Nintendo Switch 2

poruka: 318
|
čitano: 123.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nintendo Switch 2
Armor kaže...
Istina da, ja sam odabral HR i sve šljaka na istom mjestu.

Drugo je da hoću kupiti igru iz druge regije, onda treba novi acc i gift card - ne znam dal bi prošel PayPal...

Da, za EU funkcionira sve ok, ako kupuješ sve sa Switcha onda nema brige.

Samo nema HR web stranice kao PSN što ima, nego moraš odabrati web stranicu za neku od podržanih država (na webu, ne country u accountu), ali i tako možeš kupiti što hoćeš za svoj account. 

17 godina
Došel danas s de Amazona, naručeno u petak - svaka im čast!
To mi je bila prva narudžba od njih.

Savage Raven NeoGrip

Takve imam i na Dualsenseu i imal sam na XSX.

Greškom sam drugi set naručil za Dualsense Edge…

Samo mi fali još kakva igra, tek oko 20.-og bi mogla doći.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch 2

Kupujem Switch 2, pa ako netko prodaje, molim pp.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hoće možda ko mijenjati, uz moju nadoplatu, Zelda TotK NS2 verziju za NS1 verziju?

Još vam uplatim 10€ da kupite nadogradnju na NS2 verziju na Nintendo Storeu.

Imam BotW NS2 pa bi i TotK htjel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo kupio i ja danas na Njuškalu pa ću se sutra malo više pozabaviti. Nemam igara zasad i odokativno mi izgleda da ću morati kupiti pro kontroler. Ne znam kak bi normalno igrao s ovim malim gumbićima.

Generalno mi izgleda čist ok kao komad hardvera.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch 2

Prodaje netko igre ispod cijene? 

Naručio sam Breath of the Wild s njuškala pa ću prvo početi s time. 

Pro controller je oko 90 eura jebo sve, ali koliko vidim po Internetu to mi je najjednostavnije. Barem sam siguran da će sve raditi kako treba. 

Dajte mi preporuku za neke jeftinije igre (10-20 eura) što ću kupiti digitalno da imam stalno na konzoli. Ove "jače" igre planiram uzimati fizičke radi kasnije prodaje.

I s vremenom planiram kupiti Mario Party. Koja verzija je najisplativija? Četiri osobe mogu normalno to igrati sa dva para joycona? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 mjeseci

Kolega pogledaj si Deku Deals stranicu gdje si možeš pratiti digitalne igre na akciji.

17 godina
Dodaj(te) me:

SW-3474-5486-8112
15 godina
Nintendo Switch 2

Ove digitalne igre sa cdkeys.com i slično. To je sve "legit" kak se kod nas u Zagorju veli? Znam da sam za Xbox bez problema uzimao svašta od njih. Napravio sam EU account pa bih uzeo i igre/pretplate za koje piše da su za EU. Recimo ovaj Nintendo online expansion je 30 eura za 12 mjeseci.

Još si razmišljam dal uzeti taj expansion pass ili ću kupiti posebno upgradove za BotW i TotK koje ću nabaviti fizički. Jer brat bratu, sve ovo drugo što se dobije uz Online expansion mi ne izgleda bog zna kak privlačno. Možda griješim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 mjeseci
Hexfire kaže...

Ove digitalne igre sa cdkeys.com i slično. To je sve "legit" kak se kod nas u Zagorju veli? Znam da sam za Xbox bez problema uzimao svašta od njih. Napravio sam EU account pa bih uzeo i igre/pretplate za koje piše da su za EU. Recimo ovaj Nintendo online expansion je 30 eura za 12 mjeseci.

Još si razmišljam dal uzeti taj expansion pass ili ću kupiti posebno upgradove za BotW i TotK koje ću nabaviti fizički. Jer brat bratu, sve ovo drugo što se dobije uz Online expansion mi ne izgleda bog zna kak privlačno. Možda griješim.

Imam slično mišljenje za Nintendo Switch Online + expansion pack. Premalo je tu sadržaja koji me zanima da ga kupim, a pošto ne igram online igre ne treba mi. Pošto sam ranije imao Switch i nešto igara, kupio sam si Switch 2 nadogradnju za Botw bez uzimanja expansion packa, jer u konačnici moja je trajno, a ne samo za vrijeme trajanja pretplate (inače expansion pack je samo za nadogradnje Botw i Totk koje traju samo dok imaš pretplatu + katalog starih Nintendo i Sega igara). Možda netko od kolega ima iskustva sa cdkeys.com, ja osobno ne, jer mi je gušt kupovati i posjedovati fizičke igre za Switch i Switch 2 i imam manju kolekciju meni bitnih igara.

p.s. mislim da imaš opciju 7 dana besplatne probe Nintendo Online (nažalost bez expansion packa)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:23 (herc_vtc).
15 godina
herc_vtc kaže...

Imam slično mišljenje za Nintendo Switch Online + expansion pack. Premalo je tu sadržaja koji me zanima da ga kupim, a pošto ne igram online igre ne treba mi. Pošto sam ranije imao Switch i nešto igara, kupio sam si Switch 2 nadogradnju za Botw bez uzimanja expansion packa, jer u konačnici moja je trajno, a ne samo za vrijeme trajanja pretplate (inače expansion pack je samo za nadogradnje Botw i Totk koje traju samo dok imaš pretplatu + katalog starih Nintendo i Sega igara). Možda netko od kolega ima iskustva sa cdkeys.com, ja osobno ne, jer mi je gušt kupovati i posjedovati fizičke igre za Switch i Switch 2 i imam manju kolekciju meni bitnih igara.

p.s. mislim da imaš opciju 7 dana besplatne probe Nintendo Online (nažalost bez expansion packa)

Preko cdkeys bih kupio neke jeftinije igre da ih imam digitalno na konzoli za svaki slučaj. Iako će korištenje kao handheld biti jako rijetko, da ne velim baš, nikad.

Da, jasno mi je da je expansion pack valjan samo dok imam pretplatu. Neki moj master plan je odigrati sad BotW, pa igrati nešto drugo par mjeseci (Bananza, neki super Mario, možda Metroid), pa nakon toga tek TotK. Ne vjerujem da bi mi "pasalo" skočiti iz BotW u TotK bez pauze. Ali isto tako ne vjerujem da ću te igre ponovno igrati jednom kad ih završim jer mi je plan prodati fizičku kopiju čim odigram. Pa ispada da mogu ili platiti ukupno 15 eura za permenent nadogranju BotW i TotK ili platiti 30 eura za 12 mjesečni Online + expansion pack uz koju onda dobijem još hrpu dodatnog sadržaja. 

13 mjeseci
Nintendo Switch 2

Onda ti se svakako isplati uzeti Online + ekspansion pack. Kolega, uživaj u Nintendovim ekskluzivama i želim ti masu zabave sa Switchem 2 

0 0 hvala 0
15 godina
herc_vtc kaže...

Onda ti se svakako isplati uzeti Online + ekspansion pack. Kolega, uživaj u Nintendovim ekskluzivama i želim ti masu zabave sa Switchem 2 

Hvala. Jedino što sam onda ograničen da u 12 mjeseci odigram obje Zelde, valjda ću uspjeti .

Btw imate na mall.hr popust od 10 eura za prvu kupnju putem njihove aplikacije pa Switch 2 Pro controler ispadne 81,18€. Nije bog zna kak koliki popust, ali najjeftinije u ovom trenutku koliko sam vidio po ostalim shopovima. Praktički isto dođe ko i 3 mjeseca rabljeni na Njuškalu (znam jer mi lik nije htio ništa spustiti ). 

15 godina
Nintendo Switch 2

Botw i Totk u mjesec dana. Uh, jako teško ali izvedivo ako uzmeš godišnji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma ne u mjesec dana. To mi nije dovoljno ni za BotW. 12 mjeseci ću imati lufta da odigram obje ako kupim ovaj online expansion pass. Ali velim, neću ih sigurno igrati "back to back". Prvu možda riješim do veljače, a dvojku onda ostavim za jesen/zimu.

Moram prije svega završiti Silksong. Onda ćemo vidjeti gdje smo. 

15 godina
Nintendo Switch 2

Onda sam te krivo shvatio. Da barem mogu pobrisati sjećanje na botw i odigrat kao prvi put.

Ja sam jučer krenuo botw po drugi put ali sam se uhvatio da preskačem neke detalje koji upotpune igru.

Totk je odlična igra but botw ostaje trajno u sjećanju. 

Možda bedasto ali sve sam odigrao na kompu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
5 tjedana
dax-lax kaže...

Onda sam te krivo shvatio. Da barem mogu pobrisati sjećanje na botw i odigrat kao prvi put.

Ja sam jučer krenuo botw po drugi put ali sam se uhvatio da preskačem neke detalje koji upotpune igru.

Totk je odlična igra but botw ostaje trajno u sjećanju. 

Ne kužim hype oko Skyrima. Neki ljudi ga igraju po 100+ sati a ja ga još nisam ni jednom prešao... Ali imam 200+ sati u BotW i 150+ u TotK.

Jednostavno... eto.

Botw prešao 99% (nisam sve koroke jer nisam toliko autističan) jednom klasično, dva puta na master mode.

TotK prešao 99% dvaput.

Jedna od rijetkih igara koje mogu samo upaliti i malo đirati okolo, uživati u ambijentu i nakon 100+ sati otkriti nešto poput novo.

Ali da, BotW >>>>>> TotK

I proći ću ih još jednom kad/ako si uzmem Switch 2.

17 godina
Kao obozavatelj Obliviona, kad je izasao Skryrim, mozda sam dogurao do pola.

Botw je kategorija za sebe kao i Totk, ja ih kategoriziram kao megalomansku avanturu.

Na kraju ne odgovaraju mi ni jedno ni drugo, pa ni trece, ali stvar ukusa, sve su legendarne i original igre.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice