PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
PlayStation 4

Pa brijem da salju... 

Koliko vidim ima dolje opcija FIFA 14 + DS4 za 550kn i ova drzava je jadna.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
SimeKZ kaže...

Pa brijem da salju... 

Koliko vidim ima dolje opcija FIFA 14 + DS4 za 550kn i ova drzava je jadna.

Ne šalju sad sam probao.. Tak da ništa od toga za sad. Treba pricetak da se pojave preprodavaći na ebayu.

12 godina
neaktivan
Dali je pametno uzeti produljenje
13 godina
odjavljen
tomybest kaže...

Jamstva ?

Naravno da je 

17 godina
tomybest kaže...

Pametnom je pametno {#}

Em sta si na duze vrijeme mirniji, em u slucaju prodaje, brze ces ga prodat.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
neaktivan

da da jamstvo neznam zasto mi nije napisalo ali ok.. 
poslao sam pitanje u sony centar i rekli su da je max mijesec dana poslije kupovine ps uzeti pa onda jos stignem.

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
tomybest kaže...

Jamstva ?

Naravno da je 

Jel vi znate kakva su to jamstva? Da znate ne bi bili tolko sigurni dal je pametno ili nije {#}

13 godina
odjavljen
aquaevivae kaže...
Arnold Layne kaže...
tomybest kaže...

Jamstva ?

Naravno da je 

Jel vi znate kakva su to jamstva? Da znate ne bi bili tolko sigurni dal je pametno ili nije {#}

objasni :)

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

To kaj oni prodaju pod jamstvo ti je njihovo osobno, to nema veze sa sony podrskom u pozadini. Recimo sony ti u hrv da 12, i bilo kak da se dogodi uvoznik ti reklamira i ti dobis novo bez brige.

A dogodi li ti se nekaj poslje 12, sony nema veze s tim i ti si u rukama tog dobavljaca koji radi servis, i sad ak on odluci da ti nisi rukoval s konzolom kako treba, mozes se fuckat. Jer oni sad moraju tebe servisirat o svojem trosku, pa traze dlaku u jajeto ne bi li cim bolje prosli. 

Mislim nije lose, ali sad se oslanjat na tu garanciju isto kao na sonyevu, nikako nije isto. 

Ne velim da ju nije lose imat, ali bas da je sve savrseno, nije. 

Jedino ne kuzim, zasto mi imamo 12mj, kad je svugdje u EU 24mj.?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 17:19 (aquaevivae).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Ja sam ju uzeo ali jos nisam potvrdio preko neta jer nema na stranici jos toga i zvao sam u domenicu i rekli su da je stranica u izradi

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

meni to lici na muljazu zato i nisam uzeo {#} uostalom kaje ti se moze desit pa ne radi se o fat ver konzola nije to kao prije kad se izradjivali u vecem proizvodnom procesu gpu i cpu konzola

godina dana je cisti dosta ako do tad sve bude ok vjeruj mi bice naredene 4 ,5 dok PS5 ne dojde a kolko znam od kad psotoji PSN rijetko ekipa koristi br dirve tj ne toj mjeri kako se koristio na psOne i ps2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 17:46 (4mal).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ja sam uzeo produljeno za svaki slučaj. iako me ps3 fat služi bez problema od 2008. ne čini mi se kupovina produkljenog jamstva kao preveliki izdatak a da nisam uzeo samo bih bio ljut na sebe ako se slučajno nešto pokvari.

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

godina dana je cisti dosta ako do tad sve bude ok vjeruj mi bice naredene 4 ,5 dok PS5 ne dojde a kolko znam od kad psotoji PSN rijetko ekipa koristi br dirve tj ne toj mjeri kako se koristio na psOne i ps2 {#}

Da barem. Prve verzije PS3 su crkavale ko lude, tocnije laseri. A najcesce naravno nakon sto je garancija istekla.

Uzeo sam produzeno jamstvo iz istog razloga kao i Ezio. Iako ne mislim da ce vrijediti nesto ako mi crkne konzola, barem cu znati da sam napravio sve sto mogu. A to ce ukljucivati i pozivanje sluzbe za zastitu potrosaca ukoliko se prodavac ne bude drzao tog jamstva :)

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

htio bih si kupiti playstation 4, gdje mogu u zagrebu nabaviti ako ima i za manje od 3299kn...da vas pitam odmah dali da kupujem uopce ps4 ako imam dobar komp na kojemu mogu sve igrati, osim naravno ekskluziva?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

da vas pitam odmah dali da kupujem uopce ps4 ako imam dobar komp na kojemu mogu sve igrati, osim naravno ekskluziva?

Mislim, kakvo je to pitanje?

{#}

Ako imaš para i privlače te najavljene ekskluzive, kupi.

Ako je, pak, bilo koja od te 2 premise netočna - nemoj.

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
fler kaže...
strbi kaže...

da vas pitam odmah dali da kupujem uopce ps4 ako imam dobar komp na kojemu mogu sve igrati, osim naravno ekskluziva?

Mislim, kakvo je to pitanje?

{#}

Ako imaš para i privlače te najavljene ekskluzive, kupi.

Ako je, pak, bilo koja od te 2 premise netočna - nemoj.

skrpal bum za taj ps4, ha privlače me, pogotovo sada ovaj GTA, fifa na novom enginu, GT i da ne nabrajam dalje..zna li netko ima li negdje bundle ps4 sa 2 kontrolera, bez killzonea i kamere?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
PlayStation 4

GTA 5 ti nema za PS4 trenutno ja se isto nadam da ce bit,al samo se nadam da nece izac u isto vrijeme kao i watch dogs jer to ce bit teska odluka onda

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

PS4 u Metrou 2600kn...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

PS4 u Metrou 2600kn...

Zapravo 2.599,20kn.

EDIT: Cini se da je to cijena samo bez poreza. Ispod pise 3250kn.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 20:23 (mitchell).
16 godina
PlayStation 4

bez poreza da

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jedno malo bezveze pitanje naime skuzio sam sada igram trenutno ghosts online i na kompu mi se skida nesto i pici po 550kbps a igra prek neta radi sasvim normalno kao da niti ne skida? 

kak je to moguce? znam kad sam na kompu igram cod2 online nesmije se nista skidati jer je neigrivo.

0 0 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...

To kaj oni prodaju pod jamstvo ti je njihovo osobno, to nema veze sa sony podrskom u pozadini. Recimo sony ti u hrv da 12, i bilo kak da se dogodi uvoznik ti reklamira i ti dobis novo bez brige.

A dogodi li ti se nekaj poslje 12, sony nema veze s tim i ti si u rukama tog dobavljaca koji radi servis, i sad ak on odluci da ti nisi rukoval s konzolom kako treba, mozes se fuckat. Jer oni sad moraju tebe servisirat o svojem trosku, pa traze dlaku u jajeto ne bi li cim bolje prosli. 

Mislim nije lose, ali sad se oslanjat na tu garanciju isto kao na sonyevu, nikako nije isto. 

Onda ti kupi bez i budi sretan.

Ja cu radije uzet dodatne 2 godine.

Produzeno jamstvo vrijedi za konzolu, ne i za dodatnu opremu koja dodje u kutiji.

Kad bi tako gleda na stavri kao sta ti pises, nebi nista ni kupovao {#}

A za "malih" 199kn imamo 2 dodatne godine i ako bude problema, neka oni dokazu da sam rukovao nestrucno....ima za to ljeka, neboj se.

13 godina
neaktivan
Poslije ovog update-a 1.60 nemogu se spojiti na.EA servere za.BF4, ima li jos netko takav problema?
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
aquaevivae kaže...

Produzeno jamstvo vrijedi za konzolu, ne i za dodatnu opremu koja dodje u kutiji.

A za "malih" 199kn imamo 2 dodatne godine i ako bude problema, neka oni dokazu da sam rukovao nestrucno....ima za to ljeka, neboj se.

Ne kužim zašto ne bi ništa kupoval, znači ne bi kupil PS4 ako ti daju samo jednu godinu? 

Ne čitaš, a citiraš me, reko sam da nije loše kupit, ali da nije ni to jamstvo kakvim se reklamira, vjeruj mi da nije!

Ja sam uzeo bez dodatnog jamstva, i vjeruj mi niš se lošije ne osjećam od tebe :O) 

17 godina
PlayStation 4

meni otiso bio u safe mode nakon update opet slicne pizzzdarije rade kao sa ps3 firmovim kad je 3ca izasla ,e da psn nesto prepravljaju pa se nemoze pritupit istom :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...
Virty kaže...
aquaevivae kaže...

Ne kužim zašto ne bi ništa kupoval, znači ne bi kupil PS4 ako ti daju samo jednu godinu? 

Ne čitaš, a citiraš me, reko sam da nije loše kupit, ali da nije ni to jamstvo kakvim se reklamira, vjeruj mi da nije!

Ja sam uzeo bez dodatnog jamstva, i vjeruj mi niš se lošije ne osjećam od tebe :O) 

Sigurno ne dobro kao ja! {#}

Ti 1, ja 3, da, skoro isto.

Odoh pivo popit {#}

17 godina
4mal kaže...

meni otiso bio u safe mode nakon update opet slicne pizzzdarije rade kao sa ps3 firmovim kad je 3ca izasla ,e da psn nesto prepravljaju pa se nemoze pritupit istom :/

I meni je u safe mod usa, ceka da spojim usb kabel i sve ok proslo.

12 godina
PlayStation 4

Mene isto izbacilo iz ghostsa proje 20min. Pise da moram imat psplus da igram a imam ga

probao jos jednom pise error maintance znaci nestl sreduju dobar im update debilima.

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Sutra bi treba biti Outlast free {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:12 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
aquaevivae kaže...
Virty kaže...
aquaevivae kaže...

Sigurno ne dobro kao ja! {#}

Ti 1, ja 3, da, skoro isto.

Odoh pivo popit {#}

Ak ti tak veliš {#} Ja sam uvjeren da Sony neće ponovit istu grešku dva puta...bila bi to prevelika sramota!

P.S. onda narući DVA ! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice