Ne znam da l li je ovaj prijedlog već bio, ali meni se čini da bi bilo jako korisno kada se nakon klika na temu u stvarnom vremenu pojavljuju postovi.
Tj. ako čitam temu "Procesori u 2011." da se postovi pojavljuju bez da moram osvježavati stranicu.
Ne znam da l li je ovaj prijedlog već bio, ali meni se čini da bi bilo jako korisno kada se nakon klika na temu u stvarnom vremenu pojavljuju postovi.
Tj. ako čitam temu "Procesori u 2011." da se postovi pojavljuju bez da moram osvježavati stranicu.
Ima slicna opcija na YouTube-u da se komentari automatski azuriraju , odlicna opcija koja se moze i onemoguciti :)
Bilo je već prijedloga, pa su rekli da nije izvedivo
Reko Domagoj da je izvedivo (između ostaloga, već su to napravili s aktivnim temama), ali da bi bilo pre kičasto..tako nešto..
Ugl. nije prošlo..
Kako nije izvedivo? Jednostavni ajax. Podrzavam ideju, ali da je po defaultu iskljuceno. Zatim se negdje u opcijama moze ukljuciti.
Ja u potpunosti podržavam, ali kažem - bio je već prijedlog i zbog takvog nekakvog razloga je odbijeno.
Za mene to nije potrebno... za mene..
Izvedivo ali bi nepotrebno opterecivalo server. Jednostavnije je kliknut F5.
Ohoho, šest dana na forumu i ima toliko iskustvo.
-ru
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Neznam kak bi se to ponasalo na mobitelima, mislim da bi previse nezgrapno za koristenjne.
A i na kompu npr dok minimiziras bi se uvijek nesto radilo, a da je to neznam.
Meni je to prekomplicirano.
EDIT. bilo bi dobro da se moze negdje u opcijama podesit.
Izvedivo ali bi nepotrebno opterecivalo server. Jednostavnije je kliknut F5.
Tako je. Nemamo baš resursa na bacanje, a ovo bi jako žderalo resurse pa nismo tome skloni.
Uostalom, ako nekome to baš jako treba, ima dodataka za browsere koji sami refreshaju stranicu, pa uživajte.
Uostalom, ako nekome to baš jako treba, ima dodataka za browsere koji sami refreshaju stranicu, pa uživajte.
U redu. Ali može li se onda izvesti nekakva kolekcija takvih dodataka koji bi pomogli korištenju foruma?
U redu. Ali može li se onda izvesti nekakva kolekcija takvih dodataka koji bi pomogli korištenju foruma?
Mislim da ipak previse trazite. Imas greasmonkey / pluginove za firefox pa se igrajte.
Ohoho, šest dana na forumu i ima toliko iskustvo.
-ru
Amater je amater,a mater mi je domaćica hahahaaha,šalim se naravno