pa moraju o svom trošku popravljat...sve sam više siguran da si pametno bacio tih 400kn ili kolko već, al dobro ti si sretan!

Ti si neki PS4 guru, vrac, radio si na izradi same konzole, poznavaoc svake zunte u konzoli? {#}

Drzim vertikalno konzolu, a znam jos neke sa i bez postolja i niti se grije vise, niti se zakla 100% {#}

To sa garancijom, samo mogu prodavat neiskusnim kupcima price....nista vise....

WTF, manje foruma, opusti se....

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Malo se informiraj...ili si sretan jer živiš u ne znanju, možda je ponekad tak i bolje {#}

To kaj ti se nije sad zaklala nakon 2h igranja ne znači da ne bude, jer zatvoril si joj usis sigurno(ako nemaš original dock), a da bi to skužil ne moraš biti guru. Radi kaj te volja tvoja konzola...samo takvi uvjek na kraju plaću i traže greške na drugim mjestima....

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 22:09 (aquaevivae).
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...

Malo se informiraj...ili si sretan jer živiš u ne znanju, možda je ponekad tak i bolje {#}

To kaj ti se nije sad zaklala nakon 2h igranja ne znači da ne bude, jer zatvoril si joj usis sigurno(ako nemaš original dock), a da bi to skužil ne moraš biti guru. Radi kaj te volja tvoja konzola...samo takvi uvjek na kraju plaću i traže greške na drugim mjestima....

{#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
PlayStation 4

Ispricavam se na postu skuzio sam u cemu je problem.

nakon 6500mb se moze igrat samo singleplayer pogledao sam u information i vidim d ami je sad na 8 od 36 gb. Sa nasom 4mbps vezon igrat cu b4 za 5 dana

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 23:52 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Napokon sam shvatio zašto su igrači FPS-ova na konzolama tako frustrirani - fali im još jedna ruka s kojom bi igrali, pogotovo na ps4. Ajde Outlast je još nekako i spora igra, a NFS Rivals je utrka pa možeš pohvatat hebene gljive, ali igrat BF4 na ps4 je noćna more moje najgore noćne more. Ne bi to iskustvo poželio ni najgorem neprijatelju. Sva sreća pa sam igru dobio džabe inače bi i ja bio frustriran. Tek nakon što sam kupio ps4 shvatio sam da su konzele ipak samo za zabavu a za bilo kakav "serious" gaming je PC.

Baj d vej ima li netko preporuku nekog dobrog headseta jer ovaj mono sh!t što dođe s plejkom je smeće malo žešće + što mi ispada iz uha stalno.

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
Moj PC  
0 10 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

To sto ti neznas igrat na đojstiku je tvoj problem.

nisam ni ja znao i bio sam lud kako su me ubijali ali za tjedan dana to je druga prica

6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

nisam ni ja znao i bio sam lud kako su me ubijali ali za tjedan dana to je druga prica

Ma nije problem što oni mene ubijaju, ajde ubiju me i dok igram bf4 na PC-u nego što su kontrole same po sebi retardirane. A s đojstikom imam iskustva već jaaaako puno, ali xbox (halo) i logitech chillstream za pc (pes, fifa, nfs serijal)...

A valjda će mi i DS4 i sonijeve kontrole sjest jednom

13 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
omomomomoomm kaže...

Ma nije problem što oni mene ubijaju, ajde ubiju me i dok igram bf4 na PC-u nego što su kontrole same po sebi retardirane. A s đojstikom imam iskustva već jaaaako puno, ali xbox (halo) i logitech chillstream za pc (pes, fifa, nfs serijal)...

A valjda će mi i DS4 i sonijeve kontrole sjest jednom

pa koja je razlika osim drugacije pozicioniranih gljiva ?

14 godina
PlayStation 4
Da se nadovežem na par postova od kolege iznad.

Istina je,SD mulja sa reklamacijama.

Ja sam poslao konzolu unutar 2 dana od kupnje jer je došla neispravna(ventilator se uključivao kao sušilo za kosu)
naravno ispostavilo da sam dobio konzolu od nekog random čovjeka,a jedan poznanik sa drugog foruma je dobio moju.

To smo saznali slikajući konzole i stare JAMSTVENE LISTOVE te uspoređujući SERIAL KODOVE na PS4.
Svi smo u šoku.........da ne kažem da smo dobili konzole sa oštećenjima,moja je out of box došla sa jakom ogrebotinom na PIANO FINISHU,to ne možeš noktom uraditi samo nekom pincetom ili mehaničkom vilicom,možda odvijačem.

Bila je tiha,no nakon 2 dana igranja počela je brundati,onako brrrrrr,neznam jel ventilator ili blu ray koji nije dobro sjeo kad je serviser prčkao po njoj.

A sad SKANDALOZNO I NAJJADNIJE što su nam oni rekli(i bili dužni po pravilima) dati NOVE konzole te tako tvrde.
Kad god ih pitaš trube samo novo novo novo..........
Čak je i sam SONY rekao da se faulty konzole mijenjaju novima i to do 2 tjedna starosti,valjda znaju zašto.

A SD zna zašto daju 12 mjeseci jamstva kad svi ostali svijetu daju 24.
I još traže nadoplatu.......

Kad smo im na Facebook stranici postali slike od konzola,i jamstvenih listova samo su ušutili.
Imamo dokaze naravno a to sve govori.

Sada čekamo novi tjedan(sutra) da vidimo hoće li se javiti ili odbijati pozive kao u petak.
Pitanje je koliko je ljudi tako oštećeno a da ni neznaju jer nisu članovi foruma pa ne mogu uspoređivati kodove te jamtva ili su općenito manje educirani po tom pitanju.

Zato savjetujem ljudima,zapravo vas molim(za vaše dobro) da ne bacate svoj krvavo zarađeni novac te kupite kod tih KRIMINALACA.
Za njih jamstvo ne postoji,vidite da ne žele ispoštovati ni dva dana od kupnje a kamo li nakon pola godine.
Da ne kažem da smo svi dobili oštećene konzole jer onaj deda koji radi u servisu sigurno nije educiran dovoljno.
Trebao bi znati da se u servisu nose rukavice a ne da nađem dake po konzoli.(moje sigurno nisu jer ih nemam)

Da to je u biti tužno i sramotno,svi koji imate priliku kupiti konzole vani ne razmišljajte ni sekunde,dobit ćete veće jamstvo i daleko bolju uslugu.

Ovi naši su za prijaviti PK i neke portale,a mail šaljemo Sonyu u UK nadajući se da izgube licencu za prodaju PS hardwarea.
Sony je ipak respektabilna kompanija i kako su sankcionirali Amazon(koji sada daje nove konzole u svom trošku) tako će i ove.

3 1 hvala 0
15 godina
dark_wizz kaže...

Napokon sam shvatio zašto su igrači FPS-ova na konzolama tako frustrirani - fali im još jedna ruka s kojom bi igrali, pogotovo na ps4. Ajde Outlast je još nekako i spora igra, a NFS Rivals je utrka pa možeš pohvatat hebene gljive, ali igrat BF4 na ps4 je noćna more moje najgore noćne more. Ne bi to iskustvo poželio ni najgorem neprijatelju. Sva sreća pa sam igru dobio džabe inače bi i ja bio frustriran. Tek nakon što sam kupio ps4 shvatio sam da su konzele ipak samo za zabavu a za bilo kakav "serious" gaming je PC.

Baj d vej ima li netko preporuku nekog dobrog headseta jer ovaj mono sh!t što dođe s plejkom je smeće malo žešće + što mi ispada iz uha stalno.

ti pričaš o sebi a ne o igračima fps-ova na konzolama.

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel prodaje tko fifu 14, CoD ghosts, or BF4?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
dark_wizz kaže...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 14:04 (aquaevivae).
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ne, pričam iz iskustva i nakon razgovora s prijateljima koji su igrali BF serijal na plejki dosta dugo i nakon toga probali na kompu. kad ti 10 ljudi koji su okorjeli konzolaši kaže da je igranje (iste igre) na plejki i na PC neusporedivo bolje na PC-u onda to valjda nešto i znači. Ali da ne volim FPS na konzoli i da još uvijek mislim da su konzole za nogoš/utrke to stoji

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

pa lakse je igrat s misem ,al meni nije nikakav problem igrat FPS na konzoli 

samo kad se sjetim kak sam Killzone 2 rasturo online :D eh ta igra je bila vrhunska online :)

i to sa DS3 , sa DS4 bi mi jos lakse bilo 

Igral sam i Bad Company 2 na ps3 isto bez ikakavih problema

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 14:14 (Arnold Layne).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strelok kaže...
Da se nadovežem na par postova od kolege iznad.

Istina je,SD mulja sa reklamacijama.

Ja sam poslao konzolu unutar 2 dana od kupnje jer je došla neispravna(ventilator se uključivao kao sušilo za kosu)
naravno ispostavilo da sam dobio konzolu od nekog random čovjeka,a jedan poznanik sa drugog foruma je dobio moju.

To smo saznali slikajući konzole i stare JAMSTVENE LISTOVE te uspoređujući SERIAL KODOVE na PS4.
Svi smo u šoku.........da ne kažem da smo dobili konzole sa oštećenjima,moja je out of box došla sa jakom ogrebotinom na PIANO FINISHU,to ne možeš noktom uraditi samo nekom pincetom ili mehaničkom vilicom,možda odvijačem.

Bila je tiha,no nakon 2 dana igranja počela je brundati,onako brrrrrr,neznam jel ventilator ili blu ray koji nije dobro sjeo kad je serviser prčkao po njoj.

A sad SKANDALOZNO I NAJJADNIJE što su nam oni rekli(i bili dužni po pravilima) dati NOVE konzole te tako tvrde.
Kad god ih pitaš trube samo novo novo novo..........
Čak je i sam SONY rekao da se faulty konzole mijenjaju novima i to do 2 tjedna starosti,valjda znaju zašto.

A SD zna zašto daju 12 mjeseci jamstva kad svi ostali svijetu daju 24.
I još traže nadoplatu.......

Kad smo im na Facebook stranici postali slike od konzola,i jamstvenih listova samo su ušutili.
Imamo dokaze naravno a to sve govori.

Sada čekamo novi tjedan(sutra) da vidimo hoće li se javiti ili odbijati pozive kao u petak.
Pitanje je koliko je ljudi tako oštećeno a da ni neznaju jer nisu članovi foruma pa ne mogu uspoređivati kodove te jamtva ili su općenito manje educirani po tom pitanju.

Zato savjetujem ljudima,zapravo vas molim(za vaše dobro) da ne bacate svoj krvavo zarađeni novac te kupite kod tih KRIMINALACA.
Za njih jamstvo ne postoji,vidite da ne žele ispoštovati ni dva dana od kupnje a kamo li nakon pola godine.
Da ne kažem da smo svi dobili oštećene konzole jer onaj deda koji radi u servisu sigurno nije educiran dovoljno.
Trebao bi znati da se u servisu nose rukavice a ne da nađem dake po konzoli.(moje sigurno nisu jer ih nemam)

Da to je u biti tužno i sramotno,svi koji imate priliku kupiti konzole vani ne razmišljajte ni sekunde,dobit ćete veće jamstvo i daleko bolju uslugu.

Ovi naši su za prijaviti PK i neke portale,a mail šaljemo Sonyu u UK nadajući se da izgube licencu za prodaju PS hardwarea.
Sony je ipak respektabilna kompanija i kako su sankcionirali Amazon(koji sada daje nove konzole u svom trošku) tako će i ove.

zalosno

inace,ja sam kod SD-a reklamirao TV svojedobno i na kraju sam dobio novi

reklamirao sam 50ST50 a dobio sam 50ST60,tako da mi je stvarno zalosno ovo shto govorish

nadam se da se nisu pokvarili -.-

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam pretplatu na ps3, a interesira me dali ja dobivam i besplatne igre za ps4 jer ga trenutno nemam. Pretpostavljam da je potrebno skinuti besplatnu igru.

1 0 hvala 0
17 godina
dark_wizz kaže...

Ali da ne volim FPS na konzoli i da još uvijek mislim da su konzole za nogoš/utrke to stoji

Ne volim ih ni ja pa ih generalno ni ne igram, no to ovisi o ukusima i spada u neku drugu temu.

Ajd nemoj započinjati flejm, jer stvarno nema potrebe - ovdje smo zbog komentiranja PS4, pa bi bilo lijepo da se samo toga i držimo.

@razer101

Jasno, dobiješ i PS4 igre. Ulogiraj se na PSN preko PCa, stavi ih u košaricu i veži za svoj račun, pa će te čekati kad nabaviš četvorku. Ne moraš ih odmah skinuti, bitno je samo da ih "kupiš".

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 16:22 (fler).
14 godina
neaktivan
razer101 kaže...

Imam pretplatu na ps3, a interesira me dali ja dobivam i besplatne igre za ps4 jer ga trenutno nemam. Pretpostavljam da je potrebno skinuti besplatnu igru.

naravno da imash

kao shto imash i sa PS vitu iako ne morash imati PS vitu

samo morash se ulogirati putem browser-a na PSN i otamo purchase-ash igricu

tako sam ja i contrast i resogun i don't starve "skinuo" iako josh nisam imao PS4

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 18:26 (nebuloZZa).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice