Crno-bijela slika na PS2?!

poruka: 11
|
čitano: 12.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
pitanje
prihvaćeno rješenje

Molim pomoc i to hitno! imam PS2 ali na nekim novijim igrama mi je crno bijela slika. cuo sam da trebam kupiti poseban kabel za to. zanima me kako se zove taj kabel i dali mi moze netko reci gdje ga mogu kupiti.....

unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crno-bijela slika na PS2?!
bbb_pu kaže...

Molim pomoc i to hitno! imam PS2 ali na nekim novijim igrama mi je crno bijela slika. cuo sam da trebam kupiti poseban kabel za to. zanima me kako se zove taj kabel i dali mi moze netko reci gdje ga mogu kupiti.....

unaprijed hvala!

RGB Scart , samo pitaj, u svakoj trgovini ce vecinom znati sto ti treba.
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
protjeran
autorov komentar

e hvala legendo!!!

17 godina
protjeran
autorov komentar

e jos samo  nesto. dali je ista stvar RGB scart kabel i scart kabel.jer su mi rekli da imaju samo scart kabel. dali mi je to svejedno za normalni sliku na PS2.....?

17 godina
neaktivan
bbb_pu kaže...

e jos samo  nesto. dali je ista stvar RGB scart kabel i scart kabel.jer su mi rekli da imaju samo scart kabel. dali mi je to svejedno za normalni sliku na PS2.....?

Svaki normalni scart je RGB ;).
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

Ma nije - Ja imam BW scart :-)

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma samo trži NTSC SCART kabal i to je to .Obicni SCART kablovi nemaju NTSC komponentu i to je bitna razlika.ILi to ili prebaciti na TV-u mode rada svaki noviji TV moze se   prebaciti sa PAL na NTSC i obrnuto(imaju ga ga čak i najeftiniji televizori quadro ,vivax i slicno). .Poanta mozda to imas na TV-u pa ne moras kupovati kabal.

17 godina
protjeran
autorov komentar

e a mozes li mi objasniti kako da prebacim mode na TV-u na NTSC. imam Quadro televizor i trazio sam kako da prebacim, pod menu,slike i ostale stvari nigdje nisam nasao. ima li to veze s nekom antenom ili sta je to. kako da prebacim

17 godina
neaktivan

Joj davno je bilo ali odi u menu i tamo potrazi piše ti ovako AUTO,PAL ,NTSC, i prebacuj modove kad prebaciš na NTSC bit ce ti crnobijela slika sto znaci da da kad spojiš PS slika bi trebala biti u boji .Najbolje je staviti na AUTO mode jer onda automatski kod spajanja uređaja prepozna koja komponenta mu fali i sam se naštimava .To se sjecam jer na Quadro TV   taj color mode dolazi po defaultu.Čak mislim da ima posebna tipka na TV -eju kojom mjenjaš Tv standarde.

17 godina
neaktivan
ps2 problem

trebam savjet....imam chipirani ps2 i vec 4 godine me dobro sluzi i sad ga nesto muci i to jako vise ne zeli citati piratske dvd-e dok cd-e normalno cita...pa ako je netko imao slican problem neka reče kako ga rješiti...hvala unaprijed...

jopa22
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ps2 problem
jopa22 kaže...

trebam savjet....imam chipirani ps2 i vec 4 godine me dobro sluzi i sad ga nesto muci i to jako vise ne zeli citati piratske dvd-e dok cd-e normalno cita...pa ako je netko imao slican problem neka reče kako ga rješiti...hvala unaprijed...

Zar ti nemaš već svoju temu???
Hrvatska u srcu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice