Molim pomoc i to hitno! imam PS2 ali na nekim novijim igrama mi je crno bijela slika. cuo sam da trebam kupiti poseban kabel za to. zanima me kako se zove taj kabel i dali mi moze netko reci gdje ga mogu kupiti.....
unaprijed hvala!
Molim pomoc i to hitno! imam PS2 ali na nekim novijim igrama mi je crno bijela slika. cuo sam da trebam kupiti poseban kabel za to. zanima me kako se zove taj kabel i dali mi moze netko reci gdje ga mogu kupiti.....
unaprijed hvala!
unaprijed hvala!
e hvala legendo!!!
e jos samo nesto. dali je ista stvar RGB scart kabel i scart kabel.jer su mi rekli da imaju samo scart kabel. dali mi je to svejedno za normalni sliku na PS2.....?
e jos samo nesto. dali je ista stvar RGB scart kabel i scart kabel.jer su mi rekli da imaju samo scart kabel. dali mi je to svejedno za normalni sliku na PS2.....?
Ma nije - Ja imam BW scart :-)
Ma samo trži NTSC SCART kabal i to je to .Obicni SCART kablovi nemaju NTSC komponentu i to je bitna razlika.ILi to ili prebaciti na TV-u mode rada svaki noviji TV moze se prebaciti sa PAL na NTSC i obrnuto(imaju ga ga čak i najeftiniji televizori quadro ,vivax i slicno). .Poanta mozda to imas na TV-u pa ne moras kupovati kabal.
e a mozes li mi objasniti kako da prebacim mode na TV-u na NTSC. imam Quadro televizor i trazio sam kako da prebacim, pod menu,slike i ostale stvari nigdje nisam nasao. ima li to veze s nekom antenom ili sta je to. kako da prebacim
Joj davno je bilo ali odi u menu i tamo potrazi piše ti ovako AUTO,PAL ,NTSC, i prebacuj modove kad prebaciš na NTSC bit ce ti crnobijela slika sto znaci da da kad spojiš PS slika bi trebala biti u boji .Najbolje je staviti na AUTO mode jer onda automatski kod spajanja uređaja prepozna koja komponenta mu fali i sam se naštimava .To se sjecam jer na Quadro TV taj color mode dolazi po defaultu.Čak mislim da ima posebna tipka na TV -eju kojom mjenjaš Tv standarde.
trebam savjet....imam chipirani ps2 i vec 4 godine me dobro sluzi i sad ga nesto muci i to jako vise ne zeli citati piratske dvd-e dok cd-e normalno cita...pa ako je netko imao slican problem neka reče kako ga rješiti...hvala unaprijed...
trebam savjet....imam chipirani ps2 i vec 4 godine me dobro sluzi i sad ga nesto muci i to jako vise ne zeli citati piratske dvd-e dok cd-e normalno cita...pa ako je netko imao slican problem neka reče kako ga rješiti...hvala unaprijed...