Problem sa doregistracijom kod komentara na bug.hr

poruka: 4
|
čitano: 7.201
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Forum mi kontaktno traži neku doregistraciju

Forum mi traži neku "doregistraciju" kada pokušam ostaviti komentar na neki bug.hr članak?! Nije mi jasno sta treba da uradim...

Edit:

Možda sam trebao ostaviti screenshot. Uglavnom, već duže vrijeme ne uspijevam ostaviti komentar na bug sadržaje, i samo dobijem poruku da je neophodna "doregistracija" na desktop verziji foruma (ali je ne kontam sta treba da uradim) O_o

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2022 10:32 (rangoj).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa doregistracijom kod komentara na bu
Da ne otvaram novu temu, također imam nešto drugačiji problem s doregistracijom.

Ja sam je naime napravio ujutro (sve točno uneseno) ali mi neda objaviti oglas, već me upozorava da napravim doregistraciju...

UPDATE: riješeno još jednim popunjavanjem.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 9:49 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Forum mi kontaktno traži neku doregistraciju
rangoj kaže...

Forum mi traži neku "doregistraciju" kada pokušam ostaviti komentar na neki bug.hr članak?! Nije mi jasno sta treba da uradim...

Edit:

Možda sam trebao ostaviti screenshot. Uglavnom, već duže vrijeme ne uspijevam ostaviti komentar na bug sadržaje, i samo dobijem poruku da je neophodna "doregistracija" na desktop verziji foruma (ali je ne kontam sta treba da uradim) O_o

Zbog promjene zakonskih propisa - svi koji ostavljaju komentare na forumu moraju pri registraciji ostaviti svoje ime i prezime (uz izjavu da upisuju istinit podatak), pa je u skladu s time bila akcija za stare forumaše da dopune svoje podatke (u vrijeme kada je napisana ova poruka).

Armor kaže...
Da ne otvaram novu temu, također imam nešto drugačiji problem s doregistracijom.

Ja sam je naime napravio ujutro (sve točno uneseno) ali mi neda objaviti oglas, već me upozorava da napravim doregistraciju...

UPDATE: riješeno još jednim popunjavanjem.

Sve što trebaš popuniti nalazi na tvojoj profilnoj stranici: https://www.bug.hr/account/profile

Očito si to uspješno riješio.

...
15 mjeseci
neaktivan
Problem sa doregistracijom kod komentara na bug.hr

Test

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice