PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.493.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Jimmy Fallon i Ice T na malom predstavljanju uoči početka prodaje PS4.

Zgodna stvarčica {#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Vašu preporuku molim:

Da li da?

9 Čekam konzolu u RH
3 Uzmem u Sloveniji krajem mjese
24 Čekam sredinu slijedeće god.
https://www.g2a.com/r/mnik987
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 7:42 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
toxic kaže...

Vašu preporuku molim:

Da li da?

Slovenci su prodali sve konzole, ali isplati se provjeriti dostupnost tu i tamo jer povremeno netko otkaže narudžbu pa je opet dostupna konzola...

A što se tiče dolaska u Hrvatsku, naši distributeri šure ko zaliveni, a Jack T. je na IGN-u izjavio da očekuje izlazak konzole u svim najavljenim državama do 31.03.2014. godine (a pod tim je spomenuo 32 zemlje među kojima nema Hrvatske). Pa si ti misli...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
17 godina
Yovitssa kaže...
toxic kaže...

Vašu preporuku molim:

Da li da?

Slovenci su prodali sve konzole, ali isplati se provjeriti dostupnost tu i tamo jer povremeno netko otkaže narudžbu pa je opet dostupna konzola...

A što se tiče dolaska u Hrvatsku, naši distributeri šure ko zaliveni, a Jack T. je na IGN-u izjavio da očekuje izlazak konzole u svim najavljenim državama do 31.03.2014. godine (a pod tim je spomenuo 32 zemlje među kojima nema Hrvatske). Pa si ti misli...

šta hoces reci da necu moci otici u sloveniju u 12 mjesecu i kupiti konzolu na licu mjesta?

14 godina
PlayStation 4

Kolega,najpametnije je počekati sredinu sljedeće godine i to iz dva razloga-1.da se isprave dječje bolesti(po meni najbitnije)

2.sljedeću godinu izlaze igre radi kojih će se kupovati plejka(watch dogs,drive club...)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Zizo kaže...

Kolega,najpametnije je počekati sredinu sljedeće godine i to iz dva razloga-1.da se isprave dječje bolesti(po meni najbitnije)

2.sljedeću godinu izlaze igre radi kojih će se kupovati plejka(watch dogs,drive club...)

ma okey nije problem pricekati, problem je lova sad je imam drugi dan je nemam :(

14 godina
toxic kaže...

ma okey nije problem pricekati, problem je lova sad je imam drugi dan je nemam :(

Ak je tako,pošto radim u slovenijij,mogu ti pitati u pon.u Big Bang trgovini o kojoj sam ti pisao(nalazi se na Ptuju),točan datum dolaska konzole i da li će biti ih za prodati na licu mjesta.

A ak se odlučiš ju kupiti(ak je bude),ja ti ju mogu usput kupiti i tebi u hr.predati.(ak nikaj drugo moj primjerak bude tamo,pa ti ga ja drage volje pustim jer sam odlučio konzolu uzeti drugu godinu)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 9:55 (Zizo).
17 godina
Zizo kaže...
toxic kaže...

Ak je tako,pošto radim u slovenijij,mogu ti pitati u pon.u Big Bang trgovini o kojoj sam ti pisao(nalazi se na Ptuju),točan datum dolaska konzole i da li će biti ih za prodati na licu mjesta.

A ak se odlučiš ju kupiti(ak je bude),ja ti ju mogu usput kupiti i tebi u hr.predati.(ak nikaj drugo moj primjerak bude tamo,pa ti ga ja drage volje pustim jer sam odlučio konzolu uzeti drugu godinu)

svakako ću je uzeti ali treba pričekati sada još tih nekoliko dana da vidim da li će biti večih problema ako ne onda ćemo se dogovoriti :)

sa time da ću ja uzeti i dodatni kontroler i jos kojih par igara :)

Lp,

14 godina
toxic kaže...
Yovitssa kaže...
toxic kaže...

Vašu preporuku molim:

Da li da?

šta hoces reci da necu moci otici u sloveniju u 12 mjesecu i kupiti konzolu na licu mjesta?

Vrlo vjerojatno.

U Sloveniji izlazi isto kad i u Hrvastkoj (dakle, slijedeće godine). A ova Slovenska trgovina o kojoj smo se raspisali tu na forumu je naručila iz Njemačke stotinjak komada tako da su (bili) dostupni na "day one".

Meni je u startu glupi zvučala ta priča o "nestašici" PS-a, ali sve veće trgovine (bilo da su online ili ne) su se počele ograđivati što se tiče datuma isporuke još prije dva mjeseca. Ja sam isto planirao u Austriju tamo prije Božića, ali kad sam se malo raspitao, ispalo je da nemaju konzola ni za prednarudžbe... Taman se tad pojavila ova shema sa Slovencima pa sam tamo naručio!

Dogodilo se , eto, da bagra naručuje PS4 u većim količinama od očekivanog...

17 godina
PlayStation 4

joj sada kada bude problema i sa ps4 i sa xbox one, jos cu na kraju uzet wii u :)

Lp,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa ja sam cuo da bi konzola trebala doc u hrvatsku u 12 mj. Od kud sad ta informacija da ce doc sljedece godine? Jesu li sluzebno to potvrdili ovi nasi distributeri?

U sloveniji pise da izlazi u 12 mj. http://www.bigbang.si/igralne-konzole/playstation-4-ps4-550435

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 10:54 (kach).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

službeno,  od strane sony-a je potvrđeno da konzola dolazi 2014. datum još nije poznat. glavi zastupnik sony-a za hr. ne smije na svoju ruku uvoziti i prodavati konzole. ovo što si ti čuo možda jedino vrijedi za neke male trgovine koje nisu ugovorom vezane i mogu uvesti malen broj konzola za prodaju. osim toga, na netu stalno kruže nekakvi datumi koji su samo nečije nagađanje i ništa više. 

14 godina
kach kaže...

Pa ja sam cuo da bi konzola trebala doc u hrvatsku u 12 mj. Od kud sad ta informacija da ce doc sljedece godine? Jesu li sluzebno to potvrdili ovi nasi distributeri?

U sloveniji pise da izlazi u 12 mj. http://www.bigbang.si/igralne-konzole/playstation-4-ps4-550435

Službena informacija Sony-a je bila da u Hrvatskoj izlazi 2014. godine. Točka. Niti mjesec nisu spomenuli, samo su naveli 2014. godinu. To ti i sad stoji u njihovim odgovorima na FAQ. Istovremeno se na forumima pojavila informacija da u Hrvatskoj konzola izlazi 17.01.2014. godine (informacija je rezultat "šaputanja" insajdera iz SD-a i GMC-a - navodno). A jučer je "gospodin Jack" na IGN-u izjavio da konzola za "ostale" države (u kojima nema nas, a nema nas ni na "day one" popisu, izlazi tek 31.03.2014. godine). Dakle, po tome kod nas dolazi tek poslije navedenog datuma (u što sumnjam, ali eto...).

Ja nekako mislim da budu naši dobili konzolu tamo negdje krajem prvog mjeseca.

Što se tiče Big Banga Slo (ovaj link što si stavio), ima jedna "kvaka" koju si propustio, a to je "PREDVIDOMA DECEMBER 2013.", što bi ti u prijevodu značilo "OČEKIVANO U PROSINCU 2013.". Takvih "očekivanih" najava imaš na online shopovima koliko ti srce želi...

Čak su se Zavvi i Amazon ogradili sa tajmingom isporuke jer, kao što sam već napisao, ogromna je potražnja za konzolom...

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nikakav 31.03.2014.. najvjerojatniji datum u hrvatskoj je 17.01.2014 samo za one sa voucherima mozda ce 31.03.2014 doc u slobodnu prodaju za ostale ali najvjerovatnije 17.01.2014 za nas sa voucherima

1 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

http://videogamesandnews.com/ps4s-red-line-death-true/

Znaci, ipak je bila istina......

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ipak mi se čini da će PS4 čekat što se tiče mene dok se ove mucice i dječje bolesti ne rješe ;)

Srećom kod nas kasnije izlazi, ali ovo je fascinantno, da se nešto tako može dešavati.... Izgleda kao da nisu testirali software ni hardware....

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
16 godina
PlayStation 4

O majke ti, sve sto vise surfam to vidim da se svaki cas pojavljuju nove zrtve.... nekima je konzola doslovno crkla (znaci, nije se pregrijavala i ugasila vec bas crkla). Onda jos ovo:

Srecom, nikada nisam i ne planiram kupovati konzolu odmah püo izlasku... nez, jednostavno uvijek volim pricekati 1-2 god i tek onda kupiti konzolu. Nadam se da ce rijesiti to sve sto prije..... BTW EA je na svojoj sluzbenoj stranici objavio podatak da je 1.50 patch nestabilan (igre crashaju, freezaju se, problemi s HDMI-om itd) odnosno da zahvaca sve igre (ne samo EA igre) i da cekaju novi patch od Sony-a, nedugo nakon toga su izbrisali taj podatak sa stranica hmm

EDIT:

Nije Red line of death kako to neki vole nazivati vec je samo Red line, pregrijavanje ne znaci da ce konzola crknuti odnosno da jest:

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/basic/partnames.html

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 5:50 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Malo smijeha za ujutro-evo kak je microsoft čestitao sony-u.{#} Počeli su se bosti,a microsoft sad blista od sreće.

PcPerspective ogolio PS4 do zadnjeg lima.Jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 8:16 (Zizo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne kužim zašto misliš da se M$ sprda s tom izjavom... Pa samo su čestitali Sony-u na launchu konzole.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4
bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ahahaha kak onaj lik uzme dio s poda {#}

al to nije nista novo bilo je za ps3,xbox pa i wii samo zele privuc paznju debili {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 14:17 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bolesnik; šteta što se oni iz reda ne skupe pa ga premlate k'o vola u kupusu.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ne znam koliko ce vas kao gamere zanimati ova informacija, ali eto {#}

PS4 koristi WebGL (WebKit) za interface

više: 

+
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina

ph3nom_gamer Treba malo čitati novosti po internetu pa bi kužio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:23 (Zizo).
15 godina
neaktivan
Zizo kaže...

ph3nom_gamer Treba malo čitati novosti po internetu pa bi kužio.

Pa de objasni mi. Ako misliš da se sprdaju zbog onih 0.4% Playstationa što "ne rade", wow, tko bi rekao da će na launchu konzole biti problema. Baš čudno.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
ph3nom_gamer kaže...

Pa de objasni mi. Ako misliš da se sprdaju zbog onih 0.4% Playstationa što "ne rade", wow, tko bi rekao da će na launchu konzole biti problema. Baš čudno.

Microsoft kakav je da je,em hoće biti sarkastičan i em da malo privuče pozornosti na sebe.

Keep your friends close, and your enemies closer.--Sun Tzu

Craig Davidson, Director of Global Marketing Microsoft- "Xbox One will surprise the world during E3............We will kill Sony at E3".-------------- Toliko o Microsoftovoj dobroj prirodi i dobrim namjerama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 16:25 (Zizo).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sa one ne mogu ništa četvorci mogu joj puhati pod rep.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako ne bude problema,ja cu play nabaviti oko 7. mj. 2014. Imam jedno pitanje,jel se moze besplatno igrati online ? Jer na xbox-u se nemoze,vec moras kupiti Membership...

0 1 hvala 0
16 godina
Zizo kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Microsoft kakav je da je,em hoće biti sarkastičan i em da malo privuče pozornosti na sebe.

Keep your friends close, and your enemies closer.--Sun Tzu

Craig Davidson, Director of Global Marketing Microsoft - "Xbox One will surprise the world during E3............We will kill Sony at E3".-------------- Toliko o Microsoftovoj dobroj prirodi i dobrim namjerama.

Daj molim te, pa uvijek je toga bilo..... najbolji primjeri: Sega je pljuvala po Nintendu putem reklama na TV-u (blast processing i niz drugih izmisljotina, hackeri i deveovi emulatora su potvrdili da je izmisljotina), Sony je pljuvao po Nintendu takoder putem reklama, a istovremeno su se Sony-evi cipovi nalazili u Nintendovoj konzoli (kada se pojavio Crash), MS po Sony-u, Sony po MS-u itd.

Uvijek je toga bilo i biti ce... nego, MS im je zbilja cestitao, cak mu je i Sony povratnu poruku poslao. Mislim, smijesno mi je to sto mislite da su oni odmah smrtni neprijatelji, a zasto bi se mrzili? daleko se manje mrze nego sto se misli, za usporedbu, njihovi korisnici odnosno fanboy-i zele stvoriti takvu sliku.

15 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Ako ne bude problema,ja cu play nabaviti oko 7. mj. 2014. Imam jedno pitanje,jel se moze besplatno igrati online ? Jer na xbox-u se nemoze,vec moras kupiti Membership...

35 kn mjesecno ja msm ne znam detalje..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice