PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, dolazi 29.11, ali samo u države koje su istaknute. Hrvatska nažalost nije među njima...

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
DeniZg kaže...

Jel' netko već naručio PS4 sa njemačkog Amazona? Čini mi se kao dobar deal a i ne da mi se zafrkavati sa našim distributerom (što radi cijene, a što radi vjerojatno ograničenih prodajnih količina).

deal je super samo znaj da to nije day one 
realno negdje u 12 mjesecu bi ti trebala doc konzola  

Ja u ponedjeljak narucujem sa Britanskog, pitao sam dal ce stici prije Božića, evo i chat logga:

10:12 AM(GMT) Alissa(CSA): Let me check on that for you please Karlo.
10:13 AM(GMT) Karlo: Okay :)
10:18 AM(GMT) Alissa(CSA): I have checked and I can confirm that you will receive it before christmas.

Jesi uzeo onaj budndel s 2 joypada, kamerom i Killzone igrom?

Kolka je dostava iz GB?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne, samo Playstation 4.

Sveukupno: £372.72

Pogledaj sliku za detalje o poštarini i porezu (zanemari kod mene ovaj gift certifikat)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:18 (sk0ls).

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

da li netko ima više informacija o tome hoće li se PS3 igre (kupljene preko digitalnog marketa ili nabavljene kroz PSN+ pretplatu) moći (u nekom trenutku) transferirati na PS4? Npr, za neke je već sad poznato (poput BF4) da će se moći kupiti "nadogradnja".

Čitao sam o ovom Gaikaii streamingu, ali mi nije jasno da li ću igre koje već imam morati ponovo plaćati ili ne.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako da zanemarimo ovaj gift certificate?! {#}

To me više zanima nego cjelokupni proces narudžbe i dostave {#}

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Kako da zanemarimo ovaj gift certificate?! {#}

To me više zanima nego cjelokupni proces narudžbe i dostave {#}

Haha :D 

Dobiven u zamjenu za isplatu s jedne affilate stranice {#}

17 godina

morat ces dar malu naknadu za ps4 verziju nekog ps3 naslova a uz ps+ ce ona biti minimalna ili free ... :)

12 godina
Yovitssa kaže...
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
DeniZg kaže...

Jel' netko već naručio PS4 sa njemačkog Amazona? Čini mi se kao dobar deal a i ne da mi se zafrkavati sa našim distributerom (što radi cijene, a što radi vjerojatno ograničenih prodajnih količina).

deal je super samo znaj da to nije day one 
realno negdje u 12 mjesecu bi ti trebala doc konzola  

Ja u ponedjeljak narucujem sa Britanskog, pitao sam dal ce stici prije Božića, evo i chat logga:

10:12 AM(GMT) Alissa(CSA): Let me check on that for you please Karlo.
10:13 AM(GMT) Karlo: Okay :)
10:18 AM(GMT) Alissa(CSA): I have checked and I can confirm that you will receive it before christmas.

Jesi uzeo onaj budndel s 2 joypada, kamerom i Killzone igrom?

Kolka je dostava iz GB?

Evo, upravo sam isprobao kupovinu sa njemačkog Amazona (nisam kupio, već sam samo formirao ukupnu cijenu) i shipping je 25€.

16 godina
PlayStation 4

Evo čitam malo Ultimate PS4FAQ sa playstation bloga, i pročitao sam da PS4 neće podržavati DLNA klijente, znači ništa od PS media servera.

A je moguće da su to izbacili samo da bi forsirali Netflix ili slične servise koji su dostupni u nekim zemljama?

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ma nek si shimpoo pimpoo

2014: (Iceland, Lithuania, Latvia, Estonia, Croatia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Ukraine)

znaci ipak 1. mj ! tek {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 19:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ma nek si shimpoo pimpoo

2014: (Iceland, Lithuania, Latvia, Estonia, Croatia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Ukraine)

znaci ipak 1. mj ! tek {#}

Jel provjerena informacija na sony stranici ili..... ako je istina onda {#}{#}

17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

oo jeb..... sve. Zanima me da li je ovo istina... citam na reboot forumu da ukoliko dodje do kvara da se ne moze odnijet SD na servis jer oni kao nisu duzni napraviti servis(rekao neki lik sto je vratio voucher) ima li istine u ovom

0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

WTF ! ovo prvi put cujem ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Regular John 19 kaže...

Evo čitam malo Ultimate PS4FAQ sa playstation bloga, i pročitao sam da PS4 neće podržavati DLNA klijente, znači ništa od PS media servera.

A je moguće da su to izbacili samo da bi forsirali Netflix ili slične servise koji su dostupni u nekim zemljama?

Lose. Ne koristim to na ps3 vec dugo jer mi je komp stalno spojen na tv i imam xbmc ali prije sam stalno streamao na ps3. Korak unazad. Svaki tv danas to ima a oni izbace to sa konzole koja bi trebala biti svemoguca. I onda jos bonus-nemogucnost playanja mp3ca...
Potpis!
17 godina
PlayStation 4

I eto, u društvu smo zadnje tranše europskih država u kojima će se početi službeno prodavati PS4: Island, Litva, Latvija, Estonija, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Bugarska, Kazahstan, Ukrajina i... mi. I najgore od svega, "datum" je: 2014. {#} Hvala, Sony!

If it's not broken, don't fix it.

0 0 hvala 0
16 godina
MSX kaže...

I eto, u društvu smo zadnje tranše europskih država u kojima će se početi službeno prodavati PS4: Island, Litva, Latvija, Estonija, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Bugarska, Kazahstan, Ukrajina i... mi. I najgore od svega, "datum" je: 2014. {#} Hvala, Sony!

Barem će biti službeno dostupan na našem tržištu i  nećeš morati raditi UK acc za PSN kao što je slučaj kod Xbonea. 

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš čitam i vidim stvarno izlazi u 1. mjesecu tek. Katastrofa..Sad mi je baš drago što sam naručio sa Amazona, vaučer vracam u ponedjaljak!

Ako netko hoce narucit s Amazona, i treba pomoc, neka mi se slobodno javi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 20:46 (sk0ls).

0 0 hvala 0
15 godina
Sve sama razocarenja vezano za ps4 danas. Ali kaj sad, mjesec dva kasnije nije nista strasno. Za par mjeseci se nitko nece sjecati da se cekalo duze. Samo da ne protegnu to na sredinu 2014.
Potpis!
15 godina
neaktivan

17.1-najvjerojatnij datum kod nas..

17 godina

mene zanima par stvari , mogu li kupit na rate preko mastera ili moram imat pay pal .

kolko odprilike treba proc dana,tj da dojde do nas tj.

i koliko se placha dodatni porez... :)

14 godina
neaktivan
4mal kaže...

mene zanima par stvari , mogu li kupit na rate preko mastera ili moram imat pay pal .

kolko odprilike treba proc dana,tj da dojde do nas tj.

i koliko se placha dodatni porez... :)

Ne mozes kupiti na rate, mozes kupiti samo s karticom. PayPal - om ne mozes placati na Amazonu.

Kad mi je amazon slao paket iz svog skladišta, uvijek mi je stiglo za max 10 dana. PS4 ce potvrđeno stići prije Božića ioako je navala velika.

Porez je uračunat u cijenu (£372.72), od toga bi osnovica bila £298.17 + PDV ili ti ga VAT £74.55 + poštarina do Hrvatske £7.34

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:59 (sk0ls).
17 godina
PlayStation 4

steta ja mogu sam na rate ubost  ipak cu morat u sloveniju {#}

edit na onom gameword.si jel se moze uzet na rate ja nis tam janezski ne kuzim {#}

ako ne di se moze uzet na rate sto se tice susjednih nam drzava !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:14 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Regular John 19 kaže...
MSX kaže...

Barem će biti službeno dostupan na našem tržištu i  nećeš morati raditi UK acc za PSN kao što je slučaj kod Xbonea. 

Istina. I nisam pisao poruku iz ljutnje, prije bih rekao da sam (neugodno) iznenađen.

Ajmo malo analizirati popis.

I. grupa zemalja PS4 dobiva 29.11.: Australija, Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Rusija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija.

Sve redom bogate zemlje sa obećavajućim tržištem. Nema se tu što dodati.

II. grupa zemalja PS4 dobiva 13.12.: Češka, Mađarska, Slovačka, Ujedinjeni arapski Emirati, Saudijska Arabija, Kuvajt, Katar, Bahrein, Oman.

Za očekivati je da će prednost kod puštanja u prodaju imati zemlje koje imaju donekle infrastrukturu za daljnju zaradu. U slučaju PS4 to bi bio barem PlayStation Store. U ovoj grupi pristup PS Storeu nemaju Slovačka, Bahrein i Oman, a zadnje dvije države imaju i manje stanovnika nego Hrvatska.

III. grupa zemalja PS4 dobiva 2014.: Island, Litva, Latvija, Estonija, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Rumunjska, Bugarska, Kazahstan, Ukrajina.

Ovdje pak samo tri države imaju pristup PS Storeu; Hrvatska, Bugarska i Ukrajina, ali usprkos tome dospjele su tek u treću grupu sa još neutvrđenim službenim datumom.

Zaključak: mislim da su Hrvatska, Bugarska i Ukrajina trebale ići u drugu grupu, a tri zemlje bez PS Storea iz druge grupe u treću. {#}

I ne, neću otkazivati svoju prednarudžbu u SD-u, ovo je samo MHO. Kad god da konzola stigne, dobro je stigla, neće nijedna igra promaknuti zbog nekoliko mjeseci odgode. {#}

If it's not broken, don't fix it.
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

steta ja mogu sam na rate ubost  ipak cu morat u sloveniju {#}

edit na onom gameword.si jel se moze uzet na rate ja nis tam janezski ne kuzim {#}

ako ne di se moze uzet na rate sto se tice susjednih nam drzava !

Jesi ziher da u Sloveniji možeš kupiti na rate hrvatskim kreditnim karticama? 

Mislim da uopće u inozemstvu ne možeš na rate osim ako imaš revolving karticu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
PlayStation 4

nisam zato pitam i nemam revolving a nis onda cu i ja cekat psmtr ! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Pa po popisu u sloveniju ne dolazi nis prije nego u hrvatsku
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Pa po popisu u sloveniju ne dolazi nis prije nego u hrvatsku

ali su se ocito slovenci pobrinuli da osiguraju nesto konzola za prodaju prije 

vjerojatno uvoz iz UK

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

A kako je s servisom i garancijom sa PS4 s Amazona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

A kako je s servisom i garancijom sa PS4 s Amazona?

ovlasteni servis za sony u hrvatskoj bi ga trebo servisirat iako se to njima bas i ne sviđa 
pa se nebi cudio da te doma posalju iako po zakonu moraju ti popravit konzolu 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice