PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...

ispričavam se što upadam kao padobranac u temu,al zanima me gdje trenutno ima najpovoljnije uzeti ps4 bez vouchera i kolika bi bila cijena istoga?

svugdje je ista cijena bez vouchera 3299,99 kn tešk oda još negdje ima KZ pakovanje za 4099 kn....

odakle si?

okolica splita pa bi mi tu odgovaralo ak se u blizini prodaje,al moze i prek web shopa ak je povoljnije

16 godina
Nitro233 kaže...

okolica splita pa bi mi tu odgovaralo ak se u blizini prodaje,al moze i prek web shopa ak je povoljnije

ja mislin da imaš u Milleniuma u Jokera, tribalo bi ih bit još, kontaktiraj ih priko fejsa ili službene stranice 

16 godina
toxic kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

Kupujete ps4 i igrate bf4 i cod ghost {#}... ja recimo igre koje postoje na pc-u nikad nebih igrao na konzoli.... nema smisla igrat bf4 kad je na pcu 123 puta jednostavniji i bolji...

mene zanimaju ekskluzive pa ih komentirajte.. jbte ghost i bf4....

nekome je veći gušt igrati na konzoli

ok, nećemo više komentirati bf4 jer tebe to ne zanima.

pa nije fora...... ako netko ima pc i igra bf4 i ghost kako im se isto da igrat na ps4... mozda je veci gust ali nisu ono nesto zbog cega bi ljudi kupili ps4....

kakav je killzone itd... nigdje nisam nasao da netko govori o igrama koje su ekskluzive ili su tolko loše da nisu vrijedne spomena?

Tu pocinje moj post :S

Iako bih se na prvu ruku slozio s tobom (BF4, Ghosts odnosno multiplatform igre igram na PC-u). Ipak, na PS4 nemas cheatera i svi imaju istu periferiju (DS4) tako da je cijelo multiplayer iskustvo puno vise fer nego na PC-u.

Eto, mozda je nekima upravo to razlog zasto ne igraju na PC-u. Nije sve tako crno-bijelo...

EDIT:

Sto se tice Tomb Raidera i 30 VS 60 FPS (PS4/X1). Citirati cu vam samo jednog lika jer je rekao sve (nez zasto je u capslocku, izvorni tekst nije bio):

HE LIED. XBGOX ONE VERSION IS 30-45FPS, SO 30 FPS IS THE LOWED AND ONLY WHEN A LOT HAPPENS. PS4 IS ONLY 60 FPS, WHEN NOTHING HAPPENS AND WHEN A LOT HAPPENS IT DIPS DOWN TO 45 FPS. YOU MUST NOW, THAT THE WEBSITE OWNER IS A HUGE SONY FANBOY AND OF COURSE, SONYGAF USER/MOD (EATCHILDREN IS HIS USERNAME)

Kada bolje razmislite, tako bi i trebalo biti.... PS4 ima poboljsani HD 7850, a X1 ima HD 7790.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 19:22 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...

ispričavam se što upadam kao padobranac u temu,al zanima me gdje trenutno ima najpovoljnije uzeti ps4 bez vouchera i kolika bi bila cijena istoga?

svugdje je ista cijena bez vouchera 3299,99 kn tešk oda još negdje ima KZ pakovanje za 4099 kn....

odakle si?

sry care nisam iz splita tako da ti tu ne mogu pomoći...pogledaj technomarket...tamo sigurno imaju

17 godina
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...
HDesignz kaže...
Nitro233 kaže...

odakle si?

sry care nisam iz splita tako da ti tu ne mogu pomoći...pogledaj technomarket...tamo sigurno imaju

Ja sam kupio u Technomarketu, ima ih jos.

Usput ako imas dodatnih 199kn, uzmi i dodatne 2 godine jamstva pa si miran {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
odjavljen
Virty kaže...

jel onaj technomarket u jokera?

17 godina
Nitro233 kaže...
Virty kaže...

jel onaj technomarket u jokera?

Da.

Prodavac me zamolio da malo baci oko na konzolu jer sam prvi koji je kod njih kupio.

Bilo je prednaruđbi, ali sam valjda prvi dosao (bez prednaruđbe, sta bude, bude) {#}

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav evo kupio sam PS4 prije 2 dana i sad me zanima ako kupim PS Plus sta mogu s time jel ima koja igrica da se dobije besplatno s time.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

imas par igra free al nist posebno. War thunder,pinball,resogun....

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dal je itko vidio plavi i crveni đojstik da ina za kupiti il znate di ima?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

vidim da ima ovaj upgrade na US storeu, jel moguće onda trenutnu igru što imam na disku updejtat iako je US acc a igra kupljena u UK?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imas obojane kontrolere na amazon.de, samo kostaju duplo... Mislim da je oko 100 ojra bilo kad sam gledao.

17 godina
kovac123456 kaže...

Pozdrav evo kupio sam PS4 prije 2 dana i sad me zanima ako kupim PS Plus sta mogu s time jel ima koja igrica da se dobije besplatno s time.

Ako imas, prvo iskoristi 14 dana besplatnog PS+ pa tek onda kupi 1,3 ili 12 mjeseci PS+.

Svaki mjesec ces dobivat vjerojatno 2 igre besplatno. Posto je tek konzola izasla i nema puno igara, nije neki veliki izbor, ali s vremenom ce biti i odlicnih besplatnih igara. Za ovaj mjesec sigurno ide Outlast besplatno.

13 godina
neaktivan

Hvala ti Virty, ali kad stisnem onaj PS+ Free 14 dana onda mi trazi broj kartice i te gluposti.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, bez da dajes broj kartice ne mozes aktivirati trial ps+. Za onog tko ne zeli stavit broj kartice najbolje rjesenje su playstation live card bonovi.

0 0 hvala 0
17 godina
kovac123456 kaže...

Hvala ti Virty, ali kad stisnem onaj PS+ Free 14 dana onda mi trazi broj kartice i te gluposti.

Kao sta je B3b3t0 napisao, bez kartice ne mozes iskoristiti 14 dana trial PS+.

Nece ti nista naplatiti to jest uzeti sa kartice, ali traze unos iste.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 15:55 (Virty).
12 godina
PlayStation 4

Ja ne vjerujem kolko jeb...kampera ima na cod ghosts pa izgubim volju igrat. Dal je i na b4 tako?

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

dali igracu na ps4 mogu istu igru igrat sa igracima na ps3, npr cod ghosts?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

dali igracu na ps4 mogu istu igru igrat sa igracima na ps3, npr cod ghosts?

Koliko znam, COD to ne podrzava, a kazu da je cross-platform tehnicki izvodiv, ali da to ovisi i o developerima....

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ja ne vjerujem kolko jeb...kampera ima na cod ghosts pa izgubim volju igrat. Dal je i na b4 tako?

bf4 je opasan zbog snipera u rush/obliteration/conquest modu.

TDM, Squad DM i domination su milina za igrati, jedino kaj nema zvuka u tdm-u nakon updatea 30. jana. ili to mozda samo kod mene.

bf je dosadan u conquestu ako nemas svoj squad na vezi, tak je bar moje iskustvo pa se drzim ghosta.

da dodam jos, bf4 igraci mi djeluju manje optereceni K/D i W/L statistikom i igraju zbog igre. tak je bar moj subjetkivan dojam. kad pokrenem na ghostima domination ili kill confirmed i gledam fegete kak jeftino sakupljaju killove i ne obavljaju objective, isto pop**dim, al se drzis onda tdm-a i ffa

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 18:06 (hrilijagromovnik).
15 godina
neaktivan
hrilijagromovnik kaže...
omomomomoomm kaže...

bf4 je opasan zbog snipera u rush/obliteration/conquest modu.

TDM, Squad DM i domination su milina za igrati, jedino kaj nema zvuka u tdm-u nakon updatea 30. jana. ili to mozda samo kod mene.

bf je dosadan u conquestu ako nemas svoj squad na vezi, tak je bar moje iskustvo pa se drzim ghosta.

da dodam jos, bf4 igraci mi djeluju manje optereceni K/D i W/L statistikom i igraju zbog igre. tak je bar moj subjetkivan dojam. kad pokrenem na ghostima domination ili kill confirmed i gledam fegete kak jeftino sakupljaju killove i ne obavljaju objective, isto pop**dim, al se drzis onda tdm-a i ffa

Nema zvuka samo u prvoj rundi, ako izdrzis do kraja sljedeca se čuje sasvim normalno

17 godina
PlayStation 4

Igre u kutiji (prodajne verzije, ne promo) - dolaze s manualom ili ovisi od naslova do naslova?

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Promo-solo disk

Bundle igra-kutija rađena za bundl+papir ili dva sa reklamama i kaj koja tipka znači u igri, niš posebno

Igra za prodaju u trgovini-sve živo+manual iliti knjižica itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

Ne mora ništa doć. Uz FIFU 14 recimo ne dolazi ništa.

everybody lies
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Aha, onda sorry, jer ja još do sad nisam kupil igru a da nisam dobil onu knjižicu od par stranica di je sve objašnjeno...mism na igru iz dućana!

Al očito se za Fifu nema kaj objašnjavat, sve se zna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Jel ovo neka zeka peka ili stvarno FIFA 14 je 550kn ? Dakle, 1/5 playstationa... {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Core2Duo2 kaže...
aquaevivae kaže...

Ne mora ništa doć. Uz FIFU 14 recimo ne dolazi ništa.

kad je svake godine ista igra

Potpis!
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel ovo neka zeka peka ili stvarno FIFA 14 je 550kn ? Dakle, 1/5 playstationa... {#}

Slažem se, zbilja su nevjerojatni, nema PES-a da bude konkurencija i možeš ih hebat. Ak hočeš fuzbal na plejki kupi fifu. 

Al zbiljam vrijedi, ak neka fifa valja to je onda ova za ps4, samo nedam 500kn za disk pa makar demo igral godinu dana!

13 godina
PlayStation 4

http://www.amazon.com/FIFA-14-PlayStation-4/dp/B00CXCCI8A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391470081&sr=8-1&keywords=fifa+14+playstation+4

Nazalost, steta da nemaju legende za PS4... ali PS4 bi uzeo samo radi GT i FIFE... Sad dolazi novi TV.e doma a nemam ga kako posteno iskoristit :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

http://www.amazon.com/FIFA-14-PlayStation-4/dp/B00CXCCI8A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391470081&sr=8-1&keywords=fifa+14+playstation+4

Nazalost, steta da nemaju legende za PS4... ali PS4 bi uzeo samo radi GT i FIFE... Sad dolazi novi TV.e doma a nemam ga kako posteno iskoristit :D

Kaj amazon.com šalje u Hrvatsku?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice