Kako ugraditi chip u ps2

poruka: 41
|
čitano: 33.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kako ugraditi chip u ps2
ivo0 kaže...

e oprostite ali imam jedno pitanje i neznam jer bas ide u ovu temo.Pise li na ploći od PS2 oznake kao i na chipu .Da znam za spajanje

Mislim da ne piše...pogledaj tutorial na youtube ili pitaj nekoga tko zna raditi s time...

I da update-am situaciju

Kupio sam chip za 78 kn i našao lika koji će mi besplatno to ugraditi ;)

12 godina
neaktivan
Kako ugraditi chip u ps2

Ispričavam se na bumpanju stare teme. Zanima me kakvo je trenutno stanje s modanjem PS2? Dobio sam staru (onu debelu) konzolu ali nema chip. A ne daje mi se baš 200+ kn nekome za ugradnju (uz shemu mi nije problem samom to napravit) a nigdje ne mogu naći sami chip za kupiti. I dal ima koji da se mogu igre s harda pokretat?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivekk001 kaže...

Ispričavam se na bumpanju stare teme. Zanima me kakvo je trenutno stanje s modanjem PS2? Dobio sam staru (onu debelu) konzolu ali nema chip. A ne daje mi se baš 200+ kn nekome za ugradnju (uz shemu mi nije problem samom to napravit) a nigdje ne mogu naći sami chip za kupiti. I dal ima koji da se mogu igre s harda pokretat?

Hvala

Ima tutoriala, potraži na youtube ;)

15 godina
neaktivan

uups... molim obrišite ovaj post

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 9:23 (Sjekirica).
13 godina
neaktivan

Ili mogu ti dat punooo bolji prijedlog od Čipa:

http://www.njuskalo.hr/ps2-konzole/ps2-memorycard-64mb-kojoj-je-softverska-modifikacija-oglas-4821561

Ja je imam i osobno ti preporučam ne sam zbog igrica neg zbog dledanja .avi formaa prek usb-a,reproduciranja .mp3 formata što je zakon.Malo je čudno ali radi 1000%.....{#}

15 godina
neaktivan
Kako ugraditi chip u ps2

I što reči, čovjek naplaćuje 100 Kn za instalaciju FreeMcBoota... (ne, nisu nikakvi modčipovi u memorijskoj kartici)

Čak i na njihovoj službenoj stranici piše da ljudi ne nasjedaju i kupuju FreeMcBoot, ali dobro.

Ma i da netko misli da nemože sam ima tutorial od kolege Izzy-a koji je sav postupak detaljno objasnio.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 11:25 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni je puno bolji Mcboot neg obican čip!
15 godina
neaktivan
Kako ugraditi chip u ps2

Ma nisi uopće shvatio moj post.

Ljudi se potrude, naprave softver i daju ga besplatno, a onda se nađu naši "majstori" i naplaćuju 100 Kn instalaciju za posao od 3 minute čiji je najteži dio stisnuti tipku install.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frendu su u servisu hteli naplatiti 60kn instalacije audio drivera jer nije znal kak detektirati zvucnu u kompu, a ni kak instalirati. Jednostavo, besplatno i brzo - ali nije znal, a dok ne znas onda moras platiti. Tako ti to ide.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

Ljudi se potrude, naprave softver i daju ga besplatno, a onda se nađu naši "majstori" i naplaćuju 100 Kn instalaciju za posao od 3 minute čiji je najteži dio stisnuti tipku install.

Da ok,ali nemam pojma kako to napravit.Probavao sam ali cini mi se preetesko ili mozda krivi tutorial {#}

15 godina
funky boy kaže...
Alkaline kaže...

Da ok,ali nemam pojma kako to napravit.Probavao sam ali cini mi se preetesko ili mozda krivi tutorial  {#}

nije teško, radio sam to nekoliko puta. Nađi čipiran ps2(kod prijatelja ili negdje drugdje) i slijedi tutorijal

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice