TŠ Ruđer Bošković - pomoć za školovanje

poruka: 8
|
čitano: 5.994
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Za početak, unaprijed se ispričavam što radim temu koja već postoji. Tj. Temu slicnu onoj koja postoji.

Znaci, Ruđer Bošković, famozna škola. hah, jeli?

Ovako, 8 sam razred, bla bla, truć, srač, i naravno blizi se kraj i ja moram kud? u srednju naravno!

Neželim gimnaziju pa molim da mi ne pišete preporuke za gimnazije!

Pošto cujem da je Ruđer najbolja strukovna škola, tj. za računalstvo, isao bi tamo.

Kakvi su dojmovi? kakva je težina? kakvi su profači? kakvi su vaši školski uspjesi? te, ono najglavnije, kakva su vasa iskustva sa upisima na fakultete.?

Jeli tesko sa Ruđerom na FER?

Pošto sam ispo nekulturan jer sam radio novu temu a ista takva vec postoji pa sam mogo tamo vidjet odgovore, zelio bi da shvatite da sam jako kratak sa vremenom tako da nisam imao prilke pregledati cijelu onu temu, te sa ovom mojom temom zelim vas pitati samo ono sto me zanima.

Molim vas, dajte mi što više informacija ili nekih preporuka za mozda neke druge skole... NE GIMNAZIJE!

Unaprijed hvala. :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam 3.godina trenutno.A gle,ako te zanima struka i nije ti teško učiti nećeš imati problema.Ako ćeš ljenčariti i za*ebavati se,onda je svaka škola teška.Vjeruj mi jer sam ja u prvom razredu na polugodištu pao tri predmeta(matematiku,fiziku i osnove elektrotehnike-najvažniji predmeti u prvoj godini).Onda sam shvatio da nema zajebancije i primio se knjige i uzeo instrukcije i na kraju sam prošao sa vrlo dobrim.Od tada sam učim i vježbam i nisam imao instrukcije od prvog razreda i drugu godinu sam također prošao sa 4.Treća godina je najteža,a imam dobre šanse da prođem i sa odličnim.Uzmi još u obzir da sam u B smjerni(težoj smjeni).Najteže godine su ti prva i treća,druga i četvrta laganini(to ne znači da ne moraš učiti).Svake godine se biraju tri najbolja učenika(oni koji su prošli sve 4 godine sa odličnim,bili na natjecanjima,itd.)i oni dobivaju direktan upis na FER(odmah smo iza MIOC-a koji ima 6 direktnih upisnih mjesta ako se ne varam).Ruđeraši dobro upadaju na FER,a ako hoćeš na FER dobro svladaj osnove elektrotehnike(1.i 2.godina),te digitalnu elektroniku i elektroničke sklopove(3.godina),te stekni dobro predznanje iz matematike pošto je matematika na FER-u užasno jaka i tu nas gimnazijalci peru.Što da ti još kažem,osim da ponovim:radi,uči sa razumijevanjem strukovne predmete(ostalo se naštreba) i nećeš imati problema.

alrighty then

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: TŠ Ruđer Bošković - pomoć za školovanje
hvala... kolko si bodova za upis imo?
16 godina
neaktivan

53

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ima li jos tko za podijeliti svoja iskustva?
16 godina
neaktivan

Evo, da ti kazem, skola je ok ak mislis uciti redovno ( ne štrebati ofc ),ako mislis igrati igirice do ponoci i kasniti na sat ( sto nikad nije dobro u ruderu), nemoj upisati :D.

Jednostavno je sve lagano ak se primiis posla odmah na pocetku. Ja sam sada druga godina mehatronike , prosao sam prvi razred sa vrlo dobar i uzornim vladanjem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma otkad nema vise Šarčević-a (mirovina) nije to vise pravi ruđer kao nekad, najbolja je njegova bila o ocjenjivanju ( samo bog zna za 5, ja za 4, a vi svi ostali u najboljem slucaju za labuda). Inace samo upisi, skola ti je stvarno super ekipa je uvijek bila ok barem kad sam ja bio u srednjoj profesori su full otkvaceni bili itd.., no najbolja stvar ti je kod ruđera to sto stvarno naucis struku za razliku od drugih tehnickih skola.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evil Philanthropist kaže...

Ma otkad nema vise Šarčević-a (mirovina) nije to vise pravi ruđer kao nekad, najbolja je njegova bila o ocjenjivanju ( samo bog zna za 5, ja za 4, a vi svi ostali u najboljem slucaju za labuda). Inace samo upisi, skola ti je stvarno super ekipa je uvijek bila ok barem kad sam ja bio u srednjoj profesori su full otkvaceni bili itd.., no najbolja stvar ti je kod ruđera to sto stvarno naucis struku za razliku od drugih tehnickih skola.

jooooooooooooooooooooj kad se sjetim šarčevića. kakva životna ironija, čovjeka od 165 cm se svi boje i tresu se kad je usmeni :D al ja sam imao dobar(3) kod šarca :D ako dobiješ -2 kod njega iz pismenog, ko da si dobio na lotu. a ako si dobio -3 onda te svi gledaju ko štrebera :D makar je u mojoj generaciji bio lik koji je imao 4(?!?!?!)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 9:39 (5ta5hi5t).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice