PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
aquaevivae kaže...

Ak ti tak veliš {#} Ja sam uvjeren da Sony neće ponovit istu grešku dva puta...bila bi to prevelika sramota!

P.S. onda narući DVA ! {#}

Nadam se da se nece nikome kvarit, a od viska jamstva, glava(e) ne bole {#}

Moze Sony napravit cuda, ali uvijek ce biti neki postotak kvarljive robe, tako je sa svime.

Jedini za*eb sa produljenim jamstvom je ako firma/ducan u kojem kupis to jamstvo propadne, tad ti uzalud to jamstvo.

U suprotnom, mogu oni trazit dlaku u jajetu, imas pravo na popravak ili zamjenu.

Dugo sam godina u slicnom poslu, nikad se nije desilo da mi je jamstvo propalo iz tih razloga.

Dosta o jamstvu, imam 2 pive od pola litre.

Jedna meni, zeni pola druge...hm...ostatak opet meni {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
neaktivan
Dali je tko me od vas kada upalite Killzone na ps4 nakon nekoga vremena počeo raditi kao lud to jest ventilator počne jako brzo raditi i dosta se glasno čuje.
13 godina
neaktivan
Meni samo kad upalim prvi puta igroca nakon paljenja konzole, pocne brze radit jednk 5 sekundi valjda zbog ucitavanja blu raya i onda se sve vrati u normalu.
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Neki dan upalim PS4, koji je na HDMI4, dok sam još gledao davnik, i kad odjednom prebaci se tv sa HDMI1 na HDMI4 SAM.Ja ono wooooow...

Kad JUTROS upalim ja PS4 i dok gledam di je daljinski Bravia se upalila SAMA i to odma na PS4-ov HDMI4, ja ono daaaaaaaaaaj nemoj me .ebat... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Branimir82 kaže...

Neki dan upalim PS4, koji je na HDMI4, dok sam još gledao davnik, i kad odjednom prebaci se tv sa HDMI1 na HDMI4 SAM.Ja ono wooooow...

Kad JUTROS upalim ja PS4 i dok gledam di je daljinski Bravia se upalila SAMA i to odma na PS4-ov HDMI4, ja ono daaaaaaaaaaj nemoj me .ebat... 

hdmi-cec. ako ti tv to podržava, možeš sa daljinskim od tv-a šetati po meniu ps4 

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Btw Outlast se još nije pojavio na HR Ps+, taman sa noćne, očekivao sam u hororu provesti dan...šmrc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Neke zemlje ga ipak sutra dobivaju, ko zna, mozda nam veceras dozvole, mozda tek sutra....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Za one koji nisu bacili oko na ovaj video uradak....zabavno je {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 11:53 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Napravio sam si US račun, Outlast je stigao još sinoć - malo sam igrao i tako, živ se usrah {#}

Moje slabašno srce ne može to podnijeti u komadu, pa ću morati u dijelovima, malo po malo .. al ima da ga završim.

Usput, totalna glupost: ono prokleto svjetlo na kontroleru obasja cijelu sobu, nešto nevjerojatno. Igranje u mraku - malo sutra.

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fler kaže...

Napravio sam si US račun, Outlast je stigao još sinoć - malo sam igrao i tako, živ se usrah {#}

Moje slabašno srce ne može to podnijeti u komadu, pa ću morati u dijelovima, malo po malo .. al ima da ga završim.

Usput, totalna glupost: ono prokleto svjetlo na kontroleru obasja cijelu sobu, nešto nevjerojatno. Igranje u mraku - malo sutra.

Izolir, crni ili onaj žuto-zeleni, isto odličan, odličan.

17 godina
PlayStation 4

Ima li to svjetlo neku funkciju osim sta pomaze kameri da "prati" gamepad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virty kaže...

Ima li to svjetlo neku funkciju osim sta pomaze kameri da "prati" gamepad?

realno jedina korisna funkcija je da ga kamera prati. druga funkcija je indikator stanja a za to definitivno ne treba biti toliko veliko svjetlo. po meni, pretjerali su malo sa dualshockom 4. jest da bolje sjeda u ruci od ds3 ali mislim da je malo previše načičkan.

mogli bi napraviti da se svjetlo ugasi kad se ne koristi kamera

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

realno jedina korisna funkcija je da ga kamera prati. druga funkcija je indikator stanja a za to definitivno ne treba biti toliko veliko svjetlo. po meni, pretjerali su malo sa dualshockom 4. jest da bolje sjeda u ruci od ds3 ali mislim da je malo previše načičkan.

mogli bi napraviti da se svjetlo ugasi kad se ne koristi kamera

To bi mogli rijesit sa nekim novi firmwareom, kad tad.

Koliko mi je DS4 bolji od DS3, toliko mi je losiji od Xbox 360/One.... {#}

12 godina
PlayStation 4

Nadm se da ce izbaciti neki update da se to svjetlo da prigusiti ili ugasiti. Mene isto malo smeta.

0 0 hvala 0
17 godina
Branimir82 kaže...

Izolir, crni ili onaj žuto-zeleni, isto odličan, odličan.

Nije problem nešto nalijepiti (ako ne dodaju opciju gašenja/prigušivanja, to ću i napraviti), no glupo je da moramo kemijati s takvim rješenjima.

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
slimyyy kaže...

jeli naručiva iko sa ove stranice - http://mariio128.com/ps4 , cijene su dobre pa me zanima jel ima iko iskustva

Zasto bi to netko radio

cijene nisu dobre niti blizu  

FIFA 14  PS4 na amazonu kosta 48$
BF4 isto tak

Killzone je 40$ 

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 9:45 (nebuloZZa).
14 godina
neaktivan
Virty kaže...
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...

ispričavam se što upadam kao padobranac u temu,al zanima me gdje trenutno ima najpovoljnije uzeti ps4 bez vouchera i kolika bi bila cijena istoga?

svugdje je ista cijena bez vouchera 3299,99 kn tešk oda još negdje ima KZ pakovanje za 4099 kn....

odakle si?

okolica splita pa bi mi tu odgovaralo ak se u blizini prodaje,al moze i prek web shopa ak je povoljnije

sry care nisam iz splita tako da ti tu ne mogu pomoći...pogledaj technomarket...tamo sigurno imaju

Ja sam kupio u Technomarketu, ima ih jos.

Usput ako imas dodatnih 199kn, uzmi i dodatne 2 godine jamstva pa si miran {#}

u sancta domenici su prodavali za 400kn odnosno 15% manje uz voucher -.-

14 godina
neaktivan
Virty kaže...
kovac123456 kaže...

Pozdrav evo kupio sam PS4 prije 2 dana i sad me zanima ako kupim PS Plus sta mogu s time jel ima koja igrica da se dobije besplatno s time.

Ako imas, prvo iskoristi 14 dana besplatnog PS+ pa tek onda kupi 1,3 ili 12 mjeseci PS+.

Svaki mjesec ces dobivat vjerojatno 2 igre besplatno. Posto je tek konzola izasla i nema puno igara, nije neki veliki izbor, ali s vremenom ce biti i odlicnih besplatnih igara. Za ovaj mjesec sigurno ide Outlast besplatno.

to bi mogla lako biti i prednost

morat ce davati jako dobre igre pod PSN+ B)

14 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

To kaj oni prodaju pod jamstvo ti je njihovo osobno, to nema veze sa sony podrskom u pozadini. Recimo sony ti u hrv da 12, i bilo kak da se dogodi uvoznik ti reklamira i ti dobis novo bez brige.

A dogodi li ti se nekaj poslje 12, sony nema veze s tim i ti si u rukama tog dobavljaca koji radi servis, i sad ak on odluci da ti nisi rukoval s konzolom kako treba, mozes se fuckat. Jer oni sad moraju tebe servisirat o svojem trosku, pa traze dlaku u jajeto ne bi li cim bolje prosli. 

Mislim nije lose, ali sad se oslanjat na tu garanciju isto kao na sonyevu, nikako nije isto. 

Ne velim da ju nije lose imat, ali bas da je sve savrseno, nije. 

Jedino ne kuzim, zasto mi imamo 12mj, kad je svugdje u EU 24mj.?

garancija proizvodjaca je 12mj

garancija prodavaca je minimalno 24mj u EU,a vrijedi i za nas (iako se ovi prave blesavi pa vele da ne)

uglavnom,tih dodantih 2 godine bi trebalo biti sve skupa 4 godine prodavaca

ma koliko se oni nadali da ne

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo danas kupio PS4 sa dodatnim DS4 i KIllzone u Sancta Domenici u WG. 

Sad sto se tice dodatne garancije, nije bilo nikoga, pa sam si popricao malo sa prodavacom i lijepo mi je sve objasnio. Citao sam tu po forumu da je netko napisao da se ta dodatna SD garancija moze nadokupiti do 30 dana nakon kupnje, sto nije tocno.

Naime garanciju se moze registrirati do 30 dana nakon kupnje, na nacin da se ispuni taj letak i skenira i posalje njima na mail jer im web obrazac ne radi i ne bude tak skoro. No sljedece je vezano uz tu garanciju. Nemoze se dokupiti kasnije.

Vrijedi samo i iskljucivo ako je na istom racunu kao i sam PS4. Tako da znate. 

P.S. Ostao je jos jedan takav paket gore u Wg :)

Imam ujedno i pitanje, ta mogu pristupiti PS storeu i recimo skinuti demo, jel moram kupiti jos nesto ili radi out of the box? ( s preduvjetom da vec imam taj ID )

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

dajte mi recite jesu ovo dobre sluske za gaming?

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-sony-gold-wireless-stereo-headset-oglas-10581363

gledam na youtubeu i imaju 7.1 surround i kao napravljene su bas za ps4.

ima itko da da dojmove?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

dajte mi recite jesu ovo dobre sluske za gaming?

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-sony-gold-wireless-stereo-headset-oglas-10581363

gledam na youtubeu i imaju 7.1 surround i kao napravljene su bas za ps4.

ima itko da da dojmove?

Svježe su najavljene i nema još recenzija.

Kažu ljudi da prošle verzije valjaju, pa bi trebale i ove.

12 godina
PlayStation 4

10.2 dolaze u hr. Cijena od 700kn mi se cini prihvatljivom. Cekat cu 10. Valjda ce doc onda u sony centar i uzet ih

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo ga, Outlast se skida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Branimir82 kaže...

Evo ga, Outlast se skida.

I meni {#}

12 godina
PlayStation 4

Meni se skinuo :) moram probat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4
Jell tko zainteresiran za Killzone Shadow fall (iz mega bundle-a)? Slobodno s javite na pm. :)
everybody lies

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Outlast me par puta pošteno prepao, onaj lik bi mogao malo lakše s vratima, lupa ko' vratima od stojadina.Dosta za večeras, grmi vani :-S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima

evo danas me zena iznenadila i kupila PS4 i uz nju Assassins creed 4:BF, imao sam do sada stari PS i PS2, trojku nisam, tako da mi je sve sad novo i nepoznato, vidim da pisete o nekim PS+ , spominje se neki SEN i ostale stvari meni strane, pa bih zamolio nekog da me uputi u sve sto trebam napraviti i kojim redom da nesto ne zeznem, i za sta sluze ti PS+ i ostale kratice 

Znaci raspakirao sam sve, konzola je na uz TV, povezano kako mora biti, sta dalje ciniti, gdje se registrirati i kako da imam sve sto imate i vi i koristim sta je ponuđeno.

Hvala svima koji mogu i zele pomoci

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 23:58 (vatric).

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ekipo onima kojima smeta plavo svjetlo pogledajte malo ovu temu ima zgodno rjesenje da se to dosta zakamuflira i da lijepi izgleda.

http://ps4forum.com/32-playstation-4/3818-dualshock-4-lighbar-solution.html

4 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice