Kupovina PC + PS3 ili Samo PC do 6000kn

poruka: 20
|
čitano: 4.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

PS3 mogu kupiti za 1200kn i onda ostaje 4800kn za pc slagao sam na admu konfu i za te novce se moze slozit dobra konfa....

Sad se dvoumim da kupim PS3 i pc za 4800 ili da kupim pc od 4800kn i monitor za 1200kn....
Sad mi je monitor 17" al PS3 bi koristio za dva igraca vise igranje,i na netu....
a Kuciste za pc mi netreba...

Ako bi kupovao samo PC njega bi koristio za Gaming i ostale radnje...
a ako bi imao ps3 njega bi za gaming a pc za ostale radnje i ponekad neku igru.....

Sad su ovi popusti u admu i mislim da bi se za 4800kn mogla slozit dobra masina koja bi mogla biti za gaming i da kupim ps3...

PS3 bi radi novih igri kao Dirt,Grid,Gran turismo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina PC + PS3 ili Samo PC do 6000kn

PS3 postaje polako star i novije igrice mogu imati problema sa frame rate-om, te jedino što je oko njega dobro su njegove ekskluzive, mogućnost reprodukcije blue-ray-a te PS move, ja bi inače uzeo komp ˝otporan na budućnost˝ ili sa 3D vision-om, ili čekao novu generaciju konzola, al kak ti oš...

16 godina
neaktivan

Teška odluka ja bi išo na pc jer vec imam ps3 lol{#} ako ti se sviđaju ps3 ekskluzive  mozes kupit ps3 za njih i ako imas hd tv,a ostale igre na pcu ces nekako nabavit{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a meni ps3 se svidja radi zabave pri igranju, npr neka auto utrka s dva igraca.......

a pc isto mi moze za gaming al ps3 nekako mi zabavnije jeftinije prema pcu a grafika ista za 1200kn ga mogu dobit a igre cu lako nabavit i da imam hd TV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam sličnu dilemu. Naime, imam solidan komp ( Phenom X4 955 3,2Ghz, 4 GB DDR3 1333 Mhz)

Jedino što je grafa malo zastarjela ( 8800 GTX )

Nedavno sam uzeo full HD led TV

E sad, moje ptanje je dali mi se više isplati uzeti PS3 ili za te novce ubosti neku novu grafu u tom cjenovnom razredu. S kojom od te dvije investicije dobivam više? Osobito kada je u pitanju grafika. Nikada nisam vidio PS3 uživo, a ovi youtube klipovi nisu u full HD-u tako da uopće nema predođbu kako to zapravo izgleda.

Hvala na komentarima i odgovorima

pozz!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

niti jedna konzola nije graficki bolja od pc-a(po meni nikad i nece biti).

+ kod konzola je to sto, su vecinom optimizirane i napravljene bas za konzolu(posebno ekskluzive).sve je jednostavnije nego na pc-u.sve je na jednom mjestu(multiplayer,nikakvo zafrkavanje s instalaciom)...

- vec spomenuta slabija grafika(nije to toliko slabo da se razumimo,al je slabije),nemas toliku slobodu...

EDIT:koliko gresaka majko milla,sve sam ih ispravio(nadam se)

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 20:50 (Toni93).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SnapEye kaže...

PS3 postaje polako star i novije igrice mogu imati problema sa frame rate-om, te jedino što je oko njega dobro su njegove ekskluzive, mogućnost reprodukcije blue-ray-a te PS move, ja bi inače uzeo komp ˝otporan na budućnost˝ ili sa 3D vision-om, ili čekao novu generaciju konzola, al kak ti oš...

ovo što si rekao je glupost nepojmljiva (NHF) :D

Konzole nisu kao pc-i pa ono igra radi-neradi nego su za konzole igre "posebno prilagođene da stalno ide na maksimumu koji konzola dopušta".

@autor: Ja bi išao na slouciju ps3 + pc zbog ps3 ekskluziva.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
andrija kaže...

Imam sličnu dilemu. Naime, imam solidan komp ( Phenom X4 955 3,2Ghz, 4 GB DDR3 1333 Mhz)

Jedino što je grafa malo zastarjela ( 8800 GTX )

Nedavno sam uzeo full HD led TV

E sad, moje ptanje je dali mi se više isplati uzeti PS3 ili za te novce ubosti neku novu grafu u tom cjenovnom razredu. S kojom od te dvije investicije dobivam više? Osobito kada je u pitanju grafika. Nikada nisam vidio PS3 uživo, a ovi youtube klipovi nisu u full HD-u tako da uopće nema predođbu kako to zapravo izgleda.

Hvala na komentarima i odgovorima

pozz!

Bok.Vecina ps3 igara je u 720p ali evo ti hd

iz god of wara 3 samo stavi na 720p,grafika je relativno dobra mada na multiplatformskim igrama na pcu je bolja.Kako hoces obje investicije su dobre samo ti odlucujes.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

niti jedna konzola nije graficki bolja od pc-a(po meni nikad i nece).

+ kod konzola je to sto su vecinom potimizirane i napravljene bas za konzolu(posebno ekskluzive).sve je jednostavnije nego na pc-u.sve je na jednom mjestu(multiplayer,nikakvo zafrkavanje s instalaciom)...

- vec spomenuta slabija grafika(nije to toluko slabo da se razumimo,al je slabije),nemas toliku slobodu...

Samo da kažem autoru da to uopće nije tolko slabija grafika koliko se iz tvoje poruke da zaključiti.

Neka samo pogleda Heavy Rain, Gran Turismo 5, Uncharted 2...

16 godina

Uzmi PS3 odigraj GT5, Killzone 2/3, Heavy Rain, GOW 3, Flow, Litlle Big Planet 1/2, Mod Nation Racers, resistance... pa ako ti se na sviđa prodaj, pa kupi PC.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
17 godina
nailer kaže...
Toni93 kaže...

+ kod konzola je to sto su vecinom potimizirane i napravljene bas za konzolu(posebno ekskluzive).sve je jednostavnije nego na pc-u.sve je na jednom mjestu(multiplayer,nikakvo zafrkavanje s instalaciom)...

- vec spomenuta slabija grafika(nije to toluko slabo da se razumimo,al je slabije),nemas toliku slobodu...

Samo da kažem autoru da to uopće nije tolko slabija grafika koliko se iz tvoje poruke da zaključiti.

To je itekako slabija grafika, uspoređuj igre rađene primarno na PC-u ( Shift vs GT5, Crysis vs Uncharted i Metro2033 vs Heavy Rain ) i vidjet ćeš za generaciju lošiju grafiku. S druge strane PS3 ima jako dobre ekskluzive, a PC je bolji s tehničke strane.

Ovisi o tvojim željama, ali ja ti preporučam da uštediš još sitno love i iduće godine ideš na oboje :P

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
Ad4pt3r kaže...
nailer kaže...
Toni93 kaže...

To je itekako slabija grafika, uspoređuj igre rađene primarno na PC-u ( Shift vs GT5, Crysis vs Uncharted i Metro2033 vs Heavy Rain ) i vidjet ćeš za generaciju lošiju grafiku. S druge strane PS3 ima jako dobre ekskluzive, a PC je bolji s tehničke strane.

Ovisi o tvojim željama, ali ja ti preporučam da uštediš još sitno love i iduće godine ideš na oboje :P

Gran Turismo 5 izgleda bolje nego NFS Shift. Al Shift 2 unleashed mu puše za vratom.

17 godina
EVO kaže...

Uzmi PS3 odigraj GT5, Killzone 2/3, Heavy Rain, GOW 3, Flow, Litlle Big Planet 1/2, Mod Nation Racers, resistance... pa ako ti se na sviđa prodaj, pa kupi PC.

zaboravio si MGS 4. {#}

16 godina
Balvan8 kaže...
EVO kaže...

zaboravio si MGS 4. {#}

Znao sam da nešto fali.

Može se u PS3 ekskluzive pridodat i FFXIII, premda je FXIII i na Xboxu, PS3 verzija je puno bolja.

17 godina
EVO kaže...

Gran Turismo 5 izgleda bolje nego NFS Shift. Al Shift 2 unleashed mu puše za vratom.

Ne izgleda ni pribiližno. 2D okolina, jako loše teksture na nekim automobilima, nedostatak AA i lq sjene. No neću sad potaknuti flamewar. Ako možeš uzmi oboje, ako ne možeš onda biraj- ako preferiraš FPS-ove, RPG-ove i strategije uzimaj PC, ako su ti važnije ekskluzive i akcijske avanture uzmi PS3.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan

Po meni nijedna igra na pc-u ali nijedna nema bolju grafiku od God of War-a 3 a to da PS3 stari to je najveca glupost koju sam ikad cuo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 21:03 (The White Wolf).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja bi isao na konzolu iskljucivo zbog jednostavnosti jer se nemoraju instaliravat igre i nema errora ko na pc-u i nemoras se brinuti joces li moci igru pokrenuti.
mjenjam xbox 360 za ps3
15 godina
protjeran

¸neznam koliko si upucen al igre se moraju installirati. ali ne potpuno samo jedan mali dio prema cijeloj igri

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...

¸neznam koliko si upucen al igre se moraju installirati. ali ne potpuno samo jedan mali dio prema cijeloj igri

ta instalacija kao i da nepostoji (ovisi od igre do igre) ali je ona najćešće kraća od dvije minute.

17 godina
neaktivan

Vrlo jednostavno kaj volis igrati kao sto neko naveo izmedju ove dvije platforme postoji velika distinkicija zanrova.

Ps3  - sore ,platforme ,jap rpg ,sport

pc - strategije tbs ili rts ,rpg,fps,p&c avanture.

Ukoliko vise volis konzolaske zanrove tada ps3 i neki jeftin uredski pc ukoliko potonje jaki pc za svu lovu.

PC ima prednost u teh superiornosti ali i recimo manu svakih aproksimativno 2 godine da ostanes u toku mjenat barem graficku a 5-6 godina komplet ukoliko je namjena igraci stroj.Dok konzole su inferiorne ali su takve kakve su duze razdoblje (nemas ulaganja do nove genracije)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice