Nemoguće komentirati članak?

poruka: 4
|
čitano: 1.148
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nemoguće komentirati članak?

Bug je prije nekih tjedan dana objavio članak Isplativost dizalica topline: Razbijamo mitove o visokim troškovima i malim uštedama. U članku ima niz neistina i zgodnih manipulacija koje bi mogle navesti nekoga, kome se dizalica topline ne isplati, da je kupi, pa trpi još veće troškove.

Vlasnik sam LG Therma V monobloc dizalice topline i plinskog bojlera već 4 godine i naravno da bi mi ovakav članak bio jako zanimljiv za komentiranje. 

Moj PC  
0 0 hvala 2
7 tjedana
Re: Nemoguće komentirati članak?

Bila je tema baš o toj dizalici al' eto ova je zaključana jer je ovo PROMO, odnosno, plaćena reklama.

I slažem se, nije tako crno i bijelo kako ljudi misle. Nekima se ne isplati, nekima se itekako isplati. Znam ljude koji su stavljali te dizaiice (el. ili e.+plin) u nove kuće, a neki u stare, obnovljene. Svi prezadovoljni.

Isto kao što ima ljudi koji kažu da nikad neće kupiti el. auto jer nema doseg kao ICE, a za života nikad nisu prešli više od 100km u danu.

No bitno da komentiraju nešto o čemu ne znaju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 16:51 (Vafel_Proizvod).
4 godine
suspendiran
Vafel_Proizvod kaže...

Bila je tema baš o toj dizalici al' eto ova je zaključana jer je ovo PROMO, odnosno, plaćena reklama.

I slažem se, nije tako crno i bijelo kako ljudi misle. Nekima se ne isplati, nekima se itekako isplati. Znam ljude koji su stavljali te dizaiice (el. ili e.+plin) u nove kuće, a neki u stare, obnovljene. Svi prezadovoljni.

Isto kao što ima ljudi koji kažu da nikad neće kupiti el. auto jer nema doseg kao ICE, a za života nikad nisu prešli više od 100km u danu.

No bitno da komentiraju nešto o čemu ne znaju...

Isplatilo bi se svima da imaju jedno 15,000€ viška, vise od polovice hrvata zivi s 1100€ mjesecno, valjda danja objasnjavanja nisu potrebna, isti slucaj s autima samo kaj oni kostaju 2x više pa ti sad pametuj.

13 mjeseci
I ja sam htio komentirati taj članak i pohvaliti što su napisali COP koeficijent, inače mnogi proizvođači ili trgovci kriju takve informacije kao što je scop za klime.

Ako ti nije problem napiši koje su to mane koje ti smetaju?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice