Moja Ideja za bolji BOL Forum

poruka: 64
|
čitano: 10.196
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Moja Ideja za bolji BOL Forum
Aki kaže...
coder_ kaže...

Ajd probaj posjetit ove linkove koji su označeni crvenim pravokutnicima...

fala na info, ali umjesto da si isao print screen mogao si jos malo ostati pa onda nebi bilo potrebe da to napravis, ali kao sto sam rekao, ipak tnx
 A od viška glava ne boli...nije bilo teško napravit SS. nisam mislio da će netko tako brzo ubacit odgovor...

@ Pc Street Hacker
O tražilici je već nekoliko puta bilo rasprave. Čak i u ovoj temi. I koliko sam upućen, mislim da je već i najavljena nova tražilica.. Bit će kad bude..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 21:27 (coder_).
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Forum bi bio najblolji kad bi imo dobru tražilicu.Svak se dere na svakoga zašto otvara novu temu kad je već ima,ja kad sam tražio teme Hall of shame i Humor našo sam ih na nekom 20 stranici.Totalna sramota.

e to bi svakako bilo dobro. to sam ja već tražio i kao bit će. sada samo čekamo... požurite...
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Pozdrav, evo imam jedan prijedlog, u vezi uploada slika.Pošto BOL Forum ima mogućnost vlastitiog uploada slika, mislim da bi tu mogućnost trebalo malo više forsirat.Mislim da, oni koji uploada slike preko imageshacka ili slično, da ga se kazni (moja preporuka:žuti karton), te da se na taj način ta mogućnost više koristi, te time da forum bude lijepši i preglednij.Hvala.

Uglavnom... prijedlog je velika glupost. Bug bi se po tome zamjerio imageshacku! Pa zbog čega bi neprijatelje stvarali bez razloga!
brb
17 godina
neaktivan
Moja Ideja za bolji BOL Forum

mislim da bi bilo dobro kad bi se kraj privatnih poruka stavili check boxevi (kao kod npr hotmaila) i iznad gumba briši sve stavi gumb obriši označeno, tako da možemo označiti više poruka i onda ih obrisat, jer se sad svakim brisanjem jedne poruke stranica osvježava

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice