Savjet oko odabira tecaja u Algebri

poruka: 6
|
čitano: 2.962
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozdrav,

molim vas za pomoc oko odabira 'programa obrazovanja' u algebri ...

imam srecu pa radim u firmi koja ima umrezeno manje vise 300 kompova.

nisam bas neki strucnjak oko mreza, ali nisam i neki lajbek,

pa bi vas molio da mi predlozite, koji bi program obrazovanja bio bas po mojoj mjeri za pocetak, s cime bi mi neke stvari sjele na svoje mjesto,

tako da neki drugi semestar mogu nastaviti na prethodno polozeni

konkretno ... bacio sam oko na ovaj 'Sistemski i mrežni administrator - specijalist '

dal je to dovoljno dobro za pocetak ili bi se odmah trebao orijentirati na neki sa certifikatom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Savjet oko odabira tecaja u Algebri

Ja mislim da si si sam dao odgovor na svoje pitanje...radiš u firmi "s mrežom" pa onda ti je mrežni admin logičan put.

Jedino mislim da prije toga moraš biti bar računalni operator..daj provjeri uvjete prije upisa za administratora.

17 godina
neaktivan

Ja imam MCSA i MCSE. Tim redom ih polaži i neće ti biti žao. Gdje ćeš ih polagati nije toliko ni bitno jer tu Microsoft drži visoke kriterije. (nema fušanja). Jedino što moji cert. na zidu imaju i sentimentalnu vrijednost jer je u potpisu Bill. :)

www.odrzavanje.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vuce kaže...

Ja imam MCSA i MCSE. Tim redom ih polaži i neće ti biti žao. Gdje ćeš ih polagati nije toliko ni bitno jer tu Microsoft drži visoke kriterije. (nema fušanja). Jedino što moji cert. na zidu imaju i sentimentalnu vrijednost jer je u potpisu Bill. :)

hehehehe

17 godina

odi na MOC seminare, tj. zaobiđi sistemski i mrežni admin ukoliko imaš predznanje. oni imaju sustav testiranja i ukoliko prođeš možeš direktno na MOC-ove da ne trošiš vrijeme/pare na sis i mrezni admin...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sasa kaže...

odi na MOC seminare, tj. zaobiđi sistemski i mrežni admin ukoliko imaš predznanje. oni imaju sustav testiranja i ukoliko prođeš možeš direktno na MOC-ove da ne trošiš vrijeme/pare na sis i mrezni admin...

malo sam se raspitivao sa strane i rekli su mi da mi predlazu mcitp tecaj, jer obuhvaca i novije razdoblje microsoft servera

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice