Ne kužim što će ti WLAN adapter, kad Wii u sebi ima WLAN.
Nikad nisam vidio tu poruku, ali možeš probati da vidiš kako se ponaša.
Ako konzola ne blokira, sve je OK.
Ne kužim što će ti WLAN adapter, kad Wii u sebi ima WLAN.
Nikad nisam vidio tu poruku, ali možeš probati da vidiš kako se ponaša.
Ako konzola ne blokira, sve je OK.
Pozdrav
Da li mi netko može odgovoriti na slijedeče pitanje?
Naime zani a me dali se može softmodati Wii koji je več predhodno čipiran ili je potrbno najprije skinuti čip?
Hvala
Pitanje za Don Kihotyja jer se covjek ocito dobro razumije o Wiiju.
Znaci ovi novi Wii modeli koji nemaju podrsku za Gamecube, kad se konzola softmoda, da li se mogu igrati Gamecube igre? Hvala.
HELP ???
Uglavnom neke da, one koje imaju podršku za Wii clasic controler preko Wii-motea,
sa Dios Mios modom preko HDD-a ili SD kartice - DA.
No ne rade većina kako spada, neke ne mogu saveati (jer nema ni utora za savegame kartice za GC,
pa se koristi i za to emulacija na SD kartici), neke se krešaju.
Ali neke rade sasvim OK.
Također igre na 2 medija nikako ne uspjevam pokrenuti kako spada, recimo prvi disk završim,
napravi se sejv, a kad se pokreće drugi, 0 bodova, zato što se treba pokrenuti preko prvog
pa ubaciti drugi, a nije moguće to napraviti softwareski.
Znači oda je bolje uzeti stariji model Wiia za Gamecube igre. Dobro da se nisam zaletio za ovog novog, hvala na odgovoru.
Nitko mi nemože odgovoriti?
Ja bi ti pomogao ali stvarno neznam.
Sto ce ti uopce softmod ako vec imas cip?
Čim se novija igra stavi u njega stare više neče čitati, zašto, neznam...?!?!
Pitaj tamo gdje su ti ugradili čip dali postoji mogućnost softwareskog updatea
tvog čipa - vjerujem da je to problem.
Ili napravi softmod.
A cjene od stoke Algoritma. Kužio bih da je 100-200kn skuplje nego vani, zbog carine prema EU,
ali 1000kn je malo preveć.
Kupi si u Austriji/sLOVEniji za 2500kn, potroši 200kn na gorivo do Slovenije i nazad, a za 800kn si kupi Pro kontroler i neku igru.
mah necu to kupit samo se cudim cijeni uzas !
kod kupnje preporučujem ti nintendo DS imaš mnogo igrica ali se ni na wii-ju ni na DS-lu ne mogu gledati filmovi to je sve štoti mogu reći XD
idi na njuškalo.hr tamo imaju niske cjene za cool nintende i još u raznim bojama ODGOVOR ZA : 4mal
Kupio sam novu Nitendo Wii konzolu. Skupo da stalno kupujem original igrice, a wii mi je flesovan i hocu da skidam igrice sa neta. Moj wii ima USB memoriju i formatiran je na dve particije. Zanima me kako da sa kompjutera prebacim igrice na particiju koja je formatirana za wii?
Hvala unapred. :)
Wii particija ti je u FAT32, NTFS ili WBFS formatu?
Kod FAT32 moraš imati u root-u folder WBFS u koji najnormalnije ubacuješ kopije "svojih" igara/datoteka u .wbfs formatu.
Kod WBFS-a koristi Wii game manager za prebacivanje.
Hvala puno.
Zanima me koliko bi bila procjena ove konzole:
Nintendo Wii Black, novija generacija sa Motion Plus kontrolerom.
Plus Gun.
Plus punjač baterija sa baterijama koji se puni preko konzole.
Plus igre (7 komada orginal):
Pozdrav. Ovako, htio bih kupiti Nintendo Wii i pronašao sam kod nas po cijeni od 881kn (plus dostava). I neda mi vrag mira i tražim malo po eBayu i Amazonu i našao sam na Amazon.de za odličnih cca 650kn!
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00BLMXJOK/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1398385394&sr=8-2&keywords=nintendo+wii+mini&condition=new (ovaj drugi, 79.95 EUR + shipping).
Sad me zanima da li ima netko iskustva sa kupovanjem konzola online i da li trebam na nešto paziti s obzirom da kupujem konzolu koja se prodaje u Njemačkoj - hoću li imati Engleski izbornik i to? I da se još nadovežem na ovo, da li je sigurno kupovati remote+nanchuk po jeftinijim cijenama na eBayu/Amazonu za recimo 100-200kn, jer vidim da se to kod nas prodaje za oko 400kn.
Hvala!
Pozdrav. Ovako, htio bih kupiti Nintendo Wii i pronašao sam kod nas po cijeni od 881kn (plus dostava). I neda mi vrag mira i tražim malo po eBayu i Amazonu i našao sam na Amazon.de za odličnih cca 650kn!
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00BLMXJOK/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1398385394&sr=8-2&keywords=nintendo+wii+mini&condition=new (ovaj drugi, 79.95 EUR + shipping).
Sad me zanima da li ima netko iskustva sa kupovanjem konzola online i da li trebam na nešto paziti s obzirom da kupujem konzolu koja se prodaje u Njemačkoj - hoću li imati Engleski izbornik i to? I da se još nadovežem na ovo, da li je sigurno kupovati remote+nanchuk po jeftinijim cijenama na eBayu/Amazonu za recimo 100-200kn, jer vidim da se to kod nas prodaje za oko 400kn.
Hvala!
Wii mini je okrljaštena verzija, koju se ne može modificirati da igra kopije igrica! Ne znam koliko ti je to važno.
Ja imam crni normalni Wii.
Postavke jezika bi se trebale moći mijenjati u setup-u uređaja.
Za svoj Wii sam kupio na e-bay-u remote+nunchuc za nekih 130 kn - radi bez problema.
se može wii softmodati pa da se igraju uvezene igre iz Japana i Usa-e?
Hvala ti na odgovoru, naručio sam malo rabljeni Wii (ne mini) iz Njemačke za 710kn plus 110kn za dodatni set kontrolera (remote + nunchuk) i trebalo bi stići za desetak dana uz mogućnost povratka robe u roku od 30 dana na njihov trošak. Nisam znao da se Wii mini neda softmodati, tako da sam ipak odlučio dati nešto malo više za rabljeni Wii, ali pravu verziju. I još dodatnih 5 igri, 4 reketa i 2 volana haha. Ako nekog zanima, javite se na PP, ima ih još u istom dućanu :)
koji dućan...link pliz?
Imaš nekoliko opcija ovdje: http://www.konsolenkost.de/nintendo-wii/konsolen/
Npr ja sam kupio ovu: http://www.konsolenkost.de/wii-konsole-weiss-inkl-5-spiele-remote-viel-zubehoer-gebraucht/a-9900887/, ali preko eBaya: http://www.ebay.com/itm/380890771102?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 jer sam ipak malo sigurniji da ako bude problema, da se ne mučim sa Njemcima već sa eBayem/Paypalom to rješim, ali pročitao sam 100+ feedback i vrlo dobro izgleda račun preko kojeg prodaju tamo.
Dakle biraj, ili direktno ili putem eBaya, ako ne znaš njemački, Google translate (Chrome) i kupuj - shipping se očekuje kroz 7-9 dana (znači 5-6 radnih). Ako hoćeš, možeš pričekati dok meni stigne, isprobam to pa javim kako funkcionira, u kakvom je stanju itd.
imam ja Wii već par godina ali samo 7 igri pa sam napravio poveću listu i bacio se u istraživanje što kupiti i popunit kolekciju ;)
Hvala!
Najbolji izvor za wii na internetu ti je dealextreme, tamo između ostalog dobiješ wii motion plus kontroler i nunchuk za 100 kuna i besplatnu poštarinu.
I ne moraš brinuti, stvari funkcioniraju besprijekorno.
Dobro si napravio što nisi uzeo wii mini, to je fakat smeće. Lijepo si softmodaj wii i uživaj. Osobno osim za igranje wii već godinama koristim
za gledanje filmova, jednostavno mi odgovara što ne moram daljinski usmjeravat ni u što, jer gledam s jedno pet metara udaljenosti:)
Pozdrav. Kupujem nintendo wii pa ako netko prodaje neka mi se javi na pm. :)
Kupio bih Nintendo Wii klincima, najviše zbog Just Dance i sličnih igrica.
Koliko vidim, Wii više nema za kupiti u dućanima, samo je Wii U (Nabava.net pokazuje 1 ponudu, ali to je za Wii mini).
Da li da onda kupim Wii U, da li s njim isto mogu staviti Just Dance i slične igre? Ako ne budem htio grebati original DVD-e nego igrati sigurnosne kopije, da li to mogu s Wii U?
Kupio bih Nintendo Wii klincima, najviše zbog Just Dance i sličnih igrica.
Koliko vidim, Wii više nema za kupiti u dućanima, samo je Wii U (Nabava.net pokazuje 1 ponudu, ali to je za Wii mini). - Wii mini ne uzimaj, probaj naći na njuškalu klasični/normalni Wii pa ga softmode-aj, ako već nije.
Da li da onda kupim Wii U, da li s njim isto mogu staviti Just Dance i slične igre?
Ako ne budem htio grebati original DVD-e nego igrati sigurnosne kopije, da li to mogu s Wii U?
Malo prosurfaj po gbatemp.net i drugim stranicama vezano na modanje/hakiranje Wii uređaja (igranje "back-up " igrica),
tamo imaš sve odgovore i eventualne mogućnosti koje bi se mogle napraviti sa Wii U.