Nintendo Switch 2

poruka: 428
|
čitano: 265.923
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Nintendo Switch 2
Nisam imao Nintendo već 25 godina, kakva je situacija sa online pretplatom, jel podržana naša regija, jel se može u shopu plaćati našim karticama?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2025 11:30 (m77).

0 0 hvala 0
17 godina
Nintendo Switch 2

Ja sam u CH na galaxusu napravio preorder switch2+mario kart bundle sa +3 god extra garancije. Ispalo me sve skupa 553chf.

Nintendo Switch 2 + Mario Kart World-Set         509 CHF

Warranty extension Bring-in for a total of 5 years    44,30 CHF

Nemam pojma na kraju hoce to proci ili ne, lovu su uzeli, to im je navodno politika a danas vidim da pise out of stock i vise nije moguce napraviti preorder ili kupnju.

Drzim fige da vidim svoju prvu nintendo konzolu na dan izlaska

Sretno svima 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kako ću s guštom ponovno odigrati Zeldu. Gledam malo kako izgleda i radi na Switch 2 i slinim.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A kod pravljenja accounta jel ima naša regija ili je kao xbox?

0 0 hvala 0
13 godina
Nintendo Switch 2

Znam da nije to to usporedjivati staru konzolu, novu konzolu i emulator ali...

Dali je netko npr. na Citron-emulatoru igrao Switch igre?

Ja imam 7800x3d i 7900xtx, kupio sam Lossless Scaling na steamu.

Iskreno, Lossless Scaling je baaaaas odlicna stvar, a s emulatorima radi odlicno.

Naravno da ima tu i tamo bugova il artifakta preko emulatora, ali nije to nista toliko strasno da igru napravi neigrivom. Cak ih ima i na konzoli tu i tamo.

Osobno nemam switch, ali citao sam po redditu da ljudi koji imaju switch i gaming pc, radije igraju na PC jer je sa LSFG jednostavno smoother gameplay.

Premisljao sam se kupiti switch 2 i budem pricekao jos reviews i usporedbu s emulatorom + lsfg, ali nekako ne vjerujem da ce ni switch 2 biti bolji, osim naravno sto ce biti 100% kompatibilan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ja sam igrao par xenoblade igri s emulatorom+ ls i super radi s 30 fpsa na 60 bez greski. Jedino sta nisam mogao namjestiti da mi bude preko cijelog ekrana(4k), nego su uvjek dijelovi bili izrezani, ali mi to nije smetalo jer je bilo fluidnije nego na switchu

Radi toga sam i prodao switch, jer ga nisam igrao u handheldu
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2025 13:56 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Potvrđeno da je većina Nintendovih 1st party igara za Switch 2 od 10-20 GB veličine. U usporedbi sa prvim Switchem to je sve tu negdje. To je super s obzirom da Switch 2 dolazi sa 256 GB memorije dok je Switch OLED imao samo 64GB, a originalni Switch 32GB.

Jedino su ove 3rd party igre poput Cyberpunka po 50-60GB.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Nintendo Switch 2

I ja dobio invite za switch 2 bundle 509 eura...jel zna tko jel nam dolazi na dan izlaska ili tek tada salju za HRV?

Na gamershopu je bundle 550 eura te vjerujem da ce i do 600 ic kada se prednarudzbe popune...

0 0 hvala 0
13 godina
Znači u cijelom svijetu 509 eura, kod nas mora bit 560, a stoke u pm.

2 0 hvala 0
11 godina
m77 kaže...

Samo 1 dućan ima preordere. Treba malo pričekati

10 godina

U skandinavskim zemljama je i preko 600 Eura. Ima i skuplje nego kod nas.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
18 godina
Jadni oni, valjda će moći izdvojiti taj iznos na svoje niske plaće. Držim fige!
/s
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
pqweasdyxc kaže...
m77 kaže...

Samo 1 dućan ima preordere. Treba malo pričekati

I u Irskoj je samo jedan dućan pa je 500 eura. Ne kužim koji se k*rac događa u Hrvatskoj kad god izađe neka nova konzola. Sjećam se situacije sa PS5 kad su ovlašteni Sonyevi dućani stavljali cijene po 300 eura iznad preporučene. Tko tu koga...

14 godina
Nintendo Switch 2

Jel tko radio preorder na Amazon.de?

Dal odma skida pare ili po izlasku ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
herc_vtc kaže...

Zasad mi nije skinuo novce. Inače napravio preorder u petak ujutro. Vjerovatno skida kada ga budu imali na stanju prije slanja.

Hvala, znam da inaće tako funkcionira ali nisam nikad uzimao elektroniku kroz preorder.

Zbunilo me šta piše u price guarantee da vraćaju neku razliku u parama a to se ne može ako nije skinuto odmah. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nintendo Switch 2

Amazon inace skida novce tek kad posalje artikl. Najvjerojatnije je onda i za preorder tako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gledam malo videa ljudi koji su probali Switch 2 i sudeći po tome kako rade 3rd party igre tipa Cyberpunk, novi Switch je jačinom hardvera usporediv sa handheld kompovima tipa ROG Ally i sličnim. A uz to će imati Nintendove igre koje će izlaziti godinama. Po meni je 450 eura realna cijena za takav komad hardvera. Kužim paranoju oko cijena igara ali dosta ljudi je diglu buku i oko cijene same konzole. A po meni je to više nego realna cijena na današnjem tržištu.

Jedino mi je baterija minus, ali to je jednostavno bilo očekivano s obzirom na skok u performansama i 120 hz ekran. Imam Steam Deck i znam koliko takvi uređaji cuclaju bateriju kad se igra bilo što novije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2025 14:43 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Amazon.

17 godina
antimadridista kaže...
Gledam malo videa ljudi koji su probali Switch 2 i sudeći po tome kako rade 3rd party igre tipa Cyberpunk, novi Switch je jačinom hardvera usporediv sa handheld kompovima tipa ROG Ally i sličnim. A uz to će imati Nintendove igre koje će izlaziti godinama. Po meni je 450 eura realna cijena za takav komad hardvera. Kužim paranoju oko cijena igara ali dosta ljudi je diglu buku i oko cijene same konzole. A po meni je to više nego realna cijena na današnjem tržištu.

Slažem se s boldanim. Cijene i marže su mnoge ''svakodnevne'' stvari prebacili u kategoriju luksuza za mnoge ljude, pogotovo u Hr, ali to i nije neka novost pa me čudi ta iznenađena reakcija po netu i forumima generalno.

Moglo bi se svašta komentirati i oko cijene Switcha i igara, ali kažem, nije mi to neka novost i nije me previše iznenadila cifra.

Za referencu, prije 20-25 god kad sam bio klinac, stari mi je kupovao igre za PS2 u Švicarskoj i uredno ih plaćao od 50 pa i do 100 chf za ''ekskluzive'', a sama konzola bila je preko 300 chf.

U to je vrijeme franak bio ca. 4,5-5kn, a Hr minimalac oko 2-2,5k kn tako da..

WHITE STONES VARAŽDIN
18 godina
Nintendo Switch 2

stalno se lovite tih cijena pred 30g

onda nisu konzole bile mainstream i bio je vise luksuz. od 30 ljudi u razredu samo par je imalo konzolu, jer su bile skupe.

sada svaka kuca ima neki pc/laptop i konzolu

ako konkurencija ima cijene od 50-70e onda je to realna cijena

sada ako ovo prode ce svi dignut cijene gore i nema nazad

bune su ljudi koji imaju 10x vecu placu od nas da im je skupo, ali nama hrvatima nije

samo teski fanbojevi mogu pravdat ove cijene

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Nintendo Switch 2

Je li stavio itko osim gamershopa opciju pre ordera u HR? Mislite li da će svi imati iste pre order cijene kod nas ili možda netko ponudi jeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ništa od hall effect thumbsticksa.. Drift se nastavlja a cijena joycona je 100€
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
I to je veliki minus, jer nemamo distributera kao bivša sancta domenica za ps5, da to zamjeni odmah na mjestu, ili u kratkom roku.

Mislim da nisam upoznao vlasnika switcha da mu nije prodriftao
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Nisam pratio, ali me zanima ako su povećali tipke? Meni su bile premale pa sam koristio od horija dual split pad koji mi je bio taman.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...

Tko nije isprobao Hall effect joysticke, nema pojma koliko su dobri. Kupio sam praktički isti dan 8Bitdo ultimate wired kontroler i XBOX Series S/X kontroler. Nevjerovatno koliko je XBOX kontroler neprecizan u usporedbi. A 8Bitdo je jeftiniji i još dobio kod za mjesec dana XBOX ultimatea s njim. Build kvaliteta vrh. Tako da nije riječ o tome da su kontroleri sa Hall stickovima skupi za napravit. Ovo je proračunato od Nintenda jer žele da ljudi kupuju nove joycone kada stari razviju stick drift. Cijena €85, u gamershopu.

11 godina
Gogy7 kaže...

Ne mora značiti da će driftati. Evo pored sebe imam 15 godina stari dualshock 3. I dalje radi super.
Sigurno su nešto poboljšali jer su prijašnje joy cone besplatno popravljali i izvan garancije što nije baš isplativo.

16 godina
Nintendo Switch 2

Od sada i bez pozivnice

https://www.amazon.de/dp/B0F2JCL3NZ

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CroVandal kaže...

to preusmjeren lager namijenjen za ameriku 

10 godina
CroVandal kaže...

LOL. 535€ + 46€ dostava piše. Pa jeftinije kod nas kupit.

16 godina
herc_vtc kaže...

Vidim da su stavili preordere za fizičku kopiju Zelde BOTW i TOTK Switch 2 Edition na 80 eura, a Switch verzije koštaju 70 eura. To bi trebalo značiti da će nadogradnja za nas koji ih već posjedujemo koštati 10 eura. Po meni je to prihvatljiva cijena.

Upravo kupio Breath of the Wild neotvoren za 35 eura na oglasniku. Ako imaš Online + expansion pass pretplatu, upgrade je besplatan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice